beste gezichtsscrub

Biodermal Pure Balance review: Aanrader of niet?

Ben je opzoek naar een eerlijke Biodermal Pure Balance review? Dan ben je hier aan het juiste adres!

We hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de vier producten in deze verzorgingslijn en hebben onze bevindingen hier samengevat. We hebben uiteraard de producten zelf getest, maar we hebben ook het internet afgespeurd naar zoveel mogelijk beoordelingen van andere klanten.

We beginnen deze Biodermal Pure Balance review met informatie over deze verzorgingslijn en over de vier producten zelf. Daarna komen onze beoordeling en de klanten beoordelingen aan bod. Tot slot leggen we je nog uit hoe je de producten het beste kunt gebruiken.

Lees gauw verder voor een uitgebreide Biodermal Pure Balance review!

Biodermal Pure Balance review: Over de verzorgingslijn

Heb je last van onzuiverheden en oneffenheden? En wil jij verbetering in je huidtextuur? Dan is Biodermal Pure Balance wat voor jou. Biodermal Pure Balance is een nieuwe huidverzorgingsserie die de huidtextuur zichtbaar verbetert.

Als jij last hebt van onzuiverheden, weet dan dat je zeker niet de enige bent. Maar liefst 1 op de 3 Nederlandse vrouwen tussen de 25 en 45 jaar heeft te maken met onzuiverheden, vergrote poriën en oneffenheden in de huidteint. Vette én droge delen op het gezicht kunnen het lastig maken één type huidverzorging te gebruiken. De huidverzorgingsserie Pure Balance is daarom speciaal ontwikkeld voor de volwassen, gecombineerde huid en zorgt voor zichtbare verbetering van de huidtextuur. Het resultaat is een gezonde, gehydrateerde en egale huid die in balans is.

Zichtbare verbetering van de huidtextuur

Hoe ziet een zichtbare verbetering van de huidtextuur er uit denk je misschien. Nou, zoals de huid van je dromen! Als je momenteel last hebt van één van de volgende zaken dan heb je baat bij de Pure Balance serie:

  • Vergrote poriën
  • Oneffenheden
  • Droge en rode plekjes
  • Puistjes
  • Doffe huid
  • Glimmende huid

Zoals je ziet zijn dit veel dingen en dat komt omdat deze huidlijn echt alles aanpakt, wat wordt gezien als onzuiverheden en oneffenheden. Zelfs als je huid al vrij egaal is, maar toch nog even dat extra zetje kan gebruiken, is deze huidverzorgingslijn wat voor jou. De Pure Balance producten van Biodermal pakken alles tegelijkertijd aan voor een mooiere uitstraling.

Hoe werkt Pure Balance?

Pure Balance doet heel erg veel voor je huid, maar je vraag je misschien af hoe het precies werkt. Het zorgt voor zichtbare verbetering van de huidtextuur en heeft als resultaat een zachte, frisse, stralende huid die balans is. Het werkt als het ware in 3 delen:

1. Gaat onzuiverheden tegen
2. Verfijnt de poriën
3. Egaliseert de huid

De Pure Balance serie bestaat uit vier producten, welke we hieronder allemaal kort gaan bespreken. Alle producten bevatten actieve en effectieve ingrediënten, zoals hyaluronzuur, vitamine C, vitamine E, exfoliërend enzym en (BHA)-salicylzuur die de huid weer in balans brengen.

Biodermal Pure Balance review: De producten

– Biodermal Pure Balance Dagcrème Skin Purifying Gel-Crème

Biodermal Pure Balance Skin Purifying Dagcrème is een fijne en frisse gel-crème speciaal ontwikkeld voor een volwassen huid met onzuiverheden en oneffenheden. De effectieve ingrediënten hydrateren de huid intensief, verminderen veel ‘huid problemen’ zoals bijvoorbeeld een glimmende huid en verbeteren de vochtbalans. Het resultaat van het gebruiken van deze dagcrème is een gezonde, zuivere, gematteerde, frisse huid die in balans is.

Belangrijke ingrediënten en hun werking:

De dagcrème hydrateert de huid diep dankzij het krachtige ingrediënt hyaluronzuur. Dit ingrediënt geeft intensieve hydratatie en verbetert de vochtbalans en elasticiteit van de huid.

Ook wordt de huid gematteerd, waardoor je huid niet meer zal glimmen. Het ingrediënt wat hiervoor zorgt is Sarcosine. Dit gaat een vette huid tegen en de daarbij behorende onzuiverheden en grove poriën. De poriën worden verfijnt en minder zichtbaar en onzuiverheden worden verminderd.

Tot slot zorgt de dagcrème voor bescherming. Vitamine C en E beschermen tegen huidveroudering en fijne lijntjes.

– Biodermal Pure Balance Skin Refining Balsem Nachtcrème

Biodermal Pure Balance Skin Refining Balsem Nachtcreme

Naast een dagcrème heeft het merk uiteraard ook een nachtcrème in deze lijn opgenomen. Biodermal Pure Balance Skin Refining Nacht Balsem is een fijne en verzorgende nachtcrème die speciaal ontwikkeld is voor een volwassen huid met onzuiverheden en oneffenheden. De combinatie van effectieve ingrediënten verbetert de huidtextuur en huidteint, exfoliëert de huid op milde wijze en gaat op deze manier onzuiverheden en oneffenheden tegen. Met als resultaat een zachte, egale, gezonde en stralende huid die in balans is.

Belangrijke ingrediënten en hun werking:

Deze nachtcrème verfijnt de huid met een mild exfoliërend enzym. Dit ingrediënt verwijdert dode huidcellen en verbetert de huidtextuur en huidteint. 

Daarnaast wordt de huid gezuiverd en worden oneffenheden en onzuiverheden die gepaard gaan met een vette huid vermindert. Hier is het krachtige ingrediënt sarcosine goed voor. Tot slot wordt de huid diep gehydrateerd, dankzij hyaluronzuur die de vochtbalans verbetert.

– Biodermal Pure Balance Skin Renewing Cleansing Mousse

Biodermal Pure Balance Skin Renewing Cleansing Mousse is een zachte mousse formule speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse reiniging van een volwassen huid met onzuiverheden en oneffenheden. Het is een milde en zachte gezichtsreiniger om je huid optimaal te reinigen. Bovendien kun je deze reiniger ook gebruiken om je make-up eraf te halen zonder de huid uit te drogen.

De combinatie van effectieve ingrediënten verwijdert onzuiverheden en make-up van het gezicht en  reinigt tot diep in de poriën. Ook verwijdert het op milde wijze dode huidcellen. Na gebruik laat het je achter met een fris en zacht huidgevoel.

De belangrijkste ingrediënten in deze gezichtsreiniger zijn salicylzuur en een exfoliërend enzym. Deze verwijderen onzuiverheden en reinigen de poriën diep en effectief.

– Biodermal Pure Balance Serum

De Skin Boosting Serum is het nieuwste lid van de Biodermal Pure Balance serie. Het is een hoog geconcentreerd serum speciaal ontwikkeld voor een volwassen huid met onzuiverheden en oneffenheden. De combinatie van actieve ingrediënten, zoals hyaluronzuur en niacinamide, hebben een intensieve en effectieve werking. Het serum is een dagelijkse boost voor de huid en heeft een lichte textuur die gemakkelijk door de huid wordt opgenomen. De formule verbetert en verfijnt de huidtextuur, geeft een intensieve hydratatie Boost en vermindert onzuiverheden en oneffenheden.

Belangrijke ingrediënten en hun werking:

Het serum verfijnt de huid optimaal. De hoge concentratie niacinamide (vitamine B3) verfijnt de poriën, gaat onzuiverheden tegen en verbetert de huidteint. Daarnaast bevat het serum hyaluronzuur voor intensieve hydratatie. Andere hydraterende ingrediënten zoals glycerine en panthenol verbeteren de vochtbalans en maken de huid zacht.

De huid wordt verbetert dankzij vitamine E, co-enzym Q10 (antioxidanten) en niacinamide. Deze ingrediënten beschermen en verbeteren de barrière en elasticiteit van de huid.

Biodermal Pure Balance review: Klanten beoordelingen

Om een eerlijke Biodermal Pure Balance review te kunnen schrijven hebben we de producten zelf gekocht en uitgetest. Daarnaast hebben we het hele internet afgespeurd naar klanten beoordelingen.

Onze eigen beoordeling

We hebben alle vier de producten van de Pure Balance lijn uitgetest en kunnen je vast vertellen dat we zeer tevreden zijn. Het fijne aan deze lijn is dat het meteen een hele skin care routine is. Met een gezichtsreiniger, een serum en een dag- en nachtcrème heb je eigenlijk niets anders meer nodig (tenzij je natuurlijk van een 12-staps routine houdt). Alle producten uit deze lijn voelen fijn en zacht aan, waardoor je direct bij het aanbrengen al een goed gevoel hebt. 

We hebben 4 weken gewacht met het schrijven van dit artikel om de resultaten te kunnen testen. In de eerste week merkte we al direct dat onze huid goed gehydrateerd was en zacht aanvoelde. Onze huid zag er stralend en gezond uit. Na twee tot drie weken (met elke dag gebruik), zagen we beide duidelijk een verschil in onze huidstructuur. Onze poriën waren kleiner geworden en de huidproblemen die we hadden (voor ons allebei verschillend) zijn verminderd of zelfs helemaal verdwenen. De huid ziet er egaler uit waardoor dat laagje foundation in de ochtend niet meer nodig is!

Zonder twijfel raden wij de Biodermal Pure Balance lijn aan, aan iedereen die last heeft van onzuiverheden en oneffenheden.

Klanten beoordelingen

Om een eerlijke Biodermal Pure Balance review te kunnen schrijven moesten we natuurlijk verder kijken dan enkel onze eigen ervaringen. We hebben daarom het hele internet afgespeurd naar klanten beoordelingen over de producten in deze lijn. We hebben honderden reviews gelezen. Het was niet zo moeilijk om reviews te vinden, want op bol.com alleen al staan meer dan 100 reviews. 

Zoals we al verwacht hadden na het zelf uittesten van de producten, zijn klanten zeer enthousiast over de Pure Balance lijn. We hebben veel van deze beoordelingen doorgelezen om een goed beeld te krijgen van wat klanten precies waarderen en wat ze minder vinden aan deze lijn.

Allereerst zullen we de gemiddelde scores per product met je delen:

  • Biodermal Pure Balance Dagcrème – 4,3 van de 5 sterren
  • Biodermal Pure Balance Nachtcrème – 4,4 van de 5 sterren
  • Biodermal Pure Balance Cleansing Mousse – 4,4 van de 5 sterren
  • Biodermal Pure Balance serum – 4,6 van de 5 sterren

Dit zijn hoge scores, waarbij het overgrote deel van de klanten de producten aanraden. We gaan nu wat dieper in over de plus- en minpunten die we veel terug zagen komen.

Pluspunten:

Klanten geven aan dat de producten van de Pure Balance verzorgingslijn allemaal fijn en zacht aanvoelen op de huid. Je merkt gelijk dat er krachtige ingrediënten inzitten die je huid verzorgen en gehyrdateerd achter laten. Op lange termijn geven de meeste klanten aan echt een duidelijk verschil te zien in hun huidtextuur. 

Ook zagen we vaak voorbij komen dat de producten lang meegaan. Hier zagen we vooral bij de cleansing mousse veel lof over. Met slechts één pompje kun je effectief alle make-up van je gezicht halen.

Veel klanten geven aan dat poriën zichtbaar een stuk kleiner geworden waren en dat alle onzuiverheden die gepaard gaan met een vette huid, zoals puistjes ook verminderen en bij sommige zelfs helemaal verdwijnen.

Klanten geven aan dat bij consequent gebruik de huid er een stuk mooier uit gaat zien. Zo wordt deze soepel, zacht en egaal en vervelende huidproblemen, zoals glimmende delen of rode vlekken verdwijnen.

Minpunten:

Een Biodermal Pure Balance review zou niet helemaal eerlijk zijn als we enkel naar de positieve beoordelingen zouden kijken en de negatieve beoordelingen zouden negeren. Dit hebben we dan ook niet gedaan. We hebben ook de negatieve beoordelingen doorgelezen om te kijken wat klanten als minpunten benoemen. Nu moeten we wel erbij zeggen dat deze negatieve beoordelingen lastig te vinden waren tussen het merendeel aan positieve beoordelingen.

Als minpunt wordt een aantal keer ‘prijzig’ benoemd. Hier zijn wij het niet helemaal mee eens, aangezien je krijgt waar je voor betaald. De hoge kwaliteit is de prijs meer dan waard. Ook hebben we een concurrenten onderzoek gedaan om te kijken hoe de prijs van deze producten was in vergelijking met andere hoogwaardige merken. We zijn erachter gekomen dat de prijs juist heel reëel is en zelfs lager dan van de meeste concurrenten.

Een ander minpuntje die we bij sommige klanten voorbij zagen komen is dat de producten voor hen niet deden wat ze beloofden. Ze merkte weinig verschil na gebruik.  Dit werd echter slechts benoemd bij een zeer klein percentage van alle klanten beoordelingen.

biodermal pure balance review

Biodermal Pure Balance review: Hoe gebruik je de producten?

Wanneer je alle 4 de producten van de Pure Balance lijn aanschaft, dan heb je eigenlijk geen andere producten meer nodig in je skin care routine. Het is een volledige lijn om je gezicht te verzorgen in de ochtend en in de avond.

Begin iedere keer met de cleansing mousse. Deze kun je gebruiken om je make-up eraf te halen en/of om je gezicht te reinigen voordat je de rest van de producten hierop aanbrengt. Deze gezichtsreiniger met exfoliërend enzym en salicylzuur verwijdert onzuiverheden en verfijnt en reinigt je poriën diep. 

De volgende stap is het gebruik van het serum. Een serum dien je altijd aan te brengen voordat je je dag- of nachtcrème aanbrengt. Als je een serum namelijk daarna aanbrengt, dan kan het niet goed doordringen in de huid en doet het weinig. Het serum heeft een lichte textuur die gemakkelijk door de huid wordt opgenomen. De combinatie van actieve ingrediënten, zoals hyaluronzuur en niacinamide, heeft een intensieve en effectieve werking. Het is een dagelijkse boost voor je huid.

Vervolgens smeer je in de ochtend als laatste stap de dagcrème op en in de avond voor het slapengaan de nachtcrème. Beide bevatten actieve en effectieve ingrediënten om de huidtextuur te verbeteren.

Conclusie

Uit deze Biodermal Pure Balance review kun je concluderen dat wij de producten uit deze lijn zeker aanraden. Na ze zelf getest te hebben waren we verkocht. Daarnaast zagen we dat het overgrote deel van de klanten er hetzelfde over dacht als wij.

Klanten geven aan dat de producten fijn en zacht aanvoelen op de huid en dat ze direct een gehydrateerd gevoel kregen. Na een week tot een aantal weken consequent gebruik geven de meeste klanten aan een betere huidtextuur te hebben. De onzuiverheden die ze hadden zijn verminderd of helemaal verdwenen.

Probeer de producten zelf uit en geniet van je stralende huid!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *