beste hyaluronzuur capsules

Beste hyaluronzuur capsules: Top 5!

Ben je opzoek naar de beste hyaluronzuur capsules? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Voor een perfect gehydrateerde, soepele en egale huid is er één ingrediënt die met kop en schouders boven de rest uitsteekt: hyaluronzuur. Deze geliefde bevochtiger heeft het vermogen om tot 1000 keer zijn eigen gewicht in water vast te houden. Hierdoor wordt je huid diep gehydrateerd en onmiddellijk voller en stralender. Ook vult het fijne lijntjes en rimpeltjes.

De kans is groot dat je al een een hyaluronzuur serum bent tegen gekomen, maar wist je dat je je huid ook van binnen uit kunt verstevigen voor snelle en zeer effectieve resultaten? Dit kan met de beste hyaluronzuur capsules! Hiermee kun je de tijd terug draaien en je huid geven wat het verdiend.

Niet alle hyaluronzuur supplementen zijn echter van dezelfde kwaliteit, dus het is belangrijk om vooraf wat onderzoek te doen voor dat je er zomaar een aanschaft. Om je te helpen zijn we opzoek gegaan naar de beste hyaluronzuur capsules van 2023. Hier zijn 5 winnaars uit gekomen.

Lees gauw verder om de beste hyaluronzuur capsules voor jou te ontdekken!

Beste hyaluronzuur capsules – Top 5

We zijn opzoek gegaan naar de beste hyaluronzuur capsules en daar is een top 5 uitgekomen. Bij het samenstellen van deze top 5 hebben we gekeken naar kwaliteit, ingrediënten, prijzen en meer.

Bekijk de verschillende opties en lees de korte beschrijvingen door om de beste hyaluronzuur capsules voor jou te vinden. Voor meer informatie, zoals over de prijzen en om de supplementen aan te schaffen kun je op de buttons onder de tekstjes klikken.

1. Nutrimea Hyaluronzuur

Nutrimea Hyaluronzuur

Als je opzoek bent naar de beste hyaluronzuur capsules, dan is dit supplement van NUTRIMEA absoluut een van de beste opties om voor te gaan. Deze formule hyaluronzuur + vis-collageen is het ster product van alle anti-aging supplementen van NUTRIMEA. Het combineert de buitengewone hydraterende krachten van hyaluronzuur ( houdt 1000x zijn gewicht vast aan water) met de verstevigende eigenschappen van collageen.

Het resultaat na het gebruik van dit supplement : je huid is van binnen herstelt en de rimpels en kraaienpootjes verdwijnen. Binnen slechts enkele weken heb je een gladde en strakke huid zonder injecties.

De aanwezigheid van hyaluronzuur en collageen in ons lichaam vermindert op een natuurlijke wijze als we ouder worden. Het vermindert 6% iedere 10 jaar met als resultaat, rimpels, minder elasticiteit van de huid en slijtage van de gewrichten. Met cosmetica compenseren we de huid aan de oppervlakte, maar met de formule van NUTRIMEA herstel je je huid van binnenuit voor een lange tijd. De huid wordt aanzienlijk strakker en gladder.

Naast hyaluronzuur en collageen, zijn er nog twee zeer krachtige ingrediënten toegevoegd. Dit zijn vitamine C, ook een krachtig anti-aging element en antioxidant en vitamine A (retinol) om de huid te revitaliseren.

2. Lucovitaal Hyaluronzuur

lucovitaal Hyaluronzuur

Lucovitaal heeft ook een geweldig hyaluronzuur supplement op de markt gebracht. Dit is een hoogwaardig cosmetisch voedingssupplement dat speciaal is samengesteld voor de droge tot zeer droge huid van lichaam en gezicht. Het product bevat hyaluronzuur, een stof die van nature in het bindweefsel van de huid aanwezig is. Het kan ontzettend veel keer zijn eigen gewicht aan water vasthouden, zodat de huid haar vochtgehalte kan behouden.

Hyaluronzuur ondersteunt ook de productie van collageen en helpt het vochtgehalte op peil te houden. Het heeft het vermogen om zich te binden met vocht in de huid, daarom uitstekend toepasbaar bij een droge tot zeer droge huid. Ook helpt het om rimpels te verminderen.

Daarnaast bevatten dit supplement ook een vitamine en mineralen complex met vitamine E, koper, selenium en jodium. Vitamine E is een antioxidant en helpt de cellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Jodium helpt bij de verzorging van de huid van binnenuit en bij het gezond houden van de huid.

3. Orthica Hyaluronzuur

Orthica Hyaluronzuur

Orthica Hyaluronzuur is een supplement dat de huid optimaal hydrateert en deze soepel en elastisch houdt. Het is een voedingssupplement op basis van HyaMax® (hyaluronzuur) en vitamine B8. Hyaluronzuur heeft de unieke eigenschap meer dan 1000 keer het eigen gewicht in water te binden. Dit voedingssupplement helpt van binnenuit mee om de droge huid te hydrateren, de stevigheid van de huid te behouden en zichtbare fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

Vitamine B8 helpt bij de inwendige huidverzorging. HyaMax® is een hyaluronzuur met een laag gewicht, waardoor het goed wordt opgenomen. Bovendien wordt HyaMax® geproduceerd door middel van bacteriële fermentatie, waardoor het ook geschikt is voor vegetariërs en veganisten. Het is gebleken dat een dosering van 120 mg hyaluronzuur kan helpen de huid te hydrateren.

De supplementen van dit merk zitten bovendien in een duurzame verpakking welke gemaakt is van 100% gerecycled plastic (rPET). Door te kiezen voor rPET wordt er bijgedragen aan een meer circulaire economie. Hierdoor hoeft er geen nieuw plastic geproduceerd te worden

De aanbevolen dosering is 1 vegacapsule per dag, bij voorkeur tijdens of na een maaltijd innemen.

4. Vitakruid Hyaluronzuur

Vitakruid Hyaluronzuur

Met het hyaluronzuur supplement van Vitakruid houdt je de huid perfect gehydrateerd, soepel en elastisch. De verpakking bevat 150 capsules van zeer hoge kwaliteit. Dit supplement helpt van binnenuit mee de stevigheid van de huid te behouden en zichtbare fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Het is geschikt voor iedereen die wat extra`s wil geven aan de huid.

Hyaluronzuur is een stof die van nature in het bindweefsel van de huid aanwezig is. Het bestaat uit een lange streng disachariden en komt voor in collageenrijke weefsels zoals de huid. Het is absoluut het beste ingrediënt om de huid van vocht te voorzien. Daarnaast ondersteunt het de productie van collageen en helpt het vochtgehalte op peil te houden. Daarnaast is Vitamine C toegevoegd. Vitamine C is van belang voor de vorming van collageen die helpt de huid te verstevigen en voor de inwendige huidverzorging.

Het supplement bevat een laag molecuulgewicht waardoor deze goed opneembaar. Bovendien is het geschikt voor vegetariërs en veganisten.

5. NOW MSM en Hyaluronzuur

NOW MSM en Hyaluronzuur

Als je opzoek bent naar het beste hyaluronzuur supplement, dan is dit combinatie product ook een geweldige optie om voor te gaan. Deze capsules bevatten naast hyaluronzuur ook methylsulfonylmethaan (MSM). Dit is een vorm van organische zwavel dat gemakkelijk bruikbaar is voor het lichaam. Het zorgt ervoor dat huidcellen zich beter met elkaar kunnen verbinden, doordat er voldoende zwavel bevattende collageenvezels aanwezig zijn. Daarom wordt MSM vaak toegevoegd aan formules om de conditie van huid, haar en nagels te verbeteren.

De samenstelling per capsule bevat:

  • MSM (Methylsulfonylmethaan) 450 mg
  • Hyaluronzuur (natriumhyaluronaat) 50 mg

Dit product is ook geschikt voor vegetariërs en veganisten en vrij van tarwe, gluten, soja, melk, ei, vis, schaaldieren en noten. De aanbevolen dosering is 1 tot twee keer per dag 1-2 vegicaps, bij voorkeur tijdens het eten innemen.

Waarop te letten bij het kiezen voor de beste hyaluronzuur capsules

Wanneer je opzoek bent naar de beste hyaluronzuur capsules, dan is het belangrijk dat je wat onderzoek doet naar verschillende factoren. Hieronder hebben we een lijstje gemaakt met de belangrijkste dingen om naar te kijken bij het kiezen van het beste hyaluronzuur supplement.

– Ingrediënten

Wanneer je opzoek bent naar de beste hyaluronzuur capsules, is het altijd belangrijk om goed naar de ingrediënten te kijken. Je wilt natuurlijk voor een product gaan wat zo puur mogelijk is. Bedenk ook of dat je een supplement wilt met enkel hyaluronzuur, of een supplement wat ook nog andere actieve ingrediënten heeft opgenomen voor een krachtige mix, zoals met collageen (zie nummer 1) of met MSM (zie nummer 5).

Let er ook op dat er bepaalde ingrediënten juist niet in zitten. Zoals bij elk supplement, moet je dus ook goed het etiket controleren om er zeker van te zijn dat er geen mogelijke allergenen in de lijst met hulpstoffen staan. Ingrediënten zoals kunstmatige kleuren, smaken, gluten, GGO’s, soja en gluten kunnen er allemaal voor zorgen dat je hyaluronzuur supplement van lagere kwaliteit wordt en misschien zelfs schadelijk is voor je gezondheid.

– Merkreputatie

Het is ook belangrijk om bij een betrouwbaar en gerenommeerd merk te kopen. Bekende en populaire merken hebben zichzelf vaak al bewezen en zullen er alles aan doen om hun reputatie hoog te houden. Hiervoor is het natuurlijk van belang dat ze producten van hoge kwaliteit op de markt brengen. Dit betekent niet dat nieuwe of onbekende merken geen kwaliteitsproducten kunnen leveren, maar met een bekend merk heb je gewoon wat meer zekerheid.

Merken die al een uitstekende reputatie hebben opgebouwd, zullen er waarschijnlijk meer belang bij hebben die status hoog te houden door producten van hoge kwaliteit te produceren. Let er daarom op hoelang een bedrijf al bestaat en hoe deze bekend staat.

– Klanten beoordelingen

Een laatste factor om naar te kijken, tijdens je zoektocht naar de beste hyaluronzuur capsules, zijn klanten beoordelingen. Door deze grondig door te lezen kun je vaak al achter de kwaliteit en eventuele voor- en nadelen van een bepaald supplement komen. Niet alle supplementen zullen klanten reviews hebben, maar als je ze ziet staan, lees ze dan altijd door. Dit kan waardevolle informatie zijn die je kan helpen bij het uitkiezen van de beste hyaluronzuur capsules voor jou.

Veelgestelde vragen over hyaluronzuur capsules

Hopelijk heb je bij deze de beste hyaluronzuur capsules voor jou gevonden. Mocht je verder nog vragen hebben dan kunnen de volgende veelgestelde vragen met antwoorden je wellicht verder helpen.

– Wat is hyaluronzuur?

Om te beginnen hoef je technisch gezien geen supplement te nemen om hyaluronzuur binnen te krijgen. Het is een “kleverige, gladde substantie” die ons lichaam produceert op natuurlijke wijze. Bijna de helft ervan bevindt zich in de huid.

Een hoog watergehalte zorgt ervoor dat de huid er jeugdig uitziet door een volheid, spanning, stevigheid en het vermogen om “terug te stuiteren” te geven, en hyaluronzuur heeft het unieke vermogen om zich aan watermoleculen te binden en de huid en gewrichten gehydrateerd en gesmeerd te houden.

Hoewel 50% van de totale hoeveelheid hyaluronzuur in het lichaam zich in de huid bevindt, is het ook aanwezig in weefsels, gewrichten en bloedvaten; het speelt met name een sleutelrol bij het soepel aanvoelen van gewrichten, wat mogelijk de gezondheid van gewrichten ondersteunt naarmate we ouder worden.

Naarmate we ouder worden, neemt het hyaluronzuur in de bovenste huidlaag echter aaanzienlijk af. Dit begint als je 20 bent en tegen de tijd dat je 50 bent, is je voorraad hyaluronzuur gehalveerd. De grootte van de hyaluronzuurmoleculen in de huid krimpt ook naarmate we ouder worden. Die factoren, in combinatie met andere veranderingen in ons lichaam en schade door de zon, vervuiling, roken en voeding, zijn enkele van de redenen waarom de ouder wordende huid er droger, dunner en rimpeliger uitziet.

Natuurlijk kan een goed hyaluronzuurserum water in de bovenste laag van je huid trekken en tijdelijk die fijne lijntjes opvullen, maar om je natuurlijke hyaluronzuur reserves aan te vullen, is het nemen van een van de beste hyaluronzuur capsules de beste optie.

– Wat zijn de voordelen van hyaluronzuur supplementen?

Het nemen van een hyaluronzuur supplement heeft veel voordelen voor de gezondheid en het uiterlijk van je huid, maar ook voor bijvoorbeeld je gewrichten. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet:

Bevochtigd de huid:

Hyaluronzuur is een ingrediënt dat de algehele hydratatie bevordert, omdat het een “bevochtiger” is, wat een mooi woord is voor een stof die vocht vasthoudt. Het kan meer dan 1000 keer zijn gewicht in water vasthouden. Het verbetert dus de gezondheid van de huid door hydratatie te stimuleren. Dit is altijd nuttig, maar bijzonder nuttig als je rookt of veel tijd in de zon hebt doorgebracht. Ultraviolette straling, tabak en vervuiling kunnen namelijk de hoeveelheid hyaluronzuur in je huid verminderen.

Verminderd rimpels:

Hyaluronzuur zal de huid steviger, soepeler voller maken, waardoor de huid er jeugdiger en strakker uitziet. Fijne lijntjes en rimpels worden letterlijk opgevuld, voor een prachtige uitstraling en het effect alsof je de tijd teruggedraaid hebt. Het helpt je huid ook beter te rekken en te buigen en weer terug te veren, waardoor toekomstige rimpels ook zo veel mogelijk vermeden worden. Bovendien is het ook bewezen dat dit ingrediënt wonden helpt sneller te genezen en littekens kan verminderen.

Kan gewrichtspijn en artrose verminderen:

Zoals al benoemd is hyaluronzuur niet alleen geweldig voor je huid, maar ook voor je gewrichten. Net zoals je huid vertrouwen je gewrichten ook op vloeistof om goed te kunnen functioneren. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat orale hyularonzuur suppletie de symptomen van artrose verbeteren. Het is dus een heel goed idee om dit geweldige supplement uit te proberen als je last hebt van artrose of gewrichtspijn.

Veilig om langdurig te gebruiken:

Het mooie van alles is dat dit supplement geen risico’s met zich meebrengt en volledig veilig te gebruiken is, zolang je normale doses gebruikt. Ook zul je hoogstwaarschijnlijk geen bijwerkingen ervaren, waardoor er geen reden is om het supplement niet te nemen om jezelf er op je best uit te laten zien!

– Voor wie zijn hyaluronzuur supplementen interessant?

Eigenlijk voor iedereen die zijn huid wilt verbeteren of gezond wilt houden. Er is letterlijk geen persoon die niet kan profiteren van dit ingrediënt. Iedereen kan het goed doen met een beetje meer vocht in de huid, maar als je tekenen van huidveroudering begint op te merken (d.w.z. fijne lijntjes, droogheid en dofheid), kun je meer merkbare voordelen plukken door dit supplement te gaan gebruiken.

Zoals al eerder benoemd is het echter niet alleen gunstig voor de huid, maar ook voor de gewrichten. Als je dus opzoek bent naar wat extra ondersteuning van je gewrichten, kan een hyaluronzuur supplement ook bijzonder nuttig zijn.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *