beste wimperkruller

Beste wimperkruller o.b.v. reviews: Top 5!

Ben je opzoek naar de beste wimperkruller? Dan zijn we hier om je te helpen!

Droom jij ook van prachtig gekrulde, volumineuze wimpers die de hele dag blijven zitten? Dan ben je hier aan het juiste adres! In deze blog ontdek je alles wat je moet weten over de beste wimperkrullers die je wimpers naar een hoger niveau tillen. Van handige traditionele tangen tot geavanceerde elektrische krullers, we hebben ze allemaal voor je getest en beoordeeld.

Lees verder om te ontdekken welke wimperkruller het beste past bij jouw wensen en wimpertype. Met onze handige tips en professionele inzichten zul je nooit meer worstelen met futloze wimpers.

Klaar om je ogen te laten stralen als nooit tevoren? Lees gauw verder om de beste wimperkruller voor jou te ontdekken!

5x de beste wimperkrullers

We zijn opzoek gegaan naar de beste wimperkruller en daar is een top 5 uitgekomen. Bij het samenstellen van deze top 5 is gekeken naar de kwaliteit en de klanten beoordelingen. Ook hebben we zowel traditionele als elektrische wimperkrullers opgenomen in deze top 5.

Bekijk de krultangen, lees de omschrijvingen, bestudeer eventueel de klanten reviews en kies op basis daarvan de beste wimperkruller voor jou uit!

1. V-Goods Professionele Wimperkruller

Met deze professionele wimperkruller geef je je wimpers een prachtige krul. Deze kruller is geschikt voor alle oogtypen, en het speciale ontwerp zorgt ervoor dat hij perfect in je hand ligt.

De wimperkruller heeft siliconen rubbertjes die je wimpers beschermen, zodat ze niet per ongeluk uitgetrokken worden. Bij de wimperkruller krijg je 4 gratis siliconen pads meegeleverd, voor het geval dat ze kapot gaan. Het is aan te raden om na verloop van tijd, wanneer je merkt dat de rubbertjes versleten raken, ze te vervangen om mogelijke beschadigingen te voorkomen.

2. MoreWomen® Elektrische Wimperkruller 

eleketrische wimperkruller

Deze wimperkruller is anders dan de vorige die we besproken hebben, want dit is een elektrische wimperkruller. Deze kruller warmt zichzelf op en zorgt ervoor dat je wimpers veilig worden gekruld. Het beste van alles is dat je wimpers tot wel 24 uur lang mooi gekruld blijven zonder enige schade.

De elektrische wimperkruller werkt 100% veilig en is ook nog eens zeer snel en eenvoudig in gebruik. Met slechts enkele knoppen kun je alles bedienen. Binnen ongeveer 10 seconden is het apparaat al opgewarmd en klaar voor gebruik. Je houdt de wimperkruller een paar seconden op je wimpers terwijl je ze gekruld houdt, en voilà: perfect gekrulde wimpers die de hele dag en nacht blijven zitten!

Het apparaat heeft het formaat van een mascara en past dus makkelijk in elke handtas. Bovendien wordt deze elektrische wimperkruller geleverd met een handig wimperborsteltje.

3. Phoenix Pro Elektrische Wimperkruller

Deze luxe en geavanceerde elektrische wimperkruller biedt meer mogelijkheden dan de eerder besproken krullers. Met maar liefst 4 temperatuurstanden kun je veilig en eenvoudig genieten van prachtig gekrulde wimpers die de hele dag mooi blijven.

Het ontwerp van deze wimperkruller is met veel aandacht voor detail gemaakt, waardoor het gebruiksvriendelijk en functioneel is. Dankzij de nieuwste technologieën geeft deze wimperkruller zichtbare resultaten. Het halfronde design maakt het gemakkelijk te gebruiken en het is licht van gewicht maar stevig in de hand, ideaal om overal mee naartoe te nemen.

De elektrische wimperkruller geeft warmte af, waardoor de wimpers niet alleen mooi gekruld worden, maar de krul ook langdurig behouden blijft. Met slechts een beetje mascara maak je je wimpers nog stralender en klaar om te schitteren.

In slechts 8 tot 10 seconden is de wimperkruller warm en klaar voor gebruik. Met het digitale display kun je kiezen uit 4 temperatuurstanden, variërend van 65°C tot 95°C. Het bijstellen van de temperatuur is eenvoudig door kort op de aan/uit-knop te drukken tot de gewenste temperatuur is bereikt.

4. Dol op Beauty Elektrische Wimperkruller

elektrische wimperkruller

5. Allures Professionele Wimperkruller 

allures wimperkruller

Om deze top 5 af te sluiten, nog een traditionele, maar zeer fijne wimperkruller. Deze fijne wimperkruller van Allures is zeer populair en wordt vaak verkocht. De wimperkruller is klein van formaat, waardoor deze gemakkelijk overal mee naartoe te nemen is. De extra brede ronding is geschikt voor alle type ogen en bereikt moeiteloos elke wimper.

Het beschermende, flexibele en siliconen rubber zijn mild en veilig voor de wimpers. Zo zorgen ze ervoor dat de wimperkruller geen wimpers uit de oogleden zal meetrekken. Verder heeft de wimperkruller een ergonomisch handvat voor een stabiele ligging in de hand.

Hoe kies je de beste wimperkruller uit?

Bij het kiezen van de beste wimperkruller zijn er enkele belangrijke aspecten om in overweging te nemen:

 1. Materiaal en kwaliteit: Kies voor een wimperkruller gemaakt van duurzame materialen zoals roestvrij staal of hoogwaardig kunststof om langdurig gebruik te garanderen.

 2. Comfort en ergonomie: Let op het design van de wimperkruller en zorg ervoor dat deze comfortabel in de hand ligt, zodat je gemakkelijk je wimpers kunt krullen zonder ongemak.

 3. Kussentjes en bescherming: Controleer of de wimperkruller voorzien is van zachte siliconen kussentjes om je wimpers te beschermen tegen beschadigingen tijdens het krullen.

 4. Warmte-instellingen (voor elektrische wimperkrullers): Als je voor een elektrische wimperkruller kiest, let dan op de verschillende warmte-instellingen om de juiste temperatuur voor jouw wimpers te vinden.

 5. Draagbaarheid: Overweeg de grootte en het gewicht van de wimperkruller, vooral als je het vaak onderweg wilt gebruiken.

 6. Reviews: Lees recensies van andere gebruikers om te zien welke wimperkruller positieve resultaten en tevreden klanten heeft.

 7. Garantie en retourbeleid: Controleer of de fabrikant garantie biedt en een flexibel retourbeleid hanteert, voor het geval de wimperkruller niet aan je verwachtingen voldoet.

Hoe gebruik je een gewone wimperkruller?

Nu je waarschijnlijk de beste wimperkruller voor jou hebt uitgekozen, is het ook nog belangrijk om te weten hoe je deze gebruikt. We zullen eerst uitleggen hoe je een traditionele / handmatige wimperkruller gebruikt. Het allerbelangrijkste om te onthouden is dat je de wimperkruller dient te gebruiken voordat je mascara opdoet. Gebruik een traditionele kruller nooit nadat je mascara hebt opgedaan. Dit kan zorgen voor breuk en het aan elkaar plakken van wimpers.

Stap 1. Begin met schone, droge wimpers

Zorg ervoor dat je wimpers mascaravrij en droog zijn voor het beste resultaat.

Stap 2. Open de krultang en klem hem voorzichtig vast

Open de wimperkruller voorzichtig en klem deze om je bovenste wimperlijn. Klem je wimpers langzaam en voorzichtig vast. Het is niet nodig om te hard te drukken. Een lichte druk is voldoende om de wimpers te krullen. Als je te hard drukt, loop je het risico een wimper te breken!

Stap 3. Houd ongeveer tien seconden vast

Zonder de druk te veranderen of je hand te bewegen, hou je de wimperkruller ingedrukt terwijl je tot tien telt.

Stap 4. Herhaal indien nodig

Verwijder de kruller en bekijk je wimpers. Als een plek niet naar wens is, herhaal dan de stappen totdat je een volledige krul hebt bereikt.

beste primer

Hoe gebruik je een elektrische wimperkruller?

Nu je weet hoe je een traditionele wimperkruller op de juiste manier gebruikt is het natuurlijk ook belangrijk om te weten hoe je een elektrische wimperkruller gebruikt, als je hiervoor kiest.

Stap 1. Bereid je wimpers voor

Voordat je naar je verwarmde wimperkruller aan de gang gaat, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat er geen residu op je wimpers zit van eerdere make-up. Ga dus nog eens extra met een wettenschijfje en make-up remover over je ogen. Wacht vervolgens een paar minuten totdat je wimpers volledig zijn opgedroogd voordat je verder gaat met stap twee – natte wimpers krullen is een no-go.

Stap 2. Verwarm de wimperkruller

Zet je elektrische wimperkruller aan en geef hem even de tijd om op te warmen. Meestal is dit na 10 seconde al gedaan. Zodra je verwarmde wimperkruller klaar is voor gebruik, test je de temperatuur. Aangezien je dit hulpmiddel in de buurt van je ogen gaat gebruiken, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het niet te heet is om te voorkomen dat je je oogleden verbrandt of je wimpers beschadigt. Laat de kam voorzichtig langs je vingertoppen lopen om de temperatuur te voelen en pas deze zo nodig aan. Sommige elektrische wimperkrullers hebben verschillende temperatuuropties, terwijl andere één ingestelde temperatuur hebben die als veilig wordt beschouwd voor je wimpers.

Stap 3. Krul je wimpers

Plaats de verwarmde kampunt en het midden van de basis van je wimpers. Breng het naar de punt, stop halverwege en duw je wimpers voorzichtig naar je ooglid voor een gekruld effect. Houd het ongeveer vijf seconden vast. Breng vervolgens de kruller naar de punt van je wimpers, duw zachtjes en houd vast. Herhaal dit proces aan de zijkanten van je wimpers indien nodig om de gewenste krul te bereiken.

Stap 4. Mascara aanbrengen

Om je gekrulde wimpers te verzegelen en ze een volume- en lengteboost te geven, werk je af met een paar laagjes mascara. Na de mascara kun je eventueel de wimperkruller nogmaals gebruiken, maar vaak is dit niet nodig.

Wat zijn de voordelen van een elektrische wimperkruller?

Elektrische wimperkrullers bieden verschillende voordelen ten opzichte van traditionele handmatige wimperkrultangen:

 1. Gemakkelijk in gebruik: Een elektrische wimperkruller is vaak eenvoudig te bedienen met slechts een paar knoppen, waardoor het krulproces snel en moeiteloos verloopt.

 2. Gelijkmatige verwarming: Elektrische wimperkrullers warmen gelijkmatig op, wat resulteert in een gelijkmatige krul over de hele lengte van de wimpers.

 3. Langdurige krul: De warmte van een elektrische wimperkruller helpt de wimpers langer in model te houden, soms tot wel 24 uur, zonder dat extra mascara nodig is.

 4. Veilig voor de wimpers: Dankzij de gecontroleerde warmte beschadigt een elektrische wimperkruller de wimpers minder dan sommige traditionele wimperkrultangen.

 5. Instelbare warmtestanden: Elektrische wimperkrullers hebben vaak meerdere warmtestanden, zodat je de temperatuur kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeur en wimperconditie.

 6. Draagbaarheid: Veel elektrische wimperkrullers zijn compact en draadloos, waardoor ze gemakkelijk in je tas passen en handig zijn voor onderweg.

 7. LED-display: Sommige elektrische wimperkrullers hebben een LED-display waarop je de warmtestanden en batterijpercentage kunt aflezen, wat het gebruiksgemak vergroot.

Al met al biedt een elektrische wimperkruller een efficiënte en veilige manier om prachtig gekrulde wimpers te creëren met langdurige resultaten.

Veelgestelde vragen over wimperkrullers

We hopen dat je hierboven de beste wimperkruller gevonden hebt. Indien je nog wat vragen hebt kunnen de onderstaande veelgestelde vragen met antwoorden je wellicht verder helpen.

– Moet je je wimpers krullen voor of nadat je mascara opdoet?

Gebruik een traditionele wimperkruller altijd voordat je mascara opdoet. Dit soort wimperkruller zou je nooit moeten gebruiken nadat je mascara op hebt gedaan. Op deze manier kun je je wimpers breken. Ook zorgt het ervoor dat je wimpers aan elkaar blijven plakken plus dat je wimpers blijven plakken aan de wimperkruller zelf. Dit wil je natuurlijk allemaal niet. Krul altijd eerst je wimpers en doe vervolgens mascara op.

Een elektrische wimperkruller kan je zowel voor als na het aanbrengen van mascara gebruiken. Deze zullen er niet voor zorgen dat je wimpers breken en ook zullen ze niet aan elkaar gaan plakken.

– Zijn wimperkrullers schadelijk voor je wimpers?

Wanneer wimperkrullers op de juiste manier worden gebruikt zijn ze niet schadelijk voor je wimpers. Er zijn vrouwen en make-up artiesten die ze elke dag gebruiken en niets merken aan hun wimpers. Zoals in de vorige vraag al besproken, moet je er in ieder geval altijd voor zorgen dat je een traditionele wimperkruller gebruikt voordat je mascara aanbrengt om breuk te voorkomen. 

Bij een elektrische wimperkruller moet je erop letten dat je de kruller niet te lang op je wimpers houdt. Als je dit wel doet kunnen de wimpers te heet worden en ook beschadigen. Wanneer je de wimperkruller ongeveer 5 seconde op de wimpers houdt is niet niet schadelijk en heb je het gewenste resultaat – een perfecte krul.

– Moet je een wimperkruller schoonmaken?

Ja, alle make-uptools moeten regelmatig worden schoongemaakt, het niet schoonmaken van je wimperkruller is een grote no-go. Het gebruik van een wimperkruller die is bedekt met gedroogde, korstige mascara kan leiden tot beschadigde wimpers. Daarnaast moet je ook de rubberen pads / kussentjes bij een handmatige wimperkruller eens in de twee maanden grondig schoon maken met een make-up doekje of water en zeep.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *