gladskin review

Gladskin review - Van de verschillende producten!

Ben je opzoek naar een eerlijke Gladskin review? Dan ben je naar de juiste plek gekomen!

Gladskin is een hoogwaardig merk op het gebied van huidverzorging, met drie zeer populaire producten in het bijzonder: Gladskin Rosacea Cream, Gladskin Acne Gel en Gladskin Eczema Cream. Deze producten beloven deze drie huidproblemen aan te pakken op een veilige en huidvriendelijke manier.

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel merken en producten op de markt die wonderen beloven, dus het is verstandig dat je van te voren wat onderzoek doet. We hebben je geholpen door diep in Glaskin te duiken en haar 3 populaire producten. 

Om een eerlijke Gladskin review te kunnen schrijven hebben we alle drie de producten grondig onderzocht en het hele internet afgespeurd naar duizenden klanten beoordelingen. Hierdoor hebben we een goed beeld over de producten gekregen.

Lees gauw verder voor een uitgebreide Gladskin review!

Gladskin review: De 3 meest populaire producten

– Gladskin Rosacea Cream 

Gladskin Rosacea Cream

Gladskin Rosacea Cream is speciaal ontwikkeld voor mensen met rosacea en met een droge en gevoelige huid.

Op je huid leven miljarden bacteriën. De goede bacteriën zijn belangrijk voor de bescherming en optimale conditie van je huid. Er zijn echter ook slechte bacteriën – zoals de S. aureus bacterie – die roodheid, puistjes, en bultjes bij rosacea kunnen veroorzaken of verergeren.

Gladskin Rosacea bevat het actieve bestanddeel Staphefekt™. Hiermee kan voor het eerst alleen de slechte S. aureus bacterie gedood worden en worden de goede bacteriën op de huid intact gelaten. Dankzij het unieke bestanddeel Staphefekt™ kunnen zo ontstekingen worden voorkomen.

Het resultaat na het gebruik van deze crème: een rustige huid en vermindering van roodheid, puistjes en bultjes.

– Gladskin Acne Gel

Als je last hebt van acne dan is de Gladskin Acne Gel een must have voor jou. Deze gel werkt hetzelfde als het vorige besproken product van Gladskin. Het laat gegoede bacteriën intact en doodt alleen de slechte bacteriën die ontstekingen op de huid veroorzaken, zoals puistjes, bultjes en roodheid bij acne. Dankzij het unieke bestanddeel Staphefekt™ kunnen ontstekingen worden voorkomen.

Het product bevat geen alcohol, benzoyl peroxide, parfum en salicylzuur en is zacht voor de huid. Het product is bovendien hypoallergeen en dermatologisch getest. Het is veilig en geschikt voor dagelijks gebruik. Het resultaat is een rustige huid en vermindering van puistjes, bultjes en roodheid.

– Gladskin Eczema Cream

Gladskin Eczema Cream

Gladskin Eczema vermindert jeuk, roodheid en zwellingen bij een eczeem gevoelige huid. De crème is zacht voor de huid. Net zoals de andere producten van Gladskin doodt dit product alleen de slechte bacteriën en laat het de goede bacteriën intact.

Dankzij het unieke bestanddeel Staphefekt™ kunnen ontstekingen worden voorkomen en kan eczeem effectief worden aangepakt. Het resultaat is een rustige huid zonder roodheid en bultjes. Ook jeuk en pijn wordt verminderd.

Gladskin review: Klanten beoordelingen

Om een betrouwbare Gladskin review te kunnen schrijven zijn we allereerst opzoek gegaan naar klanten beoordelingen van de drie populaire huidverzorgingsproducten. Het was niet lastig om deze te vinden, aangezien er duizenden beoordelingen te vinden zijn online van klanten over de hele wereld.

Van deze velen beoordelingen hebben we er honderden grondig doorgelezen om een goed beeld te krijgen van de drie producten. We hebben gekeken naar zowel de positieve als de negatieve beoordelingen en we hebben gelet op opmerkingen die vaak terug kwamen in de reviews. 

Lees hieronder onze bevindingen per product:

– Gladskin Rosacea Cream review

Pluspunten:

Het overgrote deel van de klanten geeft aan dat deze crème echt werkt tegen rosacea. Ze zeggen dat de rode kleur veel minder werd en dat het soms jeukende en trekkerige gevoel ook veel minder werd. De verbeteringen werden alleen maar meer naarmate ze het product bleven gebruiken. Na een tijdje consequent gebruikt geven de meeste klanten aan dat de pijnlijke of jeukende bultjes wegtrokken en dat de roodheid sterk afgenomen was.

In bijna alle beoordelingen die we gelezen hebben geven klanten ook aan dat het product zeer snel werkt. Al na een week dagelijks gebruik zien de meeste gebruikers verschillen en deze verschillen werden alleen maar groter naarmate ze het bleven gebruiken.

Klanten geven aan ontzettend enthousiast te zijn over het product en erg blij met de rustigere huid die ze hierdoor gekregen hebben. Ook lazen we veel reviews van klanten die al veel andere dingen geprobeerd hadden, maar niets werkte, totdat ze dit product van Gladskin gingen gebruiken.

Verder lazen we complimenten terug over het feit dat de crème zo fijn in gebruik is en gemakkelijk is aan te brengen en uit te smeren. Ook trekt de crème snel in de huid en plakt deze niet.

Minpunten:

Naast de velen pluspunten die we hebben gelezen over dit product, waren er ook wat klanten die minpunten benoemde. Een daarvan is de prijs. Sommige klanten vinden het product prijzig. Een ander minpunt die we vaker terugzagen was het feit dat de crème in de koelkast moet worden bewaard voor een langere houdbaarheid. Dit vinden sommige mensen onhandig, vooral degene met een kleinere koelkast.

Naïf dagcrème review

– Gladskin Acne Gel review

Pluspunten:

Ook dit product van Gladskin tegen acne wordt door het overgrote deel van de klanten aangeraden. De meeste klanten zijn erg te spreken over dit product en geven aan dat het voor hen werkt.

Klanten vinden de crème fijn in gebruikt. Complimenten over het feit dat het goed uitsmeert en niet vettig is of plakt lezen we veel terug.

Over de resultaten kwamen veel dezelfde opmerking telkens weer terug in de reviews, namelijk dat het erg snel werkt. Binnen twee weken zagen de meeste gebruikers al duidelijke resultaten. Veel gebruikers geven zelfs aan dat zei eindelijk iets hebben gevonden tegen acne dat echt helpt.

Onzuiverheden zoals puistjes, mee-eters en roodheid worden allemaal duidelijk minder bij consequent gebruik. Veel klanten geven aan geen nieuwe puistjes meer te krijgen met het gebruik van dit product.

Minpunten:

Naast de vele positieve beoordelingen zijn er ook wat klanten die minder tevreden zijn. Sommige klanten geven aan dat het product voor hen niet werkte. Of dit echt aan het product ligt, of het feit dat ze het misschien niet lang genoeg de tijd gegeven hebben is onduidelijk.

Een ander minpuntje is ook weer de prijs. Voor sommige mensen is het prijzig om dit product voor een lange tijd te bijven gebruiken en aanschaffen.

– Gladskin Eczema Cream review

Pluspunten:

Het overgrote deel van de klanten geeft aan zeer enthousiast te zijn over de Eczema Cream van Gladskin. Complimenten over het product die we veel terugzagen gingen over het feit dat het product effectief bleek te zijn bij de behandeling van jeuk en ongemak.

Ook viel het ons op dat de meeste klanten aangaven dat de resultaten erg snel waren. De roodheid en de gebarsten huid verdween binnen enkele dagen en de vervelende jeuk die ermee gepaard gaat ook. In sommige andere beoordelingen die we hebben gelezen duurde het wat langer, maar nooit meer dan een aantal weken.

Een gladde en zachte huid benoemen de meeste gebruikers als de belangrijkste resultaten. Ook de vervelende jeuk en soms zelfs pijn neemt af waardoor je weer kunt genieten van andere dingen in het leven zonder alsmaar gefocust te zijn op de eczeem.

Minpunten:

Ook bij dit product zagen we de prijs een aantal keer als minpunt aangegeven. En hoewel het product bij de meeste gebruikers goed werkt, geven sommige gebruikers aan dat het voor hen helaas niet zoveel deed.

Gladskin review: Over het merk

Micreos Human Health B.V. is een pionier en marktleider in de ontwikkeling van antibacteriële fagen-technologie. Het is een mensgerichte onderneming die haar producten ontwikkelt op basis van grondige kennis van de problemen van hun klanten. De feedback van klanten helpt ze hierbij.

Op basis van innovatief wetenschappelijk onderzoek – deels uitgevoerd in Zwitserland – heeft Micreos al verschillende door de FDA-goedgekeurde en bekroonde producten geïntroduceerd. Ze werken samen met gerenommeerde wetenschappelijke instituten en universiteiten, waaronder het ETH Zurich, Erasmus MC in Rotterdam, de Nederlandse Brandwondencentra, de Universiteit van Kopenhagen en de US National Institutes of Health.

Wat doet Gladskin voor de huid?

Een gezonde huid heeft een gezonde balans van bacteriën nodig, net als je darmen. Wanneer bacteriën uit balans raken, flakkeren huidontstekingen op. Gladskin herstelt de balans van huidbacteriën – je huidmicrobioom.

Gladskin met Micreobalance® pakt de huid aan die vatbaar is voor ontstekingsaandoeningen, waaronder eczeem, acne en rosacea, op een nieuwe, slimmere en veiligere manier aan. Dit doet het merk door de slechte bacteriën te doden en de goede bacteriën intact te laten. Het wonder ingrediënt in alle producten van Gladskin is Staphefekt™.

Gladskin review: Overige producten

Naast de drie meest populaire producten om specifieke huidproblemen aan te pakken heeft Gladskin ook een aantal andere huidproducten op de markt gebracht, om het gebruik van deze 3 producten te ondersteunen. 

– Gladskin Face Wash

Gladskin Face Wash

Gladskin Face Wash is een milde gezichtsreiniger voor mensen met een gevoelige huid. De gezichtsreiniger hydrateert en voorkomt een trekkerig gevoel. Het product is 100% zeepvrij en schuimt dus niet. Hierdoor breng je wel alleen goede ingrediënten aan op de huid en laat je schadelijke ingrediënten achterwegen.

Het product bevat geen parfum en parabenen. Bovendien is het hypoallergeen en dermatologisch getest.

– Gladskin Scrub

Gladskin Scrub

Gladskin heeft ook een scrub aan haar assortiment toegevoegd. Gladskin Scrub is een milde scrub voor de gevoelige huid. De fijne scrubkorrels voeren dode huidcellen af en stimuleren de celvernieuwing. Daarnaast zijn deze milieuvriendelijk. Het product bevat geen parfum of parabenen het is hypoallergeen en dermatologisch getest.

Gladskin Scrub is speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met Gladskin producten met het actieve enzym Staphefekt™, maar kan ook los gebruikt worden.

– Gladskin Daily Care Cream

Gladskin Daily Care Cream

Gladskin Daily Care is te gebruiken als onderhoudende hydraterende dagcrème na de het gebruik van specifieke Gladskin producten, zoals degene speciaal voor acne, rosacea of eczeem. Gebruik Daily Care van Gladskin voor een gegarandeerd optimale werking en diepe hydratatie.

Veelgestelde vragen over Glaskin

– Zijn Gladskin producten veilig?

Met Gladskin hoef je niet te twijfelen. Hun formules zijn klinisch getest en dermatologisch goedgekeurd. Bovendien garanderen ze de afwezigheid van steroïden, parabenen, geurstoffen en andere schadelijke stoffen in hun producten. Hierdoor weet je zeker dat je enkel huidvriendelijke ingrediënten op de huid aanbrengt, en alle twijfelachtige ingrediënten achterwegen laat.

– Waar is Gladskin gevestigd?

Het hoofdkantoor van Gladskin bevindt zich in Den Haag. Ze hebben ook kantoren in New York City, VS.

– Wat zijn de ingrediënten in Gladskin?

De meeste Gladskin-producten gebruiken Micreobalance-eiwitten en andere nuttige enzymen in hun formules. Voor een volledige lijst met ingrediënten raden we aan de meegeleverde ingrediëntenlijst op elke productwebpagina te lezen.

– Kun je Gladskin op je gezicht gebruiken?

Ja zeker, de producten van Gladskin kunnen op zowel het lichaam als het gezicht gebruikt worden. We raden aan om de instructies goed door te nemen om er zeker van te zijn dat je de beste resultaten krijgt.

– Hoe lang duurt het voordat Gladskin werkt?

Volgens de beoordelingen die we gelezen hebben kunnen gebruikers binnen een paar dagen een verschil merken, maar sommige klanten zien mogelijk pas na 3 weken resultaten.

Conclusie

Uit onze Gladskin review kun je concluderen dat we de producten van dit merk aanraden. We hebben honderden beoordelingen doorgelezen en zijn erachter gekomen dat het overgrote deel van de klanten de producten aanbeveelt. Alle drie de producten zijn erg populair bij klanten wereldwijd en ze doen bij de meeste mensen wat ze beloven.

Er zijn echter ook wat klanten die iets minder tevreden zijn. Dit zul je echter bij elk product blijven hebben. Niet alles werkt bij iedereen even goed en elk huidtype is anders. Een minder goede werking kan ook te maken hebben met het feit dat sommige gebruikers het niet lang genoeg de tijd hebben gegeven om te laten werken.

Probeer het product van Gladskin dat bij jouw huidprobleem past uit en geniet snel weer van een stralende, gezonde huid!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *