Leer manifesteren als een pro: Law of Attraction!

Vind je het moeilijk om de dingen die je wilt in je leven te manifesteren? Misschien volg je de wet van aantrekking en kun je de manifestatie gewoon niet helemaal overwinnen? In het begin kan het lastig zijn, maar als je het eenmaal onder de knie hebt, kan manifesteren een tweede natuur voor je worden. Misschien weet je niet precies wat manifestatie precies betekent. Of misschien heb je duidelijkheid nodig over wat het doel van manifestatie is! Om te slagen in je manifestaties, moet je er echt in geloven. Het is dus de moeite waard om de ins en outs te kennen van wat manifestatie precies is en hoe je goed kunt manifesteren wat je wilt. Lees verder om te leren manifesteren als een pro!

Wat is de Wet van Aantrekkingskracht / The Law of Attraction?

Simpel gezegd, de Wet van Aantrekkingskracht zegt dat je alles in je leven zult aantrekken waar je je op focust. Waar je je energie en aandacht ook aan geeft, het komt bij je terug. Dus als je gefocust blijft op de goede en positieve dingen in je leven, zul je automatisch meer goede en positieve dingen in je leven aantrekken. Als je gefocust bent op gebrek en negativiteit, dan zal dat in je leven aangetrokken worden.

Dit is hoe het werkt:

  • Soort zoekt soort. Als je je opgewonden, enthousiast, gepassioneerd, gelukkig, vreugdevol, dankbaar of overvloedig voelt, dan zend je positieve energie uit.
  • Aan de andere kant, als je je verveelt, angstig, gestrest, boos, wrokkig of verdrietig bent, zend je negatieve energie uit.

Het universum zal door de Wet van Aantrekkingskracht enthousiast reageren op beide vibraties. Het beslist niet welke beter voor je is, het reageert gewoon op de energie die je creëert, en het geeft je meer van hetzelfde. Je krijgt precies terug wat je uitzend.

Wat je ook denkt en voelt op een bepaald moment, het is in feite jouw verzoek aan het universum om meer van hetzelfde te krijgen. Omdat je energietrillingen energie van dezelfde frequenties naar je terug zullen trekken, moet je ervoor zorgen dat je continu energie, gedachten en gevoelens uitzendt die resoneren met wat je wilt zijn, doen en ervaren. Je energiefrequenties moeten afgestemd zijn op wat je in je leven wilt aantrekken. Als vreugde en liefde zijn wat je wilt aantrekken, dan zijn de trillingsfrequenties van vreugde en liefde wat je wilt creëren.

Lees hier uitgebreid wat de wet van aantrekkingskracht precies is!

Wat is manifesteren?

Er zijn veel verschillende ‘definities’ van het woord manifesteren, maar de eenvoudigste is dat een manifestatie ‘iets is dat in je fysieke realiteit wordt gebracht door middel van gedachten, gevoelens en overtuigingen ‘. Dit betekent dat waar je je ook op focust, dit hetgene is wat je in je realiteit brengt. Je kunt focussen en manifesteren door meditatie, visualisatie of gewoon via je bewuste of onderbewustzijn. Dit proces heet manifesteren!
 
Als je er bijvoorbeeld aan hebt gedacht om een nieuwe baan te krijgen en je concentreerde je op precies wat je wilde en wanneer je het wilde, dan zouden je gedachten en gevoelens hieromheen sterk zijn. Je zou dan kunnen proberen te mediteren of je doel te visualiseren en dit kan helpen om het in je realiteit te manifesteren. Lees verder om alle tips en tricks te ontdekken om jouw dromen via visualisatie te laten manifesteren!

Leer je diepste wensen te manifesteren

Wanneer je de bovenstaande technieken op de juiste manier utivoert, zul jij je dromen kunnen manifesteren. In de praktijk gaat het echter vaak toch wat lastiger. Het hoeft niet moeilijk te zijn, maar toch vinden veel mensen het lastig om te manifesteren. In dat geval is het handig om er nog meer over te lezen, zodat je het nog beter begrijpt. De beste manier om dit te doen is door boeken te lezen van personen van wie manifesteren hun tweede natuur is. 

Éen van deze personen is Eshter Hicks. Esther Hicks is een Inspirerende spreker en auteur die alle in’s en out’s weet over de wet van aantrekkingskracht. In haar boek “vraag en het wordt gegeven”, legt ze met een duidelijk stappenplan uit wat jij precies moet doen om je diepste wensen te manifesteren. Het wordt dan ook aangeraden om dit boek te lezen, of je nu een beginner of mee ervaring hebt met de wet van aantrekkingskracht en manifesteren.

Vraag en het wordt gegeven, door Esther en Jerry Hicks, die de leringen van de niet-fysieke entiteit Abraham presenteert, zal je helpen te leren hoe je je verlangens kunt manifesteren, zodat je het vreugdevolle en vervullende leven leidt dat je verdient.

Terwijl je leest, zul je gaan begrijpen hoe je relaties, gezondheidsproblemen, financiën, carrièrezorgen en meer worden beïnvloed door de Universele wetten die je tijd-ruimte-realiteit beheersen – en je zult krachtige processen ontdekken die je zullen helpen meegaan met de positieve stroom van het leven.

Het is je geboorterecht om een ​​leven te leiden dat gevuld is met alles wat goed is – en dit boek zal je laten zien hoe je dit op alle mogelijke manieren kunt maken!

Beste manieren en tips om je dromen te manifesteren

Hieronder volgen de beste tips, tricks en tools de je kunt gebruiken om letterlijk alles in je leven te manifesteren. Leef in overvloed, niets is onmogelijk!

Visualiseren

Visualisatie is een belangrijk onderdeel van het succes van de law of attraction. Je moet je verlangen visualiseren om je verlangen aan te trekken. Het kan je helpen om een beeld in je hoofd te creëren van alles wat je uit het leven wilt halen. Bovendien vertelt het het universum wat je in je leven zou willen aantrekken. Als je bijvoorbeeld een promotie in je baan wilt, visualiseer dan dat je naar een nieuw kantoor verhuist, met jouw naam op de deur, en dat je een grote cheque ontvangt. Wat visualisatie doet, is je helpen je doelen te vinden, te focussen en ze te manifesteren. Dit zal je dan helpen bij het creëren van een positieve en gemotiveerde mindset.

Visualisatie omvat het maken van afbeeldingen (die mentaal en fysiek kunnen zijn) die jouw doelen en jouw toekomst laten zien als een sterke positieve boodschap. Er zijn echter veel verschillende visualisatietools die je hiervoor kunt gebruiken. Laten we eerst eens kijken waarom visualisatie belangrijk is.

Waarom is visualisatie belangrijk?

Visualisatie kan je helpen bij het creëren van je droomleven en visualisatietechnieken zijn door veel succesvolle mensen gebruikt om hun doelen te bereiken. Er zijn verschillende redenen waarom visualisatie belangrijk is en ook veel voordelen:

  • Versterk je motivatie. Visualisatie helpt je om gemotiveerd en opgewonden te voelen om je droomleven te creëren.
  • Programmeer je brein. Je visualisatievaardigheden kunnen helpen om je brein te programmeren om je dromen en doelen te manifesteren en te herkennen. Dit kan het voor jou gemakkelijker maken om de wet van aantrekking te gaan gebruiken.
  • Voel je zelfverzekerder. Hoe meer je visualiseert dat je je doelen en dromen bereikt, hoe meer zelfvertrouwen je zult krijgen.
  • Visualisatie kan helpen bij stress. Als je visualiseert, ben je normaal gesproken in een rustige gemoedstoestand. Dit kan je helpen om je hoofd leeg te maken en eventuele zorgen en stress weg te nemen.

Hier zijn enkele van de meest populaire visualisatietechnieken die je kunt gebruiken om jouw droomleven te verwezenlijken:

1. Scripting brief schrijven

Scripting is een Law of Attraction-techniek waarbij je gedetailleerd moet schrijven over de realiteit die je wilt manifesteren. Het gaat erom dat je je fantasie de vrije loop laat en dit vervolgens op een bijna verhalende manier met woorden communiceert. Het kan een heel leuke en lonende manier zijn om met manifestatie te werken.

5 KENMERKEN VAN EEN GOEDE SCRIPT
Een krachtig script is uniek voor elk individu. Maar met dat gezegd hebbende, zal een “goed” script doorgaans 5 vaste kwaliteiten hebben. Dus als je op zoek bent naar tips voor het maken van een script dat werkt, richt je dan op deze dingen!

#1. Gebruik de huidige tijd

Op dezelfde manier als het creëren van krachtige affirmaties, moet een goede scripting brief in de tegenwoordige tijd geschreven zijn. Dit brengt de energie naar buiten dat het verlangen dat je wilt aantrekken al van jou is – want dat is het ook! De sleutel is om jezelf in de schoenen van je toekomstige zelf te plaatsen en te schrijven vanuit het perspectief van die versie van jou! Schrijf dus met “ik ben…” “Ik heb…” of “Het is…”. Dus bijvoorbeeld: “Ik heb nu de baan van mijn dromen” of “Ik ben nu zelfverzekerder dan dat ik ooit ben geweest”.

#2. Het moet duidelijk en gedetailleerd zijn

Wees nooit bang om te gedetailleerd te zijn met je script. Hoe gedetailleerder je bent, hoe beter je in staat zult zijn om alles wat je probeert te manifesteren te verbinden en te visualiseren. Als je bijvoorbeeld je droomhuis probeert te manifesteren, wil je alle kleine details ontdekken en beschrijven die dat droomhuis uniek maken. Dat betekent niet dat we geobsedeerd moeten zijn door deze details en alleen deze versie van de werkelijkheid moeten accepteren (dit is een veel voorkomende fout van de Wet van Aantrekking). Het is meer een persoonlijke oefening om jezelf te laten dromen en deze dromen met het universum in te communiceren. Je kunt ook specifiek zijn over een bepaalde datum wanneer je het hebt gemanifesteerd.

#3. Je moet uitdrukken hoe het voelt om het te hebben

Het is belangrijk dat je praat over je emoties en gevoelens – het beschrijven van je gevoelens is absoluut de sleutel tot het schrijven van een krachtig script. Door uit te drukken hoe het voelt om je manifestatie te hebben, kun je jezelf echt in je toekomstige realiteit plaatsen en die versie van jezelf op energetisch niveau belichamen. Schrijf bijvoorbeeld: “Ik ben zo dankbaar dat ik nu….” of “Ik ben zo gelukkig nu dat ik….”

#4. Je moet dankbaarheid uitdrukken

Dit staat hierboven in het voorbeeld ook al kort beschreven. Dankbaarheid uitdrukken is erg belangrijk tijdens scripting. Dankbaarheid is een van de meest vibrerende gevoelens die je kunt belichamen, dus als je dit opneemt, zal de vibratie van je script zeker toenemen en je dichter bij je verlangens brengen. Als je in detail gaat over het verlangen dat je hebt gemanifesteerd, geef dan aan hoe dankbaar je bent dat je dat hebt gedaan. Onthoud dat dit in de tegenwoordige tijd moet zijn. Spreek alsof je de toekomstige jij bent!

#5. Je moet het geloven

Een van de meest voorkomende fouten in de Wet van Aantrekking die een succesvolle manifestatie in de weg kan staan, is dat je te grote doelen op schrijft, waar je eigenlijk zelf niet helemaal in gelooft. Geloven in je script is essentieel om het in realiteit te manifesteren.

Als je oprecht gelooft dat je in staat bent om een ​​huis van meerdere miljoenen dollars te hebben, schrijf er dan absoluut een script voor! Aan de andere kant, als je twijfelt of je het echt kunt realiseren, wacht dan misschien even en werk aan iets waarvan je denkt dat het mogelijk is. Dit zal je ook helpen om vertrouwen op te bouwen in je eigen kunnen, evenals in de kracht van het universum! Als je eenmaal door hebt hoe het werkt, zul je ook grotere dingen kunnen manifesteren omdat je gelooft dat je dit kunt. Wat je oprecht gelooft, kun je manifesteren!

2. Vision board / Droom bord

Het maken van een vision borad is een leuke en effectieve manier om jouw doelen visueel weer te geven, of ze nu financieel, romantisch, spiritueel of iets heel anders zijn.

Een vision board maken is een goedkope en zeer creatieve manier om in contact te komen met jouw wensen voor de toekomst. Ze kunnen van van alles worden gemaakt, van natuurlijke objecten tot tekeningen en uitgesneden tijdschriften. Je kunt ze ook online maken, met plaatjes van Pinterest, Instagram of Google.

Een vision board moet persoonlijk en uniek voor jou zijn. Alles wat je wilt en wat jou motiveert en inspireert, moet op het bord staan.

Wannneer je klaar ben met het maken van je vision board kun je deze bijvoorbeeld op je kantoor hangen, of op de muur in je slaapkamer. Of als je een digitaal vision board hebt gemaakt kun je deze als achtergrond afbeelding plaatsen op je laptop of telefoon.

3. Meditatie

Meditatie is een geweldige visualisatietechniek omdat je visualisatie gebruikt op een moment dat je geest helder en aanwezig is. Als je mediteert, krijg je meer toegang tot je innerlijke zelf dan je waarschijnlijk ooit hebt gedaan. Omdat je op dat moment volledig aanwezig bent, kun je je echt concentreren op jezelf en je doelen en ambities. Je kunt deze tijd tijdens het mediteren gebruiken om je doelen te visualiseren, een positieve ruimte te creëren en positieve energie uit te zenden.

Mediteren helpt je hersenen om eventuele negatieve energie vrij te geven. Het geeft je hersenen ook de ruimte om te gaan waar ze willen, en daarom is dit erg handig bij het visualiseren. Je zou tijdens het mediteren sterke visualisaties moeten kunnen hebben, omdat je je hersenen het werk voor je laat doen, terwijl je alle negatieve energie loslaat.

Wanneer je gaat leren over mediteren, zorg er dan voor dat je op een stille plek bent, waar je niet gestoord kan woden. Zorg er ook voor dat je zo ontspannen mogelijk zit.

Shop hier voor fijne meditatiekussens.

4. Dankbaarheid dagboek

Een dankbaarheidsdagboek is een geweldige visualisatietool die je kan helpen te geloven in jouw succes en doelen, terwijl je tegelijkertijd een positieve instelling krijgt. In een dankbaarheidsdagboek schrijf je alles op waar je die dag dankbaar voor bent. Het wordt aangeraden om dit dagelijks te doen.

Schrijf elke nacht voordat je gaat slapen 5-10 dingen op waar je die dag dankbaar voor bent. Door dit te doen, blijf je positief denken en ga je nadenken over de goede dingen in je leven. Door je te concentreren op het creëren van een gelukkig heden, leer je jezelf ook het meeste van je toekomst te verwachten. Dit zal je helpen om je toekomst op een positieve en zinvolle manier te visualiseren.

Shop hier voor dankbaarheidsdagboeken!

5. Dagelijkse positieve affirmaties

Een affirmatie is een eenvoudige verklaring die je overtuigingen hervormt en je helpt om je levensdoelen te bereiken. Om dit in je voordeel te laten werken, moeten het natuurlijk positieve bevestigingen zijn.

De wet van aantrekkingskracht werkt op basis van het feit dat je gedachten en energieën worden herkend door het universum, en daarom zal het universum erop reageren als je positieve affirmaties en energie de wereld in kunt brengen. Herhaling speelt een grote rol in je dagelijkse affirmaties. Hoe meer we onszelf iets vertellen, hoe meer de boodschap wordt geaccepteerd door ons onderbewustzijn en kan worden gemanifesteerd in ons leven.

Lees hier alles wat je moet weten over affirmaties!

Hieronder volgen wat voorbeelden van positive affirmaties. Kies er een aantal uit die je aanspreken of bedenk je eigen affirmaties.

Geld
1. Geld komt gemakkelijk en moeiteloos naar mij toe.
2. Ik trek constant kansen aan die meer geld opleveren.
3. Ik ben het waard om meer geld te verdienen.
4. Ik sta open en ontvankelijk voor al de rijkdom die het leven mij te bieden heeft.
5. Mijn acties zorgen voor constante welvaart.
6. Geld en spiritualiteit kunnen in harmonie naast elkaar bestaan.

Liefde en relaties
7. Ik ben vol positieve liefdevolle energie.
8. Ik verwelkom liefde en romantiek in mijn leven.
9. Ik heb een liefdevolle en ondersteunende relatie.
10. Ik verdien liefde en ik krijg het in overvloed.
11. Ik ben geliefd en liefdevol.
12. Ik ben gezegend met een geweldige familie en geweldige vrienden.
13. Ik geef liefde uit en het wordt veelvoudig aan mij teruggegeven.

Jezelf
14. Ik vergeef mezelf en bevrijd mezelf.
15. Ik geloof dat ik alles kan zijn wat ik wil zijn.
16. Ik ben bezig de beste versie van mezelf te worden.
17. Ik heb de vrijheid en kracht om het leven te creëren waarnaar ik verlang.
18. Ik kies ervoor om aardig voor mezelf te zijn en onvoorwaardelijk van mezelf te houden.
19. Mijn mogelijkheden zijn eindeloos.
20. Ik ben mijn dromen waardig.
21. Ik ben genoeg.

Gezondheid
22. Ik verdien het om gezond te zijn en me goed te voelen.
23. Ik ben vol energie en vitaliteit en mijn geest is kalm en vredig.
24. Elke dag word ik gezonder en sterker.
25. Ik eer mijn lichaam door te vertrouwen op de signalen die het mij stuurt.
26. Ik heb een perfecte gezondheid door slimme keuzes te maken.

Geluk
27. Ik ben dankbaar dat ik leef.
28. Geluk is mijn geboorterecht. Ik kies ervoor om gelukkig te zijn en ik verdien het om gelukkig te zijn.
29. Gelukkig zijn gaat mij gemakkelijk af. Geluk is mijn tweede natuur.
30. Er gebeuren goede dingen.
31. Ik ben diep vervuld door wat ik doe.

6. Magische cheque

Een andere geweldige visualisatietool is het gebruik van een zogenaamde Magic Check (ook wel droomcheck genoemd). Je kunt dit gebruiken om rijkdom of financiële vrijheid aan te trekken, en nog veel meer.

Het idee hiervan is om een ​​zelfgeschreven cheque te maken die duidelijk aangeeft wat je wilt bereiken. Dit kan financieel zijn, maar het kan ook een doel zijn, zoals het vinden van een nieuwe baan of het vinden van je ideale partner. Wanneer je voor een geld cheque gaat, kun je hier bijvoorbeeld een cheque van maken van €100.000 of €1.000.000. Durf groot te dromen!

Een droomcheck kun je het beste ergens neerzetten of ophangen waar je hem constant zult zien. Dit kan naast je bed zijn of zelfs in je tas. Zoals gezegd hoeft de droomcheck niet altijd over financiën te gaan als je dat niet wilt. Wat je doel ook is, schrijf het op de cheque en zorg ervoor dat je je goed voelt over wat je probeert te manifesteren.
Voorzie je cheque van zoveel mogelijk positiviteit en doe alsof je deze som geld of dit doel al hebt ontvangen / bereikt.

De 4 meest gemaakte fouten tijdens het manifesteren

Manifesteren klinkt simpel, maar toch gaat het bij de meeste vaak nog moeizaam. Bij deze zullen we de algemene misvattingen over de manifestatie voor eens en voor altijd ontmaskeren. Hier volgen 4 van de meest gemaakte fouten of verkeerde ideeën over manifesteren. 

# 1- “Het lijkt erop dat ik X kan manifesteren, maar om de een of andere reden werkt het niet voor Y.”

– Omdat de wet van aantrekkingskracht een universele wet is, net als de wet van de zwaartekracht, is hij van toepassing op ALLES wat we maar kunnen bedenken. Net zoals de wet van de zwaartekracht hetzelfde werkt voor jou, je auto, je hond en je huis, werkt de LOA precies op dezelfde manier, of je nu een nieuwe mooie auto, een perfecte nieuwe vriend of een paar duizend euro manifesteert. De actie en intentie zullen altijd veranderen, maar het manifestatieproces is exact hetzelfde.

# 2- “Ik ben zo slecht in manifesteren” of “Ik weet niet hoe ik moet manifesteren”

– De huidige realiteit die je ervaart, is het resultaat van waar je het grootste deel van de tijd op hebt gefocust tot op dit punt … dus je bent al een meester manifestor, of je het nu weet of niet. Je bent misschien niet “nieuw” in het manifesteren zelf, maar je leert om meer opzettelijk en een POSITIEVE manifestator te zijn.

# 3- “Ik heb negatieve gedachten, dus ik zal nooit goed zijn in manifesteren.”

– Iedereen heeft negatieve gedachten. Zelfs mensen met een mentaliteit waar je u tegen zegt zullen van tijd tot tijd een negatieve gedachte hebben. Je bent MENS. Nee, negatieve gedachten zullen zich niet manifesteren, zolang je je aandacht er niet CONSISTENT op richt. Waar je je voortdurend op FOCUST, manifesteert zich. Als je merkt dat je constant op je negatieve gedachten focust, verander dan zo snel mogelijk je focus als je wilt voorkomen dat je ze manifesteert.

# 4- “Kan ik een relatie met een specifieke persoon manifesteren?”

De waarheid over deze vraag is dat JA het volkomen mogelijk is om een ​​relatie met een specifieke persoon te manifesteren … maar ALLEEN als de relatie tussen jullie beiden voor het hoogste goed is voor jullie beiden. Het probleem doet zich voor wanneer je kracht uitoefent op een relatie en eist dat jullie weer bij elkaar komen en een relatie aangaan. In plaats van een relatie met een SPECIFIEK persoon te manifesteren, kun je je beter concentreren op het manifesteren van een relatie met je IDEALE partner.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *