L'Oréal Professionnel Steampod 3.0 review

Op zoek naar een eerlijke en uitgebreide L’Oréal Professionnel Steampod 3.0 review? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als je helemaal klaar bent met het beschadigen en kapot maken van je haar, maar toch perfect stijl haar wilt, blijft dan vooral verder lezen. De L’Oréal Steampod gebruikt stoom om de schade te omzeilen die de verwarmde platen van een stijltang aan je haar kunnen toebrengen. Dat wil niet zeggen dat de Steampod 100% schadevrij is. Nee, warmte is nooit goed voor je haar, maar op deze manier komt je haar uit de dagelijkse styling met 78% minder schade in vergelijking met een ‘gewone’ stijltang.

Naast dat deze stoomstijltang gezonder is voor je haar, biedt het nog vele voordelen, zoals het toevoegen van extra glans en zachtheid aan je haar. Lees gauw verder om alle voordelen – en nadelen van deze stijltang te ontdekken!

Productoverzicht L’Oréal Professionnel Steampod 3.0 

Zoals de naam je waarschijnlijk al doet vermoeden, is de L’Oréal Professionnel SteamPod 3.0 de derde generatie stoomhaarstyler van L’Oréal, en iedereen die de 2.0 heeft geprobeerd, zal hier enorme verbeteringen opmerken. Namelijk dat het nog gemakkelijker in gebruik is. De stijltang is 14% dunner en 37% lichter dan de SteamPod 2.0. Het heeft ook een ingebouwde waterreservoir, in vergelijking met het aparte compartiment van het vorige apparaat, en beschikt over een roterend snoer, waardoor het veel gemakkelijker is om rond te draaien en golven en krullen te creëren, evenals stylen.

Het is inmiddels geen geheim meer dat een stoom stijltang veel beter voor je haar is dan een ‘normale’ stijltang. L’Oréal geeft zelfs aan dat de L’Oréal Professionnel SteamPod 3.0 78% minder schade aanricht, wat genoeg is om de aandacht te trekken van iedereen die regelmatig stijlt.

De stoom zelf komt vrij uit zeven kleine kamers die langs één kant van de keramische zwevende platen naar beneden lopen. Er loopt ook een kleine kam langs deze kant en twee pijlen die aangeven dat deze aan de onderkant van het apparaat zitten terwijl je stijlt. Het idee is dat je haar eerst wordt blootgesteld aan de stoom, dan aan de hitte van de platen en de kam, dus in plaats van vocht te verliezen tijdens het stijlen, wordt je haar gevuld met beschermende hydratatie en krijgt het een aangename glans.

De stroom is een andere functie die is opgewaardeerd van de 2.0. De stoom komt nu vrij met een snelheid van 0,8 gram per minuut vergeleken met 3,5 gram. Nu vraag je je waarschijnlijk af waarom minder stroom een goede zaak is. Nou, meer is niet altijd beter en dit heeft alles te maken met controle. Het verminderen van de nevel die uit het apparaat komt, zorgt voor consistentie tijdens het stylen en het zorgt ervoor dat je niet zonder stoom komt te zitten en halverwege moet bijvullen.

Consistentie is hier duidelijk een thema, aangezien de keramische platen elke twee seconden hun temperatuur controleren en zelfreguleren, een leuke touch die ervoor zorgt dat de hele stylingervaring soepel verloopt.

L'Oréal Professionnel Steampod 3.0 review

Productdetails:

 • Geïntegreerd waterreservoir
 • 37% lichter en 14% dunner dan de L’Oréal Professionnel Steampod 2.0
 • 78% minder haar schade
 • 360° roterend snoer
 • 30 cm lang
 • Extra brede platen
 • 5 temperatuurstanden van 170 °C t/m 210 °C
 • Met ionentechnologie
 • Met keramische warmte-elementen
 • Geschikt voor alle haartypes
 • Automatische uitschakeling
 • 2 jaar garantie

L’Oréal Professionnel Steampod 3.0 review

– Extra bescherming voor je haar

Waar normale stijltangen je haar beschadigen, verzorgt de Steampod 3.0 je haar juist. Het is algemeen bekend dat hete haarstijlingsapparaten zoals stijltangen, krultangen en föhns niet goed voor je haar zijn, maar met deze stoomstijltang van L’Oréal zul je maarliefst 78% minder schade aanrichten. Je kunt het apparaat dan ook zonder enige zorgen elke dag gebruiken.

– Extreem snel

De L’Oréal Professionnel Steampod 3.0 stijlt je haar enorm snel. Waarschijnlijk een stuk sneller dan dat je gewend bent van andere stijltangen. Je hoeft niet langer 2 keer over dezelfde pluk om deze 100% steil te maken. Je hoeft slechts één keer over een pluk haar te gaan voor het perfecte steile resultaat. Dit geldt zelfs voor stevige krullen en kroeshaar. Hierdoor zul je een stuk sneller klaar zijn. Perfect als je in de ochtend voor werk of school snel je haren wilt stijlen.

– Zacht en glanzend resultaat

De stijltang laat een perfecte glans achter op je haar. Je haar is extreem zacht, glanzend en stijl. Precies het resultaat wat je graag wilt na het stijlen van je haar. 

– Geweldig voor dik, pluizig en kroezend haar

Als je erg krullend, kroezend en/of dik haar hebt, kunnen de resultaten verbluffend zijn in termen van de gezondheid van je haar, en hoe snel het perfect stijl wordt. Je haar zal stijl blijven tot je volgende wasbeurt zonder touch-ups. Het resultaat is zacht, glad en perfect stijl haar, ongeacht hoe pluizig, kroezend en krullend het was. Dit is een groot voordeel ten opzichte van veel andere stijltangen.

– Automatische uitschakeling 

Deze stijltang heeft een automatische uitschakel functie. Je kent vast wel de stress, wanneer je ergens bent en twijfelt of je de stijltang wel hebt uitgezet. Deze stress is nu gelukkig verleden tijd, het apparaat wordt altijd automatisch uitgeschakeld na een uur. 

L’Oréal Professionnel Steampod 3.0 reviews | Klanten feedback

Voordelen:

Glanzend en zacht resultaat

Zowat alle klanten geven aan dat de glans die ze zagen na het gebruik van de SteamPod 3.0 nieuw voor ze was. In vergelijking met andere stijltangen is het haar veel glanzender en ook veel zachter. Perfect steil, zijdezacht en glanzend zijn de 3 kenmerken die we het meeste voorbij zagen komen in alle beoordelingen.

Snel en langdurend resultaat

Volgens vrijwel alle gebruikers werkt de SteamPod 3 enorm snel en maak het je haar perfect stijl. Ook blijft het haar langer stijl van dat ze gewend zijn. Zelfs in de wind en in de regen blijft het haar stijl. Vaak blijft het haar zelfs helemaal stijl tot de volgende wasbeurt.

Zeer effectief voor dik / kroeshaar

Gebruikers met erg dik kroeshaar of dik krullend haar gaven aan dat dit de beste stijltang is die ze ooit gebruikt hebben. Met slechts één beweging is het haar volledig stijl en zijdezacht. Je hoeft niet twee keer over dezelfde haarlok, zo effectief en snel is de stijltang. Waar je normaal met heel dik haar wel zon 1,5 uur bezig kan zijn, duurt het nu maar 15 minuten!

Gezonder haar

Veel gebruikers geven aan dat hun haar veel gezonder aanvoelt na het gebruik van de deze stoomstijltang in tegenstelling tot andere stijltangen. Het haar voel en ziet er gezonder en levendiger uit.

Nadelen:

Even wennen in het begin

Gebruikers geven aan dat het in het begin wat extra moeite kan kosten om dit apparaat te gebruiken, maar als je er een paar keer mee hebt gestyled en de handigheid hebt, werkt het super gemakkelijk. Een stoomstijltang kan in het begin even wennen zijn omdat het in tegenstelling tot een gewone stijltang wat groter en zwaarder is. De L’Oréal Professionnel Steampod 3.0 is echter al een heel stuk lichter en kleiner dan zijn voorganger, de Steampod 2.0.

Prijzig

Een ander nadeel dat we een aantal keer voorbij zagen komen, is dat de SteamPod 3.0 wat prijzig is. De meeste klanten geven wel aan dat ze deze stoomstjltang de prijs meer dan waard vinden. Je krijgt een hoop voordelen terug voor de wat hogere prijs.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *