the ordinary peeling review

The Ordinary Peeling review: Aanrader of niet?

Ben je opzoek naar een eerlijke The Ordinary peeling review? Dan zijn we hier om je daarvan te voorzien! 

Als het gaat om huidverzorging, is ‘peeling’ een beladen woord. Voor sommigen vertaalt het zich in een heldere, stralende teint. Voor anderen schetst het een beeld van een geïrriteerde huid. Beide kunnen waar zijn – het hangt er gewoon van af hoe je het product gebruikt (en natuurlijk wat je gebruikt).

De juiste peeling is voorzien van krachtige zuren, maar ook ingrediënten om irritatie te minimaliseren. Het resultaat is dan een huid waarvan de bovenste dode huidlaag verwijderd is waardoor een egalere, stralendere en gezondere huid tevoorschijn komt.

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% peeling solution is een goedkoop product van zeer hoge kwaliteit, net zoals de andere producten van dit merk. Het is echter logisch dat je wat meer onderzoek wilt doen voordat je het op je eigen huid probeert. Om je te helpen een beslissing te maken hebben we het product getest en het internet afgespeurd naar alle mogelijke informatie en beoordelingen over dit product.

Lees gauw verder voor een uitgebreide The Ordinary Peeling review.

The Ordinary Peeling review: Wat is dit voor product?

Twee veel voorkomende ingrediënten in schoonheids- en huidverzorgingsproducten zijn alfahydroxyzuren (AHA’s) en bètahydroxyzuren (BHA’s). Het zijn beide chemische exfolianten die helpen bij het verwijderen van dode huidcellen van de bovenste laag van je huid.

Zowel AHA’s als BHA’s hebben anti-verouderingseffecten, zoals het gladstrijken van fijne lijntjes en het verbeteren van de textuur van de huid. Wanneer je droomt van een jeugdige, stralende, egale en gezonde huid, dan zijn AHA’s en BHA’s je nieuwe beste vrienden!

The Ordinary Exfoliant combineert AHA & BHA voor een diepere peeling. Alfa-Hydro zuren (AHA) peelen (exfoliëren) het bovenste oppervlak van de huid voor een helder en gelijkmatig huid. Beta-Hydro zuren (BHA) concentreren zich op verstopping van de poriën. Wanneer ze samen in een huidverzorgingsproduct zitten, zoals dus in de peeling van The Ordinary, dan heb je een gouden combinatie!

Deze peeling zorgt voor een betere uitstraling van de huid, zonder onzuiverheden zoals puistjes en mee-eters of diepe poriën. De formule verbetert ook het uiterlijk van de huidtextuur en minimaliseert de fijne lijntjes en rimpels.

Hoewel de twee zuren AHA en BHA geweldig zijn voor de huid, zijn ze ook behoorlijk krachtig. Dit is natuurlijk een voordeel, maar het kan ook huidirritatie opleveren. Gelukkig dienen een groot deel van de ingrediënten in deze peeling om irritatie door zuurgebruik te helpen verminderen. Let wel op, dit product is niet geschikt voor een (zeer) gevoelige huid.

Alle producten van The Ordinary zijn vrij van: parabenen, sulfaten, minerale oliën, methylchloorisothiazolinon, dierlijke oliën, koolteer kleurstoffen, formaldehyde, kwik en oxybenzone.

Hoe gebruik je The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution?

De peeling van The Ordinary is gemakkelijk in gebruik. Het product wordt geleverd in een potje met een handig pipetje, waarmee je de juiste hoeveelheid serum eenvoudig uit het flesje kunt krijgen.

Begin altijd eerst met het wassen en schoon maken van je gezicht en wacht tot deze weer droog is. Het product mag namelijk niet gebruikt worden op een natte huid, want dan is het minder effectief.

Breng de peeling vervolgens met je vingertoppen gelijkmatig aan over je gezicht en je hals. Je hebt maar enkele druppels hiervoor nodig. Vermijd bij het aanbrengen van het product de oogcontouren. Schrik ook niet van de kleur, het product is rood van kleur dus kan er wat gek uitzien op je gezicht.

Laat het vervolgens een aantal minuten intrekken. Zorg ervoor dat je het product nooit langer dan 10 minuten op de huid laat zitten. Spoel het vervolgens grondig af met lauwwarm water. Vermijd ook hierbij de oogcontouren en contact met de ogen.

the ordinary peeling solution review

The Ordinary Peeling review: Klanten beoordelingen

Om een eerlijke The Ordinary peeling review te kunnen schrijven hebben we het product zelf gekocht en uitgetest. Daarnaast hebben we het hele internet afgespeurd naar zoveel mogelijk klanten beoordelingen van klanten over de hele wereld. Dit was niet zo moeilijk te vinden, aangezien het een ontzettend populair product is. Hieronder vind je onze bevindingen:

Onze beoordeling

Allereerst hebben we het product zelf aangeschaft en uitgeprobeerd om een eerlijke The Ordinary review te kunnen geven. Iedereen in ons team was zeer enthousiast over dit product. 
 
– Textuur:

We vonden de textuur van de serum heel fijn. Het is een lichtgewicht product welke gemakkelijk aan te brengen en uit te smeren is. Het heeft de typische textuur van een serum, zacht en stroperig. Het is wel vrij waterig, dus je moet het snel aanbrengen, zodat je niet gaat morsen. Als je het eenmaal op je gezicht hebt aangebracht, zul je eruit zien als een figurant in een horror film, dus hou daar rekening mee.

– Gevoel:

De serum geeft een licht tintelend gevoel. Niet heel erg en niet op een pijnlijke manier. Meer op een manier waarop je door hebt dat het serum zijn werk aan het doen is. Je dient het serum ongeveer 5 minuten op de huid te laten zitten. Laat het in ieder geval nooit langer dan 10 minuten zitten, want dan zal het gaan irriteren en dat willen we natuurlijk niet.

– Resultaat:

Het resultaat vonden we allemaal geweldig! Sommige hadden een klein beetje een rode huid na het eraf halen van de peeling, maar deze trok snel weg met het aanbrengen van een vochtinbrengende crème. Vervolgens zie je direct erna nog niet zo veel, maar vooral de dag erna zie je de beste resultaten. De huid straalt echt! De structuur van onze huid was ontzettend glad en poriën zagen er verfijnd uit. Ook veel onzuiverheden waren verdwenen.

Wij raden dit product dan ook allemaal aan! Het is geweldig om af en toe te gebruiken als je huid het nodig heeft, of een paar dagen voordat je naar een feestje gaat of een date gepland hebt.

Klanten beoordelingen

Om een betrouwbare The Ordinary Peeling review te schrijven, kunnen we natuurlijk niet alleen kijken naar onze eigen ervaringen. We hebben ook het hele internet afgespeurd en honderden beoordelingen van klanten over de hele wereld gelezen. Op deze manier hebben we een goed beeld gekregen over of klanten dit product aanraden of niet. Zoals we al hadden verwacht, raadt het overgrote deel van de klanten dit product aan. Er waren echter ook een aantal gebruikers wat minder enthousiast. We hebben hieronder de veelgenoemde positieve- en negatieve punten samengevat.

Positieve beoordelingen:

Ontzettend veel gebruikers geven aan dat dit product echt werkt en dat het een salonwaardige peeling geeft. Gebruikers geven aan dat onzuiverheden snel en effectief verminderen en verdwijnen.

De geweldige resultaten na het gebruik van deze peeling worden vaak benadrukt. Klanten geven aan dat ze na gebruik een gladdere, egalere huid hadden met een natuurlijke glans.

Klanten geven aan dat bij regelmatig gebruik fijne lijntjes en fijne rimpeltjes duidelijk vervagen en de huid er jonger, stralender en egaler uitziet.

Negatieve beoordelingen:

Naast de velen positieve beoordelingen waren er ook wat klanten die minder tevreden waren. Sommige klanten geven aan dat het product te hard is voor hun huid. Het laat de huid rood en geïrriteerd achter. Dit zijn waarschijnlijk mensen met een gevoelige huid. The Ordinary geeft ook aan dat het product niet geschikt is voor de (zeer) gevoelige huid, vanwege de zuren die erin zitten.

The Ordinary Peeling review: Over het merk

In een wereld die vaak wordt opgeroepen voor dubieus gedrag, zoals misleidende advertenties, onleesbare ingrediëntenlijsten en twijfelachtige claims, valt een verfrissend transparant schoonheidsmerk als The Ordinary natuurlijk op.

The Ordinary is een merk die valt onder Deciem en is opgericht door Brandon Truaxe in 2016. Van de 10 merken onder de Deciem-paraplu, is de doorbraakster The Ordinary, met een veelbesproken reeks behandelingen rond beproefde ingrediënten zoals retinol, glycolzuur en vitamine C. De producten zijn ondergebracht in druppelflesjes en -buizen die eruitzien alsof ze rechtstreeks uit het lab komen, en klinken alsof ze zijn genoemd door een suffe scheikundige.

Het enige dat niet op zijn plaats lijkt in deze collectie zijn de prijzen. The Ordinary biedt haar producten tegen zeer goedkope prijzen aan. De meeste producten van dit merk zijn onder de €10,-. Dit is een groot verschil met andere merken in de huidverzorgingwereld.

Nu zou je misschien denken dat dit ten onder doet aan de kwaliteit, maar niets is minder waar. The Ordinary biedt zeer hoge kwaliteits producten tegen lage prijzen.

The Ordinary is in staat de prijzen laag te houden door zich te concentreren op hoogwaardige ingrediënten die over de hele wereld worden geproduceerd en daarom vrij goedkoop zijn om te kopen. Het is een eenvoudig concept, maar de industrie heeft zo goed werk geleverd door luxe crèmes en serums als superieur te positioneren (hoewel de prijzen meer te maken hebben met prijsverhogingen dan de kosten van de ingrediënten) dat in eerste instantie de lage prijspunten van The Ordinary scepsis ontmoet.

The Ordinary wil die programmering ongedaan maken door huidverzorgingsproducten te vergelijken met gezondheidsproducten. “Als je hoofdpijn hebt en je ziet een verpakking pijnstillers voor twee euro en een verpakking voor tweehonderd euro, dan zou je nooit tweehonderd euro uitgeven, toch? Hetzelfde geldt voor huidverzorgingsproducten!

Bovendien is The Ordinary heel transparant, waardoor je altijd precies weet wat je op je huid aanbrengt, wel zo fijn!

Andere populaire producten van The Ordinary

De peeling van The Ordinary is zonder twijfel een van de meest populaire producten van het merk, maar ze bieden nog veel meer geweldige huidverzorgingsproducten aan. Hier volgen een aantal andere populaire producten van dit merk:

– The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% 

Niacinamide, ook wel bekend als vitamine B3, is een in water oplosbare vitamine die samenwerkt met de natuurlijke stoffen in je huid om vergrote poriën zichtbaar te minimaliseren, slappe of uitgerekte poriën te verkleinen, een ongelijkmatige teint te verbeteren, fijne lijntjes en rimpels te verzachten en een verzwakt huidoppervlak te versterken.

Niacinamide vermindert ook de impact van milieuschade vanwege het vermogen om de huidbarrière (de eerste verdedigingslinie) te verbeteren, en het speelt ook een rol bij het helpen van de huid om tekenen van schade uit het verleden te herstellen. Als er niets aan gedaan wordt, zorgt dit soort dagelijkse aanvallen ervoor dat de huid er ouder, dof en minder stralend uitziet.

Niacinamide 10% + Zinc 1% Serum van The Ordinary is een licht serum, dat gebruikmaakt van de kracht van geavanceerde wetenschap en hoge concentraties vitaminen en mineralen. Het doordrenkt de huid met een intense dosis niacinamide (vitamine B3), waarvan is bewezen dat het zichtbare oneffenheden en verkleuringen vermindert. De toevoeging van zinkzout brengt de formule in evenwicht en helpt de talgproductie te reguleren voor een zichtbaar meer heldere en verfijnde teint.

– The Ordinary Retinol Serum 1% in Squalane

Retinol is hét wondermiddel voor een ouder wordende huid. Het staat bekend om zijn eigenschappen om huidveroudering tegen te gaan. Het vermindert bestaande fijne lijntjes en rimpels effectief en voorkomt toekomstige zo veel mogelijk. Daarnaast is het ook een geweldig ingrediënt acne bestrijding.

Het is een 2-in-1 Anti-Acne en Anti-Verouderingsserum van squalane. Retinol 1% In Squalane is ontworpen om fijne lijntjes te minimaliseren en tekenen van veroudering te verminderen.

Het is een watervrije, krachtige oplossing die dagelijks gebruikt kan worden in een avond skin car routine. Gebruik het consequent voor een langere periode om effectieve resultaten te zien.

Dit product, net zoals alle andere producten van The Ordinary is vrij van parabenen, sulfaten, minerale oliën, methylchloorisothiazolinon, dierlijke oliën, koolteer kleurstoffen, formaldehyde, kwik en oxybenzone.

– The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG 

he Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG

Het gebied rondom de ogen mag natuurlijk ook niet vergeten worden. Als je last hebt van donkere kringen en wallen of fijne lijntjes en rimpeltjes bij je ogen dan is dit product een aanrader voor jou. 

De 5% Caffeine Solution + EGCG van The Ordinary is een krachtig oogserum. Met een zeer geconcentreerde dosering van caffeïne en Epigallocatechine Gallatyl Glucoside (EGCG) afkomstig van groene theeblaadjes, absorbeert het lichte serum snel in het kwetsbare gebied rond de ogen om te helpen verkleuringen te verminderen en symptomen van vermoeidheid en stress te verlichten. De huid voelt verfrist en gelift aan met verbeterde hydratatie en een meer gelijkmatige tint.

– The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA 

Na de verschillende serums en behandelingen die The Ordinary aanbiedt, moet je natuurlijk afsluiten met een goede vochtinbrengende crème. Deze crème kun je zowel gebruiken als dag- en nachtcrème en is diep hyraterend.

Het is een niet-vette formule op basis van Natural Moisturising Factors (NMF) – een chemische beschermende laag die verantwoordelijk is voor adequate hydratatie van de buitenste laag van de epidermis.

Met deze rijke formule geef je de huid meerdere aminozuren, vetzuren, hyaluronzuren en andere verbindingen die samen werken om de buitenste lagen van de huid te verzadigen met onmiddellijke hydratatie en duurzame resultaten voor een helderdere, gezondere teint.

Dit product is, net zoals de andere producten van dit merk, alcohol-, olie-, siliconen- en notenvrij. Bovendien is het vrij van dierlijke producten en diervriendelijk.

– The Ordinary Salicylic Acid 2% Masque

Het laatste product van The Ordinary dat we graag nog even uitlichten is dit gezichtsmasker met saliylzuur. Met de The Ordinary Salicylic Acid 2% Masque verhelder en vernieuw je je teint. Dit gezichtsmasker is geschikt voor de vette en onzuivere huid, waardoor onvolmaaktheden worden verminderd en de stralende huid eronder wordt onthuld.

Een mengsel van houtskool en klei zorgt voor een ultradiepe reiniging die helpt om onzuiverheden uit de poriën te verwijderen en zo het verschijnen van mee-eters, vlekken en verstopte poriën te verminderen. Salicylzuur exfolieert tot diep in de poriën, wat een gladdere en zuiverdere teint bevordert. Dode huidcellen op het huidoppervlak worden losgemaakt om je huid weer te laten stralen.

Dit afspoelbare masker is perfect voor een skin care wellness avondje of als een reddingsbehandeling wanneer je huid verstopt aanvoelt. Het product is vegan en diervriendelijk en bevat geen silicone, alcohol, olie, gluten en noten.

Conclusie

Uit deze The Ordinary review kun je concluderen dat wij dit product zeker aanraden. We hebben het product zelf uitgeprobeerd en zijn super blij met het resultaat. De volgende dag al is de huid gladder en stralender. Onzuiverheden zijn ook vermindert. Met regelmatig gebruik worden zelfs fijne lijntjes en rimpeltjes vervaagt. Wij zouden dit product aan iedereen aanraden!

Ook het overgrote deel van de klanten beveelt de peeling solution van The Ordinary aan. Er zijn echter wat klanten die irritatie krijgen van dit product. Het wordt ook niet aangeraden om het product op een (zeer) gevoelige huid te gebruiken.

Probeer de peeling zelf uit en geniet van een stralende huid!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *