zazzle review

Zazzle review: Aanrader of niet?

Ben je opzoek naar een eerlijke en betrouwbare Zazzle review? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Als je online winkelt en op zoek bent naar iets unieks om cadeau te doen of te verkopen, dan is Zazzle.nl misschien een site die je bent tegengekomen tijdens een online zoektocht naar gepersonaliseerde producten.

Technologie heeft het veel gemakkelijker gemaakt om je eigen gepersonaliseerde producten te maken voor cadeaus en ook om ze eventueel te verkopen op een online marktplaats. Zazzle is hierin een marktleider en biedt meerdere opties voor je creativiteit.

Zazzle maakt het iedereen gemakkelijk om direct een gepersonaliseerd product te maken, maar is Zazzle legitiem en is Zazzle veilig om te gebruiken? Je vraagt ​​je misschien af hoe de productkwaliteit is en hoe snel je je artikelen geleverd krijgt. Of misschien juist hoe je zelf kunt verkopen op Zazzle om wat extra geld te verdienen en je creativiteit de vrije loop te laten. Hoe dan ook, wij hebben alle antwoorden op je vragen.

Lees gauw verder voor een eerlijke Zazzle review!

Wat is zazzle?

Zazzle is een online marktplaats voor ontwerpers waar jij zelf of kunstenaars ontwerpen kunnen maken voor veel verschillende producten zoals visitekaartjes, t-shirts, huwelijksuitnodigingen canvasafdrukken, mokken en nog veel meer. Denk aan de belangrijke moment in je leven: Je nieuwe baby. Je nieuwe zaak. Je vakantie met je familie. Die speciale momenten in het leven verdienen meer dan kant-en-klare producten. Zazzle brengt je in een wereld van gepersonaliseerde producten die speciaal voor jou met veel zorg zijn gemaakt.

Met de producten van Zazzle kan je een persoonlijk tintje geven aan elk onderdeel in je leven. De website heeft een continue groeiende aanbod van catogorieën, waaronder alles van kleding en kaarten tot aan kussens en klokken. Ze bieden de allerbeste kwaliteit gepersonaliseerde producten aan. Het bedrijf gebruikt geavanceerde technologie om het voor mensen gemakkelijk te maken om van alles zelf online te ontwerpen om te kopen of verkopen.

Mensen die Zazzle-bedrukking gebruiken, komen uit alle lagen van de bevolking. Het kan een mode-illustrator zijn die haar kunst op verschillende producten wil laten drukken of een zoon die een uniek vaderdagcadeau voor zijn vader wil maken met een gepersonaliseerde mok en pet. Het ecosysteem van Zazzle omvat meer dan 600.000 ontwerpers, meer dan 150 makers, meer dan 550 merken en miljoenen klanten.

Behalve dat het een creatief platform is voor het ontwerpen van artikelen om te verkopen op de Zazzle-marktplaats, kunnen online shoppers door producten bladeren en gepersonaliseerde cadeaus vinden in verschillende categorieën, waaronder:

 • bruiloften
 • Uitnodigingen & Kaarten
 • kleding
 • Thuis
 • Elektronica
 • Kantoor
 • Baby & Kinderen
 • Kunst
 • Geschenken

Items die je op de site kunt kopen, omvatten alles van papieren producten zoals Zazzle-uitnodigingen en Zazzle-visitekaartjes tot dingen als mokken, bagagelabels, t-shirts en Apple Watch-bandjes.

zazzle review

Hoe werkt Zazzle?

Het uploaden van ontwerpen is vrij eenvoudig met Zazzle, evenals het verkopen van producten. Het is gemakkelijk te gebruiken voor zowel kopers als verkopers. De website als geheel is gebruiksvriendelijker, met voor zichzelf sprekende functies die het voor gebruikers gemakkelijker maken om de juiste tools en items te vinden.

Het is gemakkelijk om met Zazzle aan de slag te gaan en het creatieproces is moeiteloos. Maak eenvoudig een account aan als ontwerper, verkoper of affiliate. Om een ​​account aan te maken, moet je je persoonlijke gegevens invoeren. Welke tools beschikbaar zijn, hangt af van het type account dat je selecteert.

Het creatieproces is vrij eenvoudig. Als klant kun je uit ontzettend veel categorieën en producten kiezen en hier eenvoudig je eigen ontwerp van maken. Als je een ontwerper bent, dien je je ontwerpen in op de site, selecteer je de materialen waarop je je ontwerpen wilt afdrukken en verkoop je ze vervolgens op Zazzle. De rest wordt afgehandeld door Zazzle, d.w.z. productie, drukwerk en distributie. Ondertussen, als je een ‘maker’ bent, maak je je eigen items om op Zazzle te verkopen. Maar je bent verantwoordelijk voor de productie en verzending van je eigen producten.

Zazzle review: Is Zazzle betrouwbaar?

Als je je afvraagt ​​of je Zazzle moet gebruiken en of Zazzle veilig is, ben je niet de enige. Een primaire zorg van veel online kopers is of de website van het bedrijf veilig te gebruiken is. Veiligheid kan op verschillende manieren worden gemeten, maar veel mensen willen weten dat hun persoonlijke informatie veilig is en of de artikelen die ze bestellen ook echt aankomen.

Laten we je maar meteen gerust stellen: Zazzle is 100% betrouwbaar. Het bedrijf werd in 2005 opgericht door 3 broers, Robert, Bobby en Jeffrey Beaver. Als je ontwerpen van hoge kwaliteit wilt voor t-shirts, huwelijksuitnodigingen, visitekaartjes en nog veel meer, dan is Zazzle een geweldige keuze. Ze worden erkend door experts uit de industrie, zoals Disney en Hallmark.

Een belangrijke veiligheidsopmerking is dat Zazzle stelt dat kinderen onder de 13 jaar de site niet mogen gebruiken. Het privacybeleid van Zazzle is in overeenstemming met de nieuwere privacyregelgeving van de EU (GDPR), die strengere regels stelt aan de manier waarop met consumentengegevens wordt omgegaan. En het is transparant over derde partijen waarmee het je informatie kan delen, zoals Google Maps voor het volgen van verzendingen van Zazzle.

Het bedrijf beveiligt ook de informatie van gebruikers via beveiligde serversoftware, of SSL, om informatie te coderen en vereist wachtwoorden bij het gebruik van een Zazzle-account. Daarom maakt het bedrijf er een punt van om je privégegevens veilig te houden bij het gebruik van Zazzle.

Als u een eenvoudige zoekopdracht naar zakelijke entiteiten uitvoert op basis van de bedrijfsnaam, wordt de officiële naam van het bedrijf weergegeven: Zazzle, Inc. Volgens de website heeft het bedrijf in 1999 de zakelijke status aangevraagd. Vanaf december 2019 is Zazzle een actief bedrijf.

Een andere indicator dat Zazzle inderdaad een legitiem bedrijf is, is door enkele van de naammerken waarmee ze werken te beoordelen. Zazzle-bedrukking en gepersonaliseerde artikelen omvatten gelicentieerde producten zoals Disney, Star Wars, Harry Potter, Marvel, DC en meer.

Als Zazzle niet legitiem was, zouden ze niet zoveel bekende merken en gelicentieerde producten kunnen verkopen, omdat bedrijven die toestemming geven om hun merken te verkopen doorgaans niet geassocieerd willen worden met onveilige websites of retailers.

zazzle review

Zazzle review: Klanten beoordelingen

Als je wilt weten of een webshop echt de moeite waard is, dan zijn klanten beoordelingen je beste hulpmiddel om hierachter te komen. Wij hebben de hele markt afgezocht naar klanten beoordelingen van zowel Nederlandse als buitenlandse gebruikers, om te kijken wat de meerderheid van de consumenten over de site zegt en om zo een zo goed mogelijk beeld van de kwaliteit  te krijgen. We hebben hieronder de meest voorkomende positieve en negatieve beoordelingen samengevat:

Positieve Zazzle reviews:

Over het algemeen zijn beoordelingen van Zazzle vrij van klachten over de prijzen van het bedrijf, na beoordeling van Trustpilot- en Sitejabber-recensies. Dat betekent dat online shoppers concurrerende, zeer eerlijke en vaak voordelige prijzen kunnen verwachten voor de producten op deze website. De Zazzle reviews benadrukken ook dat bestellingen over het algemeen niet worden geannuleerd vanwege een gebrek aan voorraad of problemen met de website van het bedrijf. Dit is goed nieuws, want dit betekent dat je niet tegen problemen aanloopt bij het bestellen van je creaties.

De beveiligingsfuncties van het bedrijf lijken ook uitstekend te zijn op basis van Zazzle reviews. We hebben geen klanten gevonden die beweren dat hun creditcards zijn gestolen of frauduleuze afschrijvingen hebben opgemerkt na het winkelen op deze website. Zoals eerder aangegeven is dit een compleet betrouwbare en veilige website om te gebruiken.

Bovendien geven veel beoordelingen van Zazzle aan dat ze erg tevreden zijn met de kwaliteit van de producten van het bedrijf, hoewel dit lijkt te variëren afhankelijk van het bestelde product. Klanten die artikelen als tassen, mokken en sleutelhangers bestellen met zelf upgeloade foto’s zijn zeer tevreden over de kwaliteit.

Wanneer een beoordeling van Zazzle kwaliteitsproblemen aangeeft, hebben we ontdekt dat deze over het algemeen in productcategorieën valt, zoals hoesjes voor mobiele telefoons of T-shirts met een verkeerde maat. We ontdekten ook dat de meeste kwaliteitsproblemen niet met het product te maken hadden, maar eerder met de afdrukkwaliteit, wat mogelijk te wijten kan zijn aan een afbeelding van slechte kwaliteit die door de klant zelf is geleverd. Houdt dit daarom in gedachte wanneer je een product met een persoonlijke afbeelding wilt bestellen. Let altijd op de kwaliteit.

Over de klantenservice hebben we ook veel positiefs gelezen. Ze reageren vrij snel op vragen en klachten en proberen alles zo goed mogelijk op te lossen.

Negatieve Zazzle reviews:

Enkele van de meest voorkomende klachten in de Zazzle reviews die we gelezen hebben, gingen over de vertraagde verzending. Meerdere klanten waren boos dat ze hun producten niet op tijd ontvingen. Veel mensen bestellen wat op Zazzle als persoonlijke cadeau voor een ander, en als het dan niet oprijd aankomt, is dit natuurlijk frustrerend. We willen je daarom als tip meegeven om oprijd te bestellen als het voor een bepaalde datum binnen moet zijn. Je kunt ook kiezen voor een versnelde levering waarvoor je wat extra betaald.

We hebben ook wat reviews gelezen over boze klanten die aangeven dat het bedrijf hun ontwerp niet wilde maken. Een Zazzle review op Trustpilot gaf bijvoorbeeld aan dat de klant boos was omdat het bedrijf weigerde een sticker met een Donald Trump-citaat te maken en een paar andere recensenten vonden dat hun vrijheid van meningsuiting beperkt was omdat Zazzle weigerde artikelen af ​​te drukken die als racistisch werden beschouwd.

Hoewel kwaliteitsproblemen zeer minimaal zijn en een meerderheid van de klanten erg tevreden is met de kwaliteit van het artikel in het algemeen, zijn we enkele klanten tegengekomen die zeggen dat de kwaliteit van de artikelen die ze hebben ontvangen niet goed was.

zazzle review

Zazzle review: Verzendinformatie

Wanneer je een product besteld, wil je natuurlijk weten wanneer het (ongeveer) binnen komt. Daarom vertellen we je graag meer over de verzendinformatie van Zazzle. Bij deze website is het niet slechts een kwestie van product uit het magazijn halen, verpakken en verzenden. Ieder product wordt, zoals je nu waarschijnlijk wel weet, zorgvuldig op maat gemaakt. Het wordt dus pas gemaakt wanneer de klant de bestelling plaatst. Sommige producten worden gemaakt binnen 24 uur, maar het kan ook een aantal dagen duren.

Verreweg de meeste producten van Zazzle worden gemaakt in en verzonden vanuit de Verenigde Staten. Zodoende kan het gebeuren dat je bestelling even op zich laat wachten, maar het wordt dan ook echt op maat voor je gemaakt.

Zazzle biedt maximaal 3 verzendopties voor bestellingen naar Europa. Je kunt kiezen uit Priority (met tracking)Standaard (met tracking) en Langzaam (zonder tracking). De geschatte levertijden na productie zijn als volgt: Priotrity = 3-5 werkdagen, standaard = 5-9 werkdagen, langzaam = 9-18 werkdagen.

Zazzle review: Retourbeleid

Naast de verzendinformatie is het natuurlijk ook belangrijk om wat meer over het retourbeleid te weten te komen. Het goede nieuws is dat dit erg goed geregeld is bij dit bedrijf. Als jij om welke reden dan ook niet 100% tevreden bent, kun je je aankoop binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen. Je krijgt dan of je geld terug of je kunt een vervangend product uitkiezen.

Aangezien elk product speciaal voor elke klant is gemaakt, stelt het bedrijf het op prijs om een afbeelding van het product te hebben zodat ze er zeker van kunnen zijn dat de eventuele productiefout niet nog een keer zal worden gemaakt. Neem eenvoudig een foto met je smartphone van wat er aan de hand is (beschadigde verpakking, defect product, specifieke ontwerpfout, etc). Hoe meer details je kunt geven, hoe makkelijker het voor ze zal zijn om de kwaliteit en de totaalbeleving van personaliseerbare Zazzle producten te verbeteren.

Zazzle review: Klantenservice

Alle klanten op Zazzle kunnen vertrouwen op het toegewijde ondersteuningspersoneel van dit bedrijf dat er constant is om je te helpen met eventuele problemen die je hebt met het systeem. Op Zazzle zijn er drie manieren om de klantenservice te bereiken:

 • Je kunt ze een e-mail sturen met je vragen en ze zullen gemiddeld binnen 24 uur reageren.
 • Je kunt de online chat gebruiken, wat de snellere keuze lijkt te zijn.
 • Je kunt het ondersteuningsteam bellen, wat zeker de beste manier is om snel contact op te nemen met de ondersteuning.

Zazzle biedt bovendien een uitgebreid helpcentrum waar je antwoorden kunt vinden op veelgestelde problemen, zodat je niet bij elk klein probleem de klantenservice hoeft te bellen. Hier staan alle veelgestelde vragen, waardoor je vaak niet eens contact met de klanten service op hoeft te nemen.

Conclusie

Als je opzoek bent naar een origineel en persoonlijk cadeau voor jezelf of voor je geliefden dan is Zazzle een geweldige optie. Ook als je zelf een ontwerper bent is Zazzle en zeer waardevolle website, om je creaties te verkopen.

Zoals duidelijk is geworden uit deze Zazzle review is de website volkomen legitiem, veilig en betrouwbaar. De website heeft verschillende verzendingsopties en biedt de optie om je producten retour te sturen als je niet helemaal tevreden bent.

Zazzle biedt concurrerende prijzen en heeft ontzettend veel categorieën en producten om uit te kiezen. De klantenservice reageert ook erg goed en snel op vragen en problemen van klanten, wat altijd een voordeel is.

Het overgrote deel van de klanten is zeer tevreden over deze website, waardoor jij met een gerust hart kunt shoppen. Dus.. veel plezier met winkelen!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *