Philips StyleCare Prestige BHB878/00 Review

Ben je opzoek naar een eerlijke en uitgebreide Philips StyleCare Prestige BHB878/00 Review? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Heb je problemen om zelf krullen te maken met de krultang? Duurt het te lang voor je elke haarlok rond de krultang hebt gedraaid en moet wachten tot de krul klaar is? Vind je een conventionele krultang onhandig? Dan is de Philips StyleCare Prestige hét apparaat voor jou. Deze automatisch krultang maakt voor jou de perfecte krullen zonder dat je zelf enige moeite hoeft te doen.

Lees verder voor een uitgebreide Philips StyleCare Prestige review, om te ontdekken wat de krultang precies doet, wat de voor- en nadelen zijn en hoe verschillende gebruikers de krultang beoordelen.

Productoverzicht Philips StyleCare Prestige BHB878/00

De Philips StyleCare Prestige is een slimme, automatische krultang. Met 1 druk op de knop maakt deze krultang prachtige, blijvende krullen. De Curl Boost-technologie krult elke lok op een professionele manier. Het resultaat is een perfect salonresultaat vanuit je eigen huis.

De krultang heeft de vorm van een tulp en wordt verticaal op het hoofd geplaatst. Dit ter bescherming van de armspieren, aangezien een automatische krultang met een halve kilo niet bepaald makkelijk is. We kennen allemaal het probleem wanneer de arm na 3 lokken zo’n pijn doet dat we een pauze willen nemen, maar met die Philips StyleCare Prestige hebben we dit probleem niet meer.

De Philips MoisturePrect automatische krultang creëert prachtige, glanzende krullen dankzij het innovatieve slimme krulsysteem. Dankzij het unieke open design en de lange krultang wordt er in één keer dubbel zoveel haar gekruld. Hierdoor ben je dus dubbel zo snel klaar als met een ‘normale’ krultang waarbij je zelf al het werk moet doen.

De intelligente sensor stopt het apparaat wanneer het detecteert dat er te veel haar is of dat de krul niet goed is ingebracht. Door het open en rechtopstaande ontwerp kun je het haar direct verwijderen en opnieuw beginnen.

Er is geen algemene vereiste hoe lang het haar moet zijn om de “StyleCare Prestige” van Philips te gebruiken. Over het algemeen mag het haar niet te kort zijn voor krulspelden. Het apparaat heeft een haarlengte van ca. 15 cm nodig om het haar te “grijpen” en te krullen. Het haar moet dan ook minimaal kinlengte zijn om mooie krullen te kunnen maken. Verder is de StyleCare Prestige geschikt voor alle haartypes.

Philips StyleCare Prestige BHB878/00 Review

Productdetails:

 • Automatische krultang
 • Smart Curling-systeem voor moeiteloos stylen
 • Automatische feedback met Curl Ready-geluid
 • Hittebestendig design om je haar te beschermen
 • Volledig keramische platen
 • 27 stylingmogelijkheden om elk type krul te maken
 • Ionenverzorging voor glad, glanzend en niet-pluizig haar
 • Ontworpen om het vastzitten van haren te voorkomen
 • Temperatuurinstelling van 170 °C – 210 °C
 • 35 cm lang
 • Snoer van 2 meter
 • Inclusief reinigingsborsteltje

Philips StyleCare Prestige BHB878/00 Review

– Extreem snel klaar met krullen

Dankzij de langere krulstaaf ben je veel sneller klaar met het krullen van je haar. De automatische krultang heeft een uniek open design met een langere krulstaaf. Dit betekent dat je twee keer zoveel haar kun stylen in slechts de helft van de tijd. Perfect als je in de ochtend snel je haar wilt krullen, of al iets te laat bent voor een feestje maar er toch glamorous uit wilt zien.

– Beschermt je haar met de slimme MoistureProtect-technologie

De krultang heeft een slimme MoistureProtect-technologie. Deze technologie past de temperatuur aan om de glans te verbeteren en de natuurlijke vochtbalans van je haar te behouden. Je haar wordt beschermt tegen oververhitting omdat altijd de optimale temperatuur wordt aangehouden. Geniet van schitterend haar dat van binnen en van buiten wordt beschermd en verzorgt.

– Keramische platen met keratine voor nog meer bescherming

Keratine is een essentieel onderdeel van je haar en zorgt ervoor dat haar sterk en gezond blijft en er prachtig uitziet. De keramische krulstaaf is verrijkt met keratine om soepel glijden en bescherming tijdens het stylen te garanderen.

– Maakt gebruik van ionenverzorging

Deze krultang maakt gebruik van perfecte ionenverzorging. De negatieve ionen nemen statische elektriciteit weg, verzorgen het haar en sluiten de haarschubben, zodat het haar nog intenser glanst. Het resultaat is perfect glad, glanzend en pluisvrij haar.

– Handige temperatuur- en tijdinstelling

De StyleCare Prestige van Philips heeft drie temperatuurstanden. 170°C is de laagste stand. Dit is perfect voor zeer fijn en dun haar. Als gebruiker bepaal je zelf welke temperatuur je wilt gebruiken. Veel andere krultangen hebben dit niet dus dit is een groot voordeel van de Philips StyleCare Prestige.

Volgens de gebruiksaanwijzing moeten de tijd- en temperatuurinstelling worden gekozen volgens het stylingverzoek:

 • Golven 170°C 8 sec.
 • Zachte krullen 190°C 10 sec.
 • Stevige krullen 210°C 12 sec.

– Vastzitten van het haar is onmogelijk

Dankzij de unieke combinatie van het open design, de gladde staaf en de intelligente sensor, kun je moeiteloos krullen maken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over vastzittende haren. De intelligente sensor pauzeert het apparaat als er te veel haar inzit of als het niet goed is geplaatst. Dankzij het innovatieve open en verticale design kun je je haar er meteen uithalen en het opnieuw proberen. De gladde en gesealde staaf voorkomt wrijving en verzorgt je haar.

– Verbranden onmogelijk

Als je ooit jezelf met een krultang (of stijltang) hebt verbrand, ben je zeker niet de enige. Vooral met een losse krulstaaf, waar je zelf je haar omheen moet wikkelen, gebeuren er vaak ongelukjes. Door de vormgeving van deze automatische krultang kan je je vingers niet langer verbranden. 

– 17 verschillende looks mogelijk

Volgens Philips zijn met de StyleCare Prestige 27 verschillende looks mogelijk, van zachte golven tot veerkrachtige krullen. Alle instellingen zijn naar wens te combineren:

 • 3 tijdsinstellingen (8 sec., 10 sec., 12 sec.),
 • 3 temperatuurinstellingen (170 ° C, 190 ° C, 210 ° C) en
 • 3 krulrichtingen (links, rechts, automatisch)

– Automatische feedback

Deze slimme krultang geeft automatisch feedback. Het Curl Ready-geluid geeft aan wanneer je krullen klaar zijn met een continu piepsignaal. Deze innovatieve functie zorgt voor een langdurig resultaat en verzorgt en beschermt je haar tegelijkertijd.

– Gemakkelijk schoon te maken

Voor het reinigen van de krultang is er een apart reinigingsaccessoire met een vilten bekleding. Hierdoor kunnen resten van stylingproducten op de krultang worden verwijderd. Het apparaat moet voor gebruik uitgeschakeld en afgekoeld zijn. De reinigingsaccessoires worden in de krulkamer op de krultang geplaatst en meerdere keren op en neer bewogen. De reinigingsaccessoires kunnen onder stromend water worden gewassen. Het moet volledig drogen voor het volgende gebruik. De behuizing van de krultang zelf kan met een vochtige doek worden schoongemaakt.

Philips prestige krultang

Philips StyleCare Prestige BHB878/00 reviews | Klanten feedback

Voordelen:

Veel makkelijker

Zowat alle klanten geven aan dat deze krultang veel makkelijker in gebruik is dan een conventionele krultang. Je hoeft zelf letterlijk niks te doen, alleen de krultang op elke haarlok te plaatsen. Vooral het krullen van het achterhoofd gaat veel gemakkelijker dan wanneer je dit zelf onhandig moet krullen.

Zeer snel klaar

Een voordeel dat in bijna alle klanten beoordelingen voorbij komt is de snelheid. Letterlijk binnen een handomdraai heb je de perfecte krullen. Gebruikers geven aan dat ze normaal gesproken minimaal 30 minuten tot een uur bezig zijn om heel hun haar te krullen, maar dat ze met deze krultang al binnen 15 minuten klaar zijn. 

Geld meer dan waard

Veel gebruikers geven aan da ze de prijs van de Philips StyleCare Prestige meer dan waard vinden. Geweldige professionele looks kunnen worden gecreëerd, je arm doet minder pijn, de krullen houden goed vast en het is geschikt voor alle haartypes.

Nadelen:

Even wennen in het begin

In het begin kan de bediening van de Philips StyleCare Prestige een beetje vreemd aanvoelen. Je moet er handigheid in krijgen. Je moet leren aanvoelen hoe je de haarlok in de krulkamer steekt. Na een paar keer vallen en opstaan zul je het echter doorhebben en is het apparaat super handig in gebruik.

Hoge prijs

In sommige klanten reviews wordt als nadeel de hoge prijs genoemd. Wanneer je de prijs van deze automatische krultang echter vergelijkt met de prijs van andere automatische krultangen is hij niet prijziger, juist voordeliger dan de meeste andere merken en modellen.

1 thought on “Philips StyleCare Prestige BHB878/00 Review”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *