testosteron pillen

Testosteron pillen, werken ze écht en zijn ze veilig?

Ben je benieuwd of testosteron pillen echt werken? Dan ben je hier aan het juiste adres! De termen “testosteron pillen” en “testosteron booster” verwijzen voornamelijk naar kruidensupplementen en andere verbindingen die worden aangeprezen om testosteron te verhogen en daarmee de zin in seks te vergroten of de seksuele functie, spiermassa, aantal zaadcellen en spiermassa te verbeteren.

Maar weken testosteron pillen echt? En zijn ze wel goed voor je gezondheid? In dit artikel gaan we hier diep op in. Lees verder om alles te ontdekken wat er te weten valt over testosteron pillen / testosteron boosters!

Wat is testosteron?

Testosteron is het belangrijkste hormoon dat wordt geassocieerd met spiermassa, krachttoename en libido. Maar dat is verre van het enige wat het in het lichaam doet. Testosteron heeft het invloed op alles, van stemming en geheugen tot botgezondheid. Waar de meeste mannen echter geïnteresseerd in zijn is het vermogen van testosteron om je spieren groter en sterker te maken, te helpen bij uithoudingsvermogen en atletische prestaties en natuurlijk de voordelen in de slaapkamer.

Dus wat moet je doen als je je testosteron wilt verhogen? Veel mannen denken meteen aan testosteron pillen. Er zijn tegenwoordig veel bedrijven die testosteron supplementen verkopen en beloven je natuurlijke productie van testosteron te stimuleren.

De vraag is natuurlijk: werken testosteron pillen echt? En zijn er risico’s aan verbonden? En zijn er ook natuurlijk testosteron boosters? Laten we er dieper op ingaan!

Wat doen testosteron pillen?

De meeste mannen beginnen ongeveer na de leeftijd van 30 een geleidelijke afname van het mannelijke hormoon te ervaren. Het kan een kleine, bijna onmerkbare dip zijn, maar het kan ook een diep dal zijn, afhankelijk van een groot aantal factoren, van lichaamssamenstelling tot stressniveau.

Testosteron boosters zijn een klasse kruidensupplementen die gericht zijn op het op natuurlijke wijze verhogen van je testosteronniveaus. Meestal bevatten ze micronutriënten waar mannen vaak een tekort aan hebben, zoals zink, en die in onderzoek in verband zijn gebracht met gezonde testosteronniveaus. Ze kunnen ook adaptogenen bevatten, een klasse van supplementen waarvan wordt gedacht dat ze het lichaam helpen zich aan te passen aan stress, of ingrediënten die verband houden met een betere slaap, wat testosteron kan verhogen.

Testosteron pillen kunnen werken door het testosteron binnen een normaal bereik te verhogen of door indirecte hormonale ondersteuning te bieden. Hoe dan ook, uiteindelijk zijn deze supplementen bedoeld om alle voordelen te bieden die een gezond testosteronniveau kan bieden: sneller herstel van inspanning, grotere en sterkere spieren en een verhoogd libido, om er maar een paar te noemen.

Bekijk hier verschillende testosteron pillen

testosteron verhogen

Zitten er bijwerkingen en risico’s aan testosteron pillen?

Zoals met veel supplementen, kunnen testosteron pillen en andere soorten testosteron boosters risico’s en bijwerkingen hebben die opwegen tegen hun potentiële voordelen. In tegenstelling tot geneesmiddelen op recept, worden supplementen slechts losjes gereguleerd door de Food & Drug Administration. Hierdoor kunnen ze gevaarlijke of niet gemelde ingrediënten bevatten.

Bovendien kan het stimuleren van testosteron met “anabole” boosters of het gebruik van testosteron pillen zonder recept de natuurlijke hoeveelheden testosteron die je lichaam aanmaakt zelfs verlagen, waardoor het tegenovergestelde wordt gedaan van wat de bedoeling was. De testosteronboosters die dit het meest waarschijnlijk doen, zijn degenen die testosteron of testosteronvoorlopers in het lichaam nabootsen, zoals prohormonen.

Dit komt omdat de productie van testosteron een negatieve feedbacklus is – dat is wanneer een product van een reactie daadwerkelijk een afname van die reactie veroorzaakt. Door bepaalde testosteronboosters te nemen, laat je je lichaam denken dat het zijn eigen niet meer hoeft aan te maken. (Natuurlijke supplementen zoals vitamine D en zink hebben dit effect niet, omdat ze je natuurlijke testosteronproductie ondersteunen; je lichaam denkt niet dat ze het proberen te kapen. We gaan hier verderop in dit artikel dieper op in)

Testosteronboosters worden niet door iedereen aanbevolen. Van de meeste testosteron pillen is er weinig bewijs dat ze werken. Stoffen zoals “prohormonen” kunnen zelfs aanzienlijke bijwerkingen veroorzaken, zoals acne, gynaecomastie, lever- of nierbeschadiging en stemmingsproblemen.

Zijn testosteron pillen veilig?

Dat er aan sommige testosteron pillen bijwerkingen zitten, betekent echter niet dat alle testosteron pillen onveilig zijn. Er zijn genoeg veilige varianten op de markt, maar je moet wel goed op zoek gaan. Niet alle supplementen zijn even veilig en goed voor je gezondheid.

Lees altijd beoordelingen voordat je een supplement koopt en kies een testosteronbooster van een gerenommeerd, gevestigd supplementenbedrijf. Neem alleen de aanbevolen dosis en houd je arts op de hoogte van wat je inneemt als je andere gezondheidsproblemen heeft of medicijnen gebruikt.

Verwacht ook niet dat een testosteron booster of een supplement je helemaal gezond en fit maakt. Hoe je eet en beweegt heeft een grotere invloed op je testosteronniveau dan je zou denken! Zorg er dus voor dat je ook je levensstijl aanpast als deze niet helemaal gezond is. Testosteron op een natuurlijke manier verhogen blijft altijd het beste.

Je kunt je testosteronniveau op een natuurlijke manier verhogen door veranderingen in je levensstijl aan te brengen, zoals het verbeteren van je dieet, regelmatige lichaamsbeweging, ervoor zorgen dat je een goede nachtrust hebt en overmatig alcohol en drugsgebruik vermijden. Er zijn ook een aantal natuurlijke testosteron boosters, waar we verderop in dit artikel op ingaan.

Werken testosteron pillen echt en welke zijn het beste?

Kort gezegd, ja, ze kunnen zeker werken. De beste en meest veilige testosteron pillen zijn natuurlijke testosteron boosters. Hier volgt een lijstje met de beste natuurlijk testosteron boosters:

– Ashwagandha

Ashwagandha is een kruid dat wordt gebruikt in de oude Indiase geneeskunde. Het kruid kan op een natuurlijke wijze testosteron verhogen en de kwaliteit van het sperma bij mannen met onvruchtbaarheid verbeteren.

Het wordt voornamelijk gebruikt als adaptogeen, wat betekent dat het je lichaam helpt om met stress en angst om te gaan. Het kruid zorgt voor een vermindering van het stresshormoon cortisol. Wanneer stress minder is, gaan testosteronniveaus automatisch omhoog. Een verhoging van cortisol kan testosteron namelijk in grote mate minderen. Deze hormonen werken op een wip-achtige manier: als de ene omhoog gaat, komt de andere naar beneden.

Koop Ashwagandha online.

– Gember

Gember is een algemeen huishoudelijk kruid dat al eeuwenlang een rol speelt in de alternatieve geneeskunde. Het heeft veel potentiële gezondheidsvoordelen te hebben, zoals het verminderen van ontstekingen en het cholesterolgehalte. Ook kan het testosteron stimuleren.

Koop gembersupplementen online.

– Zink

Zink is een essentieel mineraal dat bijdraagt ​​aan meer dan 100 chemische processen in je lichaam. Onderzoek heeft verbanden gevonden tussen zink en de seksuele gezondheid van mannen, inclusief testosteronniveaus. Een laag zinkgehalte kan de vruchtbaarheid en de zin in seks bij een man negatief beïnvloeden. Als jouw testosteronniveaus te laag zijn is het nemen van een zink supplement dank enorm effectief en gezond.

Koop zinksupplementen online.

– Vitamine D

Vitamine D is een van de meest populaire vitamines. Het vitamine wordt aangemaakt door je lichaam bij blootstelling aan zon. Mensen met beperkte blootstelling aan zonlicht kunnen een tekort aan vitamine D hebben.

In zijn actieve vorm functioneert vitamine D als een steroïde hormoon in het lichaam. Experts zeggen dat het essentieel is voor de seksuele functie van mannen. Het verhogen van de vitamine D-opslag kan het testosteron verhogen en andere gerelateerde gezondheidsmaatregelen verbeteren, zoals de kwaliteit van het sperma.

Je kunt meer vitamine D binnen krijgen door meer blootstelling aan de zon. Het dagelijks nemen van een vitamine D3 supplement en het eten van meer vitamine D-rijk voedsel kan ook in grote mate helpen.

Koop vitamine D3 online.

Onthoud wel: een slecht dieet en een weinig beweging zullen de effectiviteit van je testosteron pillen verminderen. Train consequent met een goed ontworpen spieropbouwprogramma en zorg ervoor dat u voldoende eiwitten en totale calorieën binnenkrijgt op basis van uw lichaamsgewicht, doelen en activiteitenniveau. Focus op goed eten en hard trainen, en je testosteronbooster zal meer waard zijn!

Het testoplan: Testosteron verhogen op een natuurlijke manier

Wil jij je testosteron verhogen op een natuurlijke en gezonde manier? Het testoplan kan je hierbij helpen. Het Testoplan is een digitaal programma waarin je van A tot Z leert hoe je op een 100% natuurlijke manier het mannelijke hormoon kunt verhogen met kleine aanpassingen aan voeding & leefstijl en welke factoren je hormonen verstoren.

Het testoplan is een unieke methode gebaseerd op 1000+ wetenschappelijke onderzoeken en leert je in 11 simpele stappen hoe je het mannelijke hormoon op een natuurlijke manier kunt verhogen. Je hoeft je leven niet compleet om te gooien, maar leert juist hoe je met kleine aanpassingen aan je levensstijl snel resultaat kunt boeken. 

het testoplan

Als je het testoplan gaat volgen, leer je onder anderen het volgende:

 • Hoe je met voeding het mannelijke hormoon verhoogt en welke soorten gezonde voeding, niet gezond zijn voor je hormoonhuishouding.
 • Hoe je met behulp van lichaamsbeweging en training het mannelijke hormoon kunt verhogen en wat je juist niet moet doen.
 • Welke alledaagse lekkernijen de aanmaak van het mannelijke hormoon verstoren, waardoor je het probleem erger maakt.
 • Welke producten 95% van de mensen dagelijks gebruiken, maar de aanmaak van het mannelijke hormoon sterk verlagen.
 • Hoe je met behulp van mentale hacks je brein voor de gek kunt houden en meer mannelijke hormoon aanmaakt.
 • Welke drie basiselementen je kunt gebruiken voor iedere sport, om het mannelijke hormoon snel te verhogen in je lichaam.
 • Hoe het kan dat “altijd druk en gestresst zijn” ervoor zorgt dat je minder mannelijke hormoon aanmaakt en wat je hier tegen kunt doen.
 • Welke supplementen bewezen effectief zijn en welke peperdure supplementen niet werken en zelfs potentieel gevaarlijk zijn.
 • Hoe je goedkope supplementen in de juiste dosering kunt gebruiken om je mannelijke hormoon te verhogen.
 • Hoe je het mannelijke hormoon gebruikt om gezonder te worden en wat de invloed van deze stof op je gehele lichaam is. 

Wat is de prijs van het testoplan

De normale prijs van het Testoplan is €99,-. Met de tijdelijke actie en speciale korting in dit artikel ontvang jij het volledige programma echter voor €49,-.

Tijdens deze tijdelijke aanbieding krijg je ook nog tijdelijk 7 digitale bonussen t.w.v. €187,- helemaal gratis.

 • Bonus 1 – “Meer Spiermassa met Wetenschap” (t.w.v. €47)
 • Bonus 2 – “Testo-Supplementen Guide” (t.w.v. €47)
 • Bonus 3 – “Ongewone Spiermassa Supplementen voor meer resultaat (t.w.v. €27)
 • Bonus 4 – “Mijn dagelijkse Gewoonten voor Meer Mannelijk Hormoon” (t.w.v. €14)
 • Bonus 5 – “De lekker slapen Leefstijl” (t.w.v. €19)
 • Bonus 6 – “Beter slapen met Voeding” (t.w.v. €19)
 • Bonus 7 – “Stoppen met Piekeren” (t.w.v. €14)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *