biodermal sensitive balans review

Biodermal Sensitive Balance review

Ben je opzoek naar een eerlijke Biodermal Sensitive Balance review? Dan ben je hier juist!

De nieuwe Sensitive Balance lijn van Biodermal is speciaal ontwikkelt voor de gevoelige huid. De lijn bestaat uit 4 producten, welke allemaal voorzien zijn van de beste ingrediënten om de huidbarrière te herstellen en de huid intensief te voeden. 

Als je een gevoelige huid hebt, weet je waarschijnlijk uit ervaring dat veel producten de huid irriteren, zelfs als het product aangeeft geschikt te zijn voor de gevoelige huid. Het is daarom verstandig dat je vooraf wat onderzoekt doet.

Wij hebben 90% van het werk al voor je gedaan door onderzoek te doen naar de Biodermal Sensitive Balance lijn. We hebben hiervoor de ingrediëntenlijst gecheckt, de producten zelf uitgeprobeerd en het hele internet afgespeurd naar informatie en klanten beoordelingen.

Lees gauw verder voor een uitgebreide Biodermal Sensitive Balance review!

Biodermal Sensitive Balance review: Over de verzorgingslijn

Biodermal heeft een exclusieve lijn speciaal voor de gevoelige huid ontwikkelt: Biodermal Sensitive Balance. Meer dan 50% van de vrouwen heeft last van een gevoelige huid. Maar wat veel mensen niet weten is dat een gevoelige huid geen huidtype is, maar een huidconditie. Deze conditie komt voor bij meerdere huidtypes als de huid niet in balans is.

Biodermal Sensitive Balance Versterkt en kalmeert de gevoelige huid effectief. Een gevoelige huid kan een verstoorde huidbalans hebben en hierdoor oncomfortabel of wat geïrriteerd aanvoelen. Sensitive Balance is een geweldige huidverzorgingsserie van producten die bij dagelijks gebruik de huid ondersteunt om de natuurlijke balans te herstellen. Het resultaat hiervan is een gezond uitziende huid die weer in balans is en comfortabel aanvoelt.

Sensitive Balance is een unieke serie van 4 producten met effectieve en actieve ingrediënten, waaronder prebiotica en hyaluronzuur. Deze ingrediënten ondersteunen de huid om de natuurlijke balans te herstellen en de huidbarrière te versterken. De huid is hierdoor beter beschermd en intensief gehydrateerd.

Hoe werkt de Sensitive Balance lijn van Biodermal?

  • Kalmeert langdurig met Panthenol (provitamine B5)
  • Hydrateert intensief met Hyaluronzuur
  • Versterkt de huidbalans met Prebiotica

Biodermal Sensitive Balance review: De producten

De Sensitive Balance lijn van Biodermal bestaat uit 4 producten: Een crème, welke als dag- en nachtcrème gebruikt kan worden, Een fluïde welke ook als dag- en nachtcrème gebruikt kan worden, maar welk wat lichter van textuur is, een reinigingsgel en een oogcrème.

Hieronder hebben we alle producten uit deze lijn op een rijtje gezet, met een korte beschrijving erbij.

– Biodermal Sensitive Balance Crème

Biodermal Sensitive Balance Crème

De Sensitive Balance crème kan zowel als dagcrème en als nachtcrème gebruikt worden. Het is een milde en kalmerende gezichtscrème met een lichte textuur speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid.

De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, waaronder prebiotica, ondersteunen de huid om de natuurlijke balans te herstellen en de huidbarrière te versterken. De huid is hierdoor beter beschermd en intensief gevoed. Daarnaast ziet de huid er zichtbaar gezonder uit en voelt deze comfortabel aan.

– Biodermal Sensitive Balance Fluïde

Biodermal Sensitive Balance Fluïde

Dit product is net zoals het vorige product een soort crème, maar dan nog fijner en lichter van structuur. Het is een milde en kalmerende fluïdecrème met een lichte textuur, uiteraard ook speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. 

Qua ingrediënten is dit product bijna identiek aan het vorige product, maar het belangrijkste verschil is dus dat dit een fluïde is en de andere echt een crème, wat betekent dat deze een stuk lichter van textuur is. Welk product beter is voor jou hangt vooral van je voorkeur af.

De twee belangrijkste ingrediënten in deze dagcrème zijn probiotica en hyaluronzuur. Ze ondersteunen de huid om de natuurlijke balans te herstellen en de huidbarrière te versterken. De huid is beter beschermd en intensief gevoed.

– Biodermal Sensitive Balance Micellair Reinigingsgel 

Biodermal Sensitive Balance Micellair Reinigingsgel

De Sensitive Balance Micellair Reinigingsgel is een milde en effectieve reiniging voor gezicht, ogen en lippen speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Met dit product kun je je make-up er met gemak afhalen en je gezicht perfect reinigen voordat je andere verzorgingsproducten gaat aanbrengen.

Ook in dit product uit de Sensitive Balance lijn zitten zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, waaronder prebiotica en hyaluronzuur. Deze ingrediënten ondersteunen de huid en zorgen voor een natuurlijke balans. De huibarrière wordt versterkt en hersteld. Hierdoor is de huid beschermd, gehydrateerd en ziet deze er weer stralend en gezond uit.

– Biodermal Sensitive Balance Oog Gel-Crème 

biodermal oogcreme

De Sensitive Balance Oog Gel-Crème is een milde oogcrème speciaal ontwikkeld voor de tere, gevoelige huid rond de ogen. De huid rond de ogen is altijd al gevoelige, maar voor mensen met een gevoelig huidtype kan normale oogcrème alsnog gaan irriteren. Deze oogcrème is dan ook speciaal voor de gevoelige huid ontwikkelt.

Het product beschikt over veel van gezelfde ingrediënten als de andere producten uit deze lijn zoals probiotica en hyaluronzuur. De parfumvrije formule kalmeert en versterkt de kwetsbare gevoelige huid rond de ogen. Het gaat wallen en fijne lijntjes rond de ogen effectief tegen.

Biodermal Sensitive Balance review: Klanten beoordelingen

Om een eerlijke en betrouwbare Biodermal Sensitive Balance review te kunnen schrijven heeft ons team de Sensitive Balance lijn zelf uitgeprobeerd. Daarnaast hebben we het hele internet afgespeurd naar zoveel mogelijk klanten beoordelingen om een goed beeld te krijgen over wat klanten van deze producten vinden. Bekijk hieronder onze bevindingen:

Onze beoordeling

Allereerst hebben we de producten zelf aangeschaft en uitgeprobeerd. We hebben een aantal weken gewacht met het schrijven van deze Biodermal Sensitive Balance review omdat we wilde uittesten of we echt verschil aan onze huid merkten.

We zijn sowieso al zeer tevreden over het aanbrengen van elk van de 4 producten uit deze lijn. De producten zijn voelbaar zacht voor de huid en de crèmes zijn gemakkelijk uit te smeren. Ze ruiken neutraal, wat een groot voordeel is aangezien dit betekent dat er geen parfum in zit. We merkte direct dat onze huid goed gehydrateerd was. Ook niet onbelangrijk: de crème en fluïde kun je zowel gebruiken voor overdag als ‘s nachts, wat je dus een extra product kopen bespaard. De crème is dun van textuur en perfect om onder make-up te dragen.

Iedereen in ons team die deze producten heeft uitgeprobeerd is zeer enthousiast. Na een aantal weken zie en voel je merkbaar verschil aan je huid. De huid voelt sterker aan en is perfect gehydrateerd. Ook straalt de huid en ziet deze er gezonder uit. Wij raden de producten uit deze lijn dus zeker aan!

Klanten beoordelingen

Zoals we al verwacht hadden raadt het overgrote deel van de klanten de producten in de Sensitive Balance lijn ook aan. We hebben veel beoordelingen gelezen op verschillende websites en klanten zijn zeer te spreken over de producten. Veel van de dingen die wij opmerkten benoemen zij ook: de producten voelen zacht aan op de huid en de huid voelt direct gehydrateerd. Na een tijd consequent gebruik ziet de huid er een stuk helderder, gezonder en stralender uit.

Veel klanten vinden het ook fijn dat de producten in tubes zitten, in plaats van in potjes. Ze geven aan dit hygiënischer en gemakkelijker te vinden.

Gemiddelde beoordelingen op bol.com:
  • Biodermal Sensitive Balance Crème: 4,5 van de 5 sterren
  • Biodermal Sensitive Balance Fluïde: 3,9 van de 5 sterren
  • Biodermal Sensitive Balance Micellair Reinigingsgel: 4,4 van de 5 sterren
  • Biodermal Sensitive Balance Oog Gel-Crème: 4,2 van de 5 sterren

Biodermal Sensitive Balance review: Hoe gebruik je de producten?

Wanneer je drie van de vier producten uit deze verzorgingslijn aanschaft, heb je een complete skin care routine en hoef je er niets anders naast te gebruiken. Deze drie producten zijn: de reinigingsgel, de oogcrème en dan de keuze tussen crème en fluïde. Hier volgt een stappenplan voor het aanbrengen van de producten op de juiste manier:

Stap 1: Sensitive Balance Micellaire Reinigingsgel

De eerste stap in je huidverzorgingsroutine is altijd reinigen. Dit dien je zowel ‘s ochtends en ‘s avonds te doen. Je kunt de reinigingsgel van Biodermal direct aanbrengen of hier een wettenschijfje voor gebruiken. Breng het aan op je gezicht en je hals. Spoel de gel vervolgens af met water of gebruk hier ook weer een wettenschijfje voor. De milde, zeepvrije formule kan ook gebruikt worden rond de ogen en is bovendien geschikt om make-up te verwijderen.

Stap 2: Sensitive Balance Oog Gel-Crème

De tweede stap is het aanbrengen van de oogcrème. Dit kan je overigens ook als derde stap doen, dat maakt niet zoveel uit. Het wordt aangeraden om de oogcrème ook zowel ‘s ochtends als ‘s avonds aan te brengen. Je brengt dit product aan door zachtjes met de vingertoppen rond de ogen te kloppen op een goed gereinigde huid. Wrijf nooit te hard want de huid rond onze ogen is extra dun en gevoelig. De gel-crème formule heeft een lichte textuur die snel intrek en ideaal is als basis voor (oog) make-up.

Stap 3 voor de normaal tot gecombineerde gevoelige huid: Sensitive Balance Fluïde

Als je een normale tot een gecombineerde gevoelige huid hebt dan kun je het beste kiezen voor de fluïde. Deze kun je zowel ‘s ochtends als ‘s avonds aanbrengen op een goed gereinigde huid. Dit product heeft een lichte textuur die snel intrekt. Gebruik het op je gezicht (met uitzondering van het gebied rond de ogen) en de hals.

Stap 3 voor de droge tot zeer droge gevoelige huid: Sensitive Balance Crème

Als je een (zeer) droge huid hebt dan kun je beter voor de crème gaan, in plaats van voor de fluïde. Ook deze crème kun je gebruiken als dag en als nachtcrème. Breng het product aan op een goed gereinigde huid van het gezicht en de hals. Deze crème heeft een rijke textuur die intens voedt en ideaal is voor een droge tot zeer droge gevoelige huid.

Conclusie

Uit deze Biodermal Sensitive Balance review kun je concluderen dat wij de producten uit deze lijn zeker aanraden! We zijn zeer enthousiast over de milde, maar effectieve producten uit deze lijn. Alle producten zijn fijn om aan te brengen en gemakkelijk uit te smeren. De huid voelt direct gehydrateerd en irriteert niet. Na een aantal weken consequent gebruik ziet de huid er een stuk beter uit.

Het overgrote deel van de klanten, waarvan we online beoordelingen hebben gelezen, zijn het met ons eens en raden het product ook aan. Zij geven ook aan dat ze het product fijn vinden om aan te brengen en dat de huid er zacht en zuiver van wordt. 

Probeer de Sensitive Balance lijn zelf uit en herstel je huid!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *