Magnetische wimpers - Alles wat je moet weten

Heb je ooit een beauty-tutorial gezien en je afgevraagd hoe die make-up goeroe zo gemakkelijk een paar nepwimpers opdoet? Dan ben je niet de enige. Nepwimpers zijn over het algemeen vrij lastig aan te brengen en nog moeilijker te verwijderen. Helemaal wanneer je dit voor de eerste keer doet. Daarnaast laten ze het oog vaak plakkerig achter met wat lijmresten. Een andere optie zijn wimperextentions. Echter zijn wimperextensions wel een investering en vereisen ze groot onderhoud. Je bent al gauw 60 euro in de maand kwijt en vaak breken je eigen wimpers er ook nog eens van af. Dus wat moet je doen als je mooie lange wimpers wilt zonder moeite en het verpesten van je eigen wimpers? Gebruik magnetische wimpers! Ze zijn minder moeilijk om op en af te doen, zonder een plakkerige puinhoop achter te laten.

Lange en volle wimpers is iets waar iedere vrouw naar streeft. Het straalt elegantie en status uit. Met een magnetische wimper set is dit makkelijker dan ooit te creëren. Ontdek hier alles wat je moet weten over magnetische wimpers!

Wat zijn magnetische wimpers?

Magnetische wimpers zijn nepwimpers, maar dan werken ze op basis van magneetjes, zoals de naam al zegt. Magnetische wimpers werken op twee manieren, ze kunnen worden bevestigd met behulp van twee magnetische strips die over de wimperlijn klikken of je kunt een magnetische eyeliner aanbrengen voordat je de wimpers plaatst.

Zijn magnetische wimpers veilig?

Deze relatief nieuwe soort nepwimpers zijn volledig veilig in gebruik. Magnetische wimpers kunnen echter wel wat problemen veroorzaken als ze niet goed worden verzorgd, of voorzichtig eraf gehaald worden. Het blijft belangrijk om voorzichtig te doen, zodat je je eigen wimpers niet verliest.

Net zoals bij nepwimpers die je moet plakken blijft het belangrijk om de magnetische wimpers na elk gebruik schoon te maken. Het is handig om met een wimperborsteltje met een beetje zeep erop de wimpers voorzichtig schoon te maken. Hierna kun je ze wassen met warm water. 

Als je eenmaal ontdekt hoe gemakkelijk magnetische nepwimpers zijn aan te brengen (en hoe goed ze eruit zien), wil je waarschijnlijk elke dag wimpers met magneten dragen, maar doe dat alsjeblieft niet. Net zoals bij gewone nepwimpers, kan dit ervoor zorgen dat je eigen wimpers beschadigen. Probeer ze dus voornamelijk voor speciale gelegenheden, zoals feestjes, uiteten etc te bewaren.

Om extra veilig te zijn:

  • Lees de instructies op de verpakking. Of je nu een professional bent in het aanbrengen van nep wimpers of het voor de eerste keer doet, elke kit is uniek en heeft zijn eigen instructies.
  • Deel je wimpers niet met vriendinnen. Zorg ervoor dat je ze schoon houdt, zodat je jezelf geen ooginfectie bezorgt. Was ook altijd je handen voordat je ze opbrengt.
  • Haal de wimpers er altijd vanaf voordat je naar bed gaat. Als je dit niet doet, loop je het risico om infecties op te lopen.

Wat is het voordeel van magnetische wimpers?

Magnetische wimpers hebben een aantal voordelen. Nadat ze er prachtig uitzen natuurlijk, zijn ze ook een stuk makkelijk om aan te brengen en eraf te halen. Een ander groot voordeel van magnetische wimpers is dat ze niet dezelfde problemen geven als lijmwimpers. Lijmwimpes kunnen slecht voor je zijn omdat ze ethylcyanoacrylaat en parabenen bevatten, die het gebied rond je ogen kunnen irriteren. Veel mensen zijn gevoelig voor de lijm waarmee traditionele nepwimpers worden aangebracht, dus om deze reden is het beter en veiliger om magnetische wimpers te gebruiken. Daarnaast zijn nepwimpers met magneten ook niet getest op dieren.

De beste magnetische wimpers op de markt

Lash boss – magnetische wimpers – luxe set inc. eyeliner, mascara, kruller, opbergdoosje en 3 paar wimpers

Prijs: €34,95

De luxe Lash Boss magnetische wimperszijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. Hoe hard je ook feest, lacht en danst, ze blijven gegarnderd zitten! De magnetische nepwimpers zijn herbruikbaar en duurzaam.

★ INHOUD SET:

– 13 MM wimperset
– 16 MM wimperset
– 18 MM wimperset
– Bewaardoosje met spiegel
– Magnerische eyeliner
– Zwarte mascara
– Wimper kruller
– Beschrijving (Engels)

M5 Magnetische Wimpers – Nepwimpers – Model: Doha

Prijs: €24,95

Deze prachtige magentische wimpers worden erg hoog beoodeelt door gebruikers. De set bestaat uit de magnetische wimpers, een magnetische eyelineren een handig wimper pincet.

De luxe wimpers met magneetjes zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. Daarnaast zijn ze ook herbruikbaar en duurzaam en watervast. Je kunt ze dus dragen wanneer je wilt en in elke situatie.

Ardell Lashes Magnetic Lash & Liner Demi Wispies

Prijs: €14,95

Ardell Lashes Magnetic Lash & Liner Demi Wispies is een set met de populaire magnetische wimpers, magnetische eyeliner en een bijbehorende brush. De magnetische eyeliner is dé eyeliner voor het aanbrengen van wimpers zonder lijm! Met deze eyeliner zet je een subtiele strakke lijn, waarop je de magnetische nepwimpers aanbrengt. Hierdoor creëer je niet alleen een perfecte en afgewerkte look maar blijven jouw wimpers ook extra lang zitten. 

De gel eyeliner is intens gepigmenteerd en zorgt voor de perfecte look. Het aanbrengen van nepwimpers was nog nooit zo makkelijk. De formule is waterproof, parabeen- en latexvrij. 

Ardell Magnetic Lashes Double Demi Wispies

Prijs: €16,95

Lijm is niet langer nodig met de prachtige en handige Magnetic Lashes Double Wispies. Door de kleine magneetjes blijven deze magnetische wimpers perfect zitten! Deze nepwimers zijn voorgevormd waardoor er een perfecte pasvorm wordt gecreërd. Verder zijn de wimpers gemaakt van 100% menselijk haar.

De wimpers blijven zitten doordat de magneetjes in de bovenste en onderste wimpers aan elkaar hechten. Aan het einde van de dag haal je de wimpers gemakkelijk weer van elkaar af. Het wordt niet makkelijker dan dit als we het hebben over het aanbrengen van nepwimpers. Je kunt de wimpers ook meerdere keren gebruiken. 

Wat is de makkelijkste manier om magnetische wimpers aan te brengen?

Ben je er klaar voor om magnetische wimpers zelf uit te proberen? Volg deze drie eenvoudige stappen om ze aan te brengen:

Stap één: Begin met het krullen van je wimpers met een wimperkruller om een ​​stevige basis te creëren waar de magneten aan kunnen blijven plakken. Shop hier voor een fijne wimperkruller, mocht je deze nog niet hebben.

Stap twee: Breng een laagje mascara aan, om je natuurlijke wimpers zelf een extra dimensie te geven. De reden is dat je die dikte van je natuurlijke wimper wilt hebben in combinatie met de zachte, lichte harten van je nepwimpers. Deze stap is niet perse nodig, maar het ziet er vaak wel realistischer uit. Helemaal wanneer je blonde wimperharen hebt, is het belangrijk om deze stap niet over te slaan. Zorg ervoor dat je nooit mascara rechtstreeks op je magnetische wimpers aanbrengt, want het zal er niet alleen klonterig en vreemd uitzien, maar het zal ze mogelijk ook kunnen verpesten voor toekomstig gebruik.

Stap drie: Breng de magnetische wimpers aan. Dit deel kan in het begin een beetje lastig zijn, maar wordt elke keer dat je het probeert gemakkelijker en gemakkelijker. Begin door de randen van de magnetische wimper vast te houden en ze lichtjes in de vorm van een regenboog te rollen om een ​​natuurlijke curve in de wimper te creëren voordat je deze op je ooglid doet. Plaats de nepwimpers bovenop je natuurlijke wimpers, zo dicht mogelijk bij de wimperlijn. Pak dan het onderste deel en plaats het onder je wimper, en de magneten moeten in elkaar klikken. Herhaal het proces voor het andere oog.

Magnetische wimpers met eyeliner

Indien je voor magnetische wimpers met eyeliner gaat is het proces iets anders. Volg hiervoor de volgende stappen:

Stap 1: Breng de magnetische eyeliner aan. Schud het flesje eyeliner eerst even goed. Veeg eventueel overtollige product aan het kwastje terug in het flesje. Het is belangrijk dat de kwast vochtig is, maar niet druipt. Dit zal je helpen om een ​​mooie rechte lijn te krijgen!
Trek voorzichtig een lijntje eyeliner langs je oogvorm, zorg ervoor dat je de liner tot het einde uitrekt, zorg ervoor dat de lijn dicht bij de wortels van je echte wimpers zit. Zorg er voor dat je na gebruik de eyeliner altijd goed dicht maakt.

Stap 2: Breng de magnetische wimpers aan. Pak het uiteinde van je nepwimpers met een pincet of vingers, plaats deze boven je echte wimpers, zorg ervoor dat de magneten langzaam met de eyelinerlijn worden verbonden voordat deze is opgedroogd. Voeg wat meer eyeliner meer toe als deze is opgedroogd. Pas het voorzichtig aan totdat de magnetische wimper perfect is geplaatst.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *