beste online drogist

Goodiebox review: Aanrader of niet?

Ben je opzoek naar en uitgebreide Goodiebox review? Dan ben je hier aan het juiste adres! 

Goodiebox is een bekend en populair bedrijf, welke maandelijkse beauty boxen opstuurt naar haar members. Deze boxen zijn gevuld met de beste A-merk beauty- en verzorgingsproducten.

Als je nog niet zo veel af weet is het logisch dat je wat meer onderzoek wilt doen, en dat is waarom we deze Goodiebox review hebben geschreven. We vertellen je wat Goodiebox precies is, wat je kunt verwachten van een box, wat de prijzen zijn en nog veel meer belangrijke informatie.

Bovendien hebben we een uitgebreid klanten onderzoek gedaan door honderden beoordelingen te lezen. Hierdoor hebben we een goed beeld gekregen over Goodiebox.

Lees gauw verder voor een betrouwbare Goodiebox review!

Wat is Goodiebox?

Goodiebox.nl biedt, zoals je al zou verwachten, een box vol met goodies aan! Het bedrijf is gestart in 2012 in Kopenhagen in Denemarken. Goodiebox is je maandelijkse moment voor jezelf met een box die je steeds weer verrast met fantastische, unieke producten.

Deze goodieboxen zijn gevuld door allemaal beauty-experts die elke maand met zorg en liefde een box voor je samenstellen. Maandelijks wordt er gekeken naar trends, mooie nieuwe merken, de tijd van het jaar en natuurlijk de all time klassiekers. Op deze manier kun je elke maand lekker ruiken, smeren en nieuwe lievelingsproducten ontdekken!

Bovendien kun je je eigen beautyprofiel instellen, waardoor het bedrijf zich zoveel mogelijk aan kan passen aan jouw specifieke kenmerken. Hierdoor krijg je echt een gepersonaliseerde beautybox.

Je ontvangt elke keer minimaal 5 items met een totale waarde van minimaal €80,- voor slechts €24,95 (inclusief verzendkosten). In elke box zitten minstens 2 full-size producten, maar het zijn er vaak meer! En heb je al je lievelingsproducten gevonden, dan kun je stoppen wanneer je wilt. Goodiebox is heel gemakkelijk op te zeggen en je zit nergens aan vast.

goodiebox review

Goodiebox review: Hoeveel kost het?

Een Goodiebox kost slechts €24,95 per maand (inclusief verzending) en je kunt deze op elk moment pauzeren of helemaal afzeggen, mocht je dat willen. De waarde van een Goodiebox is altijd minimaal €80,- en vaak zelfs meer! Hierdoor bespaar je dus ontzettend veel geld op geweldige producten, van hoge kwaliteit. Je hebt hierdoor tot wel 70% korting op beauty per maand.

Goodiebox review: Wat krijg je?

Voordat je je aanmeld voor Goodiebox ben je natuurlijk benieuwd wat je ongeveer voor producten krijgt. Het is niet mogelijk om precies te zeggen wat je zal ontvangen, aangezien dat natuurlijk elke maand anders is en een geweldige verrassing is! Wat we je wel kunnen vertellen is dat het allemaal producten van hoge kwaliteit zullen zijn.

In een Goodiebox zitten beauty en verzorgingsproducten. In iedere box zitten minimaal 5 full-sized producten en vaak zelfs meer. Dit zijn altijd A-merken van beauty en verzorgingsproducten. Dit kan bestaan uit nieuwe merken, maar ook veel bekende merken.

– Vorige Goodieboxen

Ben je benieuwd naar wat je ongeveer van een Goodiebox kunt verwachten? Dan heb je geluk, want het bedrijf laat op haar website altijd de Goodieboxen van eerdere maanden zien. Zo kun je precies zien wat er in deze boxen zat en zo kijken of dit je aanspreekt.

Bekijk hier wat er in eerdere Member boxen zat.

– Welcome box

Wanneer je je aanmeld voor Goodiebox, krijg je allereerst een Welcome Box als cadeautje. Het bedrijf vindt dat de eerste indruk erg belangrijk is, daarom vinden ze de eerste unboxing ook het belangrijkste. Daarom begint jouw Goodiebox reis met een Welcome box. Dit is een welkomstknuffel van het bedrijf naar jou.

Na de Welcome box ontvang je de maandelijkse Goodieboxen. Hoe lang de tussenperiode is hangt af van wanneer je member bent geworden, dit kun je controleren in de bevestigingsmail die je van hen krijgt. Hoogstwaarschijnlijk zal het 2-3 weken duren.

– Niet tevreden, geld terug

Heb je een Goodiebox ontvangen en ben je toch niet blij met de producten die erin zitten? Wees dan niet getreurd, want ook hier heeft Goodiebox een heel klantvriendelijk beleid in. Je mag de Goodiebox in dat geval gewoon terug sturen. Het volledige bedrag voor die box storten ze natuurlijk terug op je rekening. Ze vinden het belangrijk dat je blij bent met de Goodiebox dus dit is geen probleem en gaat heel gemakkelijk.

review goodiebox

Goodiebox review: Klanten beoordelingen

Om een betrouwbare Goodiebox review te kunnen schrijven hebben we honderden klanten beoordelingen doorgelezen om te kijken wat klanten van de boxen vinden en om te zien of ze het aanbevelen. Hieronder vindt je onze bevindingen van het klanten onderzoek:

– Trustpilot

Trustpilot is een van de grootste, al dan niet de grootste, review website van Nederland. Als je opzoek bent naar betrouwbare reviews dan is Trustpilot de place to go. Op Trustpilot scoort Goodiebox een 4,7 va de 5 sterren met meer dan 1000 beoordelingen.

score goodiebox trustpilot

We hebben veel beoordelingen doorgelezen om te kijken wat klanten zoal te zeggen hebben. 

Het overgrote deel van de klanten geeft aan elke keer weer super enthousiast te zijn over de Goodiebox die ze ontvangen. De producten zijn altijd van hoge kwaliteit en het is altijd een goede mix van zowel nieuwe producten als bekende, populaire merken. Veel klanten vinden dit het ultieme cadeautje aan zichzelf elke maand weer.

Ook lezen we veel complimenten terug over de klantenservice. Members geven aan dat de de medewerkers van Goodiebox altijd snel en vriendelijke reageren. Het maakt niet uit wat voor soort vraag je stelt, ze reageren altijd vriendelijk en behulpzaam.

Ze reageren snel en altijd super vriendelijk. Ook als er iets is binnengekomen wat kapot is (wat niet vaak gebeurd aangezien we dit maar één keer terug hebbnen gelezen in de beoordelingen) dan sturen ze het heel snel opnieuw op.

– Facebook

Goodiebox heeft ook een Facebook pagina en hierop hebben ze ook een 4,7 van de 5 sterren gescoord op basis van rond de 300 beoordelingen. Op deze pagina kun je alle beoordelingen lezen en dit hebben wij dan ook gedaan. Ook hier is weer het overgrote deel van de klanten zeer tevreden met de boxen die ze ontvangen. Zowat alle beoordelingen zijn positief op enkele na, waarbij sommige klanten aangeven wat teleurgesteld te zijn in een bepaalde box. Het voordeel is echter dat wanneer dit gebeurd, je de box terug mag sturen en je gewoon je geld terug ontvangt!

goodiebox reviews

Goodiebox review: Veelgestelde vragen

– Doet goodiebox ook aan duurzaamheid?

Goodiebox geeft niet alleen om jou, maar ook om onze planeet. Zo gebruiken ze momenteel meer dan 80% gerecyclede materialen in het karton van hun boxen en alle verpakkingen zijn 100% recyclebaar. Op deze manier dragen ze hun steentje bij aan deze aarde.

Samen met hen vervoerders investeren ze ook in CO2-neutrale leveringen. Bovendien bouwt Goodiebox haar eigen bos in Denemarken, met als doel om 1.500.000 bomen te planten.

– Zijn de producten in de Goodiebox getest op dieren?

Nee absoluut niet. Bij Goodiebox houden ze van dieren en ze voldoen 100% aan de EU-wetgeving, wat betekent dat het verboden is om ingrediënten en producten op dieren te testen. Dit betekent dat je Goodiebox vol zit met schoonheidsproducten die niet op dieren zijn getest. Bovendien wil het bedrijf har members kennis laten maken met een brede selectie van nieuwe en inspirerende beauty merken en producten en daarom is de box een mooie mix van zowel veganistische, natuurlijke als conventionele producten.

– Krijg ik producten die ook echt op mij zijn aangepast?

De beauty-experts van Goodiebox zijn altijd opzoek naar nieuwe en uniek producten om aan haar boxen toe te voegen, waardoor jij als member je beauty-horizon kun verbreden. Bij het samenstellen van deze producten, wordt er altijd op gelet dat de producten over het algemeen geschikt zijn voor een breed scala aan huid- of haartypen. 

– Mag ik mijn Goodiebox terug sturen als ik niet blij ben?

Ja, zoals eerder in dit artikel benoemd mag dat zeker. Wanneer je echt niet blij bent met de producten in je Goodiebox, dan mag je deze terugsturen en krijg je je geld terug. Hierdoor loop je geen risico. Het bedrijf vindt het het allerbelangrijkste om haar members blij te maken, dus terugsturen mag. De voorwaarde is wel dat je dit binnen 14 dagen na ontvangst van je Goodiebox doet en dat de producten ongebruikt zijn.

Als je een Goodiebox wilt terugsturen dan dien je eerst even contact op te nemen met de klantenservice. Zij kunnen je dan vertellen hoe je het beste je box terug kunt sturen. Je kunt de klantenservice bereiken via: hello@goodiebox.nl.

– Wat zijn Goodiepoints?

Als je de website al hebt bekeken dan heb je wellicht al wat gehoord over Goodiepoints. Goodiepoints zijn kleine beloningen die je ontvangt als jouw vrienden of vriendinnen zich via jou aanmelden en als je producten beoordeelt. Elk Goodiepoint is een aantal centen dat je kunt verzilveren. 100 Goodiepoints is gelijk aan €5. Zodra je 499 Goodiepoints hebt behaald (waarde gelijk aan € 24,95), kun je deze inwisselen voor een gratis Goodiebox.

– Kan ik vragen stellen aan Goodiebox?

Ja zeker, als je nog meer vragen hebt of gewoon contact op wilt nemen met het de medewerkers van Goodiebox, dan kan dit op verschillende manieren. Je kunt altijd een email sturen naar hello@goodiebox.nl. Ook kun je ze telefonisch bereiken op het volgende nummer: 020 201 81 33 tussen 14:00 en 17:00 en 13.00-1700 uur. 

Conclusie

Uit deze Goodiebox review kun je concluderen dat wij Goodiebox aanraden! Het is een betrouwbare website waarbij je na aanmelding elke maand een Goodiebox ontvangt vol met beauty- en verzorgingsproducten van hoge kwaliteit. Je ontvang hele hoge kortingen op A-merk producten. Bovendien kan je de Goodiebox altijd opzeggen zonder gedoe.

We hebben honderden klanten beoordelingen gelezen en het overgrote deel van de klanten is ontzettend enthousiast over Goodiebox. Niet alleen vinden ze de Goodieboxen zelf helemaal geweldig, ook zijn ze zeer te spreken over de klantenservice. 

We hebben bijna geen negatieve beoordelingen gelezen. Van de duizenden klanten beoordelingen geven enkele klanten echter aan dat ze niet helemaal tevreden waren met een bepaalde box. Het goede nieuws is echter dat wanneer je niet tevreden bent, je de box gewoon terug mag sturen. Je ontvangt dan snel je geld terug. Hierdoor loop je geen risico.

Probeer Goodiebox zelf uit en laat je verrassen door de geweldige producten!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *