keto dieet boek

Keto dieet boek kopen? Top 3 beste keuzes!

Ben je bezig met het keto dieet of wil je hieraan gaan beginnen? Goed dat je dan op dit artikel bent beland! Het keto dieet kan lastig zijn voor beginners, omdat het soms onduidelijk is wat je nou wel en niet mag eten en wat de beste en snelste weg is naar je streefgewicht. Een keto dieet boek kopen is dan ook van groot belang om je van A tot Z te leren hoe je succesvol en gezond afvalt met het keto dieet. Met een overvloed aan keto dieet boeken op de markt kan het soms lastig zijn om te bepalen welk keto dieet boek nou het beste is. In dit artikel worden de beste keto dieet boeken besproken. Lees gauw verder voor de top 3

Wat is het keto dieet?

Waarschijnlijk weet je dit al, maar voor degene die echt net beginnen en nog geen idee hebben van wat het dieet ongeveer inhoudt, volgt hier een korte uitleg voordat we ingaan op de keto dieet boeken zelf.

Een keto dieet staat bekend als een koolhydraatarm dieet, waarbij het lichaam ketonen in de lever produceert die als energie worden gebruikt. Het wordt met veel verschillende namen aangeduid – ketogeen dieet, koolhydraatarm dieet, koolhydraatarm hoog vetgehalte (LCHF), enz.

Als je iets eet dat rijk is aan koolhydraten, zal je lichaam glucose en insuline aanmaken. Glucose is het gemakkelijkste molecuul voor je lichaam om om te zetten en te gebruiken als energie, zodat het boven elke andere energiebron wordt gekozen. Insuline wordt geproduceerd om de glucose in je bloedbaan te verwerken door deze door het lichaam te brengen.

Omdat de glucose als primaire energie wordt gebruikt, zijn je vetten niet nodig en worden ze dus opgeslagen. Doorgaans zal het lichaam bij een normaal dieet met meer koolhydraten glucose gebruiken als de belangrijkste vorm van energie. Door de inname van koolhydraten te verlagen, wordt het lichaam in een toestand gebracht die bekend staat als ketose.

Ketose is een natuurlijk proces dat het lichaam initieert om ons te helpen overleven wanneer de voedselinname laag is. Tijdens deze toestand produceren we ketonen, die worden geproduceerd door de afbraak van vetten in de lever.

Het einddoel van een goed onderhouden keto dieet is om je lichaam in deze metabolische toestand te brengen. We doen dit niet door uithongering van calorieën, maar uithongering van koolhydraten.

Ons lichaam past zich ongelooflijk aan aan wat je erin stopt – als je het overlaadt met vetten en koolhydraten weghaalt, begint het ketonen te verbranden als de primaire energiebron. Optimale ketonniveaus bieden veel voordelen op het gebied van gezondheid, gewichtsverlies, fysieke en mentale prestaties.

Kort samengevat:

Door geen koolhydraten meer te eten, gaat je lichaam ketonen aanmaken. Dit zorgt ervoor dat je lichaam in ketose raakt, wat betekent dat je overschakelt op vetverbranding. Je brengt je vetverbranding dus in een hogere versnelling door koolhydraten te vervangen door gezonde vetten en eiwitten. Doordat je lichaam de suikers uit de koolhydraten niet meer kan gebruiken als voornaamste energiebron, zal het een beroep doen op vetten voor zijn energie, waardoor de kilo’s in een mum van tijd verdwijnen!

De beste keto dieet boeken

Hieronder volgen 3 van de beste keto dieet boeken. Het eerste keto dieet boek is een eBoek, of eigenlijk een online programma en de andere 2 zijn fysieke boeken. Lees de omschrijvingen om te kijken welke je het meeste aanspreekt!

Keto dieet boek #1: De keto revolutie

Op nummer één hoort zeker de Keto Revolutie thuis. De Keto Revolutie is meer een compleet online ‘keto programma’, dan alleen een ‘keto dieet boek’. Het programma is opgezet door Mitchel van Duuren, een bekende voedings- en dieet blogger en vlogger met zeer veel verstand van het keto dieet. De Keto Revolutie is hét alles in één programma als je serieus aan de slag wilt gaan met het keto dieet. Het programma geeft je een exact en gemakkelijk stappenplan om in 21 dagen af te vallen en jouw algehele gezondheid te boosten.

Zo leer je onder andere alles over het ketodieet wat je moet weten, welke keto supervetten je direct aan je dieet kunt toevoegen om meer vet te verbranden en jouw buik platter te maken en ook welke ‘superfoods’ je juist moet ontwijken. De digitale boeken, videocursussen, receptenboeken en boodschappenlijstjes zijn allemaal ontworpen om het je zo makkelijk mogelijk te maken en om zo snel mogelijk gewicht te verliezen en hardnekkig buikvet kwijt te raken.

Wat krijg je precies als je het Keto Revolutie Programma aanschaft?

Zodra je het Keto Revolutie Programma aanschaft krijg je direct toegang tot een hele hoop nuttige informatie (online):

  • Het boek De Keto Revolutie
  • Het handboek Intermittent Fasting
  • Het Keto Revolutie receptenboek (Met maar liefst 62 keto recepten)
  • 21 Dagen Maaltijdplanners + boodschappenlijstjes
    Keto Videocursus (20+ video’s)

De normale prijs van De Keto Revolutie is €97,-. Met de speciale kortingscode in dit artikel ontvang jij het volledige programma echter voor €37,-.

Klik hier om het volledige pakket voor de laagst mogelijke prijs aan te schaffen

Wanneer je het digitale product aanschaft wordt het direct naar je toegestuurd in PDF-vorm. Je krijg ook toegang tot een besloten ledenomgeving, met levenslang toegang. Hier kun je video’s bekijken, succesverhalen van andere horen en nog veel meer.

Keto dieet boek #2: Het complete keto-dieet kookboek

Dit populaire keto dieet boek hoort in de boekenkast van elke serieuze keto dieet volger! In dit boek vind je 60 eenvoudige keto-gerechten die niet alleen weinig koolhydraten en veel vetten bevatten, maar ook nog eens superlekker zijn. Je leert in dit boek hoe het keto dieet precies werkt, hoe je op een gemakkelijke en veilige manier overschakelt naar een ketogene levensstijl en hoe het dieet niet alleen goed is voor gewichtsverlies maar ook andere gezondheidsvoordelen heeft, zoals een stabielere suikerspiegel, een verminderd risico op hart- en vaatziekten en een betere spijsvertering.

De auteur van dit boek, Jane Faerber is een blogster en dieetconsulente gespecialiseerd in LCHF (Low Carb High Fat). Ze geeft ook lezingen over gezondheid en voeding en heeft verschillende boeken geschreven, waaronder de bestsellers ‘Het ultieme low carb kookbook’ en ‘Het ultieme low carb bakboek’.

De prijs van dit keto dieet boek is €25,95.

Klik hier om het complete keto-dieet kookboek aan te schaffen

Keto dieet boek #3: Het keto-dieet

Dit keto dieet boek bevat meer dan 150 recepten en praktische informatie over de ketogene levensstijl. Martina Slajerova, oprichter van het KetoDiet-blog, geeft een complete handleiding voor het keto-dieet, gebaseerd op de meest recente onderzoeken. De informatie in dit boek is alles wat je nodig hebt om het keto dieet compleet te begrijpen en de gevarieerde en heerlijke recepten zullen het makkelijk maken om vol te houden. Je hoeft je zelf zeker niet uit te hongeren en ook niet eenzijdig of saai te eten.

De prijs van dit keto dieet boek is €22,50

Klik hier om het keto dieet boek aan te schaffen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *