beste wimperserum 2021

Beste wimperserum o.b.v. beoordelingen

Ben je opzoek naar het beste wimperserum? Dan hebben we hier de top 5 beste opties van dit moment voor je!

Tegenwoordig zijn er veel manieren om je wimpers langer en dikker te maken, van het kopen van een geweldige mascara tot het gebruik van een set nepwimpers of misschien zelfs het laten zetten van wimperextensions. Al deze methoden zijn echter niet de “real deal”, daarom worden wimperserums steeds populairder en vormen ze een groot deel van de cosmetica- en schoonheidsmarkt.

Veel serums werken door groeibevorderende ingrediënten zoals peptiden, eiwitten en verzorgende ingrediënten (meestal vitamine E, hyaluronzuur en ricinusolie) aan de wimpers toe te voegen. Dit zorgt ervoor dat je wimpers sterker, voller en langer groeien.

Lees gauw verder om de beste wimperserum voor jou te ontdekken!

5x de beste wimperserums

We zijn opzoek gegaan naar het beste wimperserum en daar is een top 5 uitgekomen. Deze top 5 is samengesteld op basis van kwaliteit, ingrediënten, werking en klanten beoordelingen. Bekijk de top 5 en kies het beste wimperserum voor jou uit!

1. Elaralash Wimperserum 

Elaralash’s wimperserum is de ideale oplossing voor iedereen die droomt van langere, vollere en sterkere wimpers. Na slechts 6 weken gebruik, zul je duidelijk zichtbare resultaten zien. Dit serum is speciaal ontworpen om je wimpers te herstellen, optimaal te voeden en te beschermen. De voedende stoffen dringen diep door in de wortels en herstellen je wimpers van binnenuit.

De belangrijkste kenmerken zijn onder andere een wimpergroei van 1-3 mm, gebruiksgemak, voeding, herstel en bescherming van je wimpers, en vollere, sterkere en langere wimpers al na 4 weken. Het serum bevat veilige en effectieve natuurlijke ingrediënten, is geschikt voor mensen met lezen en wimperextensions, bevat geen hormonen of andere irriterende stoffen, en is 100% natuurlijk extract. Je kunt het serum ook in combinatie met mascara gebruiken, en het is dierproefvrij. Bovendien bieden ze een niet goed, geld terug garantie.

Het wimperserum van Elaralash heeft zijn effectiviteit bewezen in tientallen studies en onderzoeken, met positieve reacties van testers over de hele wereld. Het heeft ook lovende recensies gekregen in vrouwenbladen en vakliteratuur. Met een indrukwekkend groeipercentage van 92% wordt het Elaralash serum wereldwijd erkend als het best geteste product in zijn categorie.

2. Revitalash Advanced Eyelash Conditioner Wimperserum

RevitaLash Advanced is het ultieme verzorgingsproduct dat binnen 12 weken zichtbare verbeteringen aan uw wimpers levert. Ontwikkeld door een Amerikaanse oogarts, bevat dit product krachtige polypeptiden en botanische stoffen die uw natuurlijke wimpers gezond en vol maken in slechts enkele weken. Met een inhoud van 2,0 ml gaat RevitaLash Advanced ongeveer 3 maanden mee bij correct gebruik.

Om het serum te gebruiken, brengt u een zeer kleine hoeveelheid aan bij de wimperaanzet op een gereinigd gezicht (‘s avonds) en vermijdt u contact met de ogen. Het serum mag niet meer dan één keer per dag worden gebruikt. Het is belangrijk om het wimperserum consequent elke dag gedurende minstens 12 weken aan te brengen voor optimale resultaten. Na het bereiken van de gewenste uitstraling van uw wimpers met RevitaLash, kunt u overschakelen naar een onderhoudsdosering van 3 tot 4 keer per week om uw prachtige wimpers te behouden.

Bovendien kan RevitaLash worden gebruikt in combinatie met wimperextensions of wimperverf. Dit veelzijdige product biedt de ultieme verzorging en verbetering voor uw wimpers.

3. Seidon™ Tavia Wimperserum

Seidon, een populair merk, heeft een uitstekend wimperserum op de markt gebracht dat je binnen 6 weken langere, dikkere en vollere wimpers geeft. Het merk heeft een onderzoek uitgevoerd met 210 vrouwen, waaruit bleek dat het Seidon wimperserum een indrukwekkend groeipercentage van 87,7% heeft, waardoor het superieur is in de markt. Tijdens het onderzoek werd het serum twee keer per dag aangebracht, zowel in de ochtend als in de avond.

Het wimperserum van Seidon dringt diep door in de wortels en werkt van binnenuit op de wimpers dankzij de voedende stoffen. Dit resulteert in sterke, dikke en ongelooflijk lange wimpers in een korte tijd, dankzij goed gevoede haarwortels. Het grootste voordeel is het effectieve bevorderende effect op de groei van de wimpers, waardoor ze langer en voller worden.

De kenmerken van het Seidon wimperserum zijn onder andere een hoog groeipercentage, een veilige en natuurlijke formule voor je wimpers, unieke en luxe ingrediënten. Je kunt mascara gebruiken na het gebruik van het serum en het kan ook worden gebruikt voor je wenkbrauwen.

4. Aphro Celina Eyelash Wimperserum 

Aphro Celina Eyelash biedt een natuurlijke oplossing voor vollere, langere en sterkere wenkbrauwen en wimpers. In tegenstelling tot gewone mascara, die slechts de illusie van volle wimpers creëert, stimuleert Aphro Celina Eyelash de natuurlijke groei van je wimpers en wenkbrauwen. Hierdoor krijg je niet alleen vollere en langere haartjes, maar worden de haartjes ook een tint donkerder van kleur.

Een verpakking van Aphro Celina Eyelash is voldoende voor 3 maanden gebruik. De gebruiksaanwijzing is eenvoudig: breng het serum één keer per dag aan op de gereinigde huid als een eyeliner op de bovenste wimperrand, bij voorkeur ‘s avonds. Al na 2-6 weken zul je merken dat dunne, broze en korte wimpers langer, voller en sterker worden.

Het actieve ingrediënt in Aphro Celina Eyelash is oorspronkelijk ontwikkeld voor onderzoek naar glaucoom en is verder ontwikkeld voor cosmetisch gebruik. Deze stof stimuleert de haarwortel, verlengt de groeifase en voorkomt haaruitval. Met Aphro Celina Eyelash kun je op een natuurlijke manier genieten van prachtige wenkbrauwen en wimpers.

5. Nanolash Wimperserum

Ben je opzoek naar een wimperserum die je snel resultaten geeft? Nanolash garandeert langere wimpers binnen 30 dagen. De unieke formule van hoogwaardige ingrediënten genereert lange, stevige en volle wimpers. Dankzij een jarenlange testperiode is Nanolash nu werkelijkheid. De meeste gebruikers ervaren zelfs na slechts 15 dagen al een verschil in hun wimpers. Deze zijn voller, dichter en dikker. De formule van Nanolash Serum werd ontwikkeld in de meest vooraanstaande laboratoria en werd onderworpen aan een gedetailleerde analyse. De effectiviteit van Nanolash wordt gestaafd door tientallen onderzoeken en reacties van testers van over de hele wereld, evenals positieve recensies gepubliceerd in vrouwenbladen en in vakliteratuur.

Kenmerken:

  • Als beste wimperserum getest.
  • 50% langere wimpers in 30 dagen
  • Aanbevolen door zowel gebruikers als experts

Waarop te letten bij het kiezen van de beste wimperserum

In je zoektocht naar de beste wimperserum zijn er een aantal factoren om in overweging te nemen. Hier volgen de belangrijkste ingrediënten en zaken om op te letten:

– Peptiden

Bij het zoeken naar een hoogwaardig wimperserum is het raadzaam om formules te overwegen die peptiden bevatten. Peptiden spelen een cruciale rol bij het versterken en voeden van broze en dunne wimpers. Ze zijn vooral handig als je wimpers beschadigd zijn door het verwijderen van mascara of regelmatig gebruik van waterbestendige formules.

– Biotine

Je bent wellicht bekend met biotine als supplement dat haar en nagels versterkt. Het is aan te raden om te zoeken naar wimperserums die ook dit krachtige ingrediënt bevatten om je wimpers langer en sterker te maken.

– Conditionerende formules

Om lange en gezonde wimpers te behouden, is het belangrijk om een serum te kiezen met verzorgende ingrediënten die de wimpers zacht houden en toekomstige breuk voorkomen. Als je een serum hebt gevonden dat niet alle benodigde verzorging biedt, kun je ook overwegen om een aparte wimperconditioner te gebruiken om de gezondheid van je wimpers te behouden.

– Klantbeoordelingen

Het is verstandig om ook naar klantbeoordelingen te kijken bij het selecteren van het beste wimperserum. Dit geeft je inzicht in de kwaliteit van het product zonder het zelf te hoeven proberen. Klanten zijn vaak eerlijk in hun beoordelingen, waardoor je zowel de positieve als negatieve aspecten van een product kunt ontdekken. Veel mensen hechten daarom veel waarde aan klantbeoordelingen, omdat deze een betrouwbare bron van informatie zijn, los van de fabrikant.

Bij het samenstellen van onze lijst hebben we zorgvuldig gekeken naar klantbeoordelingen om de beste opties te vinden. Alleen wimperserums met veel positieve beoordelingen zijn opgenomen in onze lijst, zodat je kunt vertrouwen op de kwaliteit van de producten.

speciale oogcrème

Veelgestelde vragen over wimperserum

– Werken wimperserums echt?

Absoluut! Wimperserums kunnen zeer effectief zijn, maar het is belangrijk om ze consequent te gebruiken. Het is geen snelle oplossing of een eenmalige behandeling, omdat onze wimpers een cyclus van ongeveer 90 dagen hebben. Daarom is het aan te raden om gedurende drie maanden regelmatig een wimperserum te gebruiken om de beste resultaten te behalen.

De meeste wimperserums zijn verrijkt met ingrediënten zoals peptiden, eiwitten, vitamine E, ricinusolie en hyaluronzuur. Deze combinatie bevordert de groei van wimpers en zorgt tegelijkertijd voor verzorging, voeding en herstel.

Om je voortgang bij te houden, kan het nuttig zijn om voor en na foto’s te maken, zodat je de lengteveranderingen kunt vergelijken. Het is belangrijk om te onthouden dat de haargroeisnelheid van iedereen verschillend is, dus sommige mensen zullen sneller resultaten opmerken dan anderen.

– Hoe gebruik je wimperserum?

Het gebruik van wimperserum kan variëren afhankelijk van het specifieke product, maar over het algemeen volgen hier enkele richtlijnen voor het gebruik ervan:

  1. Reinig je gezicht: Begin met het reinigen van je gezicht en verwijder eventuele make-up of vuil van je wimpers. Zorg ervoor dat je wimpers volledig schoon en droog zijn voordat je het serum aanbrengt.

  2. Breng het serum aan: Gebruik de applicator of het borsteltje dat bij het wimperserum wordt geleverd. Breng een dunne lijn of een druppel van het serum aan op de bovenste wimperlijn, net zoals je eyeliner aanbrengt. Vermijd contact met de ogen. Voor wenkbrauwserums kun je het serum aanbrengen op de gewenste plekken van je wenkbrauwen.

  3. Wees consistent: Gebruik het wimperserum volgens de aanbevolen instructies. In de meeste gevallen wordt geadviseerd om het serum één keer per dag, bij voorkeur ‘s avonds, aan te brengen. Houd je aan de voorgeschreven dosering en frequentie voor de beste resultaten.

  4. Geef het tijd: Geef het wimperserum de tijd om zijn werk te doen. Het kan enkele weken tot maanden duren voordat je de volledige voordelen en resultaten ziet. Blijf geduldig en consequent het serum gebruiken volgens de aanbevelingen.

  5. Pas op voor allergische reacties: Houd altijd rekening met mogelijke allergische reacties. Als je merkt dat je huid geïrriteerd raakt, rood wordt of jeuk krijgt, stop dan onmiddellijk met het gebruik van het wimperserum en raadpleeg een arts.

Het is belangrijk om de specifieke instructies en aanbevelingen van het wimperserum dat je gebruikt te raadplegen, aangezien verschillende producten mogelijk specifieke richtlijnen hebben.

– Na hoelang zie je resultaten?

De tijd waarbinnen je resultaten kunt verwachten bij het gebruik van wimperserum kan variëren afhankelijk van het individu en het specifieke product. Over het algemeen wordt echter verwacht dat je binnen enkele weken tot maanden merkbare verbeteringen zult zien.

Het is belangrijk om te begrijpen dat wimpergroei een natuurlijk proces is en dat de groeicyclus van wimpers ongeveer 90 dagen duurt. Gedurende deze cyclus kunnen wimpers uitvallen en opnieuw groeien. Het wimperserum werkt in op de haarwortels, verlengt de groeifase en bevordert de groei van nieuwe wimpers.

In sommige gevallen kunnen mensen al na enkele weken verschil opmerken, zoals vollere en dikker uitziende wimpers. Voor anderen kan het langer duren voordat de gewenste resultaten zichtbaar zijn. Het is belangrijk om geduldig en consistent te zijn bij het gebruik van het wimperserum, omdat langdurig en regelmatig gebruik essentieel is om maximale resultaten te behalen.

Het is ook goed om te onthouden dat individuele resultaten kunnen variëren, afhankelijk van factoren zoals genetica, levensstijl en algemene gezondheid. Het is altijd raadzaam om de instructies en aanbevelingen van het specifieke wimperserum dat je gebruikt te volgen en realistische verwachtingen te hebben met betrekking tot de tijdsduur van het zien van resultaten.

– Zijn wimperserums veilig?

Over het algemeen kunnen we stellen dat wimperserums veilig zijn voor gebruik. De meeste hoogwaardige wimperserums maken gebruik van natuurlijke ingrediënten, waardoor ze veilig zijn voor de gevoelige huid rondom de ogen. Hoewel de ogen en het omliggende gebied gevoelig zijn, is het risico op irritatie over het algemeen laag. Veel wimperserumformules zijn speciaal ontwikkeld om hypoallergeen te zijn, waardoor de kans op een reactie minimaal is.

De meeste wimperserums worden geleverd met borstel- of penapplicators die ontworpen zijn om het product gemakkelijk en veilig op de wimperlijn aan te brengen. Het is echter belangrijk op te merken dat als je al oogproblemen hebt, zoals conjunctivitis, het verstandig is om geen producten in de buurt van je ogen te gebruiken die de infectie kunnen verergeren.

Als je tijdens het gebruik van het wimperserum roodheid, jeuk, verhoogde droogheid of andere vormen van irritatie ervaart, is het raadzaam om onmiddellijk te stoppen met het gebruik en een arts te raadplegen. Het is altijd belangrijk om alert te blijven op eventuele ongewenste reacties en de instructies en waarschuwingen van het specifieke wimperserum dat je gebruikt op te volgen om de veiligheid te waarborgen.

– Wat gebeurt er als ik stop met het gebruik van een wimperserum?

Het effect is niet helaas niet blijvend. Wimpers volgen een groeicyclus die ongeveer drie maanden duurt, dus ze vallen uit en groeien de hele tijd terug (gemiddeld verliezen we 1-4 wimpers per dag). Het serum geeft je wimpers een boost als ze in de groeifase van de groeicyclus zitten. Wanneer je stopt met het gebruik van het serum en de groeicyclus is afgelopen, zullen ze vervellen en teruggroeien tot hun normale lengte.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *