beste keelsnoepjes

Beste keelsnoepjes 2023: Top 5!

Ben je opzoek naar de beste keelsnoepjes? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Een zere keel is een van de meest vervelende dingen en het kan je hele mood verpesten. Of je nu lichtelijk last hebt van een pijnlijke keel, of dat je bij elke keer dat je slikt een mes in je keel voelt, wij zijn hier om je te helpen.

We zijn opzoek gegaan naar de beste keelsnoepjes van 2023 en daar zijn 5 toppers uitgekomen! Natuurlijk kan het helpen om je keel te verzachten door je vocht op peil te houden en vooral warme dranken te drinken, maar er gaat niets boven een zuigtablet om je pijnlijke symptomen te verlichten en je keelpijn een beetje beter te maken.

Lees gauw verder om de beste keelsnoepjes voor jou te ontdekken!

Beste keelsnoepjes 2023 – Top 5

We zijn opzoek gegaan naar de beste keelsnoepjes van 2023 en daar is een top 5 uitgekomen. Bij het samenstellen van deze top 5 hebben we gekeken naar de kwaliteit, ingrediënten, prijzen en beoordelingen.

Bekijk de verschillende opties en lees de korte beschrijvingen door om de beste keelsnoepjes voor jou te kiezen. Je kunt er natuurlijk ook meerdere uitproberen om je favoriet te ontdekken!

1. Strepsils Citroen & Honing Zuigtabletten 

Strepsils helpen bij beginnende keelpijn. Het is een geneesmiddel met antibacteriële ingrediënten waarvan klinisch is bewezen dat ze de bacteriën doden die keelpijn veroorzaken. De tabletten met de citroen en honing verzachten de keel snel. De zuigtabletten werken nog lang nadat het zuigtablet op is.

Deze zuigtabletten hebben de smaak citroen & honing, maar het merk heeft meerdere smaken zuigtabletten, waardoor er voor ieders smaak wel wat tussen zit.

De zuigtabletten verzachten de keel snel en zorgen ervoor dat een keelpijn niet erger wordt. Strepsils zijn geschikt voor volwassenen en kinderen van 6 jaar oud. Je mag om de 2 a 3 uur 1 tablet langzaam opzuigen. Het wordt aangeraden om Strepsils voor maximaal 3 dagen te gebruiken.

2. A. Vogel Keeltabletten

Keeltabletten a vogel

Deze keeltabletten van het merk A. Vogel verzachten de keel waardoor jij hier minder last van hebt. De actieve ingrediënten – Echinacea en Salvia – zijn 100% natuurlijk. Echinacea stimuleert bovendien het immuunsysteem en verhoogt de weerstand. Salvia staat bekend om haar zuiverende eigenschappen.

Om deze zuigtabletten een natuurlijke aangename smaak te geven zijn er twee planten aan toegevoegd: de pepermunt en stevia.  Stevia is een plantje dat van nature zoet is en daardoor een natuurlijke smaak geeft, zonder suiker.

3. Anta Flu Menthol Classic Keelpastilles

Anta Flu Classic Hoestbonbons zijn dé klassieke keelpastilles met drop- en mentholsmaak die je keel verzachten en je adem doen verfrissen. Dit lekkere keelsnoepje bevat enkel natuurlijke aroma’s, is vrij van kleurstoffen en is individueel verpakt in een FSC gecertificeerd papieren wikkel zodat je op ieder moment van de dag kunt genieten van een Anta Flu keelpastille.

4. Ricola Active Air Kruidenpastilles Menthol 

Ricola Active Air Kruidenpastilles Menthol zijn keelsnoepjes met een heerlijke en krachtige frisse smaak. Ze geven je het gevoel vrijer te kunnen ademen dankzij een sterke concentratie van krachtige, natuurlijke ingrediënten – met name menthol. De pastilles geven je het gevoel van een hap frisse lucht. De snoepjes zijn tevens vrij van suiker en gezoet met de natuurlijke zoetkracht uit Stevia, lekker en verantwoord dus. Deze keelsnoepjes zijn ook geschikt voor veganisten.

5. Salus Alpenkraft Bonbons 

Salus Alpenkraft Bonbons

Salus Alpenkraft Bonbons zijn handige snoepjes voor onderweg met onder andere venkel, tijm, pepermunt en eucalyptusolie voor een verzachtende invloed op de keel en luchtwegen. In ons vochtige, wisselvallige klimaat is het verstandig te zorgen voor een goede weerstand en vrije ademhaling. Om de luchtwegen in goede conditie te houden, is het van belang deze te beschermen tegen deeltjes van buitenaf, zoals rook en stof. De slijmstoffen in de mond, keel en luchtwegen spelen daarbij een belangrijke rol.

Veelgestelde vragen over keelsnoepjes

Hopelijk heb je bij deze de beste keelsnoepjes voor jou gevonden. Mocht je nog vragen hebben dan kunnen de onderstaande veelgestelde vragen met antwoorden je wellicht verder helpen.

– Werken keelsnoepjes echt?

Ja keelsnoepjes werken echt, maar je moet wel weten waarvoor. Het is belangrijk op te merken dat keelpastilles je keel van infectie niet echt genezen. In plaats daarvan helpen ze de symptomen te verlichten en pijn te verlichten. Een zere keel verdwijnt meestal vanzelf na drie of vier dagen. Als het echter langer aanhoudt of als je symptomen verergeren, kun je het beste je huisarts raadplegen.

– Zijn Strepsils de beste keelsnoepjes?

Veel keelsnoepjes zijn goed en pijnverlichtend, maar Strepsils zijn de favoriet van heel veel mensen. Strepsils biedt snelwerkende verlichting die helpt voorkomen dat keelpijn erger wordt. Strepsils zuigtabletten kalmeren niet alleen je keel, ze helpen ook bacteriën te bestrijden omdat ze twee effectieve antiseptica bevatten.

– Kun je ook teveel keelsnoepjes nemen?

Het is niet erg om veel keelsnoepjes te nemen, het zijn namelijk geen medicijnen zoals paracetemols waarvan je er maar een aantal per dag mag nemen. Als je last hebt van je keel, eet je al gauw een hele verpakking keelsnoepjes leeg. Het enige waar je mee op moet letten zijn natuurlijk de calorieën.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *