beste gezichtsbruiner

Beste gezichtsbruiner o.b.v. reviews: Top 5!

Ben je opzoek naar de beste gezichtsbruiner? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Bruiningslampen voor het gezicht zijn erg praktisch en zeer handig in gebruik. Ze zorgen ervoor dat je een prachtige, egale bruine teint krijg vanuit je eigen huis, het hele jaar door. Het is ook ideaal voor mensen waarvan het gezicht altijd minder bruin wordt dan het lichaam of voor mensen die in de winter geen zin hebben om het hele hele lichaam te bruinen onder de zonnebank, omdat dit toch voor het grootste deel bedekt is met kleding.

Al met al is een gezichtsbruiner dus een ideaal apparaat om in huis te hebben. Met zoveel verschillende opties op de markt, kan het echter lastig zijn om de juiste keuze te maken. Om je te helpen zijn we opzoek gegaan naar de beste gezichtsbruiner van dit moment. Daar zijn 5 toppers uitgekomen in verschillende prijsklasse.

Lees gauw verder om de beste gezichtsbruiner voor jou te ontdekken!

5x de beste gezichtsbruiners

We zijn opzoek gegaan naar de beste gezichtsbruiner en daar is een top 5 uitgekomen. Bij het samenstellen van deze top 5 hebben we gekeken naar de kwalitiet, veiligheid, gebruikersgemak en klanten beoordelingen. Ook hebben we rekening gehouden met verschillende budgetten. 

Bekijk de apparaten, lees de omschrijvingen door, bestudeer eventueel de beoordelingen en kies op basis daarvan de beste gezichtsbruiner voor jou uit!

1. BBWC Rubino 93131 Gezichtsbruiner Huidverjonging

De BBWC Rubino 93131 is een multifunctionele gezichtsbruiner die niet alleen zorgt voor een verbeterde huidgezondheid, maar ook een mooiere bruining biedt. Met zijn unieke 15 Watt lampen combineert dit apparaat UV-, collageen- en infraroodlicht, wat resulteert in een verbeterd bruiningsresultaat tot wel 50% in vergelijking met traditionele lampen. Bovendien blijft de huid zacht en soepel.

De Rubino lampen hebben een gebalanceerd spectrum van UV en rood licht, waardoor de huid beter UV kan verdragen en een “Feel Good” ervaring ontstaat tijdens het gebruik. Dit maakt het apparaat uniek in vergelijking met andere gezichtsbruiners.

Naast het bruiningseffect biedt deze gezichtsbruiner vele voordelen, zoals een geleidelijker bruiningsproces, een langdurig zichtbaar resultaat, een glad en fris gevoel van de huid, een verhoogd vitamine effect, bescherming tegen vrije radicalen, activering van de stofwisseling en zuurstoftoevoer naar de huid. Het heeft ook een hoge “feel good” factor.

Hoewel de Rubino 93131 de meest prijzige gezichtsbruiner is in de lijst, is het ook de meest veelzijdige. Het werkt optimaal op de voor- en zijkanten van het gezicht, heeft een digitale timer en schakelt automatisch uit na 30 minuten. Bij de aankoop worden 2 zonnebankbrilletjes meegeleverd.

2. Hapro HB404 HPA Gezichtsbruiner + Aftersun 

Deze luxe gezichtsbruiner is een absolute aanwinst in onze top 5. Het apparaat zorgt voor een perfect egale bruining van je gezicht en schouders. Met een bruiningsgebied van 40 x 60 cm, biedt dit half-body solarium een krachtige hogedruklamp voor snelle en natuurlijke bruiningsresultaten. Met een vermogen van 400 W levert de lamp hoge prestaties en snelle resultaten.

Het gebruiksgemak van deze gezichtsbruiner is opmerkelijk. De ingebouwde afstandsmeter maakt het eenvoudig om de optimale bruiningsafstand te bepalen. Bovendien is het apparaat compact, lichtgewicht en altijd direct klaar voor gebruik. Steek gewoon de stekker in het stopcontact en je bent klaar om te gaan. Het opbergen is net zo gemakkelijk dankzij de snoerwikkelaar. Daarnaast heeft het apparaat een handgreep, waardoor je het moeiteloos kunt meenemen.

Kortom, deze luxe gezichtsbruiner is een krachtige en handige optie voor wie streven naar een gelijkmatige en snelle bruining. Met zijn gebruiksvriendelijke functies en draagbaarheid, is het een uitstekende keuze voor een stralend gebruinde huid.

Beste gezichtsbruiner onder de 300,-

3. BBWC gezichtsbruiner 9212

Deze luxe gezichtsbruiner is een absolute aanwinst in onze beste gezichtsbruiner top 5. Het apparaat zorgt voor een perfect egale bruining van je gezicht en schouders. Met een bruiningsgebied van 40 x 60 cm, biedt dit half-body solarium een krachtige hogedruklamp voor snelle en natuurlijke bruiningsresultaten. Met een vermogen van 400 W levert de lamp hoge prestaties en snelle resultaten.

Het gebruiksgemak van deze gezichtsbruiner is opmerkelijk. De ingebouwde afstandsmeter maakt het eenvoudig om de optimale bruiningsafstand te bepalen. Bovendien is het apparaat compact, lichtgewicht en altijd direct klaar voor gebruik. Steek gewoon de stekker in het stopcontact en je bent klaar om te gaan. Het opbergen is net zo gemakkelijk dankzij de snoerwikkelaar. Daarnaast heeft het apparaat een handgreep, waardoor je het moeiteloos kunt meenemen.

Kortom, deze luxe gezichtsbruiner is een krachtige en handige optie voor wie streven naar een gelijkmatige en snelle bruining. Met zijn gebruiksvriendelijke functies en draagbaarheid, is het een uitstekende keuze voor een stralend gebruinde huid.

Beste gezichtsbruiner onder de 150,-

4. Danstar Summer Glow HB 175 Gezichtsbruiner 

De Danstar Summer Glow HB 175 gezichtsbruiner zorgt ervoor dat je gezicht het hele jaar door een prachtige zomerse teint heeft. Dit lichtgewicht en compacte apparaat kun je eenvoudig overal mee naartoe nemen. Bovendien wordt de gezichtsbruiner geleverd met een zonnebankbril om je ogen te beschermen.

Met 4 lampen van 15 Watt en een ingebouwd Strict Reflector systeem, biedt deze gezichtsbruiner extra lichtintensiteit voor het beste bruiningsresultaat. Daarnaast beschikt het apparaat over een handige timer van 60 minuten, zodat je de bruiningstijd naar wens kunt instellen.

Met de Danstar Summer Glow HB 175 gezichtsbruiner haal je het zomerse gevoel naar je gezicht, waar je ook bent. Met zijn doeltreffende ontwerp en handige functies is het een ideale keuze om het hele jaar door van een stralende teint te genieten.

5. Hapro Summer Glow HB 175 gezichtsbruiner

Met de elegante gezichtsbruiner van Hapro kun je heerlijk genieten van een zonovergoten teint in het comfort van je eigen huis. Dit apparaat zorgt ervoor dat je op een veilige manier een prachtige bruine kleur kunt krijgen. De 4 x 15 Watt lampen zijn uitgerust met een reflector-systeem, waardoor je kunt genieten van extra lichtintensiteit voor een optimaal bruiningsresultaat. Bovendien is deze gezichtsbruiner voorzien van een handig sessie-geheugen voor twee personen en een timer.

Om je ogen goed te beschermen, worden er twee UV-beschermingsbrilletjes meegeleverd. Met een lange snoerlengte van 2,8 meter kun je de zelfbruiner op verschillende plekken neerzetten, zonder dat je per se vlakbij een stopcontact hoeft te zijn.

Geniet verstandig en stijlvol van een stralende teint met de Hapro gezichtsbruiner, die niet alleen effectief is, maar ook een vleugje luxe en gemak aan je bruiningservaring toevoegt.

Waarop te letten bij het kiezen van de beste gezichtsbruiner

In je zoektocht naar de beste gezichtsbruiner zijn er een aantal factoren om in overweging te nemen. Hier volgen de belangrijkste dingen om naar te kijken:

– Lampen en vermogen

Het eerste waar je op moet letten bij het kiezen van de beste gezichtsbruiner is het aantal lampen en het vermogen van het apparaat. Het aantal lampen en het wattage bepalen de intensiteit van de bruining. Over het algemeen geldt dat meer lampen en een hoger wattage zorgen voor een snellere en gelijkmatigere bruining. Controleer daarom hoeveel lampen het apparaat heeft en wat het totale vermogen is om te zien of het aan jouw bruiningsbehoeften voldoet.

– Bruiningstechnologie

Verschillende gezichtsbruiners maken gebruik van verschillende bruiningstechnologieën. Sommige gebruiken traditionele UV-lampen om de huid te bruinen, terwijl andere ook collageneffecten of infraroodlicht kunnen combineren voor aanvullende huidvoordelen. Het is essentieel om te begrijpen welke technologieën het apparaat gebruikt en hoe deze kunnen bijdragen aan het gewenste bruiningsresultaat en de algemene gezondheid van de huid.

– Veiligheid

Veiligheid is een cruciaal aspect bij het kiezen van een gezichtsbruiner. Zorg ervoor dat het apparaat wordt geleverd met UV-beschermende brillen om je ogen te beschermen tegen potentieel schadelijke straling. Controleer of het apparaat voldoet aan de relevante veiligheidsnormen en certificeringen om er zeker van te zijn dat het veilig is om te gebruiken.

– Timer en automatische uitschakeling

Een timerfunctie op de gezichtsbruiner is handig om de bruiningstijd te regelen en te voorkomen dat je te lang wordt blootgesteld aan UV-straling. Sommige geavanceerdere modellen zijn uitgerust met een automatische uitschakelfunctie, wat extra veiligheid biedt door het apparaat na een bepaalde tijd vanzelf uit te schakelen.

– Draagbaarheid en gebruiksgemak

Let op het gewicht, de grootte en het ontwerp van de gezichtsbruiner. Als je van plan bent om het apparaat vaak mee te nemen of op te bergen, is een lichtgewicht en compacte gezichtsbruiner handiger. Zorg er ook voor dat het apparaat gemakkelijk te bedienen is en dat de knoppen en instellingen duidelijk zijn.

– Bruiningsoppervlak

Controleer de grootte van het bruiningsoppervlak van de gezichtsbruiner om er zeker van te zijn dat het voldoende dekking biedt voor je gezicht en schouders. Een voldoende groot bruiningsoppervlak zorgt voor een gelijkmatige en consistente bruining van het hele gezicht.

– Gebruiksmogelijkheden

Sommige gezichtsbruiners kunnen ook voor andere delen van het lichaam worden gebruikt, zoals de armen, benen en het decolleté. Als je op zoek bent naar een veelzijdiger apparaat, kan het de moeite waard zijn om te kijken naar een gezichtsbruiner die ook geschikt is voor andere lichaamsdelen.

– Bruiningsresultaten

Het is altijd nuttig om recensies en beoordelingen van andere gebruikers te lezen om te zien hoe effectief de gezichtsbruiner is in het bereiken van het gewenste bruiningsresultaat. Het kan ook nuttig zijn om te informeren bij vrienden of familieleden die ervaring hebben met het gebruik van gezichtsbruiners.

– Prijs en garantie

Vergelijk prijzen van verschillende gezichtsbruiners en kijk naar de garantievoorwaarden. Hoewel prijs een belangrijke factor is, is het ook essentieel om te investeren in een kwalitatief hoogwaardig apparaat dat aan je behoeften voldoet. Kijk naar de garantievoorwaarden om te zien of het apparaat gedekt is bij eventuele defecten of problemen.

Door aandacht te besteden aan deze verschillende factoren en aspecten, kun je de beste gezichtsbruiner kiezen die perfect past bij jouw behoeften, verwachtingen en veiligheidsvoorwaarden.

beste gezichtsbruiners

Veelgestelde vragen over gezichtsbruiners

Hopelijk heb je hierboven de beste gezichtsbruiner voor jou gevonden. Hieronder hebben we een aantal van de meestgestelde vragen beantwoord.

– Werken gezichtsbruiners?

Zeker, gezichtsbruiners werken zeer efficiënt om je een bruine teint te geven. Dit komt doordat de UV-lampen in de gezichtsbruiners UV-straling produceren, wat resulteert in een toename van de melanineproductie in de huid (vergelijkbaar met wat er gebeurt wanneer je in de zon ligt). Aangezien het huidpigment afhankelijk is van het melaninegehalte in de huid, wordt je huid bruin wanneer de melanineproductie toeneemt. Zo kun je met een gezichtsbruiner op een gecontroleerde manier een prachtige bruine teint bereiken.

– Is het veilig om een gezichtsbruiner te gebruiken?

Ja, de meeste gezichtsbruiners zijn veilig en bieden een geweldige en snelle manier om een mooi, egaal bruin gezicht te krijgen. Dit is vooral handig in de winter of wanneer je geen zin hebt om je hele lichaam onder een zonnebank te bruinen. Het is echter niet aan te raden om het apparaat overmatig te gebruiken, net zoals je dat niet zou moeten doen met een zonnebank of in direct zonlicht. Met verantwoord en matig gebruik hoef je je echter geen zorgen te maken. De meeste gezichtslampen zijn uitgerust met UV-filters om ervoor te zorgen dat je huid goed beschermd is tijdens het bruiningsproces. Zorg ervoor dat je de instructies van de fabrikant volgt en de aanbevolen bruiningstijden respecteert voor een veilig en effectief gebruik van de gezichtsbruiner.

– Hoe kan ik sneller bruin worden met een gezichtsbruiner?

Er zijn veel methoden om je bruiningsproces te versnellen, waaronder: meer bruiningslampen gebruiken, een kwaliteitslamp kiezen en een bruiningsversnellende zonnebankcrème gebruiken (bekijk hier de beste). Je moet echter wel voorzichtig zijn bij het zo snel mogelijk bruin willen worden, omdat zonnelampen je huid kunnen verbranden als je ze niet voorzichtig gebruikt.

– Is er een standaard UVA- en UVB-verhouding voor bruiningslampen?

Ja, gezichtsbruiners zijn ontworpen om het natuurlijke zonlicht na te bootsen en volgen meestal een specifieke verhouding van UVA en UVB straling. De standaardverhouding is meestal 95% UVA en 5% UVB. Deze balans zorgt voor een veilige en geleidelijke bruining van de huid, vergelijkbaar met blootstelling aan de zon.

Het is echter belangrijk op te merken dat sommige producten afwijken van deze standaardverhouding. Fabrikanten kunnen ervoor kiezen om het UVB-percentage iets te verhogen om snellere bruiningsresultaten te bereiken. Dit kan nuttig zijn voor mensen die een intensievere bruining willen, maar het is ook van cruciaal belang om de aanbevolen bruiningstijden en gebruiksinstructies van de fabrikant nauwkeurig op te volgen om overmatige blootstelling aan UV-straling te voorkomen en de huid te beschermen. Voor een veilig gebruik van de gezichtsbruiner is het altijd raadzaam om de instructies van de fabrikant te raadplegen en verstandig om te gaan met de blootstelling aan UV-straling.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *