spirituele kaarten

Beste spirituele kaarten: Top 10!

Ben je opzoek naar de beste spirituele kaarten? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Er zijn verschillende soorten spirituele kaarten. Zo heb je inzichtkaarten, affirmatiekaarten, intentiekaarten, mindfulnesskaarten etc. Sommige kaartendecks zijn om direct je humeur te verbeteren en positiever in het leven te staan. Andere kaarten zijn om waardevolle inzichten en antwoorden op je vragen te krijgen. Weer andere zijn om uit te delen aan je geliefden of om meer zelfliefde te krijgen. 

Daarnaast heb je ook nog orakelkaarten en tarotkaarten. Daar gaan we in dit artikel niet op in. Bekijk hier een lijst met de beste orakelkaarten en bekijk hier een lijst met de beste tarotkaarten.

Waar je ook naar opzoek bent, er is altijd een perfect kaartendeck voor jou. Je kunt ze gebruiken voor meer inspiratie, meer positiviteit of meer duidelijkheid. In dit artikel hebben we 10 verschillende spirituele kaarten decks op een rijtje gezet, allemaal van hoge kwaliteit en met hoge beoordelingen.

Lees gauw verder om de beste spirituele kaarten voor jou te ontdekken!

Beste spirituele kaarten – Top 10

We zijn opzoek gegaan naar de beste spirituele kaarten en daar is een top 10 uitgekomen. Deze top 10 is samengesteld op basis van de kwaliteit en klanten beoordelingen. De lijst bestaat uit inzichtkaarten / affirmatiekaarten / intentiekaarten en nog veel meer. Alle kaartendecks in deze lijst zijn hoog beoordeeld door klanten.

Bekijk de verschillende kaarten decks en lees de korte beschrijvingen door om de beste spirituele kaarten voor jou te vinden. Je kunt meer informatie over o.a. de prijs en beoordelingen vinden door op de button onder de beschrijvingen te klikken.

1. Spirituele inzichtkaarten

spirituele inzichtskaarten

Als je opzoek bent naar de beste spirituele kaarten, dan zijn deze inzichtkaarten een geweldige keuze. Deze inspirerende kaarten zullen je helpen om de antwoorden te vinden die je nodig hebt, op elk moment in je leven en voor elke situatie. Ze loodsen je voorbij de obstakels die het leven op je pad werpt. Vraag om een verhelderend antwoord op je levensvraag, kies een kaart, bedank en laat je leiden door de spirituele inzichten.

2. Intuïtiekaarten voor elke dag

Intuïtiekaarten voor elke dag

Iedereen heeft weleens inspiratie en antwoorden nodig en dat is precies waar deze spirituele kaarten mee kunnen helpen. In dit prachtig vormgegeven doosje vind je 42 inspirerende en prachtige kaarten die met de hand zijn geïllustreerd. Deze vrolijke, zomerse en trendy kaartenset helpt je om elke dag een intentie te zetten, een antwoord op een vraag te krijgen of je te inspireren. Ook kun je kaarten trekken in tijden dat je wat gespannen, angstig of verward bent. Het bijbehorende boekje helpt je om de kaarten op de juiste manier te interpreteren.

3. Intentiekaarten voor iedere dag 

Intentiekaarten voor iedere dag

Als je opzoek bent naar waardevolle spirituele kaarten, dan zijn deze intentiekaarten een geweldige optie. Trek iedere ochtend blind een kaartje uit de stapel van 50 intentie kaarten. Neem de intentie of affirmatie die op het door jou getrokken kaartje staat mee in jouw dag. Deze intentiekaarten helpen je te leren focussen op de positieve dingen in het leven en om het mooiste van elke dag te maken. Zie de kaart die jij trekt als inspiratie voor de nieuwe dag.

De kaartjes stimuleren je jouw dromen na te jagen, de kleine dingen in het leven meer te leren waarderen en die waardering ook echt uit te spreken. Je kunt wel stellen dat dagelijks starten met een positieve intentie je leven een stukje mooier maakt.

4. Mindfulness kaartjes

Mindfulness kaartjes

Wil jij meer mindful worden? Dan zijn deze spirituele kaarten misschien wel de beste optie voor jou. Het is als het ware een praktische mini-doe het-zelf cursus Mindfulness in een luxe doosje. In het doosje zitten 40 opdracht kaartjes. Aan de hand van deze kleine opdrachten ga jij in 40 dagen meer bewust en mindful in het leven staan. De opdrachten bestaan onder andere uit meditaties, visualisaties en schrijf- en voelopdrachten.

De kaartjes zijn bovendien ook handig te gebruiken door therapeuten/coaches/mindfulness trainers tijdens een sessie of training. Ze zijn zeer waardevol en gemakkelijk uit te voeren. Ze laten je echt stil staan bij het leven en dit moment en helpen je je mooiste leven te leven.

5. PositieveVibes Affirmatiekaarten

Deze affirmatiekaarten van PositieveVibes, staan vol met betekenisvolle en positieve spreuken. Deze kunnen je helpen om direct een beter humeur te krijgen en om positief in het leven te staan. Gebruik de kracht van de inzichtkaarten om jezelf te inspireren of deel ze uit aan anderen. Elk kaartje is anders, uniek en origineel.

De inspiratiekaarten zijn van fijn formaat en door het bewaardoosje makkelijk op te bergen. Verspreid de kaarten met complimenten en positiviteit in het huis en op het werk of stop ze bij een cadeautje. Schrijf op de achterkant van de affirmatiekaarten een persoonlijk bericht om de ander te inspireren.

Wat is een affirmatie? Het woord affirmatie is afgeleid van het Latijn en betekent versterken of bekrachtigen. Een affirmatie is een gedachte die je door het herhalen ervan steeds meer gaat geloven. Door een kaart met positieve en bekrachtigende tekst herhaald te lezen, worden negatieve en beperkende gedachten omgezet in positieve en stimulerende gedachten. Als je dit elke dag doet, zal dit je leven veranderen op een positieve mannier.

Er zijn veel verschillende soorten affirmaties, bijvoorbeeld kaarten voor zelfvertrouwen, zelfliefde, geluk en liefde. Andere affirmatiekaarten over succes, stress en angst zorgen ervoor dat negatieve gedachten hierover omgezet worden in stimulerende gedachten. Kies de kaart die op dat moment het meest bij jou binnenkomt en helpt. Je kunt ook een kaart trekken.

6. Mindful & Miljonair Kaartendeck

Mindful & Miljonair Kaartendeck

Wil jij groeien in je business / op financieel gebied? Dit krachtige kaartendeck met 44 inspirerende kaarten helpt jou om je meest succesvolle zelf te worden. De kaarten helpen je verbinding te maken met je intuïtie, geven inzicht op businessgebied en zijn een krachtige tool voor zelfreflectie. Elke kaart wordt in het boekje uitgelegd en vergezeld van coachingsvragen voor meer verdieping en affirmaties die je empoweren.

Het kaartendeck is gemaakt van duurzaam papier. Daarnaast wilden dit merk nog iets terugdoen voor de natuur. Daarom planten ze een boom voor ieder verkocht kaartendeck.

7. Complimentkaartjes Voor Positiviteit

Een compliment krijgen of geven is iets prachtigs. In dit prachtige doosje zitten 30 complimentenkaarten voor positiviteit. Dit is een heerlijke manier op positieve energie te verspreiden. Laat een complimentkaartje achter voor een vriend of collega en schrijf een persoonlijk berichtje op de achterkant. Elk kaartje is anders: vriendelijk, bewonderend, grappig, maar altijd complimenteus.

Je waardering uitspreken kan een enorm verschil maken voor een ander. Even een compliment voor iemands gedrevenheid, dat je zo fijn samenwerkt of hoe blij je van hem of haar wordt. Je kunt natuurlijk ook complimentjes aan jezelf geven, door elke dag een compliment kaartje te trekken.

8. Denk positief Inzichtkaarten

Positieve gedachten hebben een hele grote invloed op de manier waarop je naar de dingen kijkt en hoe je de wereld ervaart. Het feit is echter helaas dat de meeste mensen op een dag vele negatieve gedachten hebben. Deze krachtige spirituele kaarten kunnen dit helpen veranderen. Ze creëren een massa aan positieve energie en geven je een blij gevoel. In dit doosje vind je 52 kleurrijke inspiratiekaartjes boordevol optimistische inzichten en gedachten. Hiermee dompel je jezelf onder in positieve vibes!

9. Krachtkaarten Met Caracter

Krachtkaarten Met Caracter

Aan een lijst met de beste spirituele kaarten, mag deze kaartenset zeker niet ontbreken. Deze set Zonnestralen bevat voor elk van de zeven chakra’s – de energiecentra in je lichaam – passende en krachtige affirmaties. De 49 Krachtkaarten zijn intuïtief en kunstzinnig vormgegeven en geïnspireerd op de zeven chakrakleuren. Ervaar (meer) liefde, energie en vertrouwen en leef het leven dat jij wilt leven. Laat je eigen innerlijke licht stralen.

Of je nu bekend bent met de chakra’s of niet, dat maakt niet uit. Kennis van de chakra’s is namelijk niet perse nodig om effectief gebruik te kunnen maken van deze set.

De Krachtkaarten Met Caracter zijn een effectief middel om bewust stil te staan bij jouw wensen, kwaliteiten en gevoelens. Ze helpen je om je gedachten positief te sturen en daarmee meer (zelf)vertrouwen te krijgen. Je wordt je bewust van wat jij wil en kan en ervaart steun in waar jij zelf voor kiest.

Je kunt de kaarten voor jezelf gebruiken, maar je kunt ze ook met vrienden en familie delen. Je kunt het zelfs in verschillende werk- spelvormen doen om met elkaar tot waardevolle gesprekken en inzichten te komen. Als coach, leraar, trainer of begeleider bent, dan zijn de kaarten ook zeer waardevol om in te zetten bij jouw gesprekken, oefeningen en activiteiten.

10. Crazy Manifestor Affirmatiekaarten

Wil jij jouw droomleven manifesteren? Dan kunnen deze spirituele kaarten jou daarbij helpen! In het Crazy Manifestor kaartendeck zitten 55 kaartjes die jou direct zullen helpen om jouw grootste dromen werkelijkheid te laten worden. Ze leren je groot te dromen en te vertrouwen op het universum. Bovendien zijn de kaartjes er prachtige luxe uit en zijn ze allemaal uniek en anders.

Veelgestelde vragen over spirituele kaarten

Hopelijk heb je bij deze de beste spirituele kaarten voor jou gevonden. Mocht je nog algemene vragen hebben, dan kunnen de volgende veelgestelde vragen met antwoorden je wellicht verder helpen.

– Hoe gebruik je spirituele kaarten?

Er zijn verschillende soorten spirituele kaarten, dus hoe je ze gebruikt, hangt af van het kaarten deck dat je koopt. Sommige spirituele kaarten zijn bedoeld om elke dag één kaartje te trekken. Andere zijn bedoeld om te delen met vrienden en familie. Weer andere zijn beter in spel vorm of om zelf je favoriete kaartje uit te kiezen.

Hoe je spirituele kaarten gebruik, hangt ook af van het doel waarvoor je ze gebruikt. Wil je gewoon een extra dosis positiviteit? Of wil je antwoord op een specifieke vraag? Op de verpakking of in de handleiding van de spirituele kaarten die je koopt, zit een uitleg voer hoe je de kaarten het beste kunt gebruiken.

Als je een leraar, trainer of coach bent dan kunnen spirituele kaarten ook zeer waardevol zijn om te gebruiken in je les, training of sessie. 

– Wat zijn inzichtkaarten?

Inzichtkaarten zijn waardevolle hulpmiddelen om richting te geven aan je dag of beleving op dat moment. Het kunnen grote steungevers zijn wanneer je keuzes moet maken of extra begeleiding nodig hebt. De kaarten bestaan vaak uit korte wijsheden die je kunnen helpen bij het maken van een beslissing of het geven van wat extra motivatie.

De kaarten geven je dus geen voorspellingen en kunnen geen toekomst bepalen, maar bieden wel een houvast en een inzicht op de dingen die je meemaakt. De naam zegt het ook: “inzicht”. Je krijgt zicht op bepaalde vragen of situaties die jou bezig houden.

– Wat zijn affirmatiekaarten?

Affirmatiekaarten zijn kaarten met daarop een positieve uitspraak, vaak over jezelf of je leven. Affirmaties zijn korte bekrachtigende en positieve zinnetjes die je tegen jezelf in herhaling zegt. Daarmee her-programmeer je je onderbewustzijn, waardoor je positiever in het leven gaat staan en positiever naar jezelf gaat kijken. Je hele leven kan veranderen in positieve zin, met de juiste affirmatie.

Wanneer ze hardop worden voorgelezen of stil in je hoofd worden gereciteerd, stimuleren ze een positieve verschuiving in stemming, energie en intentie. En op het gebied van mentaal welzijn kan dit een enorm nuttig hulpmiddel zijn voor diegenen die vastzitten in een sleur, zich neerslachtig voelen of het gevoel hebben dat ze niet hun beste leven leiden.

– Hoe gebruik je affirmatiekaarten?

Affirmatiekaarten kun je op verschillende manieren gebruiken. Over het algemeen trek je een affirmatiekaart na een geleide meditatie of aan het begin van de dag om je te helpen “een intentie te zetten” of om je dag goed te beginnen. Je kunt ook zelf een kaar uitkiezen die op dat moment het meest relevant voor jou is. Als je ‘s morgens vroeg een van deze kaarten leest, begint je dag als het ware met positieve energie.

Het lezen van een affirmatiekaart elke ochtend doordrenkt je dagen en weken met goede voornemens. ‘S Nachts kunnen ze ook een gevoel van rust en sereniteit herstellen voordat ze naar bed gaan.

Je kunt elke dag een ander kaartje trekken en hardop of in je hoofd voorlezen. Je kunt ook één of meer favoriete affirmatiekaarten kiezen die je voor een aantal dagen of weken blijft herhalen, om het diep in je onderbewustzijn te planten.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *