Remington Pearl Pro Curl CI9532 review

Remington Pearl Pro Curl CI9532 review

Ben jij op zoek naar een hele goede, maar betaalbare krultang? Lees dan gauw deze Remington Pearl Pro Curl CI9532 review. De kans is groot dat dit precies de krultang is waar je naar op zoek bent. Veel mensen denken dat hoe duurder de krultang is, hoe beter de resultaten zijn, maar dit is zeker niet het geval. Lees verder om alle product details, voor- en nadelen en meer te ontdekken van de Remington Pearl Pro Curl CI9532!

Productoverzicht Remington Pearl Pro Curl CI9532

De Remington CI9532 Pearl Pro Curl krultang is een ideaal apparaat voor iedereen die in een mum van tijd professionele, grote krullen willen maken. De betaalbare prijs en de geweldige functies maken het een praktische en slimme koop.

Deze krultang is speciaal ontworpen om grote, losse krullen en mooie golven te geven, waardoor hij ideaal is voor langer haar. Het vat van 32 mm heeft een goede maat en geeft luxueus zachte, veerkrachtige krullen. De coating is niet alleen keramiek, maar keramiek doordrenkt met parel die is ontworpen om een ​​gladdere, zijdezachte afwerking te geven. De resultaten zijn professioneel en snel.

Het fijne aan deze krultang is dat het apparaat erg snel opwarmt. Binnen slechts 30 seconde heeft de Remington Pearl Pro Curl de hoogste temperatuur bereikt. Dit is vooral fijn als je haast hebt, zoals in de ochtend, maar er toch prachtig uit wilt zien.

Een ander geweldig kenmerk van deze tang is het digitale LCD-scherm. De variabele temperatuuropties worden op het display weergeven. Afhankelijk van je haarstijl kun je kiezen uit 130 tot 210 graden Celsius. Het item heeft ook een temperatuurtoetsvergrendeling die voorkomt dat de temperatuur hoger wordt dan dat je zou willen.

Om veiligheidsredenen heeft de tang een koele punt, een hittebestendige opbergtas en hittebestendige handschoenen. Ook heeft de krultang een automatische uitschakeling die het apparaat na 60 minuten uitschakelt.

Pearl Pro Curl CI9532 review

Productdetails:

  • Luxe keramische coating met echte parel-elementen
  • Digitale temperatuurinstelling met display (130 – 210ºC)
  • Grote 32mm buis voor grote losse krullen
  • Snelle opwarming: 30 seconden
  • Automatische veiligheidsuitschakeling na 1 uur
  • Vastzetten van de temperatuur
  • Koel uiteinde
  • Automatisch wereldwijd voltage (120-240V)
  • 3 meter draaibaar snoer
  • Extra’s: Hittebestendige opbergtas en hittebeschermende handschoen

Remington Pearl Pro Curl CI9532 review

– Betaalbare krultang

Deze krultang is een stuk goedkoper dan veel andere krultangen op de markt. Veel mensen kijken naar de prijs en baseren daarop dat een product wel of niet van goede kwaliteit is. Een lagere prijs bekent bij dit apparaat echter zeker niet mindere kwaliteit. Dit is een van de meest populaire krultangen ooit, en dat is niet voor niets. Als je geen zin hebt om veel geld aan een krultang uit te geven, maar toch mooie krullen wilt die lang bijven zitten, dan is deze Remington krultang waar je naar opzoek bent.

– Krullen blijven heel lang zitten

Het probleem met het krullen van je haar is dat de krullen vaak binnen enkele uren uitzakken of een borstelbeurt niet overleven. Deze krultang creëert echter gladde krullen die een opmerkelijke lange tijd blijven zitten, wat een echte bonus is. Omdat het is ontworpen om grotere krullen te creëren, is het niet zo flexibel als andere multifunctionele krultangen om je een reeks aan haarstijlen te geven, maar die ene krul die het maakt, doet het goed, heel goed zelfs!

– Makkelijk te verstellen temperatuur

Deze krultang heeft een heel breed scala aan temperatuurinstellingen die kunnen worden aangepast met eenvoudige +/- knoppen waarbij de temperatuur wordt weergegeven op een LCD-scherm. Dit bereik is erg belangrijk voor fijn of delicaat haar om ervoor te zorgen dat het niet wordt beschadigd door hitte, maar het is ook belangrijk voor dikker haar, omdat de hogere hitte effectiever is. Dankzij het gemakkelijk afleesbare display weet je altijd precies op welke temperatuur het is en het heeft ook een vergrendelknop zodat de temperatuur niet heen en weer blijft gaan. De temperatuur is in te stellen van 130 t/m 210ºC. Al binnen 30 seconden heeft de tang de hoogste temperatuur bereikt.

– Automatische uitschakeling voor de veiligheid

Deze krultang heeft een automatische uitschakelfunctie heeft voor extra gemoedsrust. We kennen allemaal wel de stress als we uit huis zijn en ons afvragen of we de krultang wel uit hebben gezet. Deze stress is vanaf nu verleden tijd! Vertrek je per ongeluk naar je werk of naar school zonder je Chi stijltang uit te zetten? Dan hoef je je vanaf nu geen zorgen meer te maken – het apparaat wordt automatisch uitgeschakeld na een uur. 

– Extra lange snoer

Zit je vast aan een stekkerruimte in je huis? Als je stopcontact ver weg is van je spiegel, is dit Remington model ideaal!  Het 3 meter lange draaibare snoer is perfect als je een krultang wilt die je gemakkelijk overal in huis kunt gebruiken, ongeacht of er een stopcontact in de buurt is.

– Lange garantie termijn

Remington biedt fabrieksgarantie op storingen of defecten veroorzaakt door defecte materialen. De garantie voor deze krultang is maarliefst 5 jaar. Dit is langer dan dat de meeste andere bedrijven garantie bieden.

remington pearl pro curl review

Remington Pearl Pro Curl CI9532 reviews | Klanten feedback

Voordelen Remington CI9532 Pearl Pro Curl

Krullen blijven heel lang zitten

Dit is het voordeel wat het meeste voorbij komt. Gebruikers geven aan dat de krullen ontzettend lang blijven zitten. Ze zijn gewend dat krullen gewoonlijk snel uitzakken wanneer ze andere krultangen gebruiken. Het feit dat de krullen de hele dag (en sommige geven zelfs aan ook de volgende dag) perfect blijven zitten wordt gezien als het grootste voordeel van deze krultang.

Snel klaar

Meerdere klanten geven aan zeer snel klaar te zijn met het krullen van hun haar met deze krultang. Niet alleen is de tang zeer snel warm, maar ook is hij erg makkelijk in gebruik, waardoor je binnen een mum van tijd perfecte krullen hebt.

Geen klep

Veel gebruikers geven aan dat ze het zo fijn vinden dat deze krultang geen klep aan de zijkant heeft, waarmee je je haar vast kunt zetten aan de krultang. Dit veroorzaakte in het verleden vaak deuken en lelijke hoeken in hun haren. Bij deze krultang kun je zelf je haren om de krultang wikkelen, voor een gelijkmatige, perfecte krul. Dankzij de meegeleverde handschoenen is dit ook 100% veilig.

Lichtgewicht krultang

Klanten geven aan dat de krultang zeer lichtgewicht is, waardoor ze geen last krijgen van hun arm wanneer ze hun haar krullen. Ook kunnen ze hierdoor zonder enige moeite de achterkant van hun haar krullen. Dit maakt de krultang zeer gebruikersvriendelijk.

Nadelen Remington CI9532 Pearl Pro Curl

Geen verschillende soorten krullen mogelijk

Sommige klanten vinden het jammer dat je alleen dikke krullen met de Chi G2 stijltang kan maken. Er zijn geen andere opzetstukken mogelijk. De krultang maakt alleen grote krullen en is dus niet erg flexibel.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *