dennisdeal review

Dennisdeal review: Aanrader of niet?

Ben je opzoek naar een eerlijke Dennisdeal review? Dan ben je op het juiste artikel belandt. 

Dennisdeal is een zeer populaire webshop waar je zowat alles wat je nodig hebt kunt kopen. Doordat alle producten die ze aanbieden direct uit China komen kunnen ze ontzettend lage prijzen hanteren. Dit is waarschijnlijk ook de grootste reden waarom deze website zo gegroeid is en klanten over de hele wereld heeft. 

Het is slim dat je wat extra onderzoek doet voordat je iets koopt, want er zijn tegenwoordig veel scam websites. Als je je afvraagt of Dennisdeal betrouwbaar is, dan zijn we hier om je gerust te stellen. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over Dennisdeal.

Lees gauw verder voor een uitgebreide Dennisdeal review!

Wat is Dennisdeal?

Denninsdeal is een Chinese website waar je artikelen tegen een hele scherpe prijs en met hoge kortingen kunt kopen. De website heeft meer dan 1.000.000 producten direct geleverd worden vanuit China. Hierdoor zijn de deals altijd super scherp geprijsd. Bovendien biedt de website ook een gratis verzending aan.

Doordat de producten direct uit China komen, zonder tussenpersonen, kan de website extreem lage prijzen garanderen die je nergens anders zult vinden. Naast de sowieso al erg scherpe prijzen vind je er ook ontzettend veel deals waarbij de korting oploopt tot wel 90%. Dennisdeal koopt direct bij de fabrieken zijn producten in, er zitten dus geen schakels (bedrijven) meer tussen.

Dennisdeal wekt samen met lokale inkopers met jaren ervaring, waardoor ze ook de beste kwaliteit kunnen aanbieden. Dennisdeal heeft een zeer uitgebreid en divers assortiment. Je kunt er dus zowat alles kopen. Bovendien voldoet elk artikel aan een aantal voorwaarden:

  1. De prijs moet laag zijn
  2. De kwaliteit moet goed zijn
  3. Een soepele garantie procedure mocht er iets verkeerd gaan
dennisdeal review

Dennisdeal review: Is Dennisdeal betrouwbaar?

Dennisdeal is 100% betrouwbaar. Het is een legitieme website die al lang bestaat en klanten heeft over de hele wereld. Alles wat je besteld op deze webshop wordt ook daadwerkelijk geleverd en de kwaliteit is goed. 

Bovendien is het veilig om te betalen op deze website. Ze bieden beveiligd betalen aan, waardoor je nooit bang hoeft te zijn dat je gegevens openbaar worden of kunnen worden onderschept door internet criminelen.

Ook aan de velen klanten reviews online kun je zien dat Dennisdeal een betrouwbare website is. De website is erg hoog beoordeeld en het overgrote deel van de klanten is zeer enthousiast over Dennisdeal.

We hebben ook meerdere Chinese websites onderzocht en beoordeeld en het viel ons op dat Dennisdeal absoluut de beste beoordelingen van klanten krijgt, wat laat zien hoe betrouwbaar deze website it. Hieronder gaan we dieper in op de klanten beoordelingen.

Dennisdeal review: Klanten beoordelingen

Om een eerlijke Dennisdeal review te kunnen schrijven hebben we de webshop zelf uitgeprobeerd en we hebben onderzoek gedaan naar duizenden klanten beoordelingen. Lees hieronder onze bevindingen:

Onze beoordeling:

Allereest hebben we Dennisdeal zelf uitgetest. We hebben de hele website gescand en vervolgens een bestelling gedaan. Het is een gebruikersvriendelijke website en alles verliep soepel. Het was makkelijk om artikelen te bestellen en de betaling ging ook makkelijk met iDeal.

We kregen ons pakketje vervolgens binnen de aangegeven levertijd binnen dus dat is al een groot pluspunt. We zijn erg blij met de hoge kwaliteit van de artikelen. Dit is beter dan we verwacht hadden voor de lage prijzen. 

Al met al zijn wij erg enthousiast over Dennisdeal en gaan we er zeker vaker bestellen.

Klanten beoordelingen:

Om een betrouwbare Dennisdeal review te kunnen geven, zijn we natuurlijk niet alleen van onze eigen ervaringen uitgegaan. We hebben ook het hele internet afgespeurd naar zoveel mogelijk klanten reviews en we hebben er tienduizenden gevonden. 

– Trustpilot

Als je opzoek bent naar eerlijke en betrouwbare reviews dan is Trustpilot altijd de place to go. Dit is dan ook waar we ons klanten onderzoek gestart zijn. Op Trustpilot scoort Dennisdeal een 4,2 van de 5 sterren uit meer dan 22.000 beoordelingen. Dit is een erg hoge score en wordt door de website zelf aangeduid als ‘uitstekend’.

Vooral omdat het een Chinese website is, is dit zo’n geweldige score, aangezien dit soort websites normaal gesproken veel lager scoren. Dat is dus een heel groot pluspunt en laat zien hoe betrouwbaar deze website is.

Zoals je op de afbeelding hierboven ziet zijn de klanten zeer tevreden over Dennisdeal. Bijna alle klanten beoordelen deze website met uitstekend of goed en slechts kleine percentages zitten daaronder.

Om een goed beeld te krijgen over wat klanten precies te zeggen hebben over Dennisdeal hebben we veel beoordelingen gelezen en gekeken welke punten steeds weer naar voren kwamen.

We lazen ontzettend veel complimenten terug over de extreem lage prijzen en de goede kwaliteit. Ook de snelle levering en vriendelijke klanten service werden vaak benoemd. Het overgrote deel van de klanten geeft aan dat de bestelling binnen de aangeven levertijd wordt geleverd. Over de klanten service lezen we terug dat ze snel reageren en mocht er iets niet helemaal goed zijn met de bestelling, dan wordt dit snel rechtgetrokken.

Dennisdeal review: Aanbiedingen

De grootste reden waarom Dennisdeal zo ontzettend populair is, is natuurlijk vanwegen de hele lage prijzen. Alle producten zijn ontzettend goedkoop. Op alle artikelen zit sowieso al 70% korting. Daar bovenop zijn heel veel artikelen ook nog extra in de aanbieding. Ze hebben elke dag duizenden artikelen in de sale met tot wel 90% korting. Hierdoor bespaar je heel veel geld op kwaliteits producten.

dennisdeal kortingen

Dennisdeal review: Klantenservice

De klantenservice van Dennisdeal is ook zeer goed. De klantenservice is namelijk in het Nederlands en je krijgt binnen 24 uur een reactie. De klantenservice is behulpzaam en vriendelijk en ze denken altijd mee in oplossingen.

Over de klantenservice hebben we ook ontzettend veel complimenten terug gelezen in de reviews die we gelezen hebben. Klanten geven aan dat de klantenservice altijd snel reageert en eventuele problemen snel oplost. 

Je kunt de klantenservice bereiken via e-mail.

Dennisdeal review: Bestellen & bezorgen

Bestellen:

Zoals we eerder in dit artikel al aangaven gaat bestellen gemakkelijk op Dennisdeal.com. Het is een gebruikersvriendelijke website met een fijne navigatie. Je legt eenvoudig je gewenste artikel of artikelen in je winkelmandje en gaat naar bestellen. Hier kun je al je gegevens invullen en vervolgens betalen. Dit kan met iDeal of Creditcard.

Verzendtijden:

Wanneer je een product besteld is de verwerkingstijd ongeveer 2 tot 4 dagen. Deze dagen heeft het magazijn nodig om de producten verzendklaar te maken. Na deze tijd is je pakket klaar om verstuurd te worden. Op het moment dat je order is verzonden ontvang je hierover een bericht. Dennisdeal werkt samen met Post NL, B Post, DHL, EMS en FEDEX.

Je kunt kiezen uit de volgende verzendmethodes:

  • Verzekerd met Track en Trace | 8- 14 Werkdagen onderweg. In 95% van de gevallen ontvang je je bestelling binnen maximaal 10 werkdagen. Uw bestelling is eenvoudig te volgen met track-and-trace
  • Zonder track en Trace | 15 – 30  Werkdagen onderweg. In 95% van de gevallen ontvang je je bestelling binnen maximaal 14 werkdagen. Je bestelling is niet te volgen met track-and-trace

Verzendkosten:

Je hoeft nooit te betalen voor de verzendkosten. De verzending is altijd gratis bij Dennisdeal.

Dennisdeal review: Retourneren

Als je niet tevreden bent met de artikelen die je hebt ontvangen, dan heb je altijd het recht om ze terug te sturen. Je hebt ook de tijd om rustig over je aankoop na te denken. Het retourtermijn is 60 dagen na ontvangst, en gaat in als het pakket afgeleverd is.

Als je iets wilt terug sturen dan dien je altijd eerst contact op te nemen met de klantenservice om een retour aanvraag aan te melden. Je kunt dan binnen maximaal 48 uur een reactie verwachten.

Het product moet uiteraard in de originele verpakking terug gestuurd worden en ongebruikt zijn. Je ontvang meteen je geld terug nadat ze je retourzending afgehandeld hebben. De meeste retourzendingen hebben ze verwerkt binnen 5 werkdagen nadat ze ontvangen zijn. Hoe snel het geld daarna op je rekening staat, hangt af van je betaalmethode:

  • iDEAL: binnen 1- 3 werkdagen
  • Creditcard: binnen 2- 5 werkdagen

Conclusie

Uit deze Dennisdeal review kun je concluderen dat wij Dennisdeal 100% aanraden! Het is een gebruikersvriendelijke website, met lage prijzen en hoge kwaliteit. 

We hebben de website zelf getest door wat artikelen te bestellen en alles kwam op tijd binnen en de kwaliteit van de artikelen was boven verwachting. Ook scoort Dennisdeal ontzettend hoog op Trustpilot, veel hoger dan de meeste andere webshops met artikelen uit China. 

Klanten zijn erg te spreken over de lage prijzen, hoge kwaliteit, snelle levering en vriendelijke klanten service.  Het overgrote deel van de klanten beveelt Dennisdeal dan ook aan.

Veel plezier met winkelen!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *