beste anale douche

Beste anale douche: Top 5!

Ben je opzoek naar de beste anale douche? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Voor iedereen die geïnteresseerd is in anale seks, is een anale douche een must. Slechte hygiëne en anaal spelen mogen namelijk nooit met elkaar worden vermengd. Er is niets erger dan stinken, of erger nog, iets bruins zien opduiken tijdens een intiem moment. Het veroorzaakt ongemak voor alle betrokkenen en het is gemakkelijk te vermijden met behulp van een anale douche.

Niet elke anale douche is echter van dezelfde kwaliteit, dus het is belangrijk om wat onderzoek te doen voordat je zomaar wat aanschaft. Om je te helpen hebben we de hele markt afgespeurd opzoek naar de beste anale douche. Hier zijn 5 winnaars uit gekomen.

Lees gauw verder om de beste anale douche voor jou te ontdekken!

Beste anale douche – Top 5

We zijn opzoek gegaan naar de beste anale douche en daar is een top 5 uitgekomen. Bij het samenstellen van deze top 5 hebben we gekeken naar kwaliteit, comfort, prijzen en beoordelingen.

Bekijk de verschillende opties, lees de korte beschrijvingen door, vergelijk eventueel de prijzen en beoordelingen en kies op basis daarvan de beste anale douche voor jou uit!

1. Livingful Premium Irrigation Set 2L

Livingful Premium Irrigation Set 2L

Als je opzoek bent naar de beste anale douche, dan is de Livingful Premium Irrigation Set 2L een geweldige optie om voor te gaan. Deze herbruikbare klysmazak van hoge kwaliteit maakt voor de perfecte irrigatiekit voor thuis met 2 sproeiers voor een anale en intieme douche. De anale douche is comfortabel, zacht en veilig in gebruik

Deze klysma kan helpen bij het verlichten van constipatie, rugpijn, winderigheid, candida-infectie, vermoeidheid, indigestie, hoofdpijn, aambeien, huidaandoeningen, gewichtsproblemen, enz. De grote capaciteit maakt grondige en effectieve irrigatie mogelijk. De opening is groot en gemakkelijk te vullen en schoon te maken.

Deze anele douche / deze darmreinigende klysmazak is gemaakt van kwaliteit, herbruikbaar, geurloos, BPA- en ftalaatsiliconenvrij, wat de last van thuisklysma kan verminderen. Bovendien kan de irrigatiezak gemakkelijk worden opgevouwen, waardoor hij gemakkelijk te vervoeren en op te bergen is.

Deze anale douche komt met een handige gebruiksaanwijzing in de talen NL, EN, SPA, FR, IT, DE. Op deze manier is deze anale douche zeer geschikt voor nieuwe gebruikers of onervaren gebruikers.

2. Yonovo® Anaal Douche Pro

Yonovo® Anaal Douche Pro

Een andere geweldige optie om voor te gaan is de Yonovo® Anaal Douche Pro. Dit model is gemaakt van hoogwaardig materiaal, hierdoor gaat de reiniging uiterst gemakkelijk, comfortabel en veilig. Zo kun je vol vertrouwen van de anale stimulatie genieten en ben je volledig schoon na gebruik.

Deze anale douche is uiterst makkelijk te gebruiken door het fijne materiaal, en de zachte knijpbare pomp. De Yonovo® Anaal Douche Pro is bovendien ook vaginaal te gebruiken, hierdoor is hij zowel te gebruiken door zowel mannen als vrouwen. Deze anaal douche kan niet ontbreken als je van anale speeltjes en seks houd!

De anale douche is gemakkelijk te gebruiken en te vullen en te gebruiken et glijmiddel. De inhoud is 86ml. Bovendien wordt het pakket altijd discreet verzonden, waardoor niemand kan zien wat je besteld hebt.

3. Pump Action Anaal Douche

Pump Action Anaal Douche

Met de Pump Action Anaal Douche zorg je ook voor een grondige reiniging van je anus. Deze praktische intieme douche wordt geleverd met een pompje die je zelf kunt vullen en waarmee je de hoeveelheid water die uit het opzetstuk komt eenvoudig kunt doseren. Het opzetstuk is geribbeld voor extra stimulatie en is ook licht buigzaam voor een comfortabel gebruik. Het pompje heeft een inhoud van 300 ml.

Je kunt deze anale douche ook met glijmiddel gebruiken. Bovendien is dit product ook te gebruiken voor een vaginale douche. Indien je deze zowel vaginaal als anaal gebruikt, is het belangrijk om deze altijd goed schoon te maken. Reinig zowel de binnen- als buitenzijde altijd zeer goed met lauwwarm water en een toycleaner om eventuele (schadelijke) bacteriën te minimaliseren.

4. Banoch Anale intiem douche

Banoch | Anale intiem douche

Banoch heeft ook een anale douche van hoge kwaliteit op de markt gebracht. Deze anale douche werkt in combinatie eigen doucheslang. Bij het gebruik van deze anaaldouche kies je eerst het opzetstuk wat jou het meest aanspreekt. Je draait het opzetstuk makkelijk op het rechte stuk. De anaaldouche kan je dan eenvoudig op je doucheslang draaien. Dit werkt hetzelfde als een douchekop bevestigen op een doucheslang.

Je kan ervoor kiezen om hem te gebruiken met wat glijmiddel zodat je hem makkelijker kan inbrengen. Voordat je hem inbrengt is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je de temperatuur van het water lauw zet. Je wil niet dat het water heet is of te koud. Je douche hoeft ook niet voluit te staan. De bedoeling is dat er water in gaat, dit hoeft niet hard te gaan.

Na gebruik reinig je de anaaldouche en droog je hem goed af en laat je hem drogen voordat je hem opbergt. Deze anale douche wordt geleverd in een hygienische seal bag.

 • Het rechte lange gedeelte wat je op de doucheslang bevestig heeft een lengte van 13 cm.
 • Het rechte opzetstuk heeft een diameter van 2 cm.
 • Het opzetstuk in de vorm van een paddenstoel heeft een diameter van 2,7 cm.
 • Het opzetstuk in de vorm van een pijl heeft een maximale diameter van 2,5 cm

5. Livingful Premium Enema Irrigator 

Livingful Premium Enema Irrigator

En dan last but not least: De Livingful Premium Enema Irrigator. Deze anale douche is van hetzelfde merk als de eerst besproken anale douche. Zoals je ziet ziet deze er echter ietsje anders uit. Beide zijn echter uitstekende opties en van hoge kwaliteit. 

De anale douche is gemaakt van optimaal materiaal dat hygiënisch en eenvoudig gebruik garandeert. Bovendien is het uiteraard niet-giftig materiaal (vrij van BPA en ftalaten). De kit bestaat uit een flexibele peervorm met 3 tips voor verschillende toepassingen. Een dunne zachte punt, een dunne harde punt en een dikke grote punt met bovenaan 8 openingen.

De anale douche is zeer gemakkelijk te gebruiken. De tips kunnen in en uit worden geschroefd waardoor een praktische vulling voor de bol of toegankelijkheid voor continue reiniging mogelijk is. Bovendien wordt er een handige gebruikersaanwijzing meegeleverd.

Waarop te letten bij het kiezen van de beste anale douche

Wanneer je opzoek bent naar de beste anale douche zijn er een aantal factoren om goed te overwegen. Hier volgt een lijstje met de belangrijkste punten om naar te kijken bij het maken van een beslissing.

– De reikwijdte

De reikwijdte verwijst naar het klysma. Dit is het gebied dat in de rectus wordt ingebracht. Als dit je eerste anale douche is, kies er dan een met een zeer kleine diameter. Dit zorgt ervoor dat het inbrengen niet pijnlijk is. Op deze manier is ook een langzame strekking mogelijk.

– Soort anale douche

Eerst moet je beslissen over het soort anale douche waar je je het prettigst bij voelt. Je kunt kiezen uit twee soorten anale douches. Wil je hem op elk moment kunnen gebruiken, bijvoorbeeld op vakantie, dan is een uitvoering met een drukbal de betere oplossing. Dit is ook de eenvoudigste optie. De uitvoeringen zijn klein en compact en kunnen gemakkelijk in je koffer worden verpakt.

Een siliconen of plastic bol houdt de vloeistof vast en je moet knijpen om het door de slang en het mondstuk te laten stromen. Anale aansluitdouche- en waterzakdouches zijn de twee alternatieven. Een anale douche die je op je douchekop aansluit is zeer comfortabel omdat de slang wordt aangesloten op je douche voor gemakkelijk en moeiteloos gebruik. Als je hiervoor kiest, zorg er dan voor dat het gemakkelijk aan te sluiten is op je douchesysteem.

Zeker als je veel belang hecht aan een esthetisch design, is de versie voor gebruik op de douchekop misschien wel de betere keuze. Omdat de klysma meestal verwisseld en aangepast kan worden, kun je gemakkelijk variëren met de maten. Houd er echter rekening mee dat de waterdruk en het volume niet zo eenvoudig zijn aan te passen.

Een waterzakdouche heeft een zak of fles die aan een haak wordt gehouden en verbonden is met het afspuiten. Meestal wordt er een adapter of klep gebruikt om de waterstroom aan te passen. Deze laatste opties zijn relatief goedkoop, maar er is een aanzienlijke instelling gekoppeld aan het gebruik ervan.

– Anale douche of klysma

Bij het bekijken van dergelijke producten is het een goed idee om onderscheid te maken tussen een douche en een klysma. Meestal zijn anale douches kleiner en kunnen ze minder water vasthouden dan een klysma. Aan een klysma zit vaak een grotere zak of een flesachtige container die bedoeld is om meer water vast te houden. Als je een eenvoudig item nodig hebt voor rectale reiniging voor anale seks, zou een anale douche meer dan genoeg zijn. Klysma’s worden meestal meer voor medicinale doeleinden gebruikt.

– Het materiaal

Het materiaal speelt om twee redenen een rol: reinigen en het gevoel. Roestvrij staal is bijzonder gemakkelijk en effectief te reinigen. Je kunt het materiaal ook schoonmaken met afwasmiddel. Het is robuust en wordt niet aangetast door chemicaliën.

Bij kunststof of rubber is de situatie anders. Ook hier is schoonmaken absoluut noodzakelijk. Houd er echter rekening mee dat chemische reinigingsmiddelen slechts in kleine hoeveelheden mogen worden gebruikt.

– Prijs

De prijs kan ook een belangrijke overweging voor je zijn. Als je niet te veel geld wilt uitgeven aan een anale douche dan zijn er ook wat goedkopere opties. Een anale douche met bal is meestal de goedkoopste optie. Zorg er bij het kiezen van de beste anale douche voor jou budget wel voor, dat je goed rekening houdt met de rest van de factoren in dit lijstje. Je wilt natuurlijk wel dat je een anale douche van goede kwaliteit aanschaft, welke niet ongemakkelijk aanvoelt of moeilijk schoon te maken is.

– Klanten beoordelingen

De klanten beoordelingen kunnen ook een factor zijn om naar te kijken. Het is een fijn hulpmiddel om de kwaliteit van een anale douche vooraf te bepalen. Klanten zijn vaak zeer eerlijk in hun beoordelingen, waardoor je snel achter de voor- en nadelen van een bepaald product kunt komen. Lees wel altijd meerdere reviews door, aangezien elke klant anders is en er anders over kan denken. Kijk naar punten die vaak terug komen in de beoordelingen en naar het gemiddelde cijfer / aantal sterren.

In onze zoektocht naar de beste anale douche hebben we ook grondig gekeken naar de klanten beoordelingen. We hebben enkel opties in onze lijst opgenomen met hoge beoordelingen. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat je een product van goede kwaliteit hebt, voor welke optie je ook gaat.

beste anale douches

Veelgestelde vragen over anale douches

Hopelijk heb je bij deze de beste anale douche voor jou gevonden. Mocht je verder nog vragen hebben dan kunnen de volgende veelgestelde vragen met antwoorden je wellicht verder helpen.

– Hoe werkt een anale douche eigenlijk?

Een anale douche wordt gebruikt om warm water in het anale gebied te brengen. Na het inbrengen wordt het warme water weer uitgedreven. Dit helpt bij het verwijderen van fecale resten. Een anale douche wordt meestal gebruik net voor de seks. Je kunt het ook standaard een aantal keer per week standaard gebruiken.

Afhankelijk van het model wordt er een opzetstuk op de douche geplaatst of wordt de anale douche gevuld met water. Het kan via een speciaal klysma in de anus worden ingebracht. Bij het kiezen van een klysma is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze gemakkelijk schoon te maken is.

– Waarom zou ik een anale douche gebruiken?

Een anale douche is geen klassiek hulpmiddel voor lichaamshygiëne. Normaal gesproken is het voldoende om de intieme zone te reinigen met water en een pH-neutrale douchegel. Wel kan anale reiniging nodig zijn als je bijvoorbeeld anale seks wilt hebben.

Hygiënische reiniging in het anale gebied zorgt ervoor dat er geen sterke vervuiling of infectie is. Het maakt het hele gebied 100% schoon, waardoor je zonder zorgen anale seks kunt hebben. Ook de feel-good-factor mag niet worden onderschat. Anale seks is een grote boost voor je zelfvertrouwen. Je wilt je er goed bij voelen. Dit werkt beter als je weet dat je geslachtsdelen schoon zijn.

De anale douche kan ook op medisch gebied worden gebruikt. Door de darmen regelmatig te reinigen, voorkom je irritaties die infecties kunnen veroorzaken in het anale gebied. Ook de darmflora is gebaat bij een regelmatige reiniging.

Het anale gebied is erg vatbaar voor ontstekingen. Dit komt door het feit dat ontlastingsresten in het anale kanaal achterblijven. In combinatie met constipatie of bacteriën kunnen de resten jeuk of ontsteking veroorzaken. Je kunt dit voorkomen door regelmatig schoon te maken met de anale douche.

– Wie zou een anale douche moeten hebben?

Anale douches zijn misschien niet voor iedereen een must. In de meeste gevallen doet het menselijk lichaam het prima om het lichaam zelf te zuiveren, en de anus is in dit opzicht niet anders. Een simpele spoeling onder de douche met wat zeep en water is meestal voldoende, maar niet altijd. Om ongemakkelijke en vieze situaties te vermijden, is een anale douche voor jou, wanneer:

 • Jij (of je partner) anaal actief zijn. Denk hierbij aan anale seks en alles wat hiermee te maken heeft. Dit zal je een heel eind helpen om gênante situaties in de toekomst te voorkomen. Je hoeft niet dagelijks een anale douche te gebruiken, maar gebruik het net voor elke vorm van anale seks.
 • Je problemen hebt met de spijsvertering, of als je een vetrijk, vezelarm dieet volgt. Als je bijvoorbeeld diarree hebt, is het bijna onmogelijk om een 100% schone anus te krijgen. Er zal altijd ergens een aanhoudende geur zijn, en zelfs als je het niet merkt, zal je partner dat zeker doen.
 • Je in het verleden gênante situaties met poep in de slaapkamer hebt meegemaakt en je zoekt naar manieren om deze situatie te vermijden.
 • Je een aanhoudende geur op je anale speeltjes hebt, waar je niet vanaf kunt komen. Dit kan volledig vermeden worden als je regelmatig een anale douche gebruikt.

Naast deze redenen, wil je misschien gewoon een anale douche krijgen voor algemene hygiëne. Iedereen kan profiteren van de beste anale douches op onze lijst, dus als je je er fijn bij voelt, bestel er dan zeker een. Betere hygiëne betekent betere seks!

– Hoe moet een anale douche correct gebruikt worden?

Omdat de anale douche bedoeld is voor gebruik in een zeer gevoelige zone, heb je tijd en geduld nodig om hem correct te gebruiken. Als je de onderstaande stappen volgt, kan het niet echt mis gaan:

 • Reiniging: De anale douche moet voor en na elk gebruik worden schoongemaakt. Zo voorkom je dat je bacteriën in de anus brengt. Het is het beste om schoon te maken met lauw water. Je kunt ook een pH-neutrale douchegel gebruiken.
 • Glijmiddel: De anale douche mag alleen met glijmiddel worden gebruikt. De reden hiervoor is dat het het inbrengen van de klysma gemakkelijker maakt en blessures en pijn voorkomt.
 • Water: Afhankelijk van het model bevestig je de anaaldouche aan de douchekop of vul je een speciale ballon met water. Het is het beste als het water een temperatuur heeft van 34 tot 36°C.
 • Inbrengen: Neem de tijd bij het inbrengen van de douche en let op je lichaam. Vooral de eerste keren kost het wat moeite om de anale douche goed in te brengen. Het kan zijn dat je wat verschillende hoeken en posities moet proberen voordat je het comfortabel in kan brengen.
 • Water: Het water kan nu in de endeldarm worden gebracht. Begin met een lage druk en voer deze langzaam in. Gebruik niet meer dan 300 ml per douchebeurt.
 • Afgifte: Het water blijft nu even in de darm en wordt dan gewoon in het toilet uitgestoten. Let op de kleur. Herhaal het proces totdat het water helder uit het rectum loopt.
 • Afdrogen: Droog het anale gebied na gebruik goed af. Misschien wil je ook olie of een speciale crème aanbrengen.

– Hoe vaak moet een anale douche worden gebruikt?

Hoewel de anale douche wordt aanbevolen voor het reinigen van het rectum, mag deze niet te vaak worden gebruikt. De darmen hebben een gezonde darmflora nodig. Het kan dit echter niet opbouwen als er dagelijks vloeistof wordt ingebracht. 

Als je gezond bent, kun je de anale douche een of twee keer per week gebruiken. Als je problemen hebt in het anale gebied, moet je deze eerst door een arts laten controleren. Dit zorgt ervoor dat er geen medische behandeling nodig is.

– Wat is het verschil tussen een klysma en een anale douche?

Op het eerste gezicht lijkt de anale douche hetzelfde effect te hebben als een klysma. De manier waarop het werkt is ook vergelijkbaar. Bij een klysma worden echter aanzienlijk grotere hoeveelheden water gebruikt. Dit komt doordat het doel van een klysma is om de darmen zo volledig mogelijk te reinigen en te zuiveren. De anale douche wordt voornamelijk gebruikt voor oppervlakkige reiniging. Tijdens een klysma komt er tot 2 liter water in het lichaam.

– Wat moet ik doen na de anale douche?

Zelfs als je de anale douche voorzichtig gebruikt, kan je huid geïrriteerd raken. Als je onder de douche staat omdat je last hebt van constipatie of aambeien, is er vaak al irritatie aanwezig. Dit maakt goede zorg des te belangrijker. Droog het gebied daarna goed af met een zachte handdoek. Je kunt ook olie gebruiken om de huid te hydrateren en te voeden.

– Wordt de anale douche alleen met water gebruikt?

Ja, het is niet nodig om hier extra lotion te gebruiken. Dit komt door het feit dat menselijke uitwerpselen een zeer hoge oplosbaarheid in water hebben. Dus door water te gebruiken, worden de ontlastingsresten opgelost en kunnen ze gemakkelijk worden uitgescheiden. Lotions en douchegels daarentegen kunnen onnodig irriteren.

– Moet ik glijmiddel gebruiken voor een anale douche

Zoals met al het andere dat je in je kont stopt, moet het mondstuk van een anale douche altijd goed gesmeerd zijn. Dit helpt irritatie of letsel aan het gebied te voorkomen en maakt het hele proces alleen maar comfortabeler en veiliger. Onthoud wel dat veel anale douches zijn gemaakt van siliconen of andere materialen die slecht kunnen reageren met glijmiddel op siliconenbasis, dus koop een glijmiddel op waterbasis en gebruik dat in plaats daarvan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *