unisportstore review

Unisportstore review: Aanrader of niet?

Ben je opzoek naar een betrouwbare en eerlijke Unisportstore review? Dan ben je hier naar het juiste adres gekomen!

Om een eerlijke review te kunnen schrijven hebben we de webshop zelf getest, door wat artikelen te bestellen om te kijken hoe het proces van bestellen t/m de bezorging verloopt. Daarnaast hebben we de website + het hele internet afgespeurd en honderden klanten reviews doorgelezen om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van deze webshop.

Lees gauw verder voor een uitgebreid Unisportstore review!

Wat is Unisport?

Als je voetbalt, of iemand kent die voetbalt, dan is de kans groot dat je al eens van Unisport hebt gehoord. Unisport is één van ‘s werelds leidende online voetbal retailers van voetbalschoenen, -shirts en andere uitrusting. Unisport is opgericht in Kopenhagen en biedt al meer dan 20 jaar lang een premium service aan voetballers en fans van over de hele wereld.

Naast wat lokale winkels (helaas niet in Nederland) is deze webshop beschikbaar in Nederland, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk. Bovendien bieden ze service en expertise aan voetbalfans van over de hele wereld aan middels de unisportstore.com website.

Op unisportstore.nl kun je terecht voor alle voetbal-gerelateerde producten. Denk hierbij aan Champions League shirts, voetbalschoenen, scheenbeschermers, voetballen, keeperhandschoenen en nog veel meer. Daarnaast hebben ze een fanshop, waar je kleding van voetbalclubs over de hele wereld kunt bestellen. Ze bieden ook alle benodigdheden aan die je nodig hebt tijdens het trainen, zoals haarbanden, zweetbandjes, nekwarmers en nog veel meer. Naast voetbal spullen bieden ze ook artikelen aan voor het hardlopen. Denk hierbij aan hardloopkleding, hardloopschoenen en zelfs hardloophorloges.

unisportstore review

Unisportstore review: Is deze webshop betrouwbaar?

Unisport is zeker een betrouwbare webshop. Het is een webshop die al zeer lang bestaat en welke 100% legitiem en veilig is. Alle artikelen die je op deze webshop besteld ontvang je ook echt en er wordt veilig omgegaan met je persoonlijke gegevens en betaalinformatie. 

Uit de velen positieve klanten beoordelingen is ook te leiden dat deze webshop 100% betrouwbaar is. Verder op in dit artikel lees je meer over deze beoordelingen. Bovendien is Unisport zeer bekend en populair in de voetbal wereld en zelfs prof voetballers weten van het bestaan af. Dit zegt wel genoeg over de betrouwbaarheid van Unisport store. 

Unisportstore review: Prijzen en aanbiedingen

De artikelen op unisportstore.nl hebben zeer scherpe prijzen. Dit houdt in dat je nooit teveel betaald voor een bepaald artikel, of het nu gaat om een Champions League shirt of en voetbal. De prijzen zijn altijd eerlijk en dezelfde artikelen zul je waarschijnlijk niet ergens anders goedkoper kunnen aanschaffen.

Naast de scherpe prijzen maakt Unisport store veel gebruik van aanbiedingen. Ze hebben altijd honderden producten in de aanbieding met kortingen die kunnen oplopen tot wel 70%.

Unisportstore review: Klanten beoordelingen

Om een eerlijke Unisportstore review te kunnen schrijven, hebben we het hele internet afgespeurd naar alle klanten beoordelingen. We hebben ontzettend veel beoordelingen doorgenomen, om erachter te komen hoe het meerendeel van de klanten denkt over Unisport. 

Trustpilot

Als je meerdere reviews wilt lezen, van welke webshop dan ook, dan is Trustpilot een geweldige plek om dit te doen. Op Trustpilot heeft Unisport een score van 4,4 van de 5 sterren en uit meer dan 600 reviews. Dit is een zeer hoge score, welke door Trustpilot zelf als ‘uitstekend’ benoemd wordt. 

We hebben de beoordelingen grondig doorgenomen om te kijken wat klanten zoal te zeggen hebben. We zagen vooral veel complimenten over de hoge kwaliteit van de artikelen, de vriendelijke service en de snelle levering. Klanten geven aan dat als ze vragen of opmerkingen hadden, de klanten service snel en behulpzaam reageerden. Verder lezen we ook veel reviews waarin klanten aangeven dat de prijzen op de webshop zeer scherp zijn.

Naast de positieve reviews waren er ook wat negatieve reviews, zoals je bij elke webshop of elk product wel tegen zal komen. We hebben ook deze goed doorgenomen om te kijken waar klanten vooral klachten over hadden. We zijn erachter gekomen dat de meeste klachten over het retourneren gaan. Klanten geven aan dat het lang duurt voordat ze hun geld terug krijgen.

Aanbevolen door de supersterren

Met meer dan 25 jaar toewijding en hard werken, en een eindeloze passie voor voetbal en voetbaluitrusting, is Unisport erin geslaagd zich als een premiummerk te vestigen dat inmiddels bij veel mensen in de voetbalwereld bekend is. Hierdoor hebben ze hechte relaties met zowel wereldberoemde sportmerken als profvoetballers op kunnen bouwen.

Die sterke relaties zijn cruciaal geweest voor Unisport, want ze krijgen hierdoor al jarenlang exclusieve toegang tot interviews met internationale supersterren van de allerhoogste plank, denk bijvoorbeeld aan Lionel Messi, Cristiano Ronaldo en de nieuwe prof voetballers. Deze bekende voetballers zijn allemaal bekend met Unisport en spreken vol lof over deze webshop.

Gewonnen awards

Unisport store heeft de ‘user award’ driemaal gewonnen – in 2011, 2012 en 2017. De ‘user award’ gaat naar het bedrijf dat de meeste stemmen van klanten en beste beoordeling van een Best Practice Review van een jury ontvangt. Zij wonnen de Social Commerce award in 2012, als resultaat van het combineren van e-commerce en social media.

In 2013 wonnen ze zowel de B2C als de E-commerce Gold award als de beste webshop van Denemarken. Door het winnen van die laatste kregen ze de kans om de eer van Denemarken op het grote internationale toneel te verdedigen. Ondanks het feit dat ze tussen de grootste en beste van Europa stonden, werden ze bekroond met Europees Brons, en namen ze de derde plaats in van de beste webshops van Europa.

Het jaar daarop, in 2014, was het opnieuw raak. Dit keer ging het om de Cross Border award. Ook wonnen ze de prijs voor de beste webshop in Zweden, en stonden ze in de Top 3 webshops in Noorwegen. Zo zie je dat dit internationale prijs door heel Europa aan populariteit wint.

review unisportstore

Unisportstore review: Klantenservice

De klantenservice van Unisport store is erg goed. De medewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam en reageren snel. Je kan altijd contact opnemen via telefoon, e-mail of via de live chat.

Van maandag t/m donderdag kun je de klantenservice bereikbaar van 10:00 tot 17:00 uur. Op vrijdag zijn ze te bereiken van 10:00 t/m 16:00 uur en in het weekend zijn ze gesloten. Vragen per e-mail worden op werkdagen doorgaans binnen 24 uur beantwoord.

In de klanten beoordelingen die we gelezen hebben spreken klanten vol lof over de klantenservice, dus dat is altijd een goed teken.

Unisportstore review: Bestellen & bezorgen

Het bestellen van artikelen gaat zeer eenvoudig via de webshop. Het is een gebruikersvriendelijke website met een overzichtelijke navigatie. Als je eenmaal je favoriete producten besteld hebt, dan gaat de levering ook vrij snel.

Verzendtijd:

De verzendtijd verschilt per product en staat aangegeven op de desbetreffende productpagina. Helaas duurt het in uitzonderlijke gevallen weleens wat langer. Mocht dat het geval zijn, dan kun je van ze verwachten dat we er alles aan doen om je pakket z.s.m. bij je thuis te krijgen. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst met personalisatie, kan de levering enkele werkdagen meer in beslag nemen.

Het is ook mogelijk om versneld te leveren. Dankzij de samenwerking die de webshop aan is gegaan met DHL heb je de mogelijkheid om voor Express bezorging te kiezen. Wanneer je een bestelling plaatst en kiest voor DHL Express bezorging, dan ontvang je je artikelen sneller dan met een standaard bezorging.

Verzendkosten:

Bij bestellingen naar Nederland vanaf € 69,- is de verzending gratis en betaal je dus geen verzendkosten. Mocht je een bestelling plaatsen met een waarde van minder dan € 69,-, dan betaal je € 4,99 verzendkosten.

Unisportstore review: Retourneren

Als je je bestelde artikel of artikelen hebt ontvangen, maar toch niet helemaal tevreden bent, wees dan niet getreurd. Unisport heeft een klantvriendelijk retourbeleid.Retourneren vanuit Nederland naar Unisport is simpel en kosteloos. Het is niet nodig om ons adres op de verpakking te vermelden. Via een link op de website maak je een persoonlijk label met barcode aan. Deze print je vervolgens uit en plak je op de verpakking met daarin je factuur en het product. Het postkantoor scant vervolgens de barcode en ziet zodoende waar het heen moet.

Je moet er echter wel rekening mee houden dat je retour niet binnen een week afgehandeld is. Vanwege de drukte kan het soms wel langer dan 5 weken duren voordat je je geld terug ontvangt, vanaf het moment dat je het pakket op de post doet. Dit is ook waar de meeste negatieve beoordelingen over gaan die we hebben gelezen.

Na verwerking van de retour word je hierover per mail geïnformeerd. Je ontvangt het aankoopbedrag en eventuele verzendkosten (wanneer je de gehele bestelling retourneert) zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending terug via hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de bestelling hebt geplaatst.

Conclusie

Uit deze Unisportstore review kun je concluderen dat we deze webshop 100% aanraden. Als jij voetbalt, een voetbalfan bent of iemand kent die dat doet/is, dan ben je bij Unisportstore aan het juiste adres. Je kunt hier alles wat gerelateerd is aan voetballen kopen, van voetbal shirts van je favoriete voetbal club tot voetbal kleding en schoenen voor je eigen prestaties. Naast voetbal artikelen bieden ze ook van alles aan voor hardlopers.

Klanten beoordelen Unisportstore.nl zeer goed, waardoor ze een gemiddelde score op Trustpilot hebben van 4,4 van de 5 sterren. Dit is zeer hoog en laat zien dat ook het overgrote deel van de klanten Unisport aanbeveelt.

Veel plezier met winkelen!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *