aha en bha

Beste mee eter verwijderbaar: Top 5!

Ben je opzoek naar de beste mee-eter verwijderaar? Dan ben je hier aan het juiste adres! In tegenstelling tot andere vormen van acne zijn mee-eters niet rood of ontstoken, maar ze zijn wel hardnekkig. Met veel standaard middeltjes tegen puistjes zijn ze niet weg te krijgen. Dit is waar mee-eter verwijderaars van pas kunnen komen! Je hebt ze vast wel eens voorbij zien kopen in je Instagram feed of via advertenties, en je afgevraagd of ze echt werken.

Het goede nieuws is: ja dat doen ze! Let echter wel op, niet elke mee-eter verwijderaar is van dezelfde kwaliteit. Sommige kunnen je gezicht binnen een paar weken 100% egaal en vrij van onzuiverheden maken, terwijl andere niks te lijken doen. 

We zijn daarom opzoek gegaan naar de beste blackhead removers op de markt en daar is een top 5 uit gekomen. Lees gauw verder om de beste mee-eter verwijderaar voor jou uit te kiezen!

Wat zijn mee-eters?

Mee-eters lijken misschien ingewikkeld (en ze zijn absoluut ingewikkeld om van af te komen), maar reden voor hun bestaan ​​eenvoudig. Mee-eters ontstaan ​​wanneer een porie verstopt raakt met dode huidcellen en olie. Wanneer dit materiaal wordt geoxideerd door blootstelling aan lucht, lijkt het zwart, vandaar de naam ‘mee-eter’. In wezen treden mee-eters in de loop van de tijd op als talg, make-up en ander milieuafval zich ophopen in je poriën.

Wat is een mee-eter verwijderaar?

Een mee-eter verwijderaar is een klein vacuüm handapparaat dat over een mee-eter wordt geplaatst. De milde zuigkracht haalt de olie en de dode huid uit de porie. Andere woorden voor mee eter verwijderaars zijn: blackhead remover (de letterlijke Engelse vertaling) en porie reinigers of porie stofzuigers.

Beste mee-eter verwijderaar – Top 5

Hieronder hebben we 5 van de beste mee-eter verwijderaars voor je op een rijtje gezet. Bij het samenstellen van deze top 5 is gekeken naar de kwaliteit, functies en klanten beoordelingen. 

We hebben de prijs bij elk apparaatje benoemd. Houd er echter rekening mee dat deze prijs iets kan afwijken, afhankelijk van wanneer je dit artikel leest (i.v.m. kortingen of prijsverhogingen).

Bekijk de afbeeldingen, lees de korte omschrijvingen en vergelijk eventueel de beoordelingen om de beste mee-eter verwijderaar voor jou uit te kiezen!

1. Wellyness Blackhead Remover

Prijs: €43,99

Met deze krachtige Blackhead Remover verdwijnen jouw mee-eters, puistjes en je glimmende huid binnen no time! Alle onzuiverheden worden aangepakt met dit handige apparaatje, dat geschikt is voor elk huidtype.

Voordelen en kenmerken van deze mee eter verwijderaar:

✓ Ergonomisch en stevig design
✓ Reduceert een vette huid
✓ Stimuleert de bloedsomloop
✓ Vermindert rimpels & fijne lijntjes
✓ 3 verschillende standen
✓ 6 verschillende opzetstukjes
✓ Langdurig oplaadbare batterij
✓ HD camera met LED lamp

2. Vilune Mee Eter Verwijderaar 

Prijs: €18,95

De Vilune black head remover helpt je af te komen van verstopte poriën, oneffenheden en blackheads. Met de unieke methode zorgt deze mee eter verwijderaar er niet alleen voor dat er minder mee-eters ontstaan, maar ook dat roodheid vermindert en huidveroudering wordt tegengegaan. 

Deze mee eter verwijderaar heeft maar liefst 6 opzetstukken:

 • Ronde opening – Large (Schuin) : Geeft de huid een subtiele lift en vermindert ouderdomsvlekken
 • Ronde opening – Large: Focust op het verwijderen van mee eters en geeft de huid een lift
 • Ronde opening – Medium: Werkt tegen mee eters, acne & een vette huid
 • Ronde opening – Small: Behandelt de vette huid op gevoelig plekken
 • Ronde opening – Extra Small: Reiniging, verzorging & massage voor alle huidtypen
 • Ovale opening: Vermindert rimpels en verbetert de huidelasticiteit

Deze mee eter verwijderaar is geschikt voor ieder huidtype. De vette huid wordt gereinigd van mee eters en verstopte poriën en bij een droge huid zorgt deze handige tool ervoor dat crèmes en serums beter worden opgenomen.

Je kunt deze black head remover gemakkelijk opladen via USB en draadloos gebruiken. Hierdoor kun je deze overal gebruiken.

3. Vivefly Healthcare Blackhead Remover Vacuüm

Prijs: €64,99

De Lamore pore cleanser werkt als een klein stofzuigertje en verwijdert zo overtollig talg en mee-eters zonder druk te zetten op de jouw gezicht. Zo worden de poriën op een milde manier gereinigd en ziet jouw huid er snel weer 100% egaal en zuiver uit!

Het fijne comfortabele design ligt fijn in de hand en het systeem zo opgebouwd dat alle knoppen op de meest bereikbare plekken zitten. Dit in combinatie met de positionering van het afleesscherm als de connectoren om hem op te laden.

Dit apparaat is voorzien van een LED display en weergeeft zo een optimaal beeld van jouw huidbehandeling. Op het scherm is te zien hoe lang de behandeling moet duren, welke versnelling is geselecteerd én wordt de batterijstatus getoond. Als de batterij leeg is kun je dit fijne apparaat binnen 2 uurtjes weer 100% opladen.

6 verschillende zuigstanden
De mee eter verwijderaar is voorzien van 6 zuigstanden en wordt geleverd met verschillende opzetstukken. Zo stel jij een behandeling samen die perfect bij jouw huid past en volledig is afgestemd op jouw specifieke huidproblemen.

4 unieke schoonmaakopzetstukken:

 • De grootste kop: behandelt grove poriën en mee-eters en is zeer geschikt voor het verwijderen van vuilresten.
 • De smalle ronde kop: verwijdert make-upresten en overtollige huidoliën en is goed te gebruiken op de gevoelige huid.
 • De kop met microkristallen: verwijdert onderhuidse puisten en verstopte haarzakjes en is daarmee zeer effectief voor zwaardere huidproblemen.
 • De ronde cosmetische kop: dagelijks te gebruiken voor een milde reiniging en verzacht harde lijntjes en plooiingen.

4. Femmezz Blackhead Remover

Prijs: €34,99

Met deze mee eter verwijderaar inclusief comedonenlepels ben je binnen 2-5 weken van je mee-eters en puistjes af. De poriën reiniger bevat een krachtige computer waardoor deze van duurzame kwaliteit is en perfect functioneert.

Met zijn 5 verschillende zuigniveaus is het sterk genoeg om mee eters en acne te verwijderen voor elk huid type. Het beschikt over 6 verschillende kopstukken die elk hun eigen functie vervullen. De elektrische gezichtsreiniger is klein en compact, zodat je die overal kan meenemen.

5. Jayli Care Blackhead Remover

Prijs: €26,99

Als je last hebt van acne, puistjes, mee eters, grove poriën, of wat voor onzuiverheden dan ook. De Jayli Care poriënreiniger is je redder in nood! Deze mee-eter verwijderaar op waterbasis zorgt voor een diepe reiniging van de huid. Deze natuurlijke zuurstofinjectie zorgt voor een optimaal resultaat en een stralende huid.

Voordelen en kenmerken:

✓ Verwijdert ook make-up en oliën;
✓ Reinigt met water;
✓ Diepe reiniging zorgt ervoor dat puistjes niet terugkeren;
✓ Geschikt voor ieder huidtype;
✓ Zorgt voor een strakkere en glanzende huid;
✓ 6 verschillende opzetstukjes;
✓ 3 verschillende zuigkrachtniveaus;
✓ USB oplaadbaar;
✓ Makkelijk in gebruik

Waarop te letten bij het kiezen van de beste mee eter verwijderaar

In je zoektocht naar de beste mee eter verwijderaar zijn er een aantal factoren om te overwegen. Hier volgen de belangrijkste dingen om op te letten:

– Verschillende koppen

Zoek naar een mee eter verwijderaar met meerdere koppen die geschikt is voor jouw huidtype. De meeste merken worden geleverd met verschillende vervangende sondes. Kies je sonde op basis van je huidbehoeften. Kies de kleinere voor het verwijderen van kleine mee-eters en grotere opzetstukken om grote gebieden te behandelen.

– Verschillende standen

Kies een product met verschillende zuigintensiteitsniveaus. Gewoonlijk vereisen hardnekkige mee-eters een hoge intensiteit, terwijl je voor kleine poriën een lagere stand kunt gebruiken. Als een apparaat verschillende standen heeft kun je hier een beetje mee spelen totdat je de beste instellingen hebt gevonden.

– Klanten beoordelingen

In je zoektocht naar de beste mee eter verwijderaar is het ook slim om de klanten beoordelingen eens goed door te nemen. Op deze manier kun je achter de kwaliteit van een product komen, zonder dat je het zelf eerst hoeft aan te schaffen. Klanten zijn vaak heel eerlijk, waardoor je precies achter de pluspunten, maar ook de minpunten van een bepaald product kunt komen. Veel mensen hechten daarom ontzettend veel waarde aan de beoordelingen van de klant, meer dan aan de informatie van de fabrikant.

Als je klanten beoordelingen gaat doornemen om een beter beeld van een product te krijgen, zorg er dan wel voor dat je altijd meerdere beoordelingen leest en niet je mening na één beoordeling klaar hebt. Een product kan bijvoorbeeld 100 positieve beoordelingen hebben en 2 negatieve. Lees er daarom een aantal en kijk wat het meeste naar voren komt.

Bij het samenstellen van onze lijst hebben wij nauwkeurig naar de klanten beoordelingen gekeken om de beste opties te vinden. We hebben enkel apparaatjes met veel positieve beoordelingen in onze lijst opgenomen.

Andere manieren om van mee-eters af te komen

Naast het gebruiken van een mee-eter verwijderaar, zijn er nog andere dingen die je kunt doen (in combinatie) om van mee-eters en puistjes af te komen. Hoewel het verleidelijk kan zijn, knijp ze in ieder geval nooit uit! Meestal gaat dit ook niet bij mee eters omdat het vaak geen bobbeltje op de huid is. Als je ze wel uitknijpt kan dit leiden tot huidbeschadiging, waaronder littekens.

Hier zijn enkele andere technieken die je kunnen helpen om van mee-eters af te komen en waarmee je ze zoveel mogelijk kunt voorkomen:

 • Gebruik een reiniger of exfoliator met salicylzuur. Salicylzuur breekt de dode huidcellen af ​​en de olie verstopt je poriën. (koop hier)
 • Exfolieer met alfahydroxyzuur (AHA), zoals glycolzuur (koop hier)
 • Gebruik retinol (koop hier)
 • Gebruik niet-comedogene gezichtsproducten
 • Was je gezicht na het zweten
 • Slaap niet in je make-up
 • Overweeg om naar een dermatoloog te gaan voor een chemische peeling

Veelgestelde vragen over mee-eter verwijderaars / black head removers

Hopelijk heb je de beste black head remover voor jou kunnen vinden. Mocht je nog vragen hebben dan kunnen de onderstaande veelgestelde vragen en antwoorden je wellicht verder helpen.

– Hoe werken mee-eter verwijderaars?

In tegenstelling tot actuele huidverzorgingsproducten die de talg, dode huidcellen, vuil en andere onzuiverheden exfoliëren of oplossen, gebruiken poriestofzuigers zuigkracht om de smurrie fysiek voor je ogen te verwijderen.

– Welke resultaten kan ik verwachten?

Je lichaam maakt per dag 40.000 dode huidcellen aan, en deze dode cellen komen terecht in je haarzakjes en poriën! Ze verstoppen zich in de poriën van je gezicht en vooral op het oppervlak van je neus, hier zie je het meeste resultaat. We raden aan om je te richten op de gebieden die het meest vet zijn: de hoek van je neus bijvoorbeeld. Je zult direct na gebruik resultaat zien en je zult je meteen fris voelen. Binnen 1 tot 2 weken na gebruik zullen je mee-eters beginnen te verdwijnen als gevolg van een algehele schonere, gezondere huid.

– Hoe gebruik je een mee-eter verwijderaar?

Nu dat je waarschijnlijk de beste mee-eter verwijderaar voor jou hebt uitgekozen, is het ook handig om te weten hoe dat je deze gebruikt. Het apparaat werkt vrij eenvoudig: schuif het mondstukgedeelte gewoon over je gezicht (zonder te lang op één plaats te blijven hangen) om vuil van het oppervlak van je huid ‘op te zuigen’.

Maak altijd voor gebruik het mondstuk van het apparaat goed schoon. Ontsmet deze ook regelmatig om te voorkomen dat er bacteriën in gaan zitten.

Plaats om te beginnen het apparaat voorzichtig op een deel van je gezicht met verstopte poriën, zoals de zijkant van je neus. Zet het apparaat aan en begin op de laagste stand. Schuif het voorzichtig over het oppervlak van je huid en werk in korte trekken. Hier zou je die rush van voldoening moeten krijgen als je ziet dat vuil en dode huid uit je poriën worden gezogen. Richt je alleen op gebieden met verstopte poriën en laat het mondstuk niet te lang op één plek staan.

– Is het veilig om mee-eter verwijderaar te gebruiken?

Mee eter verwijderaars zijn over het algemeen veilig in gebruik. Zorg er echter wel dat je de juiste instellingen gebruikt en niet te lang op een plek blijft. Met andere woorden, als je het vacuüm op de hoogste stand zet, worden er niet noodzakelijk meer mee-eters verwijderd, maar het kan zijn dat je een ‘zuigzoen’ plek achter laat op je nek. Leg dit maar eens uit aan je partner!

– Werkt het op elke huid?

Ja, de meeste blackhead removers, waaronder degene uit de bovenstaande ‘Beste mee-eter verwijderaar top 5’, zijn geschikt voor elk huidtype en elke leeftijd.

– Hoe kun je het meeste uit je mee-eter verwijderaar halen?

Experts raden aan om voordat je het apparaat gebruikt, stoom te gebruiken om overtollig talg los te maken. Een warme douche kan al helpen, maar je kunt ook een gezichtssauna / stomer gebruiken of met je hoofd boven een hete bak water gaan hangen.

– Doet de behandeling pijn?

Het gebruik van een black head remover zou geen pijn moeten doen, maar het brengt wel het risico met zich mee van blauwe plekken of irritatie van de huid als je de verkeerde instelling gebruikt of het te lang op één plek laat staan.

Als je een gevoelige huid hebt, actieve acne of een huidaandoening zoals rosacea, ga dan voorzichtig te werk. Gebruik het apparaat niet vaker dan één keer per week en gebruik het nooit op een beschadigde huid.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *