orakelkaarten

Beste Orakelkaarten: Top 10!

Ben je opzoek naar de beste orakelkaarten? Dan zijn we hier om je daaraan te helpen!

Een orakelkaarten deck is een verzameling kaarten welke prachtig geïllustreerd zijn. Je kunt ze gebruiken om inzichten te krijgen, te beslissen over de volgende stappen of om toegang te krijgen tot het goddelijke, afhankelijk van met wie je contact hebt.

Er talloze mogelijkheden, van kunst met een godinnenthema tot maanbeelden. Elke kaart, ongeacht het thema van het kaartspel, zal een duidelijk geformuleerde boodschap bevatten.

Als je een tarotkaartlezer bent, weet je dat hoewel orakelkaarten tot dezelfde familie behoren, ze nogal verschillen. Een tarotspel is een verzameling van 78 kaarten die een bepaalde structuur volgen, terwijl orakelkaarten meestal een vrijere vorm hebben. Verderop in dit artikel zullen we deze verschillen duidelijk uitleggen. Bekijk hier een lijst met de beste tarotkaarten.

Er zijn geen vaardigheden nodig om orakelkaarten te lezen. Ze zijn voor iedereen toegankelijk. Ze zijn bedoeld als eenvoudige hulpmiddelen voor positieve verandering. Ze hebben minder regels dan tarotkaarten. Je hoeft geen volledige spreads te doen. Je hoeft niet te interpreteren wat de kaarten samen betekenen. Als gevolg hiervan kunnen lezingen concreter zijn dan met tarot. Orakelkaarten komen meteen ter zake.

Of je het kaartspel nu gebruikt voor waarzeggerij, schaduwwerk, liefdesvragen of dagelijkse begeleiding, de beste orakelkaarten zijn slechts een klik van je vandaan. Hieronder hebben we de 10 beste opties op een rijtje gezet.

Lees gauw verder om de beste orakelkaarten voor jou te ontdekken!

Beste Orakelkaarten – Top 10

We zijn opzoek gegaan naar de beste orakelkaarten en daar is een top 10 uitgekomen. Bij het samenstellen van deze top 10 hebben we gekeken naar de kwaliteit en de klanten beoordelingen. We hebben enkel orakelkaarten van hoge kwaliteit en met echte waarde toegevoegd aan deze lijst. Ook hebben alle orakelkaarten in de lijst hoge beoordelingen gekregen van mensen die er al mee werken.

Bekijk de verschillende orakelkaarten en lees de korte beschrijvingen door, om de beste orakelkaarten vooor jou uit te kiezen. Voel ook aan welke orakelset het beste bij jou past. Je intuïtie laat je nooit in de steek en zal je helpen het beste kaartendeck uit te kiezen.

1. Godinnen orakelkaarten

Godinnen orakelkaarten

Godinnen zijn engelachtige, sterke, liefdevolle wezens die je met alles in je leven willen helpen. In deze kaarten zul je kennismaken met godinnen uit verschillende culturen, en zul je zien hoe zij je kunnen helpen. Elke kaart heeft een eigen boodschap over hoe je de kwaliteit kunt verhogen van je leven, je gezondheid, je relaties, financiën, carrière en je spirituele pad.

De prachtige afbeeldingen laten Kuan Yin zien, Lakshmi, Brigti, Isis maar ook godinnen uit de Keltische traditie, van de Maya’s, de Egyptenaren, de boeddhisten en uit Tibet.

De bijbehorende handleiding helpt je om de juiste reading te doen voor jezelf, voor je vrienden en familie en voor clienten. Of je nu een beginner bent of een ervaren professional, je zult ervaren dat het werken met de godinnen goddelijke magie in je leven brengt.

2. De wijsheid van het universum orakelkaarten

Als je verlangt naar de wijsheid van het universum, dan kan dit kaarten deck je daarbij helpen. Echte wijsheid is het licht en de liefde die uit je ziel stralen. Echte wijsheid is zowel universeel als uniek – tijdloos en oneindig.

Met deze inspirerende orakelkaarten krijg je direct toegang tot je innerlijke wijsheid en zul je antwoorden vinden op al je vragen. In het bijbehorende boekje vindt je  de betekenis van alle kaarten, zodat je jezelf en anderen dagelijks waardevolle readings kunt geven. 

Voor elk type vraag is er een geschikte legging voorhanden. Zo kan bijvoorbeeld een reading met 1 kaart meer duidelijkheid scheppen over een verwarrende situatie en kan de Regenboogchakra-legging je helpen om de energie van een persoon of relatie te begrijpen. Leg de kaarten en laat het universum tot je spreken!

3. Engelen antwoorden orakelkaarten

Soms heb je een eenvoudig antwoord nodig op je vraag, een antwoord dat meteen veel duidelijkheid creëert. Dit kan een ‘ja’ of een ‘nee’ zijn, of je wilt weten wanneer je die baan krijgt, een zielsverwant tegenkomt, een beter huis krijgt enz. Deze kaarten bieden je betrouwbare leiding wanneer je een kort en krachtig, maar vriendelijk antwoord nodig hebt.

Als je je in een verwarrende situatie bevindt, geven deze kaarten je een rechttoe rechtaan antwoord en de duidelijkheid die je zoekt. Doreen Virtue en Radleigh Valentine hebben deze orakelkaarten gemaakt, die een eind maken aan jouw zoeken naar het antwoord door de meest stellige informatie te geven die je nodig hebt.

Samen met de duidelijke handleiding geven de 44 kaarten je stap voor stap aanwijzingen. Met de kaarten van Engelen antwoorden krijg je heldere, directe en liefdevolle boodschappen van je beschermengelen.

4. Het orakel van de lichtwerkers

Het orakel van de lichtwerkers

Het orakel van lichtwerkers is een ander geweldig kaartendeck als je opzoek bent naar de beste orakelkaarten. Lichtwerkers zijn ‘oude zielen’ die een bepaalde eigenschap gemeen hebben: ze willen graag helpen. Ze proberen veranderingen en nieuwe overtuigingen in de wereld te brengen die gebaseerd zijn op liefde en niet op angst. Verder verlangen ze naar een leven vol passie en doelen, en willen ze iets betekenen op spiritueel niveau.

Als je je hierin herkent of je hierdoor aangesproken voelt, zijn deze kaarten en het bijbehorende boekje voor jou bedoeld. Ze kunnen je in grote mate helpen groeien in je rol als lichtwerker door bepaalde vragen waarmee je zit te beantwoorden en door je de spirituele begeleiding te geven die je nodig hebt.

5. Orakelkaarten de helende kracht van universele liefde

Als je opzoek bent naar de beste orakelkaarten, dan is dit ook een geweldig deck om voor te aan. Veel van wat er in ons leven gebeurt, wordt niet bewust door ons geregistreerd. We streven naar geluk en voldoening, maar verliezen tijdens al dat zoeken soms uit het oog wie we werkelijk zijn en wat er echt toe doet. Deze inspirerende orakelkaarten houden je als het ware een spiegel voor die je laat zien wat je precies voelt en denkt.

Richt je vragen tot de helende kracht van de Universele Liefde en krijg inzicht in wat er op een dieper niveau in je ziel leeft. Neem de kaarten ter hand, kies een legging die aansluit bij je vragen en ontdek in het bijbehorende boekje de betekenis van de kaarten, zodat je ze op de juiste manier kunt interpreteren en gebruiken om in contact te komen met de helende kracht van Universele Liefde.

6. Opgestegen meesters orakelkaarten

Opgestegen meesters orakelkaarten

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde en je zult er velen kennen uit verhalen over vroeger. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Leer de opgestegen meesters kennen via de kaarten. Ze brengen je hun boodschap en geven je leiding. De kaarten zijn zodanig ontworpen dat zowel beginners als ervaren orakelgebruikers er gemakkelijk mee kunnen werken.

7. Helende Engelen Orakelkaarten

Helende Engelen Orakelkaarten

De helende engelen Orakelkaarten nodigen je uit om contact met hen te maken. Ze vertellen je hun wijze lessen via de kaarten. Stel je vraag. De engelen horen je en geven het antwoord dat bij jou past.

Bevrijd jezelf van de afleidingen in je leven en luister naar de zachte klanken van de hemelse helpers. Ze staan je bij en spreken tot je via de prachtige illustraties van Josephine Wall, die de mysterieuze wereld van de engelen zichtbaar heeft gemaakt.

De handleiding helpt je om de boodschappen van de engelen te duiden. Luister naar wat ze je te vertellen hebben en ervaar hun overweldigende liefde voor jou.

8. De wijsheid van de vrouwelijke ziel orakelkaarten

De wijsheid van de vrouwelijke ziel orakelkaarten

De wijsheid van de vrouwelijke ziel is een krachtig kaartendeck die jou verder kan helpen in het leven. Bezielde vrouwen laten zich elke dag inspireren door het heilige vrouwelijke, de universele kracht die Moeder Aarde en de kosmos onlosmakelijk met elkaar verbindt. Ze vinden in haar een spirituele gids op het pad naar een dieper zielsbewustzijn.

Deze orakelkaarten verbinden je met deze goddelijke essentie, zodat je toegang krijgt tot je diepste innerlijke wijsheid. Want hoewel we denken dat echte wijsheid zich buiten onze ziel bevindt, zijn al onze antwoorden eigenlijk al in onszelf aanwezig. Activeer je intuïtie en verbeelding met het boekje en de kaarten in deze doos en maak contact met een krachtige stem die zelfliefde en positieve intenties ondersteunt en je zo dichter bij je vrouwelijke zelf brengt.

9. Verlicht je Geest Orakelkaarten

Verlicht je Geest Orakelkaarten

Verlicht je geest met de orakelkaarten van Rebecca Campbell. Deze prachtige orakelkaarten zijn gemaakt om je te helpen om met jouw aanwezigheid de wereld lichter te maken. De 44 kaarten, verdeeld in vijf series, versterken het contact met je intuïtie, waardoor je het leven kunt leiden dat helemaal overeenkomt met wie je echt bent.

De 5 verschillende series:

  • Bevestigingskaarten geven je een snelle tip en directe leiding
  • Vraagkaarten helpen je te luisteren naar wat je ziel je influistert
  • Actiekaarten geven aan welke actie je moet nemen
  • Activeringskaarten zetten je aan tot innerlijk helen
  • Overdrachtskaarten brengen je in contact met de ondersteunende energieën

10. Fluisteringen om te Helen Orakelkaarten

Fluisteringen om te Helen Orakelkaarten

De Fluisteringen om te Helen van Angela Hartfield met de prachtige illustraties van Josephine Wall helpen je om liever voor jezelf te zijn, ze versterken je en geven je emotioneel, fysiek en spiritueel weer een gevoel van welzijn.

Of je nu een gebroken hart wilt helen, een moeilijke situatie op je werk wilt oplossen, of een manier wilt ontdekken waarop je je overtuigingen en je gedrag het beste met elkaar in overeenstemming kunt brengen, deze kaarten zijn een bron van steun en geven je hierbij leiding en inzicht. Vraag de kaarten om raad wanneer je het moeilijk hebt. De rustgevende energie en wijsheid zullen je op weg helpen om je leven weer in evenwicht te brengen en het te helen.

Lees de diepgaande boodschappen van Angela Hartfield en neem ieder detail van de afbeeldingen van Josephine Wall in je op. Laat de energie die dit bij je oproept op je inwerken en straal deze uit. Het is tijd om je hart te ontsluiten voor echt, diep en volledig persoonlijk helen.

Veelgestelde vragen over orakelkaarten

Hopelijk heb je bij deze de beste orakelkaarten voor jou gevonden. Mocht je nog algemene vragen hebben dan kunnen de volgende veelgestelde vragen met antwoorden je wellicht verder helpen.

– Wat is het verschil tussen orakelkaarten en tarotkaarten?

Orakelkaarten en tarotkaarten lijken op elkaar en behoren tot dezelfde familie, toch zijn ze verschillend. Beide bestaan ze uit een verzameling kaarten met prachtige illustraties erop. Er zit een handleiding bij beide en ze moeten met een gevoel van intuïtie worden getrokken. Daar houden hun overeenkomsten op. Terwijl tarotspellen typisch variaties zijn van dezelfde 78 kaarten, hebben orakelspellen talloze mogelijkheden, van kunst met een godinnenthema tot maanbeelden. En hoewel effectieve tarot-lezingen het onthouden van de betekenissen (en omkeringen) van kaarten inhouden, vereisen orakelspellen geen voorkennis. Elke kaart, ongeacht het thema van het kaartspel, zal een duidelijk geformuleerde boodschap bevatten.

Tarotkaarten hebben allemaal een heel specifieke betekenis, maar orakelkaarten zijn wat je maar wilt. Verschillende kaarten kunnen helpen om verschillende energieën, krachten en wijsheden naar voren te brengen, maar er zijn dus geen specifieke kaarten die specifieke dingen betekenen, zoals het geval is met tarotkaarten.

Vanwege het feit dat orakelkaartspellen allemaal uniek zijn, zijn er talloze verschillende variaties. Sommige decks richten zich op het putten van energie uit heilige symbolen uit het verleden. Anderen helpen je de kracht van de maan te gebruiken om je vragen te beantwoorden. Welk type orakelkaartspel je ook wilt, het is waarschijnlijk beschikbaar. Velen komen ook met gidsen om je op je reis te helpen. Om een ​​lang verhaal kort te maken: met orakelkaartspellen kun je je metingen aanpassen en de wijsheid en energie krijgen die je specifiek zoekt.

beste orakelkaarten

– Hoe kies je orakelkaarten?

Het is het beste om alle factoren in overweging te nemen bij het kiezen van welk deck je wilt kopen. Er zijn veel opties online beschikbaar, maar niet elk deck is geschikt voor elke gebruiker. Hier zijn enkele dingen die je in gedachten moet houden om de beste orakelkaarten voor jou uit te kiezen:

– Doel

Vraag jezelf af waarom je de orakelkaarten wilt kopen. Wil je dat het dient als een kanaal om met je voorouders te communiceren of misschien wil je de engelen om begeleiding vragen? Of misschien probeer je kaarten te kopen die je helpen creatiever na te denken of motivatie geven?

– Persoonlijke connectie

Intuïtie speelt een hele belangrijke rol bij het kiezen van de juiste orakelkaarten voor jou. Kies voor het kaartendeck waar je je het meeste door aangetrokken voelt.

– Vertegenwoordiging

Elk deck probeert een boodschap over te brengen door middel van verschillende tekens en symbolen. Daarom heeft elk orakel- en tarotdeck een bepaald thema dat past bij de specifieke behoeften van de gebruikers.

– Creativiteit

Kies ook voor een kaartendeck waarmee je creatief kunt zien en welke er prachtig uitziet volgens jou. Eenvoudigere illustraties laten niet veel ruimte voor persoonlijke interpretaties en zijn over het algemeen beter voor beginners. Je wilt ook zeker geen deck kiezen dat visueel niet aantrekkelijk voor je is.

– Kaartformaat

De grootte van de kaarten is van belang als het gaat om het schudden ervan en het omgaan met het kaartspel in het algemeen. Iedereen heeft een persoonlijke voorkeur; sommigen willen dat de kaarten kleiner zijn en gemakkelijker te schudden, terwijl anderen misschien grotere kaarten willen zodat ze de gedetailleerde illustraties beter kunnen zien.

– Kwaliteit

De kwaliteit van de kaarten is een van de belangrijkste dingen om te overwegen wanneer je besluit om orakelkaarten te kopen. Het heeft vooral invloed op de levensduur van het kaartspel, maar geeft ook aan hoe gemakkelijk het is om met de kaarten om te gaan.

– Prijs

De prijs kan ook een factor zijn tijdens het maken van een keuze voor de beste tarotkaarten. Je wilt natuurlijk kaarten kopen die de prijs waard zijn en je wilt zeker niet te veel betalen voor een product dat niet aan je normen voldoet.

– Gids / handleiding

Gidsen zijn een geweldige aanvulling op een orakelspel, zelfs als je een ervaren gebruiker bent. Ze bieden een kijkje in het creatieve denken van de auteur en onthullen mogelijk nieuwe manieren om het kaartspel te lezen en te interpreteren.

– Klanten beoordelingen

Een laatste factor waar je naar kunt kijken zijn de klanten beoordelingen. Door deze van te voren door te lezen, om je er achter wat andere gebruikers van de kaarten vinden. Als zij zeer positief zijn, dan is het waarschijnlijk aantrekkelijker om de kaarten te kopen, dan wanneer klanten klagen en ontevreden zijn. In onze lijst hebben we enkel kaartendecks opgenomen met hoge klanten reviews.

– Hoe gebruik je orakelkaarten?

Het mooie van orakelkaarten is dat je ze kunt gebruiken zoals je wilt. Zo kun je bijvoorbeeld elke dag, of één keer in de week een kaart trekken, die richting geeft aan je dag of week. Je kunt bijvoorbeeld de kaarten schudden en visualiseren wat je de komende week van plan bent om te doen en dan een kaart trekken. Dan zou je intuïtief moeten aanvoelen wat de kaart je vertelt voordat je je toevlucht neemt tot de handleiding voor meer concrete antwoorden.

Of je nu wel of niet gelooft dat orakelkaarten enige vorm van energetische kracht of magie bevatten, het bedenken van een vraag en het interpreteren van een mogelijk antwoord kan nog steeds waardevol zijn. De kaarten halen je even uit je interne monoloog en bieden een nieuw perspectief.

Je kunt bijvoorbeeld ook je verleden, heden en toekomst visualiseren of op een blaadje tekenen en dan voor elk van deze tijdperiode een kaart trekken met bulp van je intuïtie. Deze kunnen je dan helpen een duidelijk beeld te schetsen en eventueel adviezen en richtlijnen geven.

Wat zijn de voordelen van orakelkaarten?

Het is nooit te laat om een ​​nieuwe vaardigheid op te pikken, hoe mysterieus of mystiek het ook mag klinken. Als je je afvraagt ​​waarom iemand orakelkaarten zou kopen, volgen hier een paar van de belangrijkste redenen:

– Vergroot je zelfbewustzijn

Als je jezelf openstelt voor de wereld van orakelkaarten en Tarot, zul je je realiseren dat er altijd veel meer is dan op het eerste gezicht lijkt als het gaat om verschillende omstandigheden en toevalligheden die mensen in hun leven ervaren.

– Verbind je met het goddelijke

Heilige symbolen orakelkaarten zijn bedoeld om je in staat te stellen te communiceren met hogere geesten, van je voorouders tot engelen tot opgestegen meesters.

– Een beslissing nemen

Je kunt de kaarten altijd gebruiken om om begeleiding te vragen als je op een kruispunt in je leven staat en niet helemaal zeker weet wat te doen.

– Verbeter je intuïtie

Bij het betreden van de wereld van de metafysica draait alles om vertrouwen op je intuïtie en creativiteit. En net zoals mensen in de sportschool trainen om sterker te worden, kun je trainen om je creativiteit en intuïtie een boost te geven door het lezen van orakelkaarten.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *