beste crème tegen hangende oogleden

Beste crème tegen hangende oogleden: Top 3!

Ben je opzoek naar de beste crème tegen hangende oogleden? Dan ben je op het juiste artikel belandt!

Naarmate we ouder worden, verliest onze huid elasticiteit en al helemaal de dunne huid rondom onze ogen. Het gevolg hiervan is dat de huid rond de ogen gaat hangen en rimpelen.

Er is geen manier om de tijd terug te draaien, maar met de beste crème tegen hangende oogleden kun je de huid rond je ogen steviger en strakker maken, waardoor een liftend effect ontstaat.

De beste oogcrème voor hangende oogleden heeft niet alleen een goed liftend vermogen maar herstelt ook de stevigheid en elasticiteit van de verslapte huid. Als het correct wordt gebruikt, kun je snel zichtbare resultaten zien.

Er zijn veel manieren om hangende oogleden aan te pakken, zoals Botox-injecties en invasieve behandelingen zoals ooglidcorrectie. Maar je kunt in eerste instantie proberen een oogcrème te gebruiken voor een effectieve behandeling. Hangende oogleden zijn niet alleen een cosmetisch probleem, maar ze kunnen ook je zicht belemmeren als ze niet worden behandeld. 

De beste oogcrèmes die worden gebruikt voor het behandelen van hangende oogleden hebben antioxidanten en anti-verouderingseigenschappen en kunnen eventuele schade effectief bestrijden.

Lees gauw verder om de beste crème tegen hangende oogleden te ontdekken!

Beste crème tegen hangende oogleden – Top 3

We zijn opzoek gegaan naar de beste crème tegen hangende oogleden en daar is een top 3 uitgekomen. Bij het samenstellen van deze top 3 hebben we gekeken naar de kwaliteit, ingrediënten, prijzen en beoordelingen. Alle drie de crèmes in deze lijst zijn speciaal ontwikkelt en effectief om hangende oogleden te bestrijden.

Bekijk de verschillende opties, lees de korte beschrijvingen, vergelijk eventueel de prijzen en beoordelingen en kies op basis daarvan de beste crème tegen hangende oogleden voor jou uit!

1. Remescar Hangende Oogleden Crème

Remescar Hangende Oogleden Crème

Als we ouder worden neemt de flexibiliteit van onze huid af en gaat deze doorhangen. Vooral de dunne huid rond de ogen heeft de neiging te verslappen met de leeftijd en daardoor zien we er ouder uit.

Remescar Hangende Oogleden is een doeltreffende crème met instant effect die helpt om hangende oogleden opnieuw strakker te maken, met slechts één behandeling per dag. Dankzij de innovatieve technologie van Remescar Hangende Oogleden wordt de huid van de bovenste oogleden meteen geactiveerd, gelift en opgespannen. De samenstelling van de crème is uniek: een van sesamzaad afgeleide vloeistof, een fyto-actief complex en verrijkte zeewatermicrodeeltjes.

2. Collistar Pure Actives Eye Contour Hyaluronic

Deze innovatieve behandeling van Collistar bestrijdt wallen, donkere kringen, rimpels en hangende oogleden door de combinatie van hyaluronzuur en peptiden in een speciale matrix. De oogcrème hydrateert en verfrist en bestrijdt zichtbare tekenen van vermoeidheid of huidveroudering rondom de ogen.

Een ideaal product ‘s ochtends na het ontwaken dat de typerende wallen, eenmaal wakker, eenvoudig corrigeert en ‘s avonds zodat het tijdens de nachtrust zijn werking kan uitoefenen en hangende oogleden kan verminderen. Het product is geschikt voor alle huidleeftijden en -typen. De Pure Actives Eye Contour Hyaluronicis bevat geen parfum, alcohol of kleurstoffen en is ook zeer geschikt voor gevoelige ogen en voor contactlensdragers.

3. Payot Roselift Collagéne Regard Lifting Eye Cream 

Payot - Roselift Collagéne Regard Lifting Eye Cream

Payot Roselift Collagène Regard is liftende oogverzorging. Deze luchtige crème met een collageen stimulerende peptide lift de oogcontour op zachte wijze om de verslapte huid rondom de ogen om hangende oogleden te corrigeren en de uitstraling te verbeteren. Deze verzorging vervaagt eveneens kringen en wallen om de blik te verlevendigen.

Waarop te letten bij het kiezen van de beste crème tegen hangende oogleden

Wanneer je opzoek bent naar de beste crème tegen hangende oogleden dan zijn er een aantal factoren om goed te overwegen. Je gemiddelde gezichtscrème zal niet werken voor de ooglidhuid, die delicater en gevoeliger is dan de rest van je gezicht. Dit is waar je op moet letten bij een product tegen hangende oogleden:

1. Ingrediënten

De ingrediënten in een crème tegen hangende oogleden zijn natuurlijk enorm belangrijk. Een effectieve crème dient over de juiste ingrediënten te beschikken om echte resultaten te kunnen geven. Hier volgen een aantal effectieve ingrediënten:

– Retinol

Retinol stimuleert collageen en elastine. Deze zijn als de steigers van de huid, en naarmate we ouder worden, worden ze minder elastisch en schieten ze niet meteen terug. In tegenstelling tot Retin-A is retinol zonder recept verkrijgbaar.

– Cafeïne

Cafeïne is een antioxidant die kan beschermen tegen schade door collageenvernietigende vrije radicalen. Vervuiling en schadelijke UV-stralen van de zon zijn de voornaamste boosdoeners als het gaat om een ​​slappe en verouderende huid.

– Peptiden

Peptiden versterken collageen. Peptiden gedragen zich eigenlijk als Botox. Dit betekent dat ze geweldig zijn in het verstevigen van de oogleden. Ze komen dat ook in veel oogcrèmes terug.

2. Speciaal gemaakt voor de ogen

Zorg ervoor dat het product specifiek zegt dat het voor je oogcontour is. Speciale oogcrème dringt beter door en zal niet te zwaar zijn voor de tere huid van je ogen. Ook trekt het sneller in. Dat betekent dat als je met je ogen knippert (of op een andere manier je ogen beweegt), het product niet naar binnen zal lekken en ze irriteert.

Andere natuurlijke manieren om van hangende oogleden af te komen

Naast het gebruik van de beste crème tegen hangende oogleden zijn er nog wat andere manieren om hangende oogleden te verminderen of tijdelijk weg te werken. Hieronder volgen de beste natuurlijke manieren om van hangende oogleden af te komen:

– Gebruik ooglitstickers

Er zijn speciale oogleden stickers ontworpen om hangende oogleden te verhelpen zonder een ooglidcorrectie. Een van de beste ooglidstickers op de markt zijn de Easy Lift ooglidstickers. Deze stickers laten je hangende oogleden in een handomdraai verdwijnen en zorgen voor een frisse, jonge oogopslag.

Je plakt de ooglidtape eenvoudig op je oogleden, waardoor deze gelift worden. Je oogopslag ziet er gelijk opener, frisser en jonger uit. De ooglidtape is gemaakt van hypoallergeen materiaal. En doordat je gewoon make-up over de ooglidstickers kan aanbrengen, ziet niemand dat je ze draagt.

– Breng plakjes komkommer aan

Komkommers bevatten ascorbinezuur en cafeïnezuur, die beide slappe oogleden verminderen. Ze verminderen ontstekingen en verstevigen de huid op natuurlijke wijze. Komkommerschijfjes helpen je huid er gezond, glad en stralender uit te laten zien dan voorheen.

Leg twee plakjes gekoelde komkommer over je ogen. Laat de komkommers 20 minuten staan ​​voordat je ze verwijdert. Was daarna je gezicht met koud water.

– Eet meer druiven

Druiven zitten vol met resveratrol, een natuurlijk element dat celveroudering vertraagt. Het eten van meer druiven helpt je huid jong te blijven, fijne lijntjes te voorkomen en hangende oogleden te verminderen.

Eet een kom druiven per dag. Je kunt druivensap ook rechtstreeks op je huid aanbrengen, hoewel dit erg plakkerig kan zijn. Gelukkig zijn druiven heerlijk, dus het zou geen probleem moeten zijn om er meer van te eten.

– Gebruik kamille theezakjes

Kamille is van nature ontstekingsremmend, dus het is geweldig voor flodderige oogleden en helpt je huid te versterken. Om gezwollen en slappe oogleden te verminderen, breng je kamilletheezakjes aan op je oogleden.

Laat eerst twee theezakjes in heet water trekken. Koel ze 15 tot 30 minuten in de koelkast. Eenmaal afgekoeld, plaats je de theezakjes gedurende 30 minuten over je ogen.

Verwijder de theezakjes en leg ze nog 25 minuten met gesloten ogen. De ontstekingsremmende eigenschappen van de thee verminderen zwelling en wallen en versterken de huid rond je ogen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *