yoga nidra online cursus

Yoga nidra online cursus: Alle chakra’s in balans!

‘Ervaar een ontspanning als nooit te voren en werk tegelijkertijd aan diepgewortelde overtuigingen en programmeringen die je beperken om je mooiste leven te leven.’

Alles is energie

Alles is energie. Van gedachten en emoties tot ons fysieke lichaam, alles bestaat uit verschillende vormen van dezelfde vitale kracht. Energie is van onschatbare waarde, het vormt de essentie van ons bestaan, en de oude yogi’s noemden het “prana”. De kern van yoga draait om het beheersen en sturen van deze levensenergie. Het beïnvloedt alles om ons heen en alles wat we denken, doen en zijn vereist energie om te kunnen functioneren. De gezondheid van ons energiesysteem bepaalt de koers van ons leven.

In de yogatraditie wordt het energiesysteem het chakrasysteem genoemd. Energie kan op verschillende manieren en op verschillende plaatsen tot uiting komen en bewegen, verspreid over talloze punten in ons lichaam. Binnen de yogatraditie zijn er echter zeven bijzonder belangrijke punten die bekendstaan als de zeven hoofdchakra’s. Elk chakra heeft unieke eigenschappen die verband houden met specifieke gebieden in ons lichaam.

Wanneer er spanningen of blokkades in ons lichaam ontstaan, wordt de vrije stroom van energie belemmerd en kunnen we zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel uit balans raken. In de online cursus die we hier bespreken, “Yoga Nidra – Reis door de chakra’s”, leer je hoe je de balans kunt herstellen in de belangrijkste energiecentra van je lichaam. Dit zal leiden tot een mooier, gelukkiger, krachtiger en gezonder leven. Ontdek de transformerende kracht van deze cursus en omarm de harmonie binnenin jezelf.

Wat is yoga nidra?

Yoga Nidra is een vorm van geleide meditatie die bekend staat als “yogische slaap” of “moeiteloze ontspanning”. Hoewel het meestal in een liggende houding wordt beoefend onder begeleiding van een leraar, kun je het ook zelf thuis ervaren met behulp van deze online cursus. Deze praktijk brengt onze aandacht naar binnen en stelt ons in staat om te surfen tussen de wakkere en slaaptoestanden, waar ons lichaam zijn natuurlijke evenwicht (homeostase) vindt. Onze adem wordt in balans gebracht en wordt stil, terwijl bewuste en onbewuste aspecten van onze geest zich openbaren. Dit leidt tot een diep gevoel van gelukzalig bewustzijn.

Tijdens deze rustfase kunnen we onze aandacht moeiteloos richten op de ware aard van bewustzijn. We beginnen de diepere aspecten van de yogafilosofie te ervaren die voorheen wellicht ongrijpbaar leken, zoals het gevoel van onze onderlinge verbondenheid en het bewust worden van onze ware, verenigde essentie.

Yoga Nidra brengt ons op een moeiteloze manier in een staat van harmonie en rust. Vanuit deze staat kunnen we genezing, herstel en ontwaking ervaren. Het is een praktijk die wereldwijd aan populariteit wint en voortdurend onderzoek blijft de effectiviteit ervan aantonen. Ontdek de unieke kracht van Yoga Nidra en laat het je begeleiden op een reis naar innerlijke vrede en transformatie.

Yoga nidra cursus: Reis door de chakra’s 

Soms kan het lastig zijn om de energie in ons lichaam optimaal te laten functioneren. Dit kan te wijten zijn aan overtuigingen, gewoonten en mentale patronen die we al lang geleden hebben “geïnstalleerd” in ons leven.

Toch is het mogelijk om effectief met de chakra’s te werken, mits we de juiste intenties hebben en toegewijd zijn. Dit vormt eigenlijk de basis van de hele yogatraditie. Als iets al duizenden jaren heeft standgehouden, moet het wel iets waardevols te bieden hebben, toch?

In deze unieke cursus gaan we precies daarmee aan de slag. We maken een reis door de chakra’s en ontdekken hun betekenis en de blokkades die we mogelijk ervaren in elk chakra.

Vervolgens maken we gebruik van de eeuwenoude techniek van Yoga Nidra om diepgewortelde blokkades, patronen en overtuigingen te transformeren. Op deze manier brengen we de chakra’s weer in balans, zodat ze als een goed georkestreerd geheel functioneren en ons ondersteunen bij het creëren van ons mooiste leven. Doe mee met deze cursus en ontdek de kracht van de chakra’s om positieve verandering te brengen in je energie en welzijn.

yoga nidra online cursus

Je leert onder andere:

 • Wat Yoga Nidra precies is en welke relatie het heeft met de chakra’s
 • Een hele bewuste diepe ontspanning te vinden
 • Hoe het chakra systeem werkt en functioneert
 • Wat de belangrijkste eigenschappen en karakteristieken zijn van ieder chakra
 • Wat de energie van chakra’s uit balans brengt
 • Hoe je de energie van een chakra weer in balans brengt
 • Hoe je beperkende overtuigingen en programmeringen verandert naar overtuigingen en intenties die bijdragen aan gezondheid, geluk en kracht

Wat zit er inclusief de online cursus ‘Yoga Nidra – Reis door de chakra’s?

Als je de Yoga Nidra online cursus, reis door de chakra’s aanschaft, ontvang je het volgende inclusief:

 • 5 lange, diepe en transformatieve chakra Yoga Nidra audio sessies te beluisteren op alle apparaten – Waarde: € 47
 • Een uitgebreide cursushandleiding van ‘Reis door de chakra’s – Waarde: € 27
 • Een werkboek voor elk van de 7 chakra’s – Waarde: € 47
 • Diverse instructievideo’s die je helpen het meeste uit de cursus te halen – Waarde: € 27
 • Toegang tot een enthousiaste en toegewijde Facebook community (optioneel) – Waarde: € 27
 • Begeleiding van professionele Yogadocenten – Waarde: € 47
 • Onbeperkt en overal toegang tot de inhoud van de cursus en toekomstige updates

Wat is de prijs van de chakra yoga nidra cursus?

De normale prijs van deze cursus is €222,-. Met de speciale kortingscode in dit artikel ontvang jij het volledige programma echter voor €87,-.

Dankzij de niet-goed-geld-terug garantie loop je 0 risico. Als je na het volgen van het chakra Yoga Nidra programma niet 100% tevreden bent, kun je binnen 30 dagen na je aankoop een mailtje sturen. Je geld wordt dan direct terug gestort zonder moeilijke vragen.

Voor wie is deze cursus interessant?

Deze cursus is geschikt voor iedereen. Echt iedereen kan profiteren van het beoefenen van Yoga Nidra. Het heeft echter een speciale aantrekkingskracht op mensen die moeite hebben met loslaten. Bovendien is het van onschatbare waarde voor degenen die worstelen met slaapgebrek, trauma, angst of depressie, ongeacht de ernst van de situatie. Het is ook perfect voor degenen die altijd al nieuwsgierig zijn geweest naar de diepe meditatieve staten waar ze over hebben gelezen, maar die ze zelf nog niet hebben ervaren.

Deze unieke cursus combineert Yoga Nidra met de chakra’s. Het is daarom ook geschikt voor iedereen die meer wil weten over de chakra’s en die praktische oefeningen en technieken wil leren om de balans te herstellen in de belangrijkste energiecentra van het lichaam. Bovendien is de cursus geweldig voor iedereen die diepe ontspanning zoekt of die wil werken aan het veranderen van beperkende overtuigingen, belemmerende gewoonten of diepgewortelde programmeringen en conditioneringen. Doe mee aan deze cursus en ontdek de transformatieve kracht van Yoga Nidra en de chakra’s in je leven.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *