beste magnetische armband

Beste magnetische armbandjes: Top 5!

Ben je opzoek naar de beste magnetische armbandjes? Dan zijn we hier om je daaraan te helpen!

Magnetische armbanden bestaan ​​al vele jaren, maar worden de laatste tijd steeds populairder. Magneten worden al tientallen jaren gebruikt vanwege hun helende eigenschappen. Magnetisme werd voor het eerst ontdekt in 600 voor Christus, de genezende krachten van magneten zouden Cleopatra enthousiast hebben gemaakt. Het werd echter pas echt een bekend fenomeen in de twintigste eeuw gerealiseerd.

Magnetische sieraden en magnetische armbanden in het bijzonder helpen bij veel kwalen en door de jaren heen hebben we veel onderzoek gedaan naar hun belang en hun voordelen. Verderop in dit artikel vertellen we je meer over de voordelen van magnetische armbanden.

Niet elke magnetische armband is echter van dezelfde kwaliteit, dus het is belangrijk om wat onderzoek te doen voordat je er zomaar een aanschaft. Om je te helpen hebben we de hele markt afgespeurd, opzoek naar de beste magnetische armbanden. Hier zijn 5 winnaars uit gekomen.

Lees gauw verder om de beste magnetische armbandjes te ontdekken!

Beste magnetische armbandjes – Top 5

We zijn opzoek gegaan naar de beste magnetische armbandjes en daar is een top 5 uitgekomen. Bij het samenstellen van deze top 5 hebben we gekeken naar kwaliteit, stijl, prijzen en beoordelingen.

Van sommige armbandjes in de lijst zijn meerdere kleuren en stijlen beschikbaar. Door op de oranje buttons te klikken krijg je meer informatie over de armbanden, de prijzen en de verschillende stijlen om uit te kiezen.

Bekijk de verschillende opties en lees de korte beschrijvingen door om de beste magnetische armband of beste magnetische armbanden voor jou uit te kiezen!

1. Koperen Magneet Armband “Twirl”

Koperen Magneet Armband “Twirl”

Als je opzoek bentnaar de beste magnetische armbandjes, dan is de selectie aan kopere magnetische armbanden op Spiru een geweldige optie om voor te gaan.Koper wordt in verband gebracht met Venus, de liefdesgodin, die staat voor vrouwelijkheid, aantrekkingskracht, ontvankelijkheid en vriendelijkheid. Koper biedt een harmonische verbinding tussen het fysieke en het astrale lichaam, en kan gebruikt worden voor zuivering en uitbalanceren van je energiestroom.

Het staat bekend als conductor (verbindingskracht) die de overdracht van energie kan vergroten. Met haar natuurlijke geneeskracht kun je koper gebruiken om verbindingen te leggen tussen de verschillende eigenschappen van stenen om je heen. Koper activeert en opent ook de chakra’s.

Deze armband bestaat uit koper met kleine magneetjes aan beide einden. Deze koperen magneet armband is in veel verschillende modellen te bestellen, welke allemaal net wat anders zijn. Je kunt ze allemaal zien door op de button hieronder te klikken.

2. Armband Chakra’s Magnetisch Koper

Armband chakra’s Magnetisch Koper

Deze magnetische armband is ook van koper. We hebben bij de koperen armband hierboven al uitgelegd waar koper voor staat en wat het voor je kan betekenen. Zo kan koper bijvoorbeeld de chakra’s activeren en openen.

Chakra is Sanskriet voor ‘wiel’ en betekent wiel van energie. Het zijn de energiecentra in je lichaam. De meeste tradities gaan uit van zeven chakra’s. Soms wordt er ook van acht of negen gesproken. De chakra’s samen vormen een systeem. Dat betekent dat ze effect op elkaar hebben en samenwerken. Ieder chakra in ons heeft specifieke eigenschappen en functies. De chakra’s zijn namelijk verschillende soorten bewustzijn.  

Het zijn eigenlijk de verschillende gebieden in je leven. Zo is het eerste chakra bijvoorbeeld gekoppeld aan overleven en het tweede aan creativiteit. Het derde is je gevoel van eigenwaarde en het vierde vertelt je iets over de liefde. Chakra vijf is je communicatie, zes geeft inzicht en het zevende verbindt je met het hogere. Chakra’s zijn dus voelbaar in je lichaam en af te lezen aan je gedrag. Om chakra’s te beïnvloeden of te leren kennen, worden vaak speciale kleuren, symbolen en edelstenen gebruikt.

Deze armband bestaat uit gemagnetiseerd koper met ingelegde granaat, carneool, citrien, chrysoliet, loliet, lapis lazili en amethist (de kleuren van de 7 chakra’s).

3. Magnetische Edelsteen Armband Hematiet

Edelsteen Armband Hematiet Paars Magnetisch

Als je opzoek bent naar een mooie magneetarmband, dan is dit misschien ook wel de beste magnetische armband voor jou. Deze optie is beschikbaar in verschillende prachtige stijlen en kleuren. De armbanden zijn gemaakt van gemagnetiseerde Hematiet en gekleurde tussenkralen.

Hematiet is de meest effectieve steen om je te doen aarden. Het kan je helpen om praktisch te denken. Hematiet kan het auraveld weer in evenwicht brengen. Naast om te aarden is Hematiet ook een van de meest effectieve stenen om te aarden en om andere edelstenen te ontladen. Liefhebbers geloven dat de steen zowel de mannelijk als vrouwelijke polariteiten bezit: yin en yang, positief en negatief. Hij zou je moed en kracht kunnen geven.

Deze edelsteen magneet armband is in veel verschillende modellen en kleuren te bestellen. Je kunt ze allemaal zien door op de button hieronder te klikken.

4. WiseGoods Magnetische Toermalijn Armband

magnetische armband

WiseGood heeft ook een magnetische armband van hoge kwaliteit op de markt gebracht. Het is een mooie, toermalijn armband, voor zowel mannen als vrouwen. De magnetische armband houdt jouw energie in balans en ziet er daarnaast erg mooi uit. De armband is gemakkelijk om- en af te doen door de elastische binnenkant. Hij is gemaakt van RVS; een stevig materiaal dat lang mooi blijft. Het is een prachtige armband voor jezelf, of om cadeau te doen!

5. Desire of Goods Magnetische armband

Desire of Goods Magnetische armband

En dan de laatste, maar zeker niet de minste optie in dit rijtje: de magnetische armband van Desire of Goods. Deze magnetische armband zorgt ervoor dat negatieve ionen naar je lichaam worden tegengehouden. Dagelijks krijgen we duizenden negatieve ionen binnen vanuit apparaten zoals mobiele telefoons, computers, tablets etc.

Het magnetische veld creëert evenwicht in het menselijk lichaam. Het kan helpen voor een goede bloedsomloop en het kan spierspanning verminderen en flexibiliteit verhogen. Daarnaast kan het vermoeidheid en spanning verminderen en daarmee je prestatieniveau verhogen. Ook kan het je slaap verbeteren en ongemak verlichten.

De armband is gemaakt van hoogwaardig edelstaal. In de binnenkant van de armband zitten diverse magneten bevestigd voor de werking van het product. De armband kan je bovendien helpen met afvallen omdat het een aantal symptomen in je lichaam controleert. Dit geldt alleen in combinatie met een gezonde levensstijl.

De voordelen van magnetische armbanden

Het bezitten van een van de beste magnetische armbandjes, kan veel voordelen hebben. Hieronder volgen een aantal van de belangrijkste voordelen en redenen waarom mensen magnetische armbanden kopen:

– Kan de pijn van artritis en artrose helpen verminderen

Er is enorm veel onderzoek gedaan naar de gezondheidsvoordelen van magnetische armbanden. Een van de belangrijkste voordelen van het dragen van een magnetische armband is het verminderen van de pijn van artrose. Pijn door artrose op verschillende plekken, zoals aan de heup en knie neemt af bij het dragen van magnetische armbanden. Als je last hebt van artrose is het daarom zeker de moeite waard om een magneet armband te dragen, om te kijken of het voor jou ook zo goed werkt.

– Laat de energie vrij door je lichaam stromen

De gezondheidsvoordelen van magnetische armbanden worden al duizenden jaren besproken en gebruikt door veel verschillende culturen, zoals de Chinezen en Egyptenaren. De Chinezen geloven dat magnetische armbanden ervoor zorgen dat de “qi”, of de natuurlijke energiebanen van het lichaam, vrij kunnen openen en stromen, wat op zijn beurt de gezondheid bevordert.

– Verbeteren van de bloedstroom

Magnetische armbanden kunnen ook de bloedstroom helpen verbeteren, wat op zijn beurt helpt om ontstekingen, melkzuur, calciumafzettingen en andere gevaarlijke gifstoffen in het lichaam te verminderen.

– Bevorderen een goede nachtrust

Van magnetische armbanden wordt ook aangenomen dat ze een vredige slaap bevorderen; dit komt simpelweg omdat wordt aangenomen dat magneten de productie van het hormoon melatonine in het lichaam beïnvloeden, waardoor we weten wanneer we moeten slapen en wanneer we wakker moeten worden.

– Helpen bij het produceren van endorfine

Van magnetische armbanden wordt aangenomen dat ze het lichaam helpen om endorfine te produceren – dit zijn de natuurlijke “feel good”-chemicaliën van het lichaam. Dit betekent dat magnetische armbanden ook helpen om angst en stress te verminderen en je uiteindelijk gelukkiger te maken.

– Ze zijn trendy

Naast de voordelen van magnetische armbanden voor je gezondheid, zijn ze ook erg hip. Veel sterren en bekendheden zijn gezien met magnetische armbanden, waaronder David Beckham, Tom Cruise en Cristiano Ronaldo. Magnetische armbanden zien er mooi uit en ze zijn in veel verschillende stijlen en kleuren te kopen, waardoor er altijd een bij zit die bij jouw stijl past.

– Ze zijn betaalbaar

Ook niet onbelangrijk: magnetische armbanden zijn betaalbaar. In tegenstelling tot sommige sieraden, worden magnetische armbanden als zeer betaalbaar beschouwd, wat betekent dat het een geweldige manier is om sieraden te kopen zonder je bank te plunderen.

magnetische armbanden

Veelgestelde vragen over magnetische armbanden

Hopelijk heb je bij deze de beste magnetische armband voor jou gevonden. Mocht je nog algemene vragen hebben dan kunnen de volgende veelgestelde vragen met antwoorden je wellicht verder helpen. 

– Hoe draag je een magnetische armband op de juiste manier?

De beste plaats om een ​​magnetische armband te dragen is om je pols, de plek waar je normaal gesproken ook een armband draag. Het is belangrijk om de armband direct op de huid te dragen, zonder dat er materiaal, zoals een kledingstuk tussen zit. De armband moet goed aansluiten maar niet te strak zitten, zodat hij oncomfortabel zit. De magneten op de armband moeten zich aan de binnenkant van de armband bevinden met directe toegang tot je huid en drukpunten.

Er zijn twee gebruikelijke soorten magnetische armbanden, schakelarmbanden en armbanden aan 1 stuk. Bij schakelarmbanden moet je de armband op zijn plaats klikken en je kunt ook schakels verwijderen en toevoegen om je armband groter en kleiner te maken zodat hij om je pols past. Andere magnetische armbanden zijn meestal gemaakt van koper of verkoperd met magneten aan de uiteinden van de armband, deze zijn meestal verstelbaar zodat de magnetische armband kan worden aangepast precies aan je polsmaat.

– Kan een magnetische armband stijlvol zijn?

Ja, dat kan zeker. Zoals je in de top 5 hierboven al kunt zien zijn er veel verschillende magnetische armbanden om uit te kiezen. Zo zit er hopelijk altijd een stijl bij die bij je past. Het mooie van een magnetische armband is dat het niet echt uitmaakt van welk materiaal de rest van de armband is gemaakt, zolang het maar magneten. Als de armband magneten heeft, dan pluk je altijd de voordelen ervan. Een ander groot voordeel van een magnetische armband is dat je hem, zelfs als je geen kwalen hebt, toch kunt dragen als een gewone mooie armband. Dit komt omdat magneten onschadelijk zijn.

– Kan ik een magnetische armband om beide polsen dragen?

Ja dat kan. Mogelijk voor een sterker effect kan het geen kwaad om er een om elke pols te dragen. Vraag bij ernstige aandoeningen advies aan een medische professional. In de meeste gevallen is één magnetische armband echter voldoende.

– Kun je ‘s nachts een magnetische armband dragen?

Zoals eerder benoemd zijn magneten onschadelijk. Dit betekent dat je je armband kunt dragen zo vaak en voor zolang je wilt. Zolang het comfortabel aanvoelt, kun je je magnetische armband dus ook gewoon ‘s nachts dragen. Het kan zelfs erg nuttig zijn omdat de magnetische armband tijdens je slaap minimaal beweegt, en het is waarschijnlijker dat je er op deze manier meer profijt van hebt.

– Kun je een magnetische armband dragen, zelfs als je geen aandoening hebt?

Ja, dat kan, een magnetische armband kan geen kwaad voor iemand die hem draagt ​​zonder kwalen. Magneten zijn natuurlijk, de aarde is een magneet, we zijn omringd door magneten en ze maken deel uit van onze natuurlijke wereld, daarom is het dragen van een magnetische armband ongevaarlijk als je geen aandoening hebt. Het kan ook dan voordelen hebben voor je gezondheid of hoe je je voelt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *