Collistar magic drops review

Collistar Magic Drops review: Aanrader of niet?

Als je opzoek bent naar een uitgebreide en betrouwbare Collistar Magic Drops review, dan zijn we hier voor je!

Of het nou zomer is en je moeite hebt met het krijgen van een mooi kleurtje, of winter en je ziet eruit als een spook, een zelfbruiner voor het gezicht komt altijd van pas! En als je opzoek bent naar de beste zelfbruiner voor het gezicht, ben je waarschijnlijk de Collistar Magic Drops al tegen gekomen.

Collistar geeft aan dat deze Magic Drops zelfbruiner je een natuurlijke, egale en snelle bruine kleur op je gezicht geeft. Volgens Collistar heb je maar drie tot vier druppels nodig om die perfecte kleur te krijgen. De kleur zal zich binnen een uur ontwikkelen en je een prachtige gebronsde look geven. Hoewel dit allemaal mooi klinkt, vraag je je misschien af of dit wel echt zo is en hoe klanten dit product ervaren. Dat is precies waar we in deze uitgebreide Collistar Magic Drops review op in gaan!

Lees gauw verder voor een eerlijke Collistar Magic Drops review!

Wat is Collistar Magic Drops?

Als je opzoek bent naar de beste zelfbruiner voor het gezicht, dan durven we met zekerheid te zeggen dat dat de Collistar Magic Drops zelfbruiner is! Met enkele druppels krijgt de huid als door magie direct een goudbruine kleur. De kleur ziet er naturel uit, alsof je een paar dagen in de zon gezeten hebt of een zonnebank gepakt hebt.

De kleur ontwikkelt zich in minder dan een uur tot een intense en stralende bruining, met een perfecte egaal resultaat. De exclusieve formule combineert walnootdop extract met het innovatieve DHA Rapid, een innovatief zelfbruinend molecuul dat slechts de helft van de gebruikelijke tijd nodig heeft om een mooie bruine teint te ontwikkelen. Met deze zelfbruiner voor het gezicht loop je geen risico op vlekken, strepen of een oranje kleur. Het resultaat is altijd egaal en natuurlijk.

Dit magische ‘zonneconcentraat’ beschikt daarnaast over zeer goede hydraterende en anti-age eigenschappen dankzij vitamine E en een biotechnologisch derivaat van maïs dat de huid omhult met een onzichtbaar hydraterend laagje dat lang blijft zitten. Dit is een groot voordeel ten opzichte van andere zelfbruiners, welke vaak niet goed of geen toegevoegde waarde bieden bieden op het gebied van huidverzorging.

De mild geparfumeerde fluid is zeer eenvoudig aan te brengen en wordt direct opgenomen door de huid. Je huid wordt niet alleen mooi bruin, maar voelt ook zacht en glad aan.

Hoe gebruik je deze zelfbruiner voor het gezicht?

Je kunt de zelfbruiner op verschillende manieren gebruikt. Een manier is om een aantal druppels op een droge en gereinigde huid van gezicht, hals en décolleté aan te brengen. Een andere manier, en misschien wel gemakkelijke manier, is om een aantal druppels te verdelen door je favoriete dagcrème. Dit zorgt voor een mild en geleidelijk zelfbruinend effect. Verdeel het gelijkmatig over de huid en laat het goed intrekken totdat het volledig door de huid is opgenomen.

De bruine teint verschijnt vervolgens binnen één uur. De applicatie mag zelfs een aantal maal per dag worden herhaald om de gewenste bruine teint te bereiken. Om de gewenste kleur te behouden wordt het aangeraden om het product 2/3 maal per week aan te brengen.

Voor het beste resultaat wordt het aangeraden om van te voren je gezicht te scrubben. Op deze manier verwijder je alle dode huidcellen en heb je de perfecte ondergrond voor je zelfbruiner. Dit zorgt voor een nog egaler en langer resultaat.

Was altijd goed je handen na gebruik met zeep, zodat deze niet bruin worden.

beste zelfbruiner voor gezicht

Collistar magic drops review: Klanten beoordelingen

Om een eerlijke Collistar magic drops review te kunnen schrijven hebben we naast onze eigen ervaringen met dit product ook het hele internet afgezocht naar beoordelingen van klanten over de hele wereld. Hierdoor hebben we een goed beeld van het product gekregen, waardoor we het ofwel kunnen aanraden of afraden. (Spoiler: We raden dit product 100% aan!)

Onze eigen beoordeling:

We hebben de Magic Drops zelfbruiner van Collistar allereerst zelf uitgeprobeerd. Als beauty junkies hebben we al veel verschillende zelfbruiners in ons leven uitgeprobeerd, en laten we je vertellen, de Collistar magic drops zijn zonder twijfel onze favoriet! We vinden het een groot voordeel dat de zelfbruiner zo gemakkelijk aan te brengen is, doordat je de druppels kunt verdelen in je dag- of nachtcrème. Het viel ons op dat je hierdoor ook een perfect egaal en natuurlijk resultaat krijgt. 

We waren erg blij met de kleur die er natuurlijk uitzag en lang bleef zitten. Ook waren we verrast over hoe snel de bruine kleur op kwam zetten, al binnen een uur! Dit maakt het een ideale zelfbruiner om nog even snel voor een feestje aan te brengen.

Klanten beoordelingen:

Zoals we al hadden verwacht, zijn de klanten ook razend enthousiast over deze zelfbruiner voor het gezicht. Op bol.com alleen al heeft de zelfbruiner meer dan 250 zeer positieve klanten beoordelingen. We hebben deze beoordelingen aandachtig doorgenomen om te kijken wat klanten over dit product zegt. Ook hebben we andere websites en webshops bezocht om beoordelingen van klanten over de hele wereld te lezen. 

Klanten zijn vooral erg te spreken over de hoge kwaliteit van het product. Ze geven aan dat het gemakkelijk aan te brengen is en een egaal bruin resultaat oplevert. Klanten zijn blij met hoe snel het product werkt en het feit dat het niet afgeeft of vlekt.

Naast de positieve beoordelingen, vinden we het ook belangrijk om de negatieve beoordelingen door te lezen en te bestuderen. Het viel ons op dat er weinig negatieve beoordelingen zijn en dat het overgrote deel van de klanten dit product aanraad. De meeste negatieve beoordelingen gaan over de hoge prijs. Echter geven de meeste klanten hierbij wel aan dat je erg lang met de zelfbruiner doet, aangezien je telkens maar een paar druppels aan je dagcrème hoeft toe te voegen. Dat plus de hoge kwaliteit maakt het voor de meeste klanten de prijs dubbel en dwars waard.

Ook geven klanten aan dat je erg lang met het product doet, omdat je telkens maar een paar druppeltjes bij je dagcrème hoeft te voegen.  

Collistar magic drops review: Over Collistar

Collistar is een hoogwaardig beautymerk dat in 1983 in Milaan werd opgericht en tegenwoordig niet enkel in Italië maar ook in 45 andere landen aanwezig is. Het merk maakt deel uit van de Bolton Group. Collistar behoort al 18 jaar tot de top en is in Italië zelfs het meest verkochte merk. Het vertegenwoordigt dan ook de essentie van Italiaanse schoonheid.

Het merk heeft altijd in onderzoek geloofd en vandaag uit zich die doorgedreven wetenschappelijke aanpak in Collistar Clean Research®: een maximale doeltreffendheid én maximale verdraagbaarheid, en dit met het grootste respect voor huid en planeet, onder andere door de keuze voor unieke en duurzame Italiaanse bestanddelen. Collistar werkt binnen het duurzaamheidsprogramma “We Care” dat de grondstoffen van de planeet wil beschermen voor de huidige en toekomstige generaties.

De producten van Collistar zijn allemaal van de hoogste kwaliteit en uitvoerig getest voordat ze op de markt zijn gebracht. Alle producten zijn huidvriendelijk en bevat geen schadelijke of irriterende ingrediënten.

beste zelfbruiner

Collistar zelfbruiner voor het lichaam

Uit het succes van de revolutionaire Magic Drops voor het gezicht, is een nieuw product van Collistar ontstaan, namelijk een zelfbruiner voor het lichaam. De Collistar Body-Legs Magic Drops Zelfbruiner geeft je lichaam een prachtige egale bruine tint.

Slechts een paar druppels van dit concentraat volstaan voor een intens en stralend bruin resultaat, alsof je een dag naar het strand bent geweest of een sessie onder de zonnebank heeft gedaan. De exclusieve formule maakt ook gebruik van de buitengewone eigenschappen van DHA Rapid, een zelfbruinend molecuul dat de bruiningstijd van de huid halveert en een bijzonder snel, natuurlijk en egaal bruin resultaat geeft zonder risico op lelijke vlekken. Dit magische “zonneconcentraat” bevat vitamine E en een biotechnologisch derivaat van soja en maïs, dat de huid omwikkelt met een onzichtbaar en langdurig hydraterend filmpje.

Tevens beschikt deze zelfbruiner, net zoals de gezichtsbruiner over een bijzonder hydraterend en anti-aging vermogen. Dit product met ultra lichte textuur ruikt aangenaam, is zeer eenvoudig aan te brengen, wordt onmiddellijk opgenomen en maakt de huid zacht en glad.

Hoe gebruik je deze zelfbruiner voor het lichaam?

Je kunt een aantal druppels rechtstreeks op een droge en gereinigde lichaamshuid aanbrengen. Een gemakkelijkere manier is echter om een aantal druppels te verdelen in je favriete bodylotion, voor een mild en geleidelijk zelfbruinend effect. Verdeel de bodylotion vervolgens gelijkmatig over je lichaam en geef het even de tijd om in te trekken, voordat je je kleding aantrekt.

Het is slim om voordat je de zelfbruiner aanbrengt, eerst je lichaam te scrubben. Een zelfbruiner reageert met de bovenste laag huidcellen en zorgt voor een oppervlakkige bruining. Door vooraf te scrubben haal je dode huidcellen weg en creëer je een supergladde ondergrond voor je bruine tint. Je kunt hier elke mogelijke scrub voor gebruiken, maar Collistar zelf heeft ook een geweldige optie, namelijk de Collistar Energizing Talasso Body Scrub.

Conclusie

Uit deze Collistar magic drops review kun je concluderen dat wij het product zeker aanraden! We zijn zelf helemaal weg van de geweldige resultaten van deze zelfbruiner en we zijn niet de enige. De duizenden beoordelingen die over het hele internet te vinden zijn, zeggen hetzelfde. De Magic Drops van Collistar is een van de beste, al dan niet de beste zelfbruiner voor het gezicht.

De zelfbruiner werkt zeer snel, al binnen één uur en het resultaat is altijd egaal zonder vlekken. Ook ziet de kleur er natuurlijk uit. Je kunt de kleur ook helemaal aanpassen naar je eigen smaak, dus zo donker of licht mogelijk. Je kunt de kleur namelijk opbouwen totdat je de gewenste kleur hebt bereikt. 

Probeer het product zelf uit en geniet van een prachtige, egale bruine kleur!

Veelgestelde vragen over Collistar magic drops

Hopelijk heb je veel gehad aan deze Collistar magic drops review. Hieronder volgen nog wat van de meestgestelde vragen over deze populaire zelfbruiner. 

– Werken Collistar magic drops echt?

Ja deze zelfbruiner voor het gezicht werkt zeker. Het merk beweert een natuurlijke en geleidelijke bruining te geven en dat is ook wat we terug lezen in alle klanten beoordelingen. Ze zijn ontworpen om de huid een zonovergoten gloed te geven zonder blootstelling aan schadelijke UV-stralen.

De werking van Collistar Magic Drops berust op het actieve ingrediënt dihydroxyacetone (DHA), een kleurloze chemische stof die reageert met de aminozuren in de bovenste laag van de huid. Hierdoor ontstaat een bruine tint die enkele dagen zichtbaar blijft. Het product wordt meestal aangebracht op een gereinigd gezicht en kan, afhankelijk van de gewenste intensiteit, worden gemengd met je dagelijkse gezichtscrème.

Het is belangrijk om te vermelden dat de resultaten van zelfbruiners zoals Collistar Magic Drops kunnen variëren, afhankelijk van factoren zoals de individuele huidskleur, huidtype en de wijze van aanbrengen. Het is raadzaam om de instructies van de fabrikant op te volgen en voorzichtig te zijn bij het aanbrengen rond de wenkbrauwen, haarlijn en andere gevoelige gebieden.

– Wat zijn de voordelen van Collistar Magic Drops?

Collistar Magic Drops is een zeer populaire zelfbruiner voor het gezicht, met de volgende voordelen:
 
  1. Natuurlijke bruining: Collistar Magic Drops bieden een natuurlijk ogende bruine teint aan het gezicht zonder blootstelling aan schadelijke UV-stralen. Dit kan vooral handig zijn voor mensen die een gebruinde huid willen hebben zonder in de zon te zitten.

  2. Geleidelijke bruining: Het product is ontworpen om geleidelijk te bruinen, waardoor je de controle hebt over de intensiteit van de kleur. Hierdoor kun je de gewenste tint opbouwen en aanpassen aan je voorkeuren.

  3. Gemakkelijk in gebruik: Collistar Magic Drops kunnen worden gemengd met je favoriete dagelijkse gezichtscrème, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden opgenomen in je huidverzorgingsroutine.

  4. Hydratatie: Naast het bieden van een bruine teint, kunnen Collistar Magic Drops ook hydraterende eigenschappen hebben. Ze kunnen de huid helpen voeden en hydrateren, waardoor ze geschikt zijn voor mensen met een droge huid.

Het is belangrijk om te onthouden dat individuele ervaringen kunnen variëren en dat het resultaat afhankelijk kan zijn van factoren zoals huidtype, de wijze van aanbrengen en de juiste productkeuze. Het is raadzaam om de instructies van de fabrikant te volgen en, indien mogelijk, eerst een patchtest uit te voeren om mogelijke allergische reacties te controleren voordat je het product op het hele gezicht gebruikt.

– Zijn Collistar Magic Drops geschikt voor alle huidtypen?

 

Het is echter altijd belangrijk om rekening te houden met je individuele huidgevoeligheid en eventuele specifieke huidproblemen. Als je een gevoelige huid hebt of als je een huidaandoening hebt zoals eczeem, rosacea of acne, is het verstandig om voorzichtig te zijn bij het gebruik van zelfbruiners en mogelijk eerst een patchtest uit te voeren op een klein stukje huid om mogelijke allergische reacties of irritaties te controleren.

– Zijn Collistar Magic Drops geschikt voor dagelijks gebruik?

 

Als je een subtiele en geleidelijke bruining wilt behouden, kun je ervoor kiezen om Collistar Magic Drops dagelijks te gebruiken. Het product kan gemengd worden met je dagelijkse gezichtscrème, waardoor het gemakkelijk in je reguliere huidverzorgingsroutine kan worden opgenomen. Hierdoor kun je de gewenste tint opbouwen en aanpassen aan je voorkeuren.

– Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie met Collistar Magic Drops?

 

Bij het gebruik van zelfbruiners zoals Collistar Magic Drops duurt het meestal enkele uren voordat de kleur zich ontwikkelt. Na het aanbrengen van het product kun je in de loop van de dag een geleidelijke verandering in de huidskleur opmerken. Het volledige resultaat kan zich meestal binnen 24 tot 48 uur ontwikkelen.

Het is belangrijk om geduld te hebben en de instructies van de fabrikant op te volgen. Het is ook essentieel om het product gelijkmatig aan te brengen en te vermijden dat je het te veel ophoopt op bepaalde gebieden, om vlekken en ongelijke resultaten te voorkomen.

Houd er rekening mee dat de duur van de resultaten afhankelijk is van factoren zoals de individuele huidtype, de toepassingsmethode en de verzorging van de huid. De kleur kan enkele dagen aanhouden en kan geleidelijk vervagen naarmate de huid zich vernieuwt.

– Kan ik Collistar Magic Drops gebruiken onder make-up?

 

Wanneer je Collistar Magic Drops onder make-up gebruikt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het product goed is opgenomen en de huid goed is gedroogd voordat je andere producten aanbrengt. Hierdoor kun je voorkomen dat de make-up zich ophoopt of vlekkerig wordt.

Bij het aanbrengen van make-up over Collistar Magic Drops, is het ook aan te raden om te kiezen voor lichte, vloeibare of poederachtige formules die goed mengen met de zelfbruiner. Vermijd dikke, olieachtige of siliconenrijke producten die mogelijk niet goed combineren met de zelfbruiner en de resultaten kunnen beïnvloeden.

Het is altijd een goed idee om een test uit te voeren door de combinatie van Collistar Magic Drops en je make-up op een klein stukje huid te proberen voordat je het op je hele gezicht aanbrengt. Dit zal je helpen om te zien hoe de producten zich gedragen en of er enige ongewenste reacties of veranderingen in de kleur of textuur van de make-up optreden.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *