lippen voller laten lijken

Lippen voller laten lijken zonder fillers

Wil je je lippen voller laten lijken zonder fillers? Dan ben je hier aan het juiste adres! 

Sinds de opkomst van Kylie Jenner, die haar lippen heeft laten vergroten, zijn volle lippen officieel de nieuwe schoonheidstrend geworden die door veel Instagram-influencers wordt nagestreefd.

Hoewel lipfillers een optie zijn voor degenen die blijvende resultaten willen (meestal met behulp van vulstoffen zoals Restylane en Juvéderm), zijn ze prijzig en niet iedereen is comfortabel met naalden.

Gelukkig zijn er alternatieve manieren om je lippen voller te laten lijken zonder het gebruik van injectables. In dit artikel worden verschillende methoden besproken waarmee je tijdelijk het effect van fillers kunt nabootsen.

Het is zeker mogelijk en eenvoudiger dan je denkt om vollere lippen te creëren zonder het gebruik van fillers. Lees verder om meer te weten te komen over alle opties om je lippen voller te laten lijken!

Tips voor vollere lippen

Wil jij je lippen voller laten lijken? Volg dan de onderstaande tips voor vollere lippen!

1. Scrub je lippen

Laten we beginnen met stap één, en dit is buitengewoon belangrijk. Voordat je andere trucjes probeert, is het essentieel om je lippen te scrubben. Schilferige lippen reflecteren minder licht, wat betekent dat droge lippen ervoor kunnen zorgen dat je lippen er kleiner uitzien dan ze werkelijk zijn. Om dode huidcellen te verwijderen, kun je ze voorzichtig poetsen met een tandenborstel.

Dit stimuleert tevens de bloedsomloop, waardoor je natuurlijke roze tint krijgt zonder make-up. Als je serieus wilt zijn in je exfoliatiespel, kun je ook een speciale hydraterende lipscrub kopen. Hierdoor worden je lippen maximaal glad en zacht. Ja, het is een extra stap om toe te voegen aan je huidverzorgingsroutine, maar het is absoluut de moeite waard!

2. Gebruik een lip plumper

Een effectieve lipplumper zorgt ervoor dat je lippen niet alleen optisch voller lijken, maar ook tijdelijk daadwerkelijk voller worden! Je hebt waarschijnlijk nog steeds traumatische herinneringen aan de oudere versies die je lippen een branderig gevoel gaven. Maar maak je geen zorgen: de nieuwere en verbeterde formules van vandaag de dag zorgen voor vollere lippen met minder ongemak, zodat je kunt meedoen aan de trend zonder het gevoel te hebben dat een zwerm bijen je gezicht heeft aangevallen.

lippen voller laten lijken

3. Hydrateren, hydrateren, hydrateren

Heb je ooit gemerkt dat als je je waterfles thuis vergeet, je lippen aan het einde van de dag er kleiner uitzien? Wanneer je lichaam uitgedroogd is, krimpen je lippen daadwerkelijk in om aan te geven dat ze vocht nodig hebben. Zorg ervoor dat je voldoende water drinkt – wat overigens altijd een verstandige keuze is – om je prachtige lippen op natuurlijke wijze te laten stralen, zonder kosten.

4. Overlijn je lippen

Voordat Kylie Jenner haar lippen chirurgisch liet vergroten, paste ze deze truc toe om ze groter te laten lijken. Nu wil je natuurlijk niet zomaar lippenstift over je hele gezicht uitvegen – het moet er wel natuurlijk uitzien. De truc is om concealer aan te brengen voor je lippenstift en de lijn tussen je lippen en je gezicht subtiel te vervagen.

Deze make-uphack is een favoriet onder beautyvloggers en je kunt het gemakkelijk zelf proberen. Breng je favoriete concealer aan op je lippen en gebruik een lippenpotlood om net buiten je natuurlijke liplijn een zachte lijn te tekenen. Vul vervolgens je lippen in met een bijpassende lippenstift. Deze tip is ideaal voor het creëren van voller ogende lippen! Onthoud wel om niet te overdrijven met het overlijnen, zodat het er natuurlijk blijft uitzien.

5. Highlight met lipgloss

Hier is een snelle truc die de aandacht naar je lippen zal trekken. Neem je favoriete transparante lipgloss of kies een kleur die past bij je lippenstift, en breng een vleugje glans aan op het midden van beide lippen. De glanzende textuur vangt het licht op, waardoor je lippen er voller uitzien. Dit eenvoudige trucje duurt maar een paar seconden en geeft je lippen een mooie highlight. Experimenteer met verschillende tinten lipgloss en ontdek welke het beste werkt voor jouw look!

6. Maak het midden van je lippen wat lichter

Wil je graag vollere lippen? Het geheim zit in het creëren van dimensie. Door kleuren in lagen aan te brengen, kun je de illusie van vollere lippen wekken. Hier is hoe je het doet: Breng eerst een laag lippenstift aan op je hele lippen en breng vervolgens een iets lichtere kleur (of zelfs een wit lipkrijt) aan in het midden van je lippen. Deze techniek geeft niet alleen de illusie van grotere lippen, maar zorgt ook voor een gelijkmatigere lipkleur. Als je bovenlip voller is dan je onderlip (of andersom), probeer dan alleen de lichtere tint aan te brengen op de kleinere lip. Experimenteer met verschillende tinten en ontdek de perfecte combinatie voor jouw gewenste liplook!

7. Breng concealer aan rond je lippen na lippenstift

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest hoe influencers die perfecte lipsticklijnen krijgen, alsof ze zijn bewerkt met FaceTune? Nou, hier is een trucje dat deels te danken is aan FaceTune, maar voornamelijk aan het gebruik van concealer. Ja, je moet concealer zowel vóór als ná het aanbrengen van je lippenstift gebruiken. Neem een dun penseel en breng een klein beetje concealer aan rondom de buitenrand van je lippen. Dit zal je lippen extra laten opvallen en zorgen voor een perfecte afwerking. Ontdek zelf hoe deze concealer-hack je lippen laat stralen met een prachtige lipsticklook!

8. Vergeet de lippenbalsem niet!

Laten we eerlijk zijn, het kopen van lippenbalsem is misschien niet zo spannend als het kiezen van een nieuw oogschaduwpalet, maar het is absoluut een essentieel onderdeel van je dagelijkse schoonheidsroutine. Je lippen verdienen de juiste hydratatie, zowel van binnen als van buiten. Zorg ervoor dat je voldoende water drinkt (zie punt 3) en breng vervolgens een lippenbalsem aan die je lippen verzacht en voedt. Door je lippen goed te verzorgen, zullen ze hun optimale gezondheid en volheid bereiken. Ontdek het potentieel van je lippen en geef ze de verzorging die ze verdienen!

Conclusie over het voller laten lijken van je lippen

In conclusie, door gebruik te maken van verschillende technieken en trucs, kun je op een natuurlijke manier de illusie van vollere lippen creëren zonder het gebruik van fillers. Door regelmatig te scrubben en hydrateren, een lip plumper te gebruiken, je lippen te overlijnen, highlighter toe te passen en concealer rond je lippen aan te brengen, kun je je lippen optisch vergroten en accentueren. Vergeet ook niet om lippenbalsem te gebruiken om je lippen gehydrateerd te houden. Ontdek welke technieken het beste werken voor jou en geniet van prachtige, voller ogende lippen!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *