keto revolutie review

Keto Revolutie Review: Werkt dit programma echt?

Als je geïntereseerd bent in het keto dieet (of in afvallen in het algemeen) dan heb je misschien al wel eens over de Keto Revolutie van Mitchel van Duuren gehoord. Dit all-in-one programma om af te vallen met het keto dieet wordt als maar populairder, en niet voor niets! In dit artikel wordt in gegaan op wat het keto dieet precies is, wat het Keto Revolutie Programma precies is en of je waar krijgt voor je geld. Lees gauw verder voor een uitgebreide Keto Revolutie review en voor meer informatie over het ketogene dieet in het algemeen.

Wat is het keto dieet?

Voordat we ingaan op het Keto Revolutie review is het handig om eerst even in te gaan op wat het keto dieet precies is. Velen zullen dit al weten en kunnen dit kopje overslaan, maar als je helemaal nieuw bent met het keto dieet, is het handig om dit even goed door te lezen.

Een keto- of ketogeen dieet is een koolhydraatarm, voldoende eiwitrijk en vetrijk dieet waarmee je effectiever vet kunt verbranden. Het heeft veel voordelen voor gewichtsverlies, gezondheid en prestaties. Het wordt daarom ook aanbevolen door een groeiend aantal artsen en zorgverleners. Het keto dieet is vooral handig om overtollig lichaamsvet te verliezen, honger te verminderen en diabetes type 2 of het metabool syndroom te verbeteren.

Het ketodieet is een enorme hype in Amerika en in Nederland begint het nu ook steeds meer in populariteit te stijgen. En dit is natuurlijk niet voor niets. Het is een enorm effectieve en snelle manier om gewicht te verliezen en buikvet te verbranden zonder dat je calorieën hoeft te tellen.

Wat is de Keto Revolutie?

De Keto Revolutie is een digitaal programma opgezet door Mitchel van Duuren. Mitchel van Duuren is een bekende voedings- en dieet blogger en vlogger met zeer veel verstand van het keto dieet. De Keto Revolutie is hét alles in één programma als je serieus aan de slag wilt gaan met het keto dieet. Het programma geeft je een exact en gemakkelijk stappenplan om in 21 dagen af te vallen en jouw algehele gezondheid te boosten.

Zo leer je onder andere alles over het ketodieet wat je moet weten, welke keto supervetten je direct aan je dieet kunt toevoegen om meer vet te verbranden en jouw buik platter te maken en ook welke ‘superfoods’ je juist moet ontwijken. De digitale boeken, videocursussen, receptenboeken en boodschappenlijstjes zijn allemaal ontworpen om het je zo makkelijk mogelijk te maken en om zo snel mogelijk gewicht te verliezen en hardnekkig buikvet kwijt te raken.

Wat krijg je precies als je het Keto Revolutie Programma aanschaft?

Zodra je het Keto Revolutie Programma aanschaft krijg je direct toegang tot een hele hoop nuttige informatie:

 • Het boek De Keto Revolutie
 • Het handboek Intermittent Fasting
 • Het Keto Revolutie receptenboek (Met maar liefst 62 keto recepten)
 • 21 Dagen Maaltijdplanners + boodschappenlijstjes
  Keto Videocursus (20+ video’s)
keto revolutie

Is Keto Revolutie iets voor mij?

Als je graag het keto dieet wilt volgen is Keto Revolutie zeker een goede keuze voor jou. Dit uitgebreide digitale programma leert je alles over het dieet en helpt je het succesvol toepassen. Als je nog twijfelt of het keto dieet überhaupt iets voor jou is, kun je onderaan dit artikel wat veelgestelde vragen plus antwoorden over het keto dieet vinden. Dit kan je alvast een stapje verder opweg helpen om te ontdekken of het keto dieet je aantrekt.

Ben je benieuwd naar keto revolutie ervaringen? Check dan hier de officiële website van het programma. Hier vind je wat reacties van klanten. Wanneer je het programma aanschaft kom je in een speciale en besloten ledenomgeving terecht, waarin je nog veel meer succesverhalen voorbij hoort komen. Daarnaast hoef je niet ver op internet te zoeken naar positieve ervaringen van klanten met hem, zijn boeken en zijn cursussen. De negatieve reacties zullen letterlijk op een hand te tellen zijn, dus dat zegt wel genoeg.

Wat is de prijs van De Keto Revolutie?

De normale prijs van De Keto Revolutie is €97,-. Met de speciale kortingscode in dit artikel ontvang jij het volledige programma echter voor €37,-.

Klik hier om het volledige pakket voor de laagst mogelijke prijs aan te schaffen.

Wanneer je het digitale product aanschaft wordt het direct naar je toegestuurd in PDF-vorm. Je krijg ook toegang tot een besloten ledenomgeving, met levenslang toegang. Hier kun je video’s bekijken, succesverhalen van andere horen en nog veel meer.

Is de Keto Revolutie het geld waard?

Als je wilt afvallen en je gezondheid wilt verbeteren is het aanschaffen van de Keto Revolutie het geld meer dan waard. Dankzij de introductieprijs van €37,- kun je toegang krijgen tot het hele programma voor een relatief laag bedrag. Het keto dieet is een ontzettend populair dieet en de Keto Revolutie leert je precies hoe je het ketodieet kunt volgen voor de beste resultaten. Dankzij de uitgebreide informatie, boeken, video’s, boodschappenlijstjes, maaltijdplanners en meer zul je binnen 21 dagen transformeren naar jouw droomlichaam. Twijfel je toch nog of het wel echt iets voor jou is? Dankzij de geld terug garantie is er geen reden om het niet uit te proberen!

100% geld terug garantie

Mocht je de Keto Revolutie hebben aangeschaft, maar toch niet tevreden zijn of toch niet de resultaten behalen waarop je gehoopt had, dan krijg je je geld terug. Het programma heeft een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie, waardoor je zonder lastige vragen of opmerkingen gemakkelijk je geld terug kan krijgen mocht je niet tevreden zijn. Je loopt dan ook geen enkel risico. Of je valt af en behaalt je droomlichaam, of je merkt dat het toch niet helemaal je ding is en je krijgt je geld terug.

keto revolutie review

Voor- en nadelen van de Keto Revolutie

Hier volgt een lijsje met de voordelen en de nadelen van het digitale product, zodat je nog beter een keuze kunt maken.

Voordelen Keto Revolutie

Alle informatie die je nodig hebt om het keto dieet te begrijpen en succesvol toe te passen

 • Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Je krijgt waar voor je geld. De prijs is relatief laag ten opzichte van wat je er allemaal voor terugkrijgt
 • Veel verschillende eenvoudige keto recepten (63 recepten)
 • Te combineren met intermittent fasting (het programma komt inclusief een intermittent fasting handboek)
 • Effectieve manier om lichaamsvet snel te verbranden
 • Geld terug garantie (binnen 60 dagen na aanschaf)

Nadelen Keto Revolutie

 • Het dieet is misschien niet geschikt voor iedereen. Er zijn redelijk wat voedingsmiddelen die je niet meer (of zo min mogelijk) mag eten
 • Keto-griepverschijnselen. De eerste weken kun je keto griep krijgen. Denk aan buikpijn, misselijkheid en duizeligheid door afbouwen koolhydraten. Je lichaam moet dan wennen aan deze verandering
 • Digitaal pakket. Voor sommige is dit juist een voordeel, maar andere vinden het misschien weer een nadeel dat ze geen fysieke boeken krijgen.

Veelgestelde vragen over het keto dieet

Weet je nog niet precies wat het keto dieet is en wil je graag wat meer informatie voordat je de Keto Revolutie aanschaft? Of heb je al wel een goed idee van het dieet zelf maar ben je nog benieuwd hoe bepaalde dingen precies zitten? Hier vind je veelgestelde vragen over het keto dieet om je op weg te helpen!

1. Hoeveel gewicht kun je verliezen door het Keto dieet?

Er is geen twijfel over mogelijk dat een ketogeen dieet je kan helpen bij afvallen. Wanneer je je goed aan het dieet houdt kun je al heel snel vet gaan verliezen. Het programma de Keto Revolutie is gebaseerd een transformatie binnen 21 dagen. Je kunt in deze 3 weken erg veel afvallen, zelfs dat hardnekkinge buikvet kun je kwijtraken. Hoeveel gewicht je precies zal gaan verliezen is natuurlijk lastig om te zeggen. Dit is per persoon verschillend en kan ook van wat andere zaken afhangen. Daarnaast is het volledig afhankelijk van jezelf. Zo zul je bijvoorbeeld sneller en meer afvallen als je naast het ketodieet ook voldoende lichaamsbeweging hebt. De combinatie van de juiste voeding en genoeg beweging is de sleutel tot snel en gezond afvallen.

2. Kan ik te veel vet eten?

Het korte antwoord is ja. Te veel vet is natuurlijk niet goed. Eigenlijk alles waar het woordje ‘te’ voor staat is niet goed. Als je te veel vet eet dan zul je vaak ook te veel calorieën binnen krijgen, waardoor het lastig wordt om af te vallen. Hoewel het zeer weinig voor komt, omdat de meeste mensen het juist moeilijk zullen vinden om daadwerkelijk te veel te eten tijdens een koolhydraatarm dieet met veel vet, is het nog steeds mogelijk. Met de handige boodschappenlijstjes en recepten in de Keto Revolutie is ook niet mogelijk om te veel vetten binnen te krijgen. Als je netjes volgt wat er in het programma wordt uitgelegd en aanbevolen, komt dat helemaal goed.

3. Is het ketodieet glutenvrij?

Ja, doordat bijna alle koolhydraten vermeden worden, is het ketogene dieet glutenvrij. Als je een glutenallergie hebt is het ketodieet dus ook een uitstekende keuze voor jou.

4. Moet ik calorieën tellen bij het ketodieet?

Dit is niet nodig. Met een ketogeen dieet hoef je je zelden zorgen te maken over calorieën, omdat de vetten en eiwitten je langdurig vol laten zitten. Als je naast het ketodieet veel sport, is het wel belangrijk om extra op te letten. Met veel lichaamsbeweging kan het zijn dat je calorieën tekort gaat komen. Het is belangrijk om dit dan wel weer extra binnen te krijgen via je voeding.

5. Moet ik me zorgen maken over de keto griep?

Als je geïnteresseerd bent in het keto dieet, heb je waarschijnlijk al gelezen over de keto-griep, een niet zo leuke bijwerking. Helaas is het wel een vaak voorkomende bijwerking van dit dieet. Je lichaam functioneert heel goed op koolhydraten – daarvoor is het ontworpen. Als het overschakelt naar vetverbranding, wordt het minder efficiënt in het maken van energie. Bij keto heb je minder energie beschikbaar en voel je je misschien misselijk en traag, alsof je griep hebt. Terwijl je lichaam zich van nature aanpast aan deze nieuwe manier om energie te onttrekken, zul je eruit komen. Dit kan een paar weken duren. Als je eenmaal door deze fase heen bent, kan de echte pret beginnen.

6. Hoe lang moet je het Keto-dieet volgen om af te vallen?

Over het algemeen kun je zeer snel afvallen met het keto dieet. de Keto Revolutie maakt dit mogelijk binnen 21 dagen. Het is goed dat je met het keto dieet snel afvalt, want het wordt niet aangeraden om langer dan 12 weken in ketose doorbrengen vanwege de onzekerheden bij het langdurig volgen ervan en het risico op het ontwikkelen van voedingstekorten.

7. Wat is ketose?

Ketose is een normaal proces waardoor je lichaam blijft werken als je weinig koolhydraten eet. Koolhydraten zijn een van de twee belangrijkste brandstoffen voor het lichaam. We kunnen ook vet verbranden voor energie, maar de hersenen kunnen niet direct vet verbranden. In plaats daarvan wordt bij het eten van zeer koolhydraatarm vet in de lever omgezet in ketonen die vrijkomen in de bloedbaan. Dit is een geweldige brandstof voor je hersenen.

Het proces waarbij het hele lichaam van vet wordt voorzien, inclusief de productie van ketonen, wordt ketose genoemd. Onder normale omstandigheden is ketose veilig en natuurlijk, bijvoorbeeld als het het resultaat is van een koolhydraatarm (keto) dieet of tijdens het vasten.

Onder bepaalde speciale omstandigheden – meestal bij diabetes type 1 – kan ketose echter een teken zijn van insulinedeficiëntie en kunnen de ketonen dan tot potentieel schadelijke niveaus stijgen.

8. Hoe lang duurt het om ketose te krijgen?

Een ketogeen dieet is geen dieet dat je op elk moment ‘aan en uit’ kunt zetten. Het duurt even voordat je lichaam zich heeft aangepast en in een toestand verkeert die bekend staat als ketose. Dit proces zal ongeveer 2 tot 7 dagen duren, afhankelijk van je lichaamstype, activiteitsniveau en wat je eet. De snelste manier om ketose te krijgen, is door op een lege maag te trainen, je inname van koolhydraten te beperken tot 20 g of minder per dag en waakzaam te zijn met je waterinname.

Om de snelheid waarmee je ketose binnengaat te verbeteren, is er een methode genaamd Fat Fasting. Zorg ervoor dat als je deze methode gebruikt, dit maar een paar dagen duurt, anders kan het schadelijk zijn.

9. Kun je alcohol drinken tijdens het ketodieet?

Ja dat kan. Ook al zitten er vaak wel koolhydraten in alcohol (niet altijd), kun je het toch in beperkte hoeveelheden drinken. Over het algemeen geldt: hoe eenvoudiger hoe beter: sterke drank is de beste keuze (vermijd mixers die calorieën bevatten), gevolgd door wijn. Het is het beste om bij één drankje te blijven. Door hun lagere alcoholpercentage en andere ingrediënten kunnen bier en wijn veel van je koolhydraten opeten, en geven ze niet veel terug in termen van vitamines en mineralen. Het is dan ook zonde van je koolhydraten. Mensen die een ketodieet volgen probeer dan ook zo min mogelijk alcohol te drinken.

10. Welk fruit kan ik eten tijdens het ketogene dieet?

Fruit is over het algemeen geen steunpilaar van het keto dieet. Met zoveel natuurlijke suikers bevat fruit over het algemeen te veel koolhydraten om op te nemen. Toch is het wel mogelijk om kleine hoeveelheden fruit te eten. Kijk dan vooral naar koolhydraatarm fruit, zoals bessen. En als je echt technisch bezig bent: avocado en kokos, twee voedingsmiddelen met een hoger vetgehalte, zijn in feite fruit. Dit zijn goede (en heerlijke) voedingsmiddelen om op te nemen in je dieet. Hier volgt een lijstje met de hoeveelheid koolhydraten in verschillende soorten koolhydraatarm fruit:

 • Frambozen: 3 g netto koolhydraten per ½ kopje
 • Aardbeien: 2 g netto koolhydraten per ¼ kopjes schijfjes
 • Bramen: 3 g netto koolhydraten per ½ kopje
 • Bosbessen: 4 g netto koolhydraten per ¼ kopje
 • Avocado: 3 g netto koolhydraten per kopje, in blokjes
 • Kokosnoot: 2,5 g netto koolhydraten per ½ kopje, versnipperd, rauw (ongezoet)

* Alle koolhydratenwaarden zijn netto koolhydraten, dat wil zeggen totale koolhydraten minus vezels. Vezels worden vaak niet meegeteld in het netto aantal koolhydraten, omdat de voedingsstof niet wordt verteerd.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *