beste neusstrips

Beste neusstrips tegen mee-eters: Top 5!

Ben je opzoek naar de beste neusstrips? Dan ben je hier aan het juiste adres! We hebben de top 5 beste neusstrips voor je opgezocht en hier op een rijtje gezet.

Er zijn duizenden at home skincare producten en huidverzorgingsbehandelingen  op de markt, maar geen enkele is zo bevredigend als neusstrips (ook wel poriestrips genoemd). In tegenstelling tot maskers, serums en crèmes, die even de tijd nodig hebben om in te werken, geven deze handige strips direct resultaat.

Neusstrips verwijderen vuil, olie en dode huidcellen zonder schade aan te richten, waardoor ze een veilige en snelle optie zijn om poriën te verkleinen en mee-eters te verwijderen. Niet alle neusstrips zijn echter van dezelfde kwaliteit. Sommige strips kunnen irriterend zijn door bepaalde ingrediënten die zijn toegevoegd of juist zijn weggelaten. Opzoek gaan naar de beste neusstrips is daarom verstandig!

Lees gauw verder om 5 van de beste neusstrips van dit moment te ontdekken!

Beste neusstrips om poriën te zuiveren en mee-eters te verwijderen -Top 5

We zijn opzoek gegaan naar de beste neusstrips om poriën te zuiveren en daar is een top 5 uitgekomen. Bij het samenstellen van deze lijst hebben we gekeken naar kwaliteit, werking en klanten beoordelingen. 

We hebben de prijs bij elke neusstrip benoemd. Houd er echter rekening mee dat deze prijs iets kan afwijken, afhankelijk van wanneer je dit artikel leest (i.v.m. kortingen of prijsverhogingen).

Bekijk de afbeeldingen, lees de beschrijvingen, vergelijk eventueel de beoordelingen en kies op basis daarvan de beste neusstrips tegen mee-eters voor jou uit!

1. Dear She Nose Pore Strips

 • Prijs: €12,99
 • 10 stuks

De poriënstrips van Dear She verdienen absoluut een plek in de top 3 van beste neusstrips. Deze strips bieden een effectieve en eenvoudige reinigingsbehandeling die speciaal is ontwikkeld om verstopte poriën aan te pakken. Dankzij de houtskooldeeltjes in de strips worden vuil en overtollige oliën geabsorbeerd, waardoor mee-eters snel en effectief worden verwijderd. Dit resulteert in een egale, schone en gladde huid.

Wat deze neusstrips extra bijzonder maakt, is dat ze ook Aloë Vera-extracten bevatten, bekend om hun helende eigenschappen. Je zult al na één keer gebruik een merkbaar verschil ervaren. Bij regelmatig gebruik helpen deze diep reinigende neusstrips ook om de poriën te verkleinen, waardoor de huid fris aanvoelt en er stralend uitziet.

2. Garnier SkinActive Neus strips Charcoal

 • Prijs: €6,79
 • 4 stuks

Een andere uitstekende keuze voor neusstrips zijn de houtskoolneusstrips van Garnier. Deze strips zijn speciaal ontworpen om hardnekkige mee-eters snel en gemakkelijk van de neus te verwijderen. Bovendien zijn ze ook effectief voor het verwijderen van mee-eters op het voorhoofd en de kin.

Deze poriestrips zijn verrijkt met natuurlijke houtskool afkomstig van de Japanse eik. De houtskool staat bekend om zijn absorberende en zuiverende eigenschappen. Het helpt de poriën te reinigen, mee-eters en mee-eters te verwijderen en overtollig talg te verminderen.

3. Biore met houtskool neusstrips

 • Prijs: €6,99
 • 6 stuks

Ook willen we graag de houtskool neusstrips van Biore aanbevelen! Deze neusstrips bieden een diepe reiniging dankzij de kracht van houtskool, dat als een magneet werkt op vuil, vet en mee-eters. In slechts 10 minuten verwijderen ze het wekelijks opgebouwde vuil uit je poriën. Het resultaat? Een huid die tot wel 3 keer minder vet is na slechts één gebruik, en een gezicht dat optimaal schoon aanvoelt. Je vervelende mee-eters zullen als sneeuw voor de zon verdwijnen, waardoor je kunt genieten van een frisse en stralende huid.

4. Black Gold Mask Blackhead Remover 

masker tegen mee eters

Dit is geen speciale neusstrip tegen mee-eters, maar een volledig gezichtsmasker. Ideaal voor wanneer je meerdere mee eters op verschillende plekken op je gezicht hebt. 

Dit masker verwijdert dode huidcellen, verkleint de poriën en heeft een diepreinigende en zuiverende werking. Bovendien zorgt het voor optimale hydratatie, vermindert het puistjes, verwijdert het mee-eters, vermindert het littekens en heeft het anti-aging eigenschappen.

Het Black Gold Mask levert direct resultaat door een diepe reiniging en zuivering van de huid. Mee-eters verdwijnen, puistjes verminderen en de huid wordt gekalmeerd. Dit masker is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Daarnaast is het Black Gold Mask ook speciaal ontwikkeld voor gebruik op de neus. Het zorgt voor een zachtere huid en geeft direct merkbare resultaten. Het masker hecht zich zonder lijm aan de huid.

Hoe gebruik je het Black Gold Mask gezichtsmasker?

 1. Reinig je gezicht met warm water om de poriën te openen.
 2. Breng een dunne laag van het zwarte masker aan op je huid met je vingertoppen.
 3. Wacht 15 minuten en begin met het voorzichtig verwijderen van het droge masker door het af te pellen.

5. Sensefit Charcoal Nosestrips

Ontdek de buitengewone werking van de Sensefit Charcoal anti-mee-eter strips! Deze strips bieden een ideale oplossing voor het effectief verwijderen van hardnekkige mee-eters op de neus, het voorhoofd en de kin.

De Charcoal neusstrips zijn speciaal samengesteld met natuurlijke houtskool afkomstig van de Japanse eik. Deze houtskool staat bekend om zijn uitzonderlijke absorberende en zuiverende eigenschappen.

Ervaar de volgende voordelen van de Sensefit Charcoal strips:

 1. Zuivering van de poriën: De strips dringen diep door in de poriën en helpen deze grondig te reinigen, waardoor vuil en onzuiverheden effectief worden verwijderd.
 2. Bestrijding van mee-eters (blackheads): De strips hebben een krachtige werking tegen mee-eters. Ze hechten zich aan de mee-eters en trekken ze zachtjes uit de poriën, zodat je huid er fris en schoon uitziet.
 3. Verwijdering van overtollig talg: De houtskool absorbeert overtollig talg, waardoor je huid minder vet aanvoelt en er matte en helder uitziet.

Met de Sensefit Charcoal anti-mee-eter strips geniet je van een diepe reiniging en een verbeterde huidtextuur. Voeg deze effectieve strips toe aan je huidverzorgingsroutine en geniet van een zuivere en stralende huid!

Neusstrips gebruiken

Neusstrips gebruiken is vrij gemakkelijk. Hier volgt een kort stappenplan om het meeste uit je neusporiënstrips te halen:

 • Stap 1: Was je gezicht en dep deze droog
 • Bonusstap: Om de poriën te openen, stoom je je gezicht 5 minuten of gebruik je een warme handdoek gedurende 3-5 minuten. Dit helpt de strip zich vast te grijpen op diepe en hardnekkige poriën.
 • Stap 2: Maak je neus goed nat.
 • Stap 3: Trek de strip van de plastic achterkant en breng de gladde kant aan op je neus. Druk voorzichtig aan om te zorgen dat de stip goed vast zit.
 • Bonusstap: Je kunt de neusstrips ook over je kin en voorhoofd of andere gebieden gebruiken die vatbaar zijn voor mee-eters.
 • Stap 4: Laat de strip 5-10 minuten drogen totdat deze stijf begint aan te voelen.
 • Stap 5: Begin langzaam en voorzichtig de strip te verwijderen, beginnend bij de randen. Trek of scheur de strip niet van je huid. Als het te ongemakkelijk wordt om te verwijderen, maak de strip dan grondig nat en trek hem voorzichtig los.
 • Stap 6: Spoel eventuele resten weg en voila, je neus is nu vrij van mee-eters!
beste neusstrips

Veelgestelde vragen over neusstrips / poriestrips

Hopelijk heb je de beste neusstrips tegen black heads gevonden. Mocht je nog vragen hebben dan kunnen de volgende veelgestelde vragen met antwoorden je wellicht verder helpen.

– Hoe werken neusstrips?

Neusstrips of poriestrips verwijderen de bovenste lagen van dode huidcellen en mee-eters. Ze verwijderen het vuil dat zich in de poriën ophoopt, waaronder dode huidcellen, olie, was, gemengde gist en bacteriën. Sommige van deze verstopte poriën worden mee-eters. Wanneer dode huidcellen en de olie die erin zitten worden blootgesteld aan lucht worden ze namelijk zwart.

Poriestrips zijn vaak gemaakt van een geweven materiaal dat is gecoat met een kleefmiddel, waardoor de strip aan een natte huid blijft kleven. Vaak wordt houtskool hiervoor gebruikt. Nadat het op het gezicht is aangebracht, droogt de poriënstrip binnen 10 tot 15 minuten, waarna je hem eraf trekt en alles verwijdert wat aan de strip blijft plakken.

– Hoe vaak moet je neusstrips gebruiken?

1 keer per week is meer dan genoeg. Je ziet na 1 keer al meteen resultaten. Het wordt aangeraden om neusstrips niet vaker dan één keer per week te gebruiken, omdat de lijm irritatie van de huid kan veroorzaken. Lees altijd de instructies op de verpakking goed door voor gebruik.

– Kun je mee-eters voorkomen met het gebruik van neusstrips?

Nee helaas niet.  Ondanks het vermogen om vuil te verwijderen, is het een korte termijn oplossing voor een persoon die vatbaar is voor acne. Ze kunnen de ontwikkeling van acne gedurende ongeveer een dag verminderen, maar ze moeten worden gebruikt als onderdeel van een groter huidverzorgingsprogramma.

– Hoe kun je zorgen voor een nog diepere reiniging?

Neusstrips reinigen de poriën van de neus, maar voor een echte diepe reiniging is het de moeite waard om ook naar andere producten te kijken. Omdat de strip alleen aan het oppervlak van je neus plakt, mist hij al het vuil en de olie die zich diep in je poriën verstopt en die zich kan ophopen en tot puistjes of mee-eters kan leiden.

Voor een diepe porie reiniging wordt exfoliëren aangeraden. Hiermee dring je nog dieper door in de poriën en kun je echt al het vuil verwijderen. De Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant is hier het ideale product voor. Het is een krachtige vloeistof die dode huidcellen verwijderd en puistjes en mee-eters tegen gaat. Dankzij het ingrediënt salicylzuur verwijderd het niet alleen dode huidcellen van het huidoppervlak maar ook degene binnenin de porie.

– Kan iedereen neusstrips gebruiken?

Poriestrips werken het beste voor mensen met een niet-gevoelige huid die vettig is en vatbaar is voor mee-eters. Wanneer je een hele gevoelige huid hebt, wordt het gebruik van poriestrips afgeraden. Ook als je huidaandoeningen hebt zoals eczeem, rosacea of seborroe hebt, wordt het gebruik van dit soort strips afgeraden. Dit komt omdat elk van deze aandoeningen negatief kunnen reageren op zowel de veelvoorkomende soorten lijm in poriestrips als op de wrijving die het gebruik ervan met zich meebrengt.

– Kunnen neusstrips huid irritatie veroorzaken?

Wanneer je de strips op de juiste manier gebruikt is dit zeer zeldzaam. Wanneer je de strips echter te vaak gebruikt of te lang op de huid laat zitten, kan irritatie ontstaan. Er zal in dit geval wat roodheid op de huid ontstaan. Het wordt daarom aangeraden om poriënstrips niet vaker dan één keer per week te gebruiken en te stoppen met gebruik als je merkt dat je huid er erg geïrriteerd van wordt.

– Is het slim om je gezicht te stomen voor het gebruik van neusstrips?

Ja dit is zeker een goede tip. Heet water en stoom kunnen helpen om de talg in je poriën los te maken. Zo kunnen je strips de talg beter verwijderen. Maak een stoombad voor je gezicht en ga erboven hangen voor ongeveer 5 tot 10 minuten. Je kunt ook een speciale gezichtssauna / stomer hiervoor gebruiken. Je poriën gaan hierdoor wijder open en het is dan gemakkelijker om mee-eters te verwijderen.

– Hoe vind ik de beste neusstrips?

Wij hebben 90% van het werk al voor je gedaan door de hele markt af te zoeken naar de beste neusstrips. Hier zijn de 3 toppers in dit artikel uit gekomen. 

In je zoektocht naar de beste neusstrips tegen mee eters is het ook slim om de klanten beoordelingen eens goed door te nemen. Op deze manier kun je achter de kwaliteit van een product komen, zonder dat je het zelf eerst hoeft aan te schaffen. Klanten zijn vaak heel eerlijk, waardoor je precies achter de pluspunten, maar ook de minpunten van een bepaald product kunt komen. Veel mensen hechten daarom ontzettend veel waarde aan de beoordelingen van de klant, meer dan aan de informatie van de fabrikant.

Als je klanten beoordelingen gaat doornemen om een beter beeld van een product te krijgen, zorg er dan wel voor dat je altijd meerdere beoordelingen leest en niet je mening na één beoordeling klaar hebt. Een product kan bijvoorbeeld 100 positieve beoordelingen hebben en 2 negatieve. Lees er daarom een aantal en kijk wat het meeste naar voren komt.

Bij het samenstellen van onze lijst hebben wij nauwkeurig naar de klanten beoordelingen gekeken om de beste opties te vinden. We hebben enkel neusstrips met veel positieve beoordelingen in onze lijst opgenomen.

1 thought on “Beste neusstrips tegen mee-eters: Top 5!”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *