Grandado review

Grandado review: Aanrader of niet?

Ben je opzoek naar een eerlijke Grandado review? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Als je je afvraagt of Grandado betrouwbaar is en opzoek bent naar meer informatie over de prijzen, het verzend- en retourbeleid en de klanten beoordelingen dan zijn we hier om je daarin te voorzien. 

Als je een blik op de webshop hebt geworpen, is het eerste wat je opviel waarschijnlijk de zeer lage prijzen. Het is logisch dat je dan vragen begint te stellen over de kwaliteit en betrouwbaarheid. Om je te helpen te achterhalen of Grandado een aanrader, is hebben we grondig onderzoek gedaan om hierachter te komen.

Lees gauw verder voor een uitgebreide Grandado review!

Wat is Grandado?

Grandado is een webshop waar je zowat alles kan kopen wat je nodig hebt, tegen zeer scherpe prijzen. Het assortiment bestaat uit meer dan 5.000.000 producten. Je kunt er van alles kopen van woonartikelen tot sportartikelen en van auto artikelen tot verzorgingsartikelen en nog veel meer. Op de afbeelding hieronder kun je de product categoriën zien.

Missie

De missie van Grandado is om klanten de beste producten te bieden tegen de laagst mogelijke prijzen. Het enorm brede en gevarieerde assortiment biedt bovendien genoeg keuze voor elke consument.

Service

Het is een Chinees bedrijf, maar laat je hierdoor niet afschrikken. In veel opzichten werkt dit bedrijf namelijk anders dan je misschien gewend bent van andere Chinese bedrijven. De prijzen zijn zoals je gewend zult zijn – zeer laag, maar in tegenstelling tot wat je misschien verwacht van dit soort bedrijven, is de service zeer goed.

Het bieden van de beste service, is een prioriteit van Grandado. En het bedrijf gelooft dat de enige manier om de beste service te kunnen bieden, is door lokaal aanwezig te zijn. Daarom beschikt de webshop over een Europese klantenservice die altijd voor je klaar staat. In China worden ondertussen de beste producten ontwikkelt tegen zo laag mogelijke prijzen. Hierdoor heb jij als klant het beste uit twee werelden!

grandado review

Grandado review: Is Grandado betrouwbaar?

Ja Grandado is betrouwbaar. Het is een echte, legitieme webshop, waar veel medewerkers hard werken aan de producten, de klanten service en alles wat er komt kijken bij het runnen van zo’n grote webshop. Het is een Chinees bedrijf, maar het heeft ook een vestiging in Europa.

Alles wat je bij deze webshop besteld, ontvang je ook daadwerkelijk in huis. De vraag is soms alleen een beetje wanneer. We gaan hier verderop in dit artikel wat dieper op in bij het kopje ‘verzendbeleid’. 

Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat Grandado een scam is, het is een betrouwbare website waarop je met een gerust hart artikelen op kan bestellen. Dit is ook te zien aan de velen beoordelingen en het feit dat ze wereldwijd klanten hebben.

Grandado review: Productprijzen

De nummer 1 reden waarom zoveel klanten bij Grandado bestellen is vanwegen de prijzen. Het bedrijf biedt de zeer lage en scherpe prijzen aan die je van een Chinees bedrijf gewend bent. Dit heeft de webshop zo populair gemaakt over de hele wereld.

Het bedrijf biedt zowat alle producten aan die je je kunt bedenken, waardoor je dus altijd je favoriete producten met veel korting kunt kopen. Bovenop de al lage prijzen, hebben ze vaak ook nog dag- en weekdeals met extra kortingen.

Grandado review: Klanten beoordelingen

Om een eerlijke Grandado review te kunnen schrijven hebben we uiteraard de klanten beoordelingen van deze webshop grondig doorgelezen. Online zijn tienduizenden reviews te vinden en we hebben er velen doorgelezen om een zo goed mogelijk beeld van de webshop te krijgen.

Trustpilot:

Op trustpilot heeft Grandado de meeste reviews gekregen, maar liefst meer dan 30.000. De webshop heeft hier een 3,3 van de 5 sterren gekregen. Dit is geen hele goede score, maar ook geen slechte score. Trustpilot noemt dit een gemiddelde score. 

– Negatieve beoordelingen

Zoals je ziet beoordelen veel klanten de webshop als ‘zeer slecht’, dit is natuurlijk een alarmbel, dus we hebben allereerst veel van deze negatieve beoordelingen gelezen. We kwamen er hierdoor al snel achter waarom de website door velen zo slechte beoordeeld wordt, namelijk door de lange bezorgtijd.

Klanten geven aan dat ze weken lang moeten wachten op hun bestellingen. Dit heeft er natuurlijk mee te maken dat de bestellingen vanuit China verzonden worden, waardoor je een stuk langer moet wachten dan je gewend bent van Nederlandse webshops. 

Sommige klanten geven zelfs aan langer dan een maand te moeten wachten, wat natuurlijk erg vervelend is, helemaal als je iets besteld denkende dat het binnen 2 weken binnen komt.

– Positieve beoordelingen

Naast de negatieve beoordelingen, die vooral gaan om de lange levertijden, zijn er ook ontzettend veel positieve beoordelingen. Klanten zijn vooral zeer te spreken over de goedkope prijzen en de goede kwalitiet. Ook over de goede service lezen we veel complimenten terug. 

Veel klanten geven ook aan dat ze altijd de producten vinden die ze zoeken. Het ruime assortiment valt zeker in de smaak bij het overgrote deel van de consumenten.

Er zijn zelfs ook redelijk wat beoordelingen die aangeven dat ze wel binnen de aangegeven tijd (meestal 2 weken) hun pakketje ontvingen. 

Ervaringen.nl:

Op Ervaringen.nl, een andere review website. Heeft Grandado een score van 7,7 van de 10 uit meer dan 500 beoordelingen. Het overgrote deel van de klanten is positief en raadt de webshop aan aan anderen. We hebben ook hier weer veel beoordelingen door gelezen om te kijken welke plus en minpunten vaak naar voren kwamen.

grandado review

– Pluspunten

Ook hier lezen we weer soortgelijke pluspunten terug, zoals de scherpe prijzen, nog schepere aanbiedingen, gratis verzendkosten en goede service. De meeste klanten zijn ook zeer tevreden met de producten die ze geleverd krijgen, de producten doen aan de verwachtingen en zijn van goede kwaliteit. 

Ook de service wordt weer vaak als pluspunt genoemd. De klantenservice reageert snel op vragen en handelt eventuele klachten snel en klantvriendelijk op.

– Minpunten

Ook hier geven veel klanten aan de de levertijden wat langer duren. Veel klanten geven echter aan dat ze dit niet zo erg vinden, omdat ze hier op voorbereid waren. Ze hadden dit al verwacht na het lezen van reviews en van een Chinese webshop. Andere klanten vinden dit wel heel erg en ook op deze review website gaan zowat alle negatieve beoordelingen weer over de trage levering.

Grandado review: Verzendbeleid

We hebben het verzendbeleid van Grandado onderzocht, na het lezen van de velen slechte beoordelingen hierover. Hieronder vind je meer informatie over de verzendtijden- en kosten.

Verzendtijden:

De webshop biedt twee verschillende verzendmogelijkheden aan:

  • Snelle verzekerde verzending met track en trace (€1.99). Je ontvangt je bestelling dan binnen 15-25 werkdagen en deze is eenvoudig te volgen via track and trace. 
  • Lange verzending zonder track and trace (€0.00) Je ontvangt je bestelling binnen 25-30 werkdagen en dit is niet te volgen via track and trace. 

Zoals je ziet kan zelfs de snelle verzending 25 werkdagen duren, wat dus in totaal langer dan een maand is. Deze informatie staat op de webshop duidelijk aangegeven, dus ze zijn wel eerlijk en transparant over de levertijden. Sommige klanten lezen dit gewoon niet goed. Het is dus belangrijk dat je van te voren weet hoelang je ongeveer moet wachten en dat dit wat langer is dan je gewend bent van Nederlandse webshops.

Verzendkosten:

Grandado biedt altijd een gratis verzending aan. Dit is een groot voordeel ten opzichte van velen andere webshops. Het maakt niet uit of je nou één ding van een paar euro besteld, of honderden euro’s spendeert, De verzending is altijd gratis bij Grandado.

Grandado review: Retourbeleid

Als je toch niet tevreden bent met je aankopen, wees dan niet getreurd. Grandado biedt een klantvriendelijke retourbeleid aan. Na ontvangst van je bestelling heb je maar liefst 100 dagen de tijd om je bestelling te retourneren.

Je kunt eenvoudig een retourzending indienen, door contact op te nemen met de klantenservice. Houdt er ook hier weer rekening mee dat het wel wat langer kan duren voordat je je geld terug ontvangt, omdat de verzending terug ook weer rond een maand tijd kan duren.

Conclusie

Of Grandado een aanrader is, is niet aan ons om te bepalen. Dit is van persoon tot persoon verschillend. Grandado is een betrouwbare webshop en alles wat je er besteld wordt ook daadwerkelijk geleverd, maar de vraag is een beetje wanneer.

Als je je artikelen zo snel mogelijk wilt ontvangen nadat je besteld hebt, dan is Grandado niet de webshop voor jou. Als je echter alle tijd en geduld hebt en het niet erg vind om een maand te moeten wachten op je bestelling, dan is Grandado wel een aanrader voor jou.

Hoewel de levertijd dus voor de meeste klachten zorgt, zijn er ook veel complimenten en positieve beoordelingen. Zo zijn klanten natuurlijk erg te spreken over de zeer scherpe prijzen van de producten. Bovendien heeft Grandado ook een ontzettend ruim en gevarieerd assortiment, waardoor je er zowat alles kunt kopen. 

Over de kwaliteit lezen we gemengde beoordelingen. De meeste klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de producten die ze bestellen, maar andere zijn weer wat minder tevreden.

Bekijk de webshop, bedenk of je de goedkope artikelen het wachten waard vindt en maak op basis daarvan de juiste beslissing voor jou om een bestelling te plaatsen, of niet!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *