beste tandenbleekset

Beste tandenbleekset o.b.v. beoordelingen

Schoonheidstrends kunnen komen en gaan, maar als het op je glimlach aankomt, heeft niemand ooit gezegd: “Geel is het nieuwe wit.” Stralende witte tanden hebben altijd de voorkeur gehad en dat zal ook altijd zo blijven. Opzoek gaan naar de beste tandenbleekset is dan ook een goede keus!

Helaas zorgen veel van de leukste dingen in het leven ervoor dat je tanden geler worden, zoals een heerlijk kopje koffie in de ochtend, een glas rode wijn bij het eten en zelfs schijnbaar onschuldige dingen zoals tomatensaus en bosbessen.

Gelukkig zijn er manieren om je tanden snel weer zo wit mogelijk te krijgen, zonder dat je een dure behandeling bij de tandarts hoeft te ondergaan. Met tandenbleeksets voor thuis kun je tegenwoordig dezelfde resultaten bereiken maar dan vele maten goedkoper. Ook is de technologie de afgelopen jaren veel verbeterd, waardoor tandenbleeksets voor thuis nu veiliger, effectiever en sneller werken.

Lees gauw verder om de beste tandenbleekset voor jou te ontdekken!

5x de beste tandenbleeksetten

We zijn opzoek gegaan naar de beste tandenbleekset en daar is een top 5 uitgekomen. Bij het samenstellen van deze top 5 is rekening gehouden met de kwaliteit, ingrediënten en klanten beoordelingen. Bekijk de bleekkits, lees de omschrijvingen en bestudeer eventueel de klanten beoordelingen. Op basis hiervan kun je de beste tandenbleekset voor jou uitkiezen!

1. Happy Smile™ Professionele Tandenbleekset 

De Teeth Whitening Kit van Happy Smile™ biedt een eenvoudige en betaalbare oplossing om je tanden thuis te bleken en een stralende witte lach te bereiken. Deze tandenbleekset elimineert de noodzaak van een dure salon en maakt tanden bleken gemakkelijk en voordelig. De set is veilig in gebruik en voldoet aan de strenge Europese wetgeving, zonder peroxide of schadelijke stoffen die je tanden kunnen aantasten.

Met de Happy Smile™ tandenbleekset kun je genieten van verschillende voordelen, waaronder tot 9 tinten wittere tanden, hoogwaardige ingrediënten, gemakkelijk en pijnloos gebruik, snelle resultaten en een waterstofperoxidevrije formule. Elke kit bevat voldoende gel voor 9 behandelingen en komt met een duidelijke gebruiksaanwijzing.

Deze tandenbleekset is ontworpen om thuis te gebruiken, met sessies van slechts 15 minuten per dag gedurende 6 dagen. De zorgvuldig gekozen ingrediënten minimaliseren pijn en gevoeligheid, terwijl je binnen 6 dagen maximaal 9 tinten wittere tanden bereikt. De Happy Smile™ tandenbleekset is effectief en betrouwbaar.

De set bevat 3 buisjes bleekgel, 2 bleekbitjes, 1 LED-licht, 1 handleiding en 1 gids om je tandkleur te bepalen. Met deze tandenbleekset van Happy Smile™ kun je veilig en gemakkelijk je tanden witter maken in het comfort van je eigen huis en genieten van een stralende witte lach.

2. JSJ® Tandenbleekset

De tandenbleekset van JSJ biedt een handige en effectieve oplossing om je tanden thuis op een veilige en gemakkelijke manier witter te maken, waardoor je een stralende glimlach kunt bereiken. Deze complete tandenbleekset bevat een bleekbitje, een LED-licht en bleekgel, waarmee je alles hebt wat je nodig hebt voor een succesvolle behandeling.

Met deze tandenbleekset kun je snel resultaten behalen. Slechts 20 minuten per dag zijn voldoende om gemiddeld 6 tot 9 tinten wittere tanden te bereiken na 6 sessies. Dit maakt het bleken van je tanden gemakkelijk in te passen in je dagelijkse routine, zonder dat je veel tijd hoeft vrij te maken.

Wat deze tandenbleekset onderscheidt, is de veiligheid en gezondheid van je tanden. De gel in de set is waterstofperoxidevrij en bevat geen alcohol of gluten. Bovendien is de gel 100% vegan en organisch. Dit zorgt ervoor dat je geen schade aan je tanden of pijnlijk tandvlees ervaart tijdens het bleken. De tandenbleekset voldoet aan de strengste Europese wetgevingen, waardoor je met een gerust hart van stralend witte tanden kunt genieten.

3. Life items Tandenbleekset 

De charcoal powder van Life Items is een magische oplossing om je glimlach te verbeteren en wittere tanden te krijgen. Deze activated organic charcoal powder verwijdert oppervlakkige vlekken die ontstaan door het drinken van wijn, thee of koffie. Met slechts een paar poetsbeurten ervaar je resultaat en geniet je van een frisse adem.

De voordelen van deze charcoal powder zijn onder andere dat het peroxidevrij is, zorgt voor wittere en sterkere tanden, 100% natuurlijk is, dierproefvrij, oppervlakkige vlekken en verkleuringen verwijdert, resultaat geeft na een paar poetsbeurten, veilig is voor tandglazuur en geschikt is voor gevoelige tanden.

Deze charcoal powder bevat een unieke formule die 100% natuurlijk is en vrij van schadelijke chemische ingrediënten, waardoor langdurige tandgevoeligheid wordt voorkomen. De ingrediënten zijn zorgvuldig samengesteld om de beste resultaten te behalen. Bij aankoop ontvang je een gratis bamboo tandenborstel om direct te kunnen beginnen en het beste uit je gebit te halen.

4. DEN-T® U-shape PRO – Tandenbleekset 

De DEN-T® U-shape tandenbleker is een professionele tandenbleker die is ontworpen door mondverzorging specialisten. Met deze tandenbleker kun je thuis op een eenvoudige, veilige en nauwkeurige manier je tanden bleken. Het resultaat is een stralende glimlach en meer zelfvertrouwen.

De DEN-T® U-shape tandenbleker biedt verschillende voordelen, waaronder een perfecte U-shape fit die geschikt is voor zowel mannen als vrouwen, 32 LED-lampen voor de beste resultaten, een automatische timer na 10/15 minuten, twee soorten licht die ook geschikt zijn voor gevoelig tandvlees, 7x 15 minuten sessies op een volle batterij, een verwijderbaar bitje, en 3x2ml gel die genoeg is voor ongeveer 30 sessies. De tandenbleker bevat premium ingrediënten en is vrij van peroxide.

Met de DEN-T® U-shape tandenbleker kun je hetzelfde resultaat behalen als bij een tandenbleeksalon, maar dan in het comfort van je eigen huis. In tegenstelling tot een salon, waar je meerdere sessies van 20 minuten moet ondergaan, kun je met deze tandenbleker elke dag een sessie van 10 minuten doen op een moment dat jou uitkomt

5. Pure Luxure Tandenbleekset

Met de Pure Luxure Teeth Whitening kit kun je eenvoudig, veilig en snel je tanden witter maken, zonder de kosten en hersteltijd van behandelingen in het buitenland. Deze kit biedt zichtbare resultaten, waarbij het verschil al na de eerste behandeling merkbaar is. Met 5 verschillende LED-standen kun je zelf bepalen hoe wit je tanden worden, en binnen 7 dagen zul je een aanzienlijk verschil zien in de kleur van je tanden.

Belangrijk is dat de Pure Luxure Teeth Whitening kit peroxidevrij is en voldoet aan de strenge Europese wetgeving. Dit betekent dat het veilig is voor je tanden, tandvlees en mondhygiëne. Het gebruiksgemak is ongeëvenaard, aangezien je de kit gewoon thuis kunt gebruiken zonder een tandarts te hoeven bezoeken of dure facings te hoeven nemen.

De kit is gemakkelijk en snel in gebruik, met slechts 3 stappen om je avontuur naar een stralend gebit te beginnen. Het materiaal van de kit bestaat uit kunststof en siliconen, en het bevat alle benodigdheden om binnen 7 dagen een stralende glimlach te bereiken. Met 5 verschillende LED-standen, wittere tanden in 7 dagen, gebruiksgemak, eenvoudige reiniging en naleving van de Europese wetgevingseisen zijn dit de belangrijkste voordelen van de kit.

Hoe gebruik je een tandenbleeksets effectief?

Elke tandenbleekset kan wat anders zijn, dus lees altijd goed de instructies van de fabrikant door, voordat je zomaar wat doet. Over het algemeen is het altijd slim om eerst je tanden te poetsen, zodat je bleekmiddel contact kan maken met het oppervlak van je tanden om de doeltreffendheid te verbeteren en zodat het niet per ongeluk een ongelijkmatig wit veroorzaakt. Elke opeenhoping van tandplak of voedselresten zorgt er namelijk voor dat het bleekmiddel niet in contact kan komen met de tand en daardoor het bleekmiddel niet optimaal zijn werk kan doen. Het gevolg hiervan kan zijn dat het eindresultaat een ongelijkmatige bleking is.

Probeer na het bleken eten en drinken te vermijden die vlekken op je tanden veroorzaken. Het is het beste om net na het eten een kleurloos dieet te volgen. Vermijd voedsel en danken waarvan bekend is dat ze vlekken op de tanden achterlaten, zoals koffie, thee, rode wijn, sauzen, etc. Als je toch bepaalde dranken wilt drinken, gebruik dan een rietje om je tanden wat te omzeilen.

Vanaf 72 uur na het bleken mag je weer normaal eten en drinken. Houdt er echter wel rekening mee dat bepaalde voedsel en dranken altijd kunnen zorgen voor vlekken en vergeling.

Waarop te letten bij het kiezen van de beste tandenbleekset

Bij het kiezen van de beste tandenbleekset zijn er verschillende factoren waar je op moet letten om de juiste keuze te maken. Hier zijn enkele belangrijke punten om in gedachten te houden:

  1. Veiligheid: Controleer of de tandenbleekset voldoet aan de veiligheidsnormen en richtlijnen van de desbetreffende autoriteiten. Zorg ervoor dat de gebruikte ingrediënten veilig zijn voor je tanden, tandvlees en mondhygiëne.

  2. Effectiviteit: Kijk naar de resultaten die de tandenbleekset belooft te behalen. Lees beoordelingen en getuigenissen van andere gebruikers om te zien of de set daadwerkelijk effectief is in het witter maken van tanden.

  3. Gebruiksgemak: Zorg ervoor dat de tandenbleekset gemakkelijk te gebruiken is. Controleer of de instructies duidelijk zijn en of de set wordt geleverd met alle benodigde accessoires om het bleekproces soepel te laten verlopen.

  4. Ingrediënten: Controleer welke ingrediënten worden gebruikt in de bleekgel of -pasta. Vermijd tandenbleeksets die agressieve chemicaliën zoals peroxide bevatten, omdat deze schadelijk kunnen zijn voor je tanden en tandvlees.

  5. Duurzaamheid: Overweeg de duurzaamheid van de tandenbleekset. Kies een set die voldoende gel of bleekmiddel bevat om meerdere sessies te kunnen uitvoeren, zodat je langdurig resultaat kunt behouden.

  6. Prijs-kwaliteitverhouding: Vergelijk de prijs van de tandenbleekset met de meegeleverde accessoires en de beloofde resultaten. Zorg ervoor dat je een set kiest die een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt.

  7. Klantenbeoordelingen: Lees beoordelingen en ervaringen van andere gebruikers om inzicht te krijgen in de effectiviteit en tevredenheid van de tandenbleekset. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen.

Door rekening te houden met deze factoren, kun je de beste tandenbleekset selecteren die aan je behoeften voldoet en je helpt om veilig en effectief een stralende glimlach te bereiken.

Veelgestelde vragen over tandenbleeksets

Hopelijk heb je hierboven de beste tandenbleekset voor jou gevonden. We hebben hieronder nog een aantal veelgestelde vragen beantwoord.

– Zijn tandenbleeksetten voor thuis effectief?

Ja zeker. Met thuisbleeksets kun je binnen een paar dagen resultaten beginnen te zien, maar het is goed om te onthouden dat het allemaal om consistentie gaat en het volgen van de instructies om echt verbeteringen te zien.

– Hoe werken producten voor het bleken van tanden?

Er zijn verschillende soorten tandenbleeksetten. De meeste producten bleken de tanden met een bleekgel die op het oppervlak van de tanden wordt aangebracht, of het nu wordt afgeleverd via folie, een strip of een op maat gemaakte tandtray. De gel trekt in de tand en lost interne verkleuringen op. Er zijn ook tandenbleeksetten op basis van charcoal poeder. Deze poeder wordt ook op het oppervlak van de tanden aangebracht en wist alle vlekken en verkleuringen van het gebit, waardoor het wit en stralend achterblijft.

– Hoe werkt het bleken van tanden met LED?

Light Emitting Diode (LED) is een soort licht dat werkt om tandenbleekmiddelen, bijvoorbeeld gels, te activeren, waardoor ze sneller werken.

– Zijn producten voor het bleken van tanden veilig?

De meeste moderne producten voor het bleken van tanden zijn 100% veilig. Natuurlijk zijn er wat producten van mindere kwaliteit, maar over het algemeen zijn ze veilig. Vooral de 5 tandenbleeksetten in dit artikel zijn van de hoogste kwaliteit en gemaakt van de beste, natuurlijke ingrediënten. Alle opties in deze top 5 bevatten geen peroxide, wat een schadelijk ingrediënt is voor de tanden.

Welke tandenbleekset je ook gebruikt, volgt altijd goed de instructies om ervoor te zorgen dat je het veilig gebruikt. Laat de oplossing, of het nu gel of strips of poeder is, niet langer zitten dan het merk adviseert, omdat dit het tandvlees kan irriteren. Als dit laatste zich in een bepaalde fase van het proces voordoet, is het raadzaam om de behandeling te stoppen.

– Waarom zijn je tanden vaak wat gevoelig na het gebruik van een tandenbleekset?

Het bleken verzwakt tijdelijk je glazuur, zodat het bleekmiddel er doorheen kan en die vlekken verder kan opheffen. Wanneer ons glazuur verzwakt is tijdens de bleekbehandeling, merken veel patiënten dat het moeilijk kan zijn om warme dranken, ijskoude dranken te consumeren of zelfs bepaalde voedingsmiddelen te eten. Dit verdwijnt meestal binnen 72 uur na het beëindigen van de behandeling. Met sommige tandenbleeksetten zul je echter helemaal geen gevoeligheid ervaren.

– Hoe lang duurt het voordat je resultaten ziet?

Dit hangt af van het product dat je gebruikt en hoe vaak je het gebruikt. Na ongeveer een week zou je de resultaten van de meeste producten moeten zien en het bleken zou moeten werken zolang je het eens in de zoveel tijd blijft gebruiken, om het bij te houden.

– Hoe ontstaan gele tanden?

Vergeelde tanden met eventueel vlekken ontstaan vaak door extrinsieke bronnen, zoals voedsel of dranken met donkere ingrediënten (denk aan koffie en rode wijn), of intrinsieke bronnen, zoals vergeling van de binnenste laag van de tand. Roken en het natuurlijke verouderingsproces kunnen ook bijdragen aan verkleuring.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *