beste weight gainers

Beste weight gainers: Top 3!​

Ben je opzoek naar de beste weight gainers? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor veel mensen is het ultieme doel om af te vallen, maar sommige mensen willen juist aankomen. Het kan zijn dat je ondergewicht hebt en graag wat wil aankomen. Veel fanatieke sporters willen ook graag bulken en meer massa creëeren.  Dit is waar weight gainer supplementen een uitkomst zijn.

Als je wit aankomen, is het belangrijk dat je dit op een gezonde en veilige manier doet. Veel junkfood eten is natuurlijk niet de slimste manier om aan te komen. Ook zal dit vaak niet het resultaat oplevert wat je wilt. Met de juiste weight gainer kun je op een veilige, snelle en mooie manier aankomen. De beste weight gainers richten zich op de perfecte combinatie van eiwitten, koolhydraten en gezonde vetten. Ze zijn een gezondere manier om aan te komen in plaats van te veel te eten van dikmakend voedsel, en ze bieden een relatief schone energiebron die je lichaam kan gebruiken. 

Lees gauw verder om 3 van de beste weight gainers van dit moment te ontdekken!

Voor wie zijn weight gainers?

Weight gainers, of ook wel mass gainers genoemd, zijn een geweldige manier om aan te komen, voor iedereen die dat wilt, of je nu een sporter bent of niet. Als je bijvoorbeeld wat gewicht moet krijgen na een operatie of jezelf net wat te mager vindt, zijn weight gainer supplementen een uitkomst. Ook als je een fanatieke sporter of bodybuilder bent zijn weight gainers onmisbaar. Ze kunnen je zeer snel laten groeien.

3x De beste weight gainers

Hier volgen 3 van de beste weight gainers van dit moment. Bij het selecteren van de beste supplementen om aan te komen is grondig gekeken naar de ingrediënten lijst. Ook is gekeken naar de calorieën, eiwitten, koolhydraten en vetten per dosering. Alle 3 de weight / mass gainers zijn een ontzettend effectieve en gezonde manier om snel aan te komen, en dan voornamelijk door spiergroei.

Per dosering:
 • Calorieën: 1250
 • Eiwitten: 60 gram
 • Koolhydraten: 152 gram
 • Vet: 4gram

Deze weight gainer van Mammoth is al 3 jaar op een rij gekozen tot de beste weight gainer van Canada. Mammoth is specifiek ontwikkeld voor iedereen die moeite heeft om massa aan te komen. Het supplement is perfect voor iedereen die zwaarder wilt worden. Om te groeien heeft je lichaam bouwstoffen nodig. De ideale bouwstoffen zijn goede eiwitten, koolhydraten en goede vetten. Mammoth bevat al deze bouwstoffen in de juiste verhoudingen. En juist deze precieze verhouding zorgt voor optimaal resultaat.

Door de grote hoeveelheid kwaliteitseiwitten wordt de spiergroei bevordert. Dit supplement bevat maarliefst 60 gram eiwitten per dosering. Deze dosering bevat alleen de allerbeste eiwit varianten. Het bevat veel whey proteïne, het perfect eiwit voor krachtsporters, omdat het bijdraagt aan de groei van de spiermassa. Het is vet vrij en goed verteerbaar. Whey eiwit bevat extreem hoge doseringen van Alanine, Arginine, Glycine en Methine. Deze aminozuren zijn zeer belangrijk. Mammoth bevat dus een eiwit complex van zeer hoge kwaliteit. De precieze combinatie van eiwitten zorgt voor zowel langzaam als snel verteerbare eiwitten.

Naast eiwitten bevat deze mass gainer een mega dosering koolhydraten per dosering. Mammoth bevat zowel ‘snelle’ koolhydraten als ‘langzame’ koolhydraten. Zo ontstaat de perfecte mix om te groeien.

Naast eiwitten en koolhydraten bevat dit supplement ook een juiste dosering van ‘goede’ vetten. Het vet van Mammoth bestaat alleen uit MCT vetten. MCT vet is een uniek vet dat gewonnen wordt uit kokosnoot olie.

Mammoth bevat een uniek enzymen complex om ervoor te zorgen dat alle ingrediënten ook daadwerkelijk opgenomen en gebruikt worden door je lichaam. Het gaat er namelijk niet om hoeveel calorieën je in neemt, maar hoeveel calorieën je lichaam kan opnemen. Het is natuurlijk zinloos om een product te nemen dat slecht verteerd wordt, waardoor je lichaam niets met de ingrediënten kan. Mammoth wordt optimaal verteerd, en kan dus ook optimaal door het lichaam gebruikt worden.

Mammoth is verkrijgbaar in 4 heerlijke smaken: chocola, vanille, aardbei en banaan. 

Prijs: vanaf €26,90

Per dosering:
 • Calorieën: 1280
 • Eiwitten: 52 gram
 • Koolhydraten: 246 grams
 • Vet: 9 gram

De Supermass Gainer van Dymatize bevat 4 soorten eiwitten: Whey Protein Isolate, Whey Protein Concentrate, Caseinate en Egg Proteine. Eiwitten dragen bij tot de instandhouding van spiermassa, zijn gunstig voor het herstel na training en stimuleren de spiergroei. Verder is Zytrix technology toegevoegd om te zorgen voor een nog betere opname van de voedingsstoffen, het gaat er namelijk niet om hoeveel calorieën je inneemt, maar ook om hoeveel het lichaam kan opnemen. Verder bevat deze weight gainer koolhydraten voor energie.

Naast een perfecte mix van koolhydraten en eiwitten, bevat de Supermass Gainer ook diverse extra ingrediënten, zoals creatine, BCAA’s en vitamines en mineralen. Al deze ingrediënten dragen bij aan je gezondheid en de gezondheid van je spieren.

Dit product is geweldig voor iedereen die wilt aankomen, of je nu een sporter bent of niet. Je kunt de shakes overdag tussen de maaltijden nemen en zo op een kwalitatief goede manier de calorie-inname omhoog brengen waardoor je kilo’s kunt aankomen. Je kunt daarnaast na de training een shake nemen. De eiwitten in Super Mass Gainer ondersteunen snel herstel van de spieren na training.

Deze weight gainer is verkrijgbaar in de heerlijke smaken: chocola, vanille, aardbei, en cookies and cream.

Prijs: vanaf €36,90

Per dosering:
 • Calorieën: 840
 • Eiwitten: 63 gram
 • Koolhydraten: 132 gram
 • Vet: 7 gram

Mass Tech van Muscletech is ontworpen voor de hardcore atleet die serieus bezig is met het vergroten van spieromvang en gewicht. Het zit boordevol eiwitten en koolhydraten. Mass Tech zit ook vol met toegevoegde extra’s, waaronder creatine, BCAA’s en enzymcomplex. Mass-Tech is een shake die in combinatie met intensieve training en een verder goed dieet, op een geweldige manier de spiergroei ondersteunt.

Dit supplement om aan te komen is verkrijgbaar in verschillende heerlijke smaken: chocola, aardbei, vanille en cookies and cream. Je kunt dagelijks 1 of 2 Mass-Tech shake drinken tussen de maaltijden door of/en na je training (afhankelijk van hoeveel massa je wilt aankomen).

Prijs: €41,90

Andere supplementen voor spiergroei

De 3 beste weight gainers helpen je om snel en effectief aan te komen. Weight gainers bevatten over het algemeen een mix van eiwitten, koolhydraten en vetten. Je kunt ook aparte supplementen nemen die alleen op eiwitten zijn gericht. Ze zullen je minder snel laten aankomen omdat er minder calorieën inzitten, maar ze zullen wel helpen bij het opbouwen van spieren, waardoor je uiteindelijk ook zult aankomen. 

2 geweldige supplementen om je te helpen spieren op te bouwen:
 • Whey eiwit: Dit is het meest populaire supplement voor spiergroei. Het is wel belangrijk om te beseffen dat het eten van een eiwitrijk dieet en het nemen van eiwitshakes geen gewichtstoename zal veroorzaken, tenzij je in het algemeen voldoende calorieën binnenkrijgt.
 • Creatine: Creatine heeft verschillende belangrijke functies in je lichaam, waaronder snelle energieproductie. Als het als supplement wordt ingenomen, kan het creatinegehalte in je spieren boven het normale niveau stijgen. Een aanzienlijke hoeveelheid onderzoek heeft aangetoond dat creatinesupplementen de trainingsprestaties en spiergroei in de loop van de tijd kunnen verbeteren. Ook voor creatine geldt, als je je calorie inname niet verhoogt, zul je niet aankomen, of minimaal.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *