vidaxl review

VidaXL review: Aanrader of niet?

Ben je opzoek naar een eerlijke VidaXL review? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Zou je soms willen dat je alle dingen die je nodig hebt op één plek kon kopen? Gelukkig zijn er een aantal van dit soort online winkels, en VidaXL is daar een voorbeeld van. VidaXL is een winkel voor alles wat je nodig hebt voor een huis, zoals meubels, huishoudelijke artikelen, dierproducten en nog veel meer. Je kunt het zo gek niet bedenken of VidaXL biedt het aan. Deze website is ontzettend populair en wordt met de dag populairder.

Als je nog nooit op VidaXL geshopt hebt, vraag je je misschien af of deze website wel betrouwbaar is en wat je precies kunt verwachten qua kwaliteit etc. Dit is logisch en het is natuurlijk altijd slim om vooraf wat onderzoek te doen. Wij hebben 90% van het werk al voor je gedaan, door de hele website uit te checken, ontzettend veel klanten beoordelingen te lezen en zelf wat te bestellen op deze website. Op deze manier is deze VidaXL review ontstaan.

Lees gauw verder voor onze volledige VidaXL review!

Wat is VidaXL?

VidaXL is in 2006 opgericht door Wouter Bakker en Gerjan den Hartog na het starten van hun bedrijf op Ebay. Al snel besloten ze dat hun eigen merkartikelen misschien nog beter zouden verkopen op een website.

Hun belangrijkste doel en missie is om consumentenproducten rechtstreeks van de bron te verkopen. Zonder zeer hoge prijzen te hoeven betalen. Dat betekent dat ze alles controleren, van productie tot verzending. Het succes van dit bedrijf zit in het inkopen van de producten en het aanbieden van deze producten tegen concurrerende prijzen. Ze zoeken continu naar nieuwe kostenbesparende maatregelen, zonder in te leveren op kwaliteit. Ze streven ernaar om alle producten voor zoveel mogelijk klanten toegankelijk te maken.

Op VidaXL kun je meubels, hardware en huishoudelijke artikelen krijgen tegen geweldige prijzen. De website is ontzettend populair en wordt bekender met de dag bij klanten over de hele wereld. De producten op deze website worden verkocht aan klanten in maar liefst 29 Europese landen, de Verenigde Staten en Australië. De klantenservice is bovendien beschikbaar in de moedertalen van alle landen waarin we actief zijn.

VidaXL review: Is VidaXL betrouwbaar?

Laten we beginnen met misschien wel de belangrijkste vraag: Is VidaXL betrouwbaar? Tegewnoordig zijn er ontzettend veel webshops te vinden op het internet en we weten uit ervaring dat deze niet allemaal even betrouwbaar zijn. Sommige leveren de producten veel later dan aangegeven, of artikelen komen kapot aan. Er kan veel mis gaan met online bestellen.

VidaXL is echter absoluut betrouwbaar. Ze leveren hun producten vrijwel altijd snel, binnen de aangegeven tijd. Ze staan ook zeer hoog gerankt op verschillende meubelsites, dus dat zegt veel. Als je op zoek bent naar woonartikelen voor een eerlijke prijs en zonder je huis uit te hoeven, dan is VidaXL iets voor jou.

De website biedt over het algemeen zeer hoge kwaliteit aan en als een product je niet bevalt, dan kun je het eenvoudig terugsturen en je geld terug krijgen. Alles is goed geregeld en met vragen kun je altijd terecht bij de klanten service.

vidaxl review

VidaXL review: De producten

Als je een kijkje op de website neemt dan zie je al meteen de verschillende categorieën om uit te kiezen. Je kunt ze hierboven op de afbeelding in dit artikel ook zien. De categorieën zijn als volgt:

  • Meubelen
  • Hardware
  • Dierbenodigdheden
  • Voertuig&onderdelen
  • Baby & peuter
  • Huis & tuin
  • Sportartikelen
  • Speelgoed & spellen
  • Zakelijk & industrieel
  • Overig

VidaXL is vooral bekend als meubelwinkel en ze verkopen vele artikelen zoals bedden, stoelen, kasten, planken, banken, eettafels en decoratie. Ze beschikken ook over tuinmeubilair zoals terrasstoelen, vuurkorven, tuindecoratie en nog veel meer. Daarnaast is het een geweldige shop om alles te halen wat je nodig hebt voor je huisdier.

Als je geïnteresseerd bent in het bouwen van je eigen dingen, dan hebben ze ook een aantal opties in hardware. Tegels, knoppen, gereedschap, buizen, hekwerk, sanitair en talloze andere dingen.

Naast meubels heb je ook huishoudelijke artikelen zoals piano, schilderijen, woondecoratie artikelen, etc. Ook speelgoed en spelletjes zoals schommels en trampolines behoren hier tot de mogelijkheden.

Tot slot, voor degenen die van voertuigen houden, zijn er opties zoals garagegereedschap en industriële materialen beschikbaar. Je vindt er autohoezen, skateboardhouders en remontluchters. Al met al heeft VidaXL dus ontzettend veel producten en voor ieder wel wat wils.

VidaXL review: Productprijzen

VidaXL staat bekend vanwege de eerlijke en relatief goedkope prijzen. Ze proberen de prijzen zo voordelig mogelijk te houden, zonder dat dit onder doet aan de kwaliteit. Dit is voor jou als consument natuurlijk een groot voordeel. VidaXL heeft veel verschillende artikelen dus ook veel verschillende prijzen. Je kunt een artikel kopen variërend van ongeveer €10,- tot €2000+. Het hangt natuurlijk af van het soort artikel dat je kiest.

Dingen zoals bedframes, kledingkasten en meubelen kunnen meer kosten dan dingen als gereedschapssets of decoratie. Ze hebben vaak ook nog speciale kortingen op bepaalde producten, dus er zijn altijd mogelijkheden om geld te besparen.

Als je hun site bezoekt, zie je het belangrijkste motto: Houdt de prijzen toegankelijk. Zodat iedereen kan genieten van het VidaXL jackpotgevoel.

Extra goed nieuws over de productprijzen: de website biedt 24/7 aanbiedingen aan. Bovenop deze aanbiedingen zijn er soms nog extra kortingen!

VidaXL review: Verzendbeleid

Het bestellen op VidaXL is eenvoudig en zonder poespas, en hetzelfde geldt voor het verzenden. Ze bieden maar één soort verzending aan: Standaard. En nou het goede nieuws: het verzenden is altijd gratis. Alle producten worden gratis bezorgd, zelfs als je enkel een klein schilderijtje van 20 euro koopt. Ook is de verzendtijd redelijk snel, doorgaans ontvang je je artikelen binnen 2 tot 9 werkdagen. Het is echter mogelijk om in verschillende bestellingen te ontvangen, omdat ze soms afzonderlijk worden verzonden.

Een ander ding dat je over hun beleid moet weten, is palletverzending. Dingen die te groot zijn worden op een pallet verzonden. Wees dus voorbereid op het ontvangen van een pallet buiten je gebouw als je iets groots bestelt.

VidaXL review: Retourbeleid

Als je je artikelen wilt retourneren, heb je geluk, dit gaat heel gemakkelijk. Je krijgt 30 dagen om de retourzending te voltooien, maar eerst moet je een aanvraagformulier invullen. Zodra ze het hebben ontvangen, zullen ze contact met je opnemen en je door het proces leiden. Dingen die je wilt retourneren mogen echter niet gebruikt zijn en in originele staat terugkomen, maar dit is natuurlijk bij elke webshop het geval.

Normaal gesproken duurt het 2-5 dagen voordat terugbetalingen zijn verwerkt en vervolgens kun je het geld terug vinden op je rekening. Retourzendingen zijn gratis als je hun koerier gebruikt, anders worden er kosten in rekening gebracht.

VidaXL review: Klanten beoordelingen

Voordat we een webshop beoordelen, zorgen we er altijd voor dat we ook rekening houden met de mening van anderen. We hebben allereerst VidaXL zelf uitgetest door de website te onderzoeken en zelf artikelen te bestellen. We waren hier ontzettend tevreden over. Vervolgens hebben we het hele internet afgezocht naar klanten beoordelingen over deze website.

We hebben opgemerkt dat veel klanten tevreden zijn over VidaXL en regelmatig wat bestellen bij deze webshop. Ook waren er natuurlijk wat ontevreden klanten. De ontevredenheid ging voornamelijk over de kwaliteit van bepaalde producten. Met ontzettend veel artikelen kunnen er natuurlik altijd wat artikelen bijzitten die tegenvallen voor bepaalde personen. Het goed nieuws is dat je in dit geval echter altijd kunt ruilen of je geld terug kunt vragen.

Conclusie

Zoals je uit deze VidaXL review kunt concluderen hebben we niets dan lof over deze website. Het is een betrouwbare webshop met voordelige, eerlijke prijzen en goede kwaliteit producten. Bovendien is het verzendings- en retourbeleid gemakkelijk en beide gratis. Ook de klantenservice is naar behoren, waardoor je nooit lang op een antwoord hoeft te wachten.

VidaXL heeft over het algemeen dan ook goede  klanten beoordelingen op verschillende websites. Natuurlijk zijn er ook altijd wat negatieve beoordelingen, zoals met elke webshop of met elk product het geval is. Deze hebben in de meeste gevallen te maken met een artikel waar klanten niet blij mee waren.

Als dit bij jou gebeurt is het goede nieuws, dat je het altijd. gemakkelijk kunt terugsturen en je geld snel terug krijgt. Je weet van te voren nooit hoe iets er precies in het echt uitziet en aanvoelt, dus een goed retourbeleid, zoals die van VidaXL, is zeer belangrijk.

Al met al is VidaXL een geweldige website voor iedereen die graag artikelen voor in huis, tuin en onderweg wilt kopen, zonder het huis te hoeven verlaten. Veel plezier met winkelen!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *