olay retinol24 review

Olay Retinol24 review: Aanrader of niet?

Ben je opzoek naar een eerlijke Olay Retinol24 review? Dan ben je naar het juiste adres gekomen!

Zoals je misschien al weet is retinol het beste ingrediënt om huidveroudering tegen te gaan. Daarnaast is het ook een top ingrediënt om acne te bestrijden. Dit is de reden dat het een van de populairste ingrediënten is in huidverzorgingsproducten.

Olay Retinol24 is een lijn met producten met als hoofdingrediënt retinol. Met zoveel producten op de markt, kan het natuurlijk lastig zijn om te bepalen of een product het geld waard is of niet. Om je te helpen hebben we onderzoek gedaan naar Olay’s Retinol24 lijn om te ontdekken of deze producten echt doen wat ze beloven.

We hebben de producten in deze lijn zelf getest en het hele internet afgespeurd naar klanten beoordelingen en informatie. Lees gauw verder voor een eerlijk en uitgebreid Olay Retinol24 review!

Olay retinol24 review: Over deze lijn

Retinol is het anti-verouderingsbestanddeel van het decennium. Er is simpelweg geen ingrediënt beter om de tijd te stoppen en zelfs terug te draaien dan retinol. Dit heeft Olay op het idee gebracht om een complete Retinol24 collectie te ontwikkelen.

Deze lijn bestaat uit 3 producten: een nachtcrème, een nachtserum en een oogcrème voor de nacht. Alle producten zijn voor in de avond, omdat retinol je huid gevoeliger maakt voor UV-stralen en zonlicht vermindert de werkzaamheid van het product.

Alle producten zijn voorzien van de beste ingrediënten om de huid te verzorgen, waarvan Retinol natuurlijk de belangrijkste is. Daarnaast bevatten de producten andere anti-veroudering ingrediënten en hydraterende ingrediënten.

De voordelen van retinol

Retinol verandert het gedrag van de verouderde cellen en laat ze er jeugdiger uitzien. Wanneer het wordt opgenomen in de huidverzorgingsroutines, vermindert het de ongelijkmatige textuur van de huid en ziet de huid er strakker uit. Hier volgen de belangrijkste voordelen van retinol:

  • Het is het meest bekend om zijn anti-verouderingseigenschap omdat retinol zich bindt aan de retinoïde-receptoren op de huid, de celvernieuwing verbetert en de productie van elastine en collageen (huideiwitten) stimuleert.
  • Het verdikt de diepere huidlagen en verbetert het vermogen van de huid om water vast te houden. Dit verbetert fijne lijntjes en rimpels en weerspiegelt een jeugdige, stralende huid.
  • Het verdunt ook de bovenste verhoornde epitheellaag van de huid en verbetert de toon en textuur van de huid.
  • Het kan helpen de functies van de talgklieren en hun follikels te normaliseren en is zeer nuttig bij het beheersen van acne.
  • Het helpt fijne lijntjes te verzachten en hyperpigmentatie op gerichte gebieden of over de hele huid te verlichten.

Olay Retinol24 Review: De producten

De Retinol24 lijn van Olay bestaat uit 3 producten: een nachtcrème, een nachtserum en een oogcrème voor de nacht. Hieronder vertellen we je meer over elk van deze producten.

– Olay Retinol24 Nachtcrème

Olay retinol 24 review

Als je opzoek bent naar de beste nachtcrème die huidveroudering tegen gaat, dan is de Olay Retinol24 een van de beste keuzes om voor te gaan. Deze crème smeer je ‘s avonds voor het slapengaan op en je wordt vervolgens wakker met een zichtbaar gladdere en stralendere huid.

Deze nachtcrème hydrateert je huid gedurende 24 uur met zichtbare verbeteringen in fijne lijntjes en rimpels, gladheid, helderheid, versteviging, donkere vlekken en poriën. Dit zijn dus ontzettend veel van de veelvoorkomende huidproblemen waar velen mee te maken hebben.

Olay Retinol24 combineert twee van de krachtigste huidverzorgingsingrediënten: retinoïdecomplex en vitamine B3. De rijke formule is speciaal ontworpen om de anti-verouderingsingrediënten tot 10 lagen diep in het huidoppervlak te laten doordringen.

Bovendien is deze nachtcrème vrij van  kunstmatige kleurstoffen, parfums en oliën.

– Olay Retinol24 Nachtserum

Olay Regenerist Retinol24 nachtserum dringt diep door in de oppervlaktelagen van de huid. Deze gepatenteerde mix combineert vitamine B3 met het retinoïdecomplex van Olay. Dit zijn twee van de beste ingrediënten om huidveroudering tegen te gaan. Bovendien is retinol ook geweldig in het bestrijden van acne.

De serum hydrateert de huid gedurende 24 uur en heeft heel veel voordelen. Net zoals bij de andere producten in deze lijn zie je verbeteringen in fijne lijntjes en rimpels, gladheid, helderheid, versteviging, donkere vlekken en poriën. Dit serum zonder geur en kleurstoffen wordt snel geabsorbeerd en dringt diep door in de oppervlaktelagen van je huid, zodat je elke ochtend wakker wordt met een jonger uitziende, stralende huid. Na 28 dagen gebruik zal je huid getransformeerd zijn.

– Olay Retinol24 Oogcrème Voor De Nacht

Olay Retinol24 - Oogcrème Voor De Nacht

De Olay Retinol24 lijn zou natuurlijk niet compleet zijn zonder oogcrème. Een dag- of nachtcrème mag je nooit aanbrengen op het gebied rondom je ogen, omdat deze huid veel dunner en gevoeliger is dan de rest van je gezicht. Je hebt hier dan ook een speciale oogcrème voor nodig. Omdat deze huid dunner is, zullen hier ook snel rimpeltjes en fijne lijntjes ontstaan. De beste manier om deze aan te pakken is met een oogcrème verrijkt met retinol.

Olay Regenerist Retinol24 Oogcrème voor de nacht dringt diep door in de gevoelige huid rondom je ogen. Breng ’s avonds aan op de huid rondom je ogen voor een hydratatie van 24 uur. Retinol 24 strijkt fijne lijntjes zichtbaar glad, laat je ogen stralen en geeft de huid rondom je ogen een gelijkmatige textuur.

De crème voelt licht en zijdezacht en absorbeert snel, en dringt diep door in het huidoppervlak, zodat je elke ochtend wakker wordt met een jonger uitziende, stralende huid rondom je ogen. Deze formule is uiteraard ook vrij van geur en kleurstoffen.

Olay Retinol24 review: Klanten beoordelingen

Om een eerlijke Olay Retinol24 review te kunnen schrijven hebben we alle drie de producten aangeschaft en ons team heeft de producten uitgeprobeerd. Daarnaast hebben we het internet afgespeurd naar alle klanten beoordelingen die we konden vinden. Hieronder volgen onze bevindingen:

Onze beoordeling

Allereerste hebben we de producten zelf uitgeprobeerd. Iedereen in ons team die deze producten heeft geprobeerd was ontzettend enthousiast. We hebben deze review pas na een aantal weken gebruik geschreven, om goed de resultaten te kunnen zien. 

Wat ons meteen opviel was hoe fijn de producten uitsmeren op de huid. Je huid voelt direct gehydrateerd en zacht aan en de crèmes en serum plakken niet. Het viel ons op dat we allemaal de volgende ochtend wakker werden met een stralende en gezond uitziende huid. Het zijn ontzettend fijne producten om te gebruiken.

Na een aantal weken merkten we ook allemaal echt verschil in onze huid. Degene die wat last hadden van onzuiverheden, zoals puistjes, hadden hier ineens geen last meer van en andere zagen echt een vermindering in fijne lijntjes. In de wat diepere rimpels zagen we nog geen verschil, maar dit kan natuurlijk nog komen met consequent gebruik. 

Hiernaast ziet de huid er gewoon egaler, voller en gezonder uit na consequent gebruik voor een aantal weken. We waren allemaal verbaasd over de transformatie binnen enkel een aantal weken. Wij raden de producten uit deze lijn dus 100% aan!

Klanten beoordelingen

Om een betrouwbare Olay Retinol24 review te kunnen schrijven, kunnen we natuurlijk niet alleen uitgaan van onze eigen ervaringen. We hebben daarom het hele internet afgezocht naar zoveel mogelijk klanten reviews. Wat ons niet verbaasden is dat we bijna alleen maar positieve beoordelingen zagen. Het overgrote deel van de klanten beveelt deze producten aan.

Positieve beoordelingen:

We hebben ontzettend veel positieve beoordelingen gelezen en veel klanten zeggen dezelfde dingen. Zo geven veel klanten aan dat ze de textuur van producten zo fijn vinden. Het is zeer licht en zacht van textuur en voelt heel fijn aan op de huid. Daarnaast geven ze aan dat de crème en het serum snel intrekken en dat ze een prettige geur hebben.

Daarnaast lezen we ontzettend veel positieve beoordelingen over de resultaten na het gebruik van de crème en het serum. Klanten geven aan echt zichtbare verschillen in hun huid te zien. Fijne lijntjes worden verfijnt en onzuiverheden vermindert. Ook geven klanten aan dat de huid heel gehydrateerd aanvoelt na elk gebruik voor wel 24 uur.

Een Olay Retinol24 review zou niet helemaal eerlijk zijn als we enkel de positieve beoordelingen zouden lezen en benoemen. Dat hebben we dan ook niet gedaan. De negatieve beoordelingen waren echter ver te zoeken en dat is natuurlijk altijd een goed teken. Hieronder benoemen we de negatieve beoordelingen die we hebben gevonden.

Negatieve beoordelingen:

Een van de minpunten die we tegenkwamen is dat een klant het jammer vond dat de producten in een potje zitten, in plaats van in een tube. Zij vindt dit wat minder handig en hygiënisch. 

Wat andere minpunten die we gelezen hebben gaan over het feit dat sommige klanten de prijs wat hoog vinden. Veel klanten geven echter aan dat de prijs/kwaliteit verhouding wel klopt. 

Naïf dagcrème review

Olay Retinol24 review: Hoe gebruik je de producten?

Huidverzorgingsproducten moet in de juiste volgorde aangebracht worden om effectief te zijn. Zo is de standaard regel bijvoorbeeld dat een serum altijd voor een crème aangebracht moet worden, omdat deze anders niet goed in de huid kan dringen. Hier volgt een handig stappenplan om de producten van Olay’s Retinol24 lijn op de juiste manier te gebruiken:

Stap 1: Olay Retinol24 Nachtserum

Begin met het aanbrengen van het serum. Neem een kleine hoeveelheid om je vingers en verdeel het over je gezicht en hals. Je hoeft niet te veel van het product te gebruiken, want met een klein beetje kom je al heel ver. Ongeveer de grootte van een ewrt is voldoende. 

Stap 2: Olay Retinol24 Nachtcrème

In welke volgorde je de oogcrème en de nachtcrème aanbrengt, maakt niet zoveel uit, aangezien je het allebei op een ander gebied aanbrengt. In dit stappenplan beginnen we met de nachtcrème. Breng de nachtcrème rijkelijk aan op je gezicht en hals en smeer het goed uit.

Stap 3: Olay Retinol24 Oogcrème

Vervolgens is het tijd voor het laatste product: de oogcrème. Dit product breng je rondom je ogen aan. Doe dit voorzichtig, want de huid rondom de ogen is erg teer en gevoelig. Het wordt daarom aangeraden om hier niet hard te smeren, maar voorzichtig het product in de huid te deppen.

Conclusie

Uit deze Olay Retinol24 review kun je concluderen dat wij de producten in deze lijst aanbevelen. We hebben de producten zelf uitgeprobeerd en zijn zeer tevreden. Ook de velen klanten beoordelingen die we doorgelezen hebben zijn zowat allemaal zeer positief en ook klanten bevelen de producten aan.

De producten zijn fijn in gebruik aangezien ze gemakkelijk uitsmeren en een lichte zachte textuur hebben. Ze zijn niet plakkerig en trekken snel in de huid. Daarnaast geven de producten zichtbare resultaten bij consequent gebruik. Fijne lijntjes en onzuiverheden worden duidelijk minder.

Probeer de producten uit de Retinol24 lijn zelf uit en zie wat het voor je huid doet!

1 thought on “Olay Retinol24 review: Aanrader of niet?”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *