bio oil review

Bio-Oil review: Aanrader of niet?

Ben je opzoek naar een eerlijke Bio-Oil review? Dan ben je hier naar het juiste adres gekomen!

Bio-Oil is een bekende en zeer populaire huidolie, welke vaak als wonderolie wordt benoemd voor verschillende huidproblemen, zoals littekens, pigmentvlekken, stiae en striemen en zelfs rimpels. 

Als je op dit artikel bent beland is de kans groot dat je al eens van Bio-Oil gehoord hebt. Nu ben je waarschijnlijk benieuwd of de olie echt doet wat het beloofd en of het jou kan helpen. In dit artikel vind je een eerlijke Bio-Oil review evenals alles wat je moet weten over deze huidolie. 

Lees gauw verder voor een uitgebreide Bio-Oil review!

Bio-Oil review: Wat is dit voor product?

bio oil review

Bio-Oil huidolie hydrateert de uitgedroogde huid en verminderd zichtbaarheid van littekens, rimpels, huidstriemen en pigmentvlekken. Dit doet het product dankzij de rijke formule van vitamines én plantenextracten op oliebasis .

Bio Oil bevat het unieke PureCelin Oil™ ingrediënt waardoor de vitamines en plantenextracten eenvoudig in de huid kunnen worden opgenomen zonder dat je huid vettig wordt. De plantenextracten, vitamines, PureCelin Oil gecombineerd met een zachte aangename geur die niet overheersend is, maakt dit het ideale huidverzorgingsproduct.

Dit product kan door jong en oud gebruikt worden en is uitermate geschikt voor een verouderende en/of uitgedroogde huid. Ook onder vrouwen die zwanger zijn is dit product zeer populair, aangezien het striae en zwangerschapsstriemen helpt voorkomen en vervagen.

Wat zit er in Bio-Oil?

Bio-Oil is een rijke formule met verschillende effectieve ingrediënten. Dit is de samenstelling van Bio Oil:

 • PureCelin Oil
 • Vitamine A
 • Vitamine E
 • Kamille-olie
 • Rozemarijnolie
 • Goudsbloemolie
 • Lavendelolie

Waar kan Bio-Oil huidolie bij helpen?

 1. Littekens
 2. Rimpels
 3. Huidstriemen
 4. Pigmentvlekken
 5. Striae
 6. Zwangerschapsstriemen

Hoe gebruik je Bio Oil?

Hoe je Bio Oil gebruikt, hangt af waarvoor je het precies gebruikt. Hier volgen een aantal toepassingen van Bio Oil en manieren waarop je het kunt gebruiken:

– Littekens verzorgen

Als je littekens hebt is Bio Oil je nieuwe beste vriend. Het vervaagt en hersteld littekens sneller. Het is geadviseerd om tweemaal per dag enkele druppels in een cirkelvormige beweging voorzichtig in te masseren voor een minimale periode van drie maanden.

Let wel op, je mag Bio Oil niet op de beschadigde of nog open huid smeren. Begin het pas te gebruiken wanneer je echt een litteken hebt, welke aan het genezen is.

– Striae en huidstriemen

Veel mannen en vrouwen hebben last van striae en hoewel het volkomen normaal is, willen velen de zichtbaarheid hiervan toch graag verminderen. Ook hier is Bio Oil een wondermiddel voor.

Masseer de olie twee keer per dag in een cirkelvormige beweging op de huid. Om het verzachtende effect en de vermindering van de striae en/of huidstriemen te ervaren, is het geadviseerd om Bio Oil minimaal drie maanden te gebruiken.

– Rimpels

Rimpels en fijne lijntjes is iets waar we allemaal last van krijgen naar mate we ouder worden. Gelukkig kan ook Bio-Oil hierbij helpen. Hoewel het natuurlijk nooit helemaal te voorkomen is, kan Bio-Oil zeker wel even de tijd stil zetten en wat terug draaien. Het kan fijne lijntjes en rimpels namelijk helpen vervagen en verminderen.

Je kunt Bio Oil dagelijks gebruiken om de zichtbaarheid van je rimpels te verminderen. Smeer hierbij de huidolie op je gezicht en eventueel je hals voordat je andere huidverzorgingsproducten en/of cosmetica aanbrengt. Je zult gauw het Bio-Oil effect ervaren, waardoor andere huidverzorgingsproducten ‘overbodig’ worden. Let wel op, Bio Oil bevat geen factor, het is daarom geadviseerd om het vóór zonnebrand aan te brengen op de huid.

– Zwangerschapsstriemen

Veel zwangere vrouwen met zwangerschapsstriemen gebruiken Bio Oil en zweren erbij. Tijdens de zwangerschap krijgen veel vrouwen last van striemen en Bio Oil kan deze niet alleen verminderen en vervagen, maar ook voorkomen als je dit al vanaf het begin van de zwangerschap op de buik smeert.

Gebruik Bio Oil tweemaal per dag voor een minimale periode van drie maanden om het verzachtende effect te ervaren. Masseer Bio Oil twee keer per dag in een cirkelvormige beweging in op de huid. Bij recente striemen zie je sneller resultaat dan bij oudere striemen.

– Pigmentvlekken

Pigmentvlekken kunnen overal op het lichaam en gezicht voorkomen en de meeste mensen willen ze graag vervagen. Ook hier komt Bio Oil van pas.

Gebruik de huidolie tweemaal per dag voor een minimale periode van drie maanden om het verzachtende effect te ervaren. Masseer het twee keer per dag in een cirkelvormige beweging in op de huid. Nogmaals, Bio Oil bevat geen factor, het is daarom geadviseerd om het vóór zonnebrand aan te brengen op de huid.

review bio oil

Bio-Oil review: Klanten beoordelingen

Om een eerlijke Bio-Oil review te kunnen schrijven heb ik het product allereerst zelf aangeschaft en uitgeprobeerd. Daarnaast heb ik het hele internet afgezocht naar honderden klanten beoordelingen. Lees hieronder mijn bevindingen:

Mijn beoordeling:

Ik heb dit product allereerst zelf uitgeprobeerd om te kijken of en hoe het werkt. Ik heb wat acne littekentjes in mijn gezicht dus besloot het daarvoor te gebruiken. Ik heb dit product dagelijks voor 3 maanden gebruikt voordat ik begon met het schrijven van deze review, aangezien het merk dit als tijdsbestek voor resultaten aangeeft. 

– Het product

Toen ik het product begon te gebruiken was ik meteen enthousiast over de het product, de olie voelt zacht en comfortabel op de huid en smeert gemakkelijk uit. Ook heeft de olie een prettige geur.

– Resultaten 2-3 weken 

Zoals al aangegeven door het merk, duurt het eventjes voordat je resultaten gaat zien. Na twee tot drie weken merkte ik dat mijn huid mooier was geworden. Deze was stralender, met een natuurlijke gloed, egaler en zachter. Dit was niet de reden waarom ik de olie ben gaan gebruiken, maar hier was ik natuurlijk erg blij mee.

– Resultaten 5 weken

Na ongeveer 5 weken merkte ik echte verschillen aan mijn acne littekentjes. Ze waren duidelijk minder zichtbaar geworden! Zelfs mijn familie en vrienden viel dit op. Na twee maanden waren de resultaten nog beter en mijn littekentjes begonnen letterlijk te verdwijnen. Ik ben super blij met dit resultaat en blijf het gebruiken. Ook raad ik het iedereen aan!

Klanten beoordelingen:

Om een eerlijke Bio-Oil review te schrijven, heb ik niet alleen rekening gehouden met mijn eigen ervaringen, maar die van honderden andere klanten. Ik heb het hele internet afgespeurd naar beoordelingen en reviews van deze huidolie. 

Alleen op bol.com heeft Bio-Oil al meer dan 100 beoordelingen. De olie scoort hier als gemiddelde van al deze beoordelingen een 4,6 van de 5 sterren. Dit is een enorm hoge score en zegt eigenlijk al genoeg. Op de afbeelding hieronder kun je zien hoe hoog klanten de olie beoordelen:

We hebben verschillende beoordelingen gelezen van klanten met verschillende ‘huidproblemen’. Zowat iedereen is zeer te spreken over dit product en geeft aan resulaten te zien. Zelfs mensen met oudere littekens geven aan dat deze na een aantal maanden gebruik duidelijk vervaagt en minder zichtbaar geworden waren. Mensen met nieuwe littekens geven aan dat deze veel sneller helen en genezen met behulp van de olie.

Ik las ook veel beoordelingen terug van zwangeren vrouwen die het tijdens de zwangerschap gebruiken. De huid wordt hierdoor gehydrateerd, zacht en soepel en bestaande striemen worden vervaagt. Bovendien geven veel vrouwen aan dat ze ook geen nieuwe striemen meer hebben gekregen dankzij het gebruik van dit product.

Ik heb ook veel beoordelingen gelezen van mensen die de olie op hun gezicht gebruikte en hier enorm tevreden mee zijn. Verkleuringen zoals pigmentvlekken werden vervaagt en de huid werd mooier. Ook onzuiverheden verdwenen waardoor de huid egaler werd.

Ook las ik veel complimenten terug over het product zelf. Mensen vinden de olie fijn in gebruik. Het smeert goed uit, trekt snel in en plakt niet. Bovendien ruikt het lekker.

Conclusie

Zoals je uit deze Bio-Oil review kunt concluderen raad ik deze huidolie 100% aan! Ik vind het een ontzettend fijne olie om te gebruiken en ben verbluft door de geweldige resultaten. Ik had al een aantal jaar last van kleine littekentjes op mijn gezicht, door acne en deze zijn nu zo goed als onzichtbaar geworden! Ik wou dat ik deze olie eerder had ontdekt.

Het overgrote deel van de klanten beveelt deze huidolie ook aan. Ik heb honderden reviews doorgelezen en klanten zijn zeer te spreken over Bio-Oil. Klanten met verschillende huidproblemen (littekens, striemen, rimpels etc) geven allemaal aan dat de olie voor hen wonderen doet. 

Er waren bijna geen ontevreden klanten. De negatieve beoordelingen die ik heb gelezen zijn op twee handen te tellen. Het zijn klanten die aangeven dat de olie bij hen geen resultaten liet zien. Kijkende naar de honderden, of eigenlijk duizenden, positieve beoordelingen op het internet, denk ik dat dit te maken heeft met het feit dat de klanten die ontevreden zijn de olie niet lang genoeg gebruikt hebben en te snel zijn gestopt.

Probeer Bio-Oil zelf uit en geniet van een stralende huid!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *