beste anti snurkbeugel

Beste anti snurkbeugel 2023: Top 5!

Ben je opzoek naar de beste anti snurkbeugel? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Veel mensen (en hun partners) hebben een slechte nachtrust door chronisch snurken. Snurken treedt normaal gesproken op wanneer je tong en weefsels in je mond en keel te ontspannen worden. Lucht die er doorheen gaat, creëert trillingen in het weefsel, waardoor het veelbetekenende snurkgeluid wordt geproduceerd. Snurken kan zeer storend zijn en kan ook wijzen op ernstige medische aandoeningen.

Snurken kan echter goed worden behandeld. Simpele dingen, zoals gewichtsverlies, verandering van slaaphouding, verandering van dieet en anti-snurkoefeningen kunnen allemaal bijdragen aan minder snurken.

Maar één ding zal je zeker helpen stoppen met snurken: de beste anti snurkbeugel. Dit soort bitjes die je ‘s nachts in je mond plaatst zijn een uitstekende manier om je snurkproblemen aan te pakken. Deze beugels duwen de onderkaak iets naar voren, zodat de luchtweg vrij komt. Deze kleine verandering zorgt bij 90% van de mensen voor een snurkvrije nacht! Dit maakt een anti snurkbeugel een zeer effectieve, goedkope en gemakkelijk oplossing tegen snurken.

Lees gauw verder om de beste anti snurkbeugel voor jou te ontdekken!

Beste anti snurkbeugel 2023 – Top 5

We zijn opzoek gegaan naar de beste anti snurkbeugel van 2023 en daar is een top 5 uitgekomen. Bij het samenstellen van deze top 5 hebben we gekeken naar kwaliteit, prijzen en klanten beoordelingen.

Bekijk de verschillende opties, lees de korte beschrijvingen door, vergelijk eventueel de prijzen en beoordelingen en kies op basis daarvan de beste anti snurkbeugel voor jou uit!

Beste anti snurkbeugel – los:

1. BocaVid® Pro Anti-snurk beugel 

beste snurkbeugel

Als je opzoek bent naar de beste anti snurkbeugel dan is dit product van BocaVid een geweldige keuze. Met behulp van dit antisnurk bitje zul je lange nachten van diepe en ononderbroken slaap hebben, wat de gezondheid en het welzijn van jouw en iedereen om je heen verbetert.

De snurkbeugel is gemakkelijk in gebruik en dankzij het ontwerp van de nieuwe pro-versie werkt hij ook snel en effectief. Het slimme ontwerp voorkomt snurken door je kaak op te tillen terwijl je slaapt. Zo kan zuurstof bij het ademen door de neus optimaal je lichaam binnenkomen en voel jij je veel energieker, uitgeruster en gelukkiger in de ochtend. Dankzij deze technologie garandeert het directe resultaten die klinisch bewezen zijn. Dankzij het unieke ontwerp en materiële, werkt de BocaVid anti-snurk beugel ook tegen tandenknarsen, waardoor je tanden beschermt zijn tijdens de slaapuren.

Je kunt het bitje uiteraard zelf vormen. Als je uiteindelijk toch niet tevreden bent over de vorm, dan kun je dit gewoon weer opnieuw doen. Hij is vormbaar zo vaak als het nodig is, zodat je altijd de juiste vorm hebt, welke perfect de hele nacht blijft zitten.

In deze anti snurkbeugel zitten geen schadelijke stoffen. Het product is 100% BPA vrij. Dit maakt het bitje duurzaam, effectief en veilig in gebruik.

2. Mr Sleep® Snurkbeugel PRO

Mr Sleep® Snurkbeugel PRO

Een andere geweldige snurkbeugel is de snurkbeugel PRO van Mr Sleep. Met dit transparante bitje kunnen jij en je partner voortaan weer ongestoord slapen. De beugel zorgt ervoor dat je luchtwegen niet worden geblokkeerd en jij voor eens en altijd af bent van jouw gesnurk. Als je al een anti snurk bitje hebt, zul je merken dat deze nieuwe pro versie veel beter werkt. Met topkwaliteit, stevig materiaal en slim design snurk jij vanaf nu nóg minder.

Dit slimme bitje gaat snurken tegen door je kaak tijdens het slapen omhoog te houden. Zo kun je goed door je neus ademen, krijg je veel meer zuurstof binnen en kun jij weer vol energie aan je dag beginnen. Je wordt niet meer moe wakker en als je een partner hebt zal je hem of haar ook een groot plezier doen.

Dit bitje is uiteraard volledig veilig en 100% BPA vrij. Hierdoor is de beugel dus extra veilig, duurzaam en sterk. De snurkbeugel wordt geleverd met een handig opbergdoosje, zodat je deze altijd gemakkelijk kunt opbergen en mee kunt nemen.

De snurkbeugel is volledig vervormbaar zodat je altijd comfortabel kunt slapen. Het bitje vormt zich precies naar jouw gebit en blijft de hele nacht perfect zitten. Misschien is het in het begin even wennen, maar na een paar nachtjes zul je niet eens meer merken dat je hem in hebt.

Beste anti snurkbeugel – in combinatie met andere hulpmiddelen:

3. Glory Of White Anti Snurk Bitje Pro

Glory of White heeft ook een kwalitatieve anti snurk beugel pro ontwikkeld, voor iedereen die last heeft van snurken. Deze anti snurk beugel beschikt over een uniek kliksysteem waarmee je de onderkaak op de gewenste stand kunt afstellen. Hierdoor komt een gezonde ademhaling op gang en zal het snurken definitief over zijn.

De snurkbeugel houdt je onderkaak naar voren wanneer je slaapt en hierdoor zal het snurken stoppen. Je kunt dit effect zelf thuis ook een proberen na te bootsen. Doe dit door eerst snurkgeluiden na te doen. Dit doe je door het zachte gedeelte in je keel tegen elkaar aan te duwen en er lucht doorheen te persen. Probeer nu nog een keer snurkgeluiden na te doen maar houd nu je onderkaak naar voren. Je zult merken dat het nu niet meer lukt om snurkgeluiden na te doen.

Het snurkbitje is gemakkelijk in gebruiken je zult direct resultaat merken. Je kunt het bitje volledig op maat afstellen waardoor je altijd een comfortabele pasvorm hebt. Dankzij de stofvrije bewaarcase kun je in de ochtend je anti snurkbeugel weer opbergen en hem overal mee naartoe nemen.

Bij deze anti snurkbeugel krijg je nu tijdelijk een gratis neusklem. De anti snurk neusklem zorgt ervoor dat de blokkade in de luchtweg wordt opgeheven. De lucht wordt beter geleid en er wordt meer zuurstof aangevoerd. De ingebouwde magnetische chips maakt dat deze anti-snurk neusklem niet enkel de symptomen bestrijdt, maar ook een oplossing biedt op de langere termijn. De chips bevinden zich in de twee bolletjes die je tegen je neustussenschot plaatst. 

Bij elke in- en uitademing worden de bolletjes sterker tegen het neustussenschot geduwd, wat zorgt voor stimulatie van de zenuwen in het neustussenschot. Deze zenuwen zorgen er o.a. voor dat de verslapte spieren in de neus- en keelholte, (die o.a. verantwoordelijk zijn voor het snurken) extra worden aangespannen en getraind.

4. HappyD Anti Snurk Kit 

HappyD Anti Snurk Kit

Het merk HappyD heeft niet zomaar een anti snurkbeugel uitgebracht, maar een complete anti snurkkit! De HappyD Anti Snurk Kit met snurkbeugel biedt jou een complete oplossing om het snurken tegen te gaan. De anti snurk kit is makkelijk in gebruik en voor maar liefst 90% van de snurkers effectief.

De snurkbeugel is het meest doeltreffend. De beugel zorgt er voor dat de onderkaak naar voren blijft staan. Hierdoor blijft de luchtweg vrij en worden snurken, maar ook tandenknarsen tegengegaan. De beugel is gemaakt van de hoogste kwaliteit en volledig BPA vrij. Hij past zich volledig aan op jouw gebit, waardoor deze ‘s nachts goed op zijn plaats blijft zitten en comfortabel zit.

Slaap nog beter door de snurkbeugel te combineren met de meegeleverde neusstrips of neusspreiders. Dit verhoogt de vrije ademhaling en heeft bij veel snurkers een nog beter effect. Bij deze kit is ook aan je partner gedacht. Er wordt namelijk ook een setje oordopjes meegeleverd. Door de hoge dempingseigenschappen en comfortabele pasvorm van de oordopjes optimaliseer jij of je partner je nachtrust.

De Anti Snurk Kit wordt geleverd inclusief een stofvrij en hygiënisch bewaardoosje. Zo kun je altijd en overal de set netjes opbergen. Ook handig voor onderweg of op vakantie.

5. T.TDeluxe Anti Snurk Pakket 5 Oplossingen in 1 

Last but not least: het anti snurk pakket van T.TDeluxe. Dit pakket heeft 5 oplossingen in 1 doos, om van dat vervelende snurken af te komen. Uiteraard zit er een anti-snurkbeugel van hoge kwaliteit in dit pakket om snurken in grote maten te verminderen of zelfs helemaal te stoppen. De neusclip versterkt dit effect nog meer. De anti-snurkbeugel en de neus clip zijn transparant van kleur. Deze zitten elk in hun opbergdoosje. De neusspreider komt in 2 maten en zorgt dus voor een verbeterde luchttoevoer. De neusstrips bevat hypoallergenen en dus zeer geschikt voor gevoelig huid. De neus clip heeft een perfecte pasvorm en past op alle neuzen.

De inhoud van dit pakket:

 • 1 anti-snurkbeugel met opbergdoosje
 • 1 neus clip met opbergdoosje
 • 4 stevige neusspreiders
 • 4 zachte neusspreiders
 • 3 neusstrips

Waarop te letten bij het kiezen voor de beste anti snurkbeugel

Er zijn veel anti snurkbeugels beschikbaar op de markt, sommige van betere kwaliteit dan andere. Het is dus belangrijk om wat onderzoek te doen voordat je er zomaar een aanschaft. Wij hebben 90% van het werk al voor je gedaan door opzoek te gaan naar de beste anti snurkbeugel. Hieronder tonen we naar welke factoren wij hebben gekeken en naar welke factoren je zelf nog kunt kijken om de beste anti snurkbeugel er voor jou uit te pikken.

Vormbaar:

Het is natuurlijk belangrijk dat de anti snurkbeugel compleet vormbaar is naar jouw gebit. Als je er een koopt die niet vormbaar is dan zal deze waarschijnlijk ‘s nachts uit je mond vallen en erg oncomfortabel zijn. Zoek dus naar een anti snurkbeugel welke 100% vormbaar is. Dit kan meestal gedaan worden door gebruik te maken van een kook- en bijtmethode om zich naar de vorm van je tanden te vormen, waarbij het mondstuk in heet water wordt gedrenkt om de vormbare vulling zachter te maken. Nadat je in de vulling hebt gebeten, laat je het bitje afkoelen. Daarna heeft het bitje een afdruk van precies jouw tanden, waardoor de pasvorm en het comfort verbeteren.

Staat enige kaakbeweging toe:

Een kleine kaakbeweging tijdens het dragen van het mondstuk geeft meer comfort. Mondstukken zijn meestal gemaakt van één stuk materiaal (monobloc) of twee aan elkaar bevestigde stukken (bibloc). Terwijl een bibloc-beugel je kaak nog steeds naar voren houdt, maakt het gewoonlijk meer zijdelingse bewegingen in je mond mogelijk, waardoor de kans op kaakpijn wordt verkleind.

Ventilatieopeningen:

Dankzij de ventilatieopeningen kun je door je mond ademen terwijl je het mondstuk draagt. Je kunt misschien goed door je neus ademen voordat je gaat slapen, maar dit kan gedurende de nacht veranderen. Het is daarom belangrijk dat je anti snurkbeugel enige mondademhaling mogelijk maakt, zodat je het nog steeds comfortabel kunt dragen.

Kwaliteitsmaterialen:

Mondstukken die gebruik maken van hoogwaardige materialen van medische kwaliteit gaan langer mee en zijn veiliger in gebruik. Zorg er ook voor dat je mondstuk BPAvrij  is. Op deze manier weet je zeker dat je bitje compleet veilig is. Materialen van betere kwaliteit voelen ook prettiger aan in je mond, zijn gemakkelijker schoon te maken en wrijven minder snel onaangenaam over je tandvlees.

Slank ontwerp:

Slankere, minder omvangrijke mondstukken zijn gemakkelijker te dragen en comfortabeler. Intelligent ontworpen beugels  kunnen verstelmechanismen en vormbare materialen hebben, maar zijn toch onopvallend en gemakkelijk in je mond te dragen. Hierdoor slaap je natuurlijker en raak je sneller gewend aan de anti snurkbeugel. Vermijdt grote modellen.

Levensduur en garanties:

Anti snurkbeugels van hogere kwaliteit en iets duurdere opties gaan waarschijnlijk langer mee. Zorg ervoor dat het kopen van goedkope mondstukken geen valse economie is, omdat je deze mogelijk vaker moet vervangen. Over het algemeen gaat een goede anti snurkbeugel langer dan 9 maanden mee.

Controleer of de aanbieder een garantie biedt voor gratis vervanging als het mondstuk eerder onbruikbaar wordt dan zou moeten. Houd er ook rekening mee dat als je je tanden knarst in je slaap, je mondstuk sneller verslijt.

Geld-terug-garanties:

Een anti snurkbeugel kan een geweldige manier zijn om snurken te verminderen, maar het werkt niet voor iedereen. Daarom is het belangrijk om van gedachten te kunnen veranderen. Veel fabrikanten bieden een geld-terug-garantie als je na een bepaalde periode het gevoel hebt dat het bitje niet geschikt voor jou is. Dit is een geweldige manier om de anti snurkbeugel zonder risico uit te proberen, wat betekent dat je niets te verliezen hebt, maar veel stillere nachten kunt winnen. De gebruikelijke proefperiode is 30 nachten.

Klanten beoordelingen:

Het is ook slim om van te voren klanten beoordelingen door te lezen. Dit kan een ontzettend waardevol hulpmiddel zijn in je zoektocht naar de beste anti snurkbeugel. Door de ervaringen van klanten te lezen die de anti snurkbeugel al in gebruik hebben, kun je snel achter de kwaliteit komen. Klanten delen vaak wat ze vinden van een product en wat de eventuele voor- en nadelen zijn. Lees altijd meerdere beoordelingen door om een zo eerlijk en betrouwbaar beeld te krijgen.

In ons onderzoek naar de beste anti snurkbeugel hebben we ook grondig gekeken naar de klanten reviews. We hebben enkel opties met hoge klanten beoordelingen in onze lijst opgenomen. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat je geen miskoop doet, voor welke optie je ook gaat.

natuurlijk slaapmiddel

Veelgestelde vragen over anti snurkbeugels

Hopelijk heb je de beste anti snurkbeugel gevonden. Mocht je nog vragen hebben dan kunnen de volgende veelgestelde vragen met antwoorden je wellicht verder helpen.

– Wat zijn anti-snurkbeugels en hoe werken ze?

Een anti-snurkbeugel is een soort beugel / bitje die je ‘s nachts in je mond plaatst. De beste anti snurkbeugels zijn volledig vormbaar naar je gebit. Ze bedeken je tanden als een soort schild. De beugels werken door je onderkaak ietsje verder naar voren te duwen. Dit kan in het begin wat onwennig voelen, maar is niet oncomfortabel. Na een aantal keer zul je niet eens meer doorhebben dat je een beugel in hebt.

Snurken wordt veroorzaakt door een vernauwde luchtweg. Dit kan worden veroorzaakt doordat zacht weefsel te ontspannen is of dat de basis van je tong naar achteren valt om je ademhalingswegen te blokkeren.

Mondstukken helpen de weefsels in je luchtwegen die slap worden tijdens de slaap aan te spannen. Het brengt ook de basis van je tong weg van de achterkant van je keel, waardoor het vrijkomt van obstructie.

– Voor wie zijn anti snurkbeugels interessant?

Voor iedereen die snurkt. Onderzoeken hebben aangetoond dat bijna alle snurkers baat kunnen hebben bij een anti-snurkbeugel. Studies tonen ook aan dat mondstukken een betere behandeling kunnen zijn dan CPAP voor patiënten met lichte tot matige slaapapneu.

Voor de volgende snurkers wordt een snurkbeugel aangeraden:

 • Mensen van wie het snurken met de jaren erger is geworden. Naarmate we ouder worden, verliezen we wat spierdefinitie in een groot deel van ons lichaam, inclusief de spieren van de luchtwegen
 • Snurkers met overgewicht
 • Rug slapers. Dit komt omdat slapen op je rug ervoor zorgt dat je tong meer kans heeft om terug te vallen in je luchtwegen en een obstructie te veroorzaken. Anti snurkbeugels zijn echter nog steeds geschikt voor zij- en voorslapers.
 • Licht tot matige OSA-patiënten
 • Na het drinken van alcohol
 • Open of gesloten mond slapers
 • Snurkers met een uitgesproken overbeet

Zoals de meeste middelen tegen snurken, zijn er enkele mensen die het gebruik van anti-snurkbeugels moeten vermijden:

 • Degenen die een kunstgebit dragen of een aanzienlijk aantal tanden missen
 • Mensen met tandbederf
 • Degenen die last hebben van kaakpijn
 • Mensen met chronische neusblokkade
 • Epilepsiepatiënten. Mondstukken kunnen in kleine onderdelen breken vanwege het sterke bijten dat gepaard kan gaan met ernstige aanvallen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *