parfumado review

Parfumado review: Aanrader of niet? 

Ben je opzoek naar een eerlijke Parfumado review? Dan ben je hier naar het juiste adres gekomen! 

Parfumado is een website waarop je een parfum abonnement kunt aanschaffen. Je krijgt dan elke maand een nieuwe mini parfum naar keuze opgestuurd, waardoor je verschillende parfums kunt uitproberen. 

Als je nog nooit eerder van Parfumado hebt gehoord dan vraag je je misschien af hoe het werkt, of het betrouwbaar is en of het wat voor jou is. In deze Parfumado review gaan we daar dieper op in. Ook hebben we een klanten onderzoek gedaan om erachter te komen klanten van Parfumado vinden en of ze het aan andere zouden aanraden.

Lees gauw verder voor een uitgebreid Parfumado review!

Wat is Parfumado?

Parfumado is een online platform waar je gebruik kunt maken van het Parfumado-abonnement, een innovatieve manier om verschillende parfums te ervaren. Het concept is simpel: je maakt een account aan en start je abonnement. Voor slechts 14,95 euro per maand ontvang je elke maand een nieuw parfum van 8 ml in je brievenbus. Deze hoeveelheid is voldoende voor 30 dagen bij dagelijks gebruik van 4 sprays. De parfumflacons zijn bovendien handig voor onderweg vanwege hun reisformaat.

Met het Parfumado-abonnement krijg je de vrijheid om maandelijks zelf je gewenste parfum te selecteren. Dit biedt je de mogelijkheid om diverse parfums uit te proberen en uiteindelijk je persoonlijke favorieten te ontdekken.

Parfumado heeft een uitgebreid assortiment van meer dan 450 parfums, waaronder gerenommeerde en populaire geuren van grote merken zoals Dolce & Gabbana, Versace, Michael Kors en nog vele anderen.

Het idee voor Parfumado ontstond in 2017 toen broer en zus Martijn en Floor van Rooy besloten om de kracht van parfums te benutten. Ze begrepen hoe geuren emoties en herinneringen kunnen oproepen. Daarnaast zagen ze een uitdaging: hoe kun je online nieuwe favoriete geuren ontdekken die passen bij verschillende gelegenheden en seizoenen? Zo ontstond het concept van het ultieme ontdekkingsplatform voor parfums: Parfumado.

parfumado review

Parfumado review: Hoeveel kost het?

De kosten voor een Parfumado-abonnement variëren afhankelijk van het type abonnement dat je kiest. Als je voor het eerst wilt proberen en nog niet zeker weet of het bij je past, is het wellicht raadzaam om te beginnen met het maandelijkse abonnement. Dit kost €14,95 per maand en je kunt maandelijks opzeggen.

Indien je al overtuigd bent dat dit bij jou past, kun je ook overwegen om te gaan voor een abonnement van 6 maanden of zelfs 12 maanden. Bij deze opties betaal je vooruit voor de betreffende maanden en profiteer je van een lagere maandelijkse prijs. Een 6 maanden abonnement komt neer op €12,95 per maand en voor een abonnement van 12 maanden betaal je €11,95 per maand.

Parfumado review: Is Parfumado betrouwbaar?

Absoluut, Parfumado is volledig betrouwbaar. Het is een authentieke website waar je een parfumabonnement kunt verkrijgen. Alle aangeboden parfums op Parfumado zijn volledig origineel en worden ingekocht bij erkende leveranciers of rechtstreeks bij de merken zelf. Er worden nooit imitatiemerken aangeboden. Daarnaast hecht Parfumado veel waarde aan klantenservice. Je hebt te allen tijde de mogelijkheid om je abonnement te beëindigen of tijdelijk stop te zetten, op basis van wat het beste voor jou uitkomt.

Parfumado review: Klanten beoordelingen

Om een eerlijke Parfumado review te kunnen schrijven hebben we een klanten onderzoek gedaan om te kijken wat er zoal over Parfumado gezegd heeft. Hierdoor hebben we een goed beeld gekregen over wat klanten van Parfumado vinden.

– Trustpilot

Als je opzoek bent naar eerlijke en betrouwbare reviews dan is Trustpilot altijd de place to go. Hier hebben we dan ook het grootste deel van ons klanten onderzoek gedaan. Op Trustpilot scoort Parfumado een 4,8 van de 5 sterren, uit meer dan 700 beoordelingen. Dit is een hele hoge score die door Trustpilot zelf als ‘uitstekend’ genoemd wordt. 

parfumado review

Zoals je op de Trustpilot score hierboven ziet geeft maar liefst 91% van de klanten die en review geschreven hebben, Parfumado een uistekende score. Dit is natuurlijk een heel goed teken, waardoor je met een gerust hart bij Parfumado een abonnement kunt nemen.

Positieve beoordelingen:

We hebben de verschillende beoordelingen goed doorgelezen, om te kijken welke opmerking vaak naar voren kwamen. Veel klanten geven aan dat ze het zo ontzettend leuk vinden dat ze elke maand een nieuwe parfum kunnen proberen en hierdoor al veel nieuwe favorieten hebben gevonden om af te wisselen. Ook geven veel klanten aan dat ze veel langer met een parfum doen dan een maand.

Ook lezen we terug dat de levering iedere maand op tijd is en dat de klanten service altijd vriendelijk en behulpzaam is als je ze vragen stelt of als er toch iets mis is gegaan.

Wat veel klanten ook fijn vinden is de Facebook community waarop je eventueel een parfum kunt ruilen als je toch niet helemaal blij bent met de geur. Dit schijnt erg goed en gemakkelijk te werken.

Negatieve beoordelingen:

Om een eerlijke Parfumado review te geven hebben we naast de velen positieve beoordelingen ook wat negatieve beoordelingen gelezen (ook al waren deze ver te zoeken). Er zijn niet echt negatieve beoordelingen die vaker voorkomen. Wel lazen we een aantal ontevreden klanten die niet blij waren met de geur die ze besteld hadden.

Parfumado review: Veelgestelde vragen

Om deze parfumado beoordelingen helemaal af te maken, hebben we hieronder nog wat van de meestgestelde vragen beantwoord.

– Zijn de parfums van Parfumado echt?

Absoluut! Parfumado werkt alleen met 100% authentieke parfums die ze inkopen bij geautoriseerde leveranciers of rechtstreeks van de merken zelf. Ze bieden nooit namaak- of imitatieparfums aan.

– Welke abonnementsopties zijn beschikbaar?

Het meest populaire abonnement is het maandelijkse abonnement (€14,95 per maand), dat je op elk moment kunt pauzeren of opzeggen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een 6- of 12-maanden abonnement. Bij deze opties betaal je vooruit voor de respectieve maanden en ontvang je een korting op de maandelijkse kosten. De exacte prijzen zijn eerder in dit artikel vermeld. Houd er rekening mee dat deze abonnementen niet opzegbaar zijn, maar wel te pauzeren.

– Zit ik vast aan een Parfumado-abonnement?

Nee, de service is volledig flexibel. Je kunt op elk gewenst moment je maandelijkse abonnement pauzeren of annuleren. Hierdoor kun je het altijd eerst uitproberen en als het niet bevalt, opzeggen. Je kunt dit zelf eenvoudig beheren via je account.

Let op: Als je kiest voor een 6- of 12-maanden abonnement (met lagere maandelijkse kosten), betaal je vooruit voor die periode en kun je het abonnement gedurende die tijd niet opzeggen, maar wel pauzeren.

– Mijn parfum is na een maand nog niet op, kan ik een maand overslaan?

Natuurlijk! Als je niet dagelijks parfum draagt, kan een flesje langer meegaan dan een maand. In dat geval kun je je abonnement pauzeren als je geen nieuw parfum wilt ontvangen. Geef dit wel uiterlijk 8 dagen vóór de verzenddatum door. Je kunt dit zelf regelen in je account onder het tabblad “Bestellingen”.

Als je je abonnement pauzeert, is dit voor één maand. Je kunt het abonnement maximaal 3 maanden op rij pauzeren. Na deze periode wordt je abonnement automatisch hervat. Zorg er dus voor dat je je parfumkalender goed bijhoudt.

– Kan ik zelf kiezen welke parfums ik wil ontvangen?

Absoluut, dit is het unieke concept van Parfumado. Elke maand kies je zelf welk parfum uit de collectie je wilt ontvangen. Er zijn meer dan 250 parfums beschikbaar. Je kunt eenvoudig naar “Mijn Kalender” gaan en de geuren toevoegen die je wilt proberen. Alle parfums hebben dezelfde prijs, dus wees creatief en ontdek! Als je geen keuze maakt of verrast wilt worden, ontvang je het Parfum van de Maand.

– Wat is het “Parfum van de Maand”?

Elke maand selecteren de experts van Parfumado een specifieke geur als “Parfum van de Maand”. Dit is geen willekeurige keuze. De experts baseren dit op de tijd van het jaar, nieuwe geuruitgaven, het seizoen en bijbehorende feestdagen.

– Hebben alle parfums dezelfde prijs?

Ja, je betaalt altijd hetzelfde maandelijkse bedrag, ongeacht welke parfums je kiest. De originele prijs van het parfum in de winkel doet er niet toe.

– Kan ik naast parfums ook andere producten kiezen?

Hoewel Parfumado voornamelijk gericht is op parfums, bieden ze nu ook schoonheidsproducten aan. Dus als je al genoeg parfums hebt of wilt afwisselen, kun je ook beautyproducten toevoegen aan je parfumkalender.

– Kan ik een volledige fles parfum kopen als ik een favoriet heb gevonden?

Zeker, dat kan via de Parfumado Shop. Hier kun je volledige flessen van de parfums uit hun assortiment aanschaffen. Ideaal als je jouw favoriete geur hebt ontdekt.

– Kan ik een parfum ruilen als ik het niet lekker vind?

Dit is mogelijk via de Parfumado Facebook-community, waar veel klanten actief zijn die parfums ruilen en verkopen. Houd er rekening mee dat ruilen met Parfumado zelf niet mogelijk is.

– Wanneer ontvang ik mijn parfum?

Parfumado heeft twee verzendmomenten per maand: de 1e en de 15e van elke maand. Afhankelijk van wanneer je abonnement begint, wordt je parfum op de 1e of de 15e verzonden.

– Kan ik mijn parfumkeuze nog wijzigen in mijn kalender?

Ja, maar dit moet je tijdig doen. Wijzigingen kunnen tot 7 dagen vóór verzending worden doorgevoerd.

– Kan ik een Parfumado-abonnement als cadeau geven?

Zeker, Parfumado werkt met cadeaubonnen. Je kunt kiezen uit cadeaubonnen van 2, 3, 6 of 12 maanden. Deze kun je per post of online versturen, zoals je zelf verkiest. Je kunt de cadeaubon personaliseren met een leuke boodschap. Het cadeau-abonnement stopt automatisch wanneer de laatste cadeaumaand is verstreken, en de ontvanger wordt hierover per e-mail geïnformeerd.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *