koopjesdrogisterij review

Koopjesdrogisterij review: Aanrader of niet?

Ben je opzoek naar een eerlijke Koopjesdrogisterij review? Dan ben je naar het juiste adres gekomen!

Als je geen zin meer hebt om elke keer maar weer naar de winkel te moeten rijden voor je drogisterijartikelen, dan is een online drogist dé uitkomst. Een van de grootste online drogisten van Nederland met zeer scherpe prijzen is Koopjesdrogisterij.nl. 

Nu vraag je je misschien af of Koopjesdrogisterij betrouwbaar is en wat klanten te zeggen hebben over deze online drogist. Het is verstandig dat je wat onderzoek doet voordat je zomaar besteld via een webshop en wij hebben al dit onderzoek al voor je gedaan.

In dit artikel geven we een uitgebreide Koopjesdrogisterij review, waarin we kijken naar de betrouwbaarheid, de klanten beoordelingen, de klantenservice, het verzend- en retourbeleid en meer!

Lees gauw verder voor een eerlijke Koopjesdrogisterij review! 

Wat is Koopjesdrogisterij?

Koopjesdrogisterij.nl is een online drogist, waar je alles kunt kopen wat je verwacht bij een drogisterij te kopen. Als je een kijkje op de website neemt zie je meteen de volgende categorieën om uit te kiezen: Gezondheid & Vitamines, Baby / Mama, Uiterlijk / Verzorging, Eten & Drinken, Afvallen, Erotiek en Huishoudelijk. Onder al deze categorieën vallen ook weer subcategorieën, waardoor je snel en uitgebreid kunt shoppen.

De webshop bestaat sinds 2010 en in sindsdien ontzettend gegroeid. In de webshop vind je drogisterijartikelen voor jezelf, je gezin, je partner, je vriendinnen en natuurlijk ook voor je lieve huisdieren. met meer dan 70.000 artikelen zul je niks te kort komen. 

De webshop biedt enkel producten van hoge kwaliteit aan. Je zult er alleen producten vinden van gerenommeerde producenten en leveranciers. Ook testen ze samen met een testpanel regelmatig producten. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat je precies weet wat je koopt en niet snel een miskoop zult doen.

Het grote voordeel van deze online drogist zijn de zeer scherpe prijzen. Zoals de naam je waarschijnlijk al doet vermoeden ‘koopjes-drogisterij’, kun je hier terecht voor de beste koopjes. De online drogist koopt groot in en heeft daardoor veel inkoopvoordeel. Dit voordeel geven zij vervolgens weer terug aan de klanten door de producten tegen de scherpste prijzen aan te bieden.

Koopjesdrogisterij review: Is Koopjesdrogisterij betrouwbaar?

Als je je afvraagt of Koopjesdrogisterij.nl betrouwbaar is, dan zij wij hier om je gerust te stellen. Deze online drogist is absoluut betrouwbaar. Het is een legitieme webshop waar dagelijks veel besteld wordt van klanten over het hele land. Alles wat je op deze webshop besteld komt ook daadwerkelijk binnen en de artikelen die ze verkopen zijn van hoge kwaliteit.

Ook gaat de webshop op een veilige manier om met je persoonlijke- en betaalgegevens. Als je wat besteld op de website zijn al je gegevens veilig, zodat niemand erbij kan.

Koopjesdrogisterij review: Prijzen en aanbiedingen

Koopjesdrogisterij heeft niet voor niets zijn naam ontvangen. De drogisterij staat bekend om zijn koopjes. De prijzen zijn altijd scherp en zo laag mogelijk en daar bovenop hebben ze altijd ontzettend veel aanbiedingen.

Ze weten de prijzen zo laag mogelijk te houden, doordat ze groots inkopen. Hierdoor heeft het bedrijf veel inkoopvoordeel. In plaats van dit voordeel in eigen zak te steken, berekenen ze deze voordeel door in de prijzen. Hierdoor heb jij als klant ook veel voordeel! 

Naast de altijd al scherpe prijzen, hebben ze vaak extra aanbiedingen welke hoog kunnen oplopen (of eigenlijk laag). Ze bieden artikelen aan ver onder de adviesprijs en hebben vaak kortingen van 30% of hoger, evenals acties als twee halen, één betalen.

Koopjesdrogisterij review: Klanten beoordelingen

Een review is natuurlijk niet compleet zonder uitgebreid onderzoek naar de klanten beoordelingen. We hebben verdeeld in onze eigen ervaring / beoordeling en de beoordelingen van duizenden klanten die we op internet gevonden hebben.

Onze beoordeling:

Om een eerlijke Koopjesdrogisterij review te kunnen geven, hebben we deze online drogist uiteraard zelf getest. Dit hebben allereerst gedaan door de hele website te bekijken om te kijken hoe gebruikersvriendelijk deze is en om te zien hoe uitgebreid het assortiment is. Ook hebben we de prijzen vergeleken met andere online drogisten. We kwamen erachter dat ze zeer scherpe prijzen aanbieden en vaak kortingen hebben.

Vervolgens hebben we een aantal producten besteld en het hele bestel proces ging eenvoudig. Na 1 werkdag kwam het pakket binnen. We zijn zeer tevreden over de goede kwaliteit van de producten, alles was zoals we verwacht hadden. 

Het enige minpuntje vonden wij de verzendkosten. Waar veel andere drogisterijen gratis verzending bij een bestelwaarde vanaf 20 of 30 euro aanbieden, is dat bij Koopjesdrogisterij.nl pas vanaf €74,95.

Over het algemeen zijn wij wel zeer tevreden over Koopjesdrogisterij en zouden hier zo weer bestellen. 

Kiyoh klanten beoordelingen:

Kiyoh is een bekende en betrouwbare review website, waar veel webshops (waaronder Koopjesdrogisterij) bij aangesloten zijn. Op Kiyoh scoort Koopjesdrogisterij een 9.1 uit 10, met bijna 30.000 beoordelingen. Dit is een hele hoge score. Maar liefst 95% van de klanten beveelt deze online drogist aan.

We hebben de beoordelingen grondig doorgelezen om te kijken wat klanten zoal te zeggen hebben. Veel klanten geven aan zeer tevreden te zijn over het gemakkelijk bestelproces en de snelle levering. Ook de zeer voordelige prijzen worden veel genoemd als groot pluspunt.

We hebben natuurlijk ook gekeken naar de negatieve beoordelingen. We zien dat sommige mensen klagen over de levering, dat deze in sommige gevallen toch niet snel genoeg is en sommige mensen geven aan dat het pakket niet compleet was.

BESLIST.nl klanten beoordelingen

Op BESLIST.nl heeft Koopjesdrogisterij een score van 9 uit 10, met meer dan 7000 stemmen. Ook dit is een hoge score, waarbij het overgrote deel van de klanten koopjesdrogisterij aanbevelen. Klanten zijn erg te spreken over de goedkope prijzen en velen aanbiedingen. Ook de service en levering komen vaak naar voren bij de pluspunten.

De klachten gaan voornamelijk over de verzendkosten welke je moet betalen tot een bestel bedrag van €74,95 en sommige bestellingen die niet helemaal juist verzonden werden.

Trustpilot klanten beoordelingen:

Op Trustpilot heeft Koopjesdrogisterij veruit de slechtste score. Koopjesdrogisterij scoort hier een 2.9 uit 5, met ongeveer 200 beoordelingen. Op deze review site hebben ze de minste en de laagste beoordelingen. Wij vonden het bijzonder om te zien dat er zo’n groot verschil zat tussen de beoordelingen op Trustpilot en de beoordelingen op andere review websites. We hebben de beoordelingen allemaal door gelezen om een beter beeld te krijgen.

We zien dat de meeste negatieve beoordelingen gaan over een te late levering. Klanten klagen over het feit dat de webshop aangeeft een levertijd van 1-3 werkdagen te hebben, terwijl dit bij veel klanten toch wat langer duurt. De positieve beoordelingen gaan voornamelijk over de goede kwaliteit producten en de scherpe prijzen.

beste online drogist

Koopjesdrogisterij review: Klantenservice

Service staat hoog in het vaandel bij Koopjesdrogisterij.nl. Ze vinden het belangrijk om altijd de beste service aan hun klanten te kunnen geven.

Ze zijn dan ook elke werkdag telefonisch bereikbaar van 9:00 t.m 17:00. Je kunt bellen met alle vragen die je hebt of wanneer je deskundig advies nodig hebt over een bepaald artikel. Ook kun je een e-mail sturen, waar ze altijd zo snel mogelijk antwoord op proberen te geven. Als je een klacht hebt, kun je deze ook via de e-mail versturen. De medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van jouw klacht ontvang je een bevestiging. Ze zullen jouw klacht vervolgens binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden.

Als je bepaalde vragen hebt dan kun je ook altijd eerst een kijkje nemen op de website bij het kopje ‘Veelgestelde vragen’. Hier vind je ontzettend veel van de meest gestelde vragen met antwoorden. Mocht je hier jouw vraag niet terug vinden dan kun je het beste bellen om snel in contact te komen met de klantenservice.

Koopjesdrogisterij review: Bestellen & bezorgen

Het bestelproces gaat eenvoudig op Koopjesdrogisterij.nl. Het is een gebruikersvriendelijke website welke gemakkelijk te navigeren is. Wanneer je je favoriete producten in je winkelmandje hebt zitten, kun je snel en veilig afrekenen met de door jou gekozen betaalmethode. De meest populaire betaalmethoden zijn beschikbaar, zoals iDeal en Creditcard.

Verzendtijden:

Koopjesdrogisterij biedt een levertijd aan van 1-3 werkdagen. Indien een product niet voorradig is en de levertijd daardoor langer duurt dan 3 werkdagen, ontvang je wel een deellevering of een e-mail met verwachte levertijd.

In de klanten beoordelingen die we gelezen hebben van duizenden klanten kwam de snelle levering vaak als pluspunt naar voren. Echter lazen we ook wat negatieve beoordelingen waarbij klanten toch wat langer op hun pakketje moesten wachten. We raden je daarom aan om voor de zekerheid op tijd te bestellen als je artikelen voor een bepaalde datum thuis moet hebben.

Alle bestellingen worden geleverd door PostNL Pakketten. Zodra je bestelling is verzonden ontvang je een Track & Trace code.

Verzendkosten:

De verzendkosten bedragen €4,95. De webshop biedt gratis verzending aan bij een minimale bestedingswaarde van €74,95. Dit bedrag ligt wat hoger dan je misschien van andere webshops en online drogisten gewend bent. Koopjesdrogisterij geeft aan al ontzettend lage prijzen aan te bieden en veel kortingen te geven. Het is hierdoor niet mogelijk om de verzending ook nog eens gratis te maken.

Zoals al eerder benoemd zijn er echter wel drogisten die al gratis verzending aanbieden bij een besteding van minimaal 20 of 30 euro. Bekijk hier een lijst met online drogisten waarbij de minimaal bestelwaarde voor gratis verzending lager ligt.

Koopjesdrogisterij review: Retourneren

Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat je toch niet 100% tevreden bent met je aankoop. Gelukkig is dat bij Koopjesdrogisterij geen probleem, aangezien je altijd 14 dagen bedenktijd hebt. Je mag binnen deze tijd je producten ruilen tegen andere producten of gewoon terugsturen, zodat je je geld terug krijgt.

Je kunt dit doen door te mailen naar info@koopjesdrogisterij.nl. Daarna heb je nog eens 14 dagen de tijd op je producten terug te sturen. Je krijgt dan uiteraard het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis terug naar het adres van koopjesdrogisterij is voor eigen rekening. Binnen 14 dagen na ontvangst ontvang je het orderbedrag inclusief verzendkosten op je rekening.

Uiteraard is het wel noodzakelijk dat de producten nog helemaal heel en ongebruikt en ongeopend zijn. Bij gebruik of beschadiging kunnen ze kosten in rekening brengen voor de waardevermindering. Hygiëne artikelen, zoals erotische artikelen en geneesmiddelen, kunnen alleen geretourneerd worden als de verzegeling nog intact is.

Conclusie

Uit deze Koopjesdrogisterij review kun je concluderen dat wij deze online drogist een aanrader vinden. De drogisterij heeft een ruim assortiment met alle artikelen die je je kunt bedenken, van de beste merken. 

Het grote voordeel van deze online drogist zijn de zeer scherpe prijzen en de velen aanbiedingen en kortingen. Dit komt ook veel naar voren in de klanten beoordelingen.

Een minpuntje zijn de verzendkosten. De webshop biedt pas gratis verzending aan bij een bestelwaarde van €74,95. De zeer voordelige prijzen, maken dit vaak echter wel goed. 

Wat betreft de levering hebben we veel positieve beoordelingen gevonden, maar ook een aantal negatieve. Sommige mensen geven aan dat de artikelen snel geleverd waren, zoals beloofd, maar sommige klanten geven ook aan dat ze langer hebben moeten wachten. We raden je daarom aan om op tijd te bestellen wanneer je iets voor een bepaalde datum in huis dient te hebben.

Veel plezier met winkelen!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *