aguaje supefood

Aguaje, het superfood voor vrouwelijke rondingen!

Aguaje pillen beginnen langzaam maar zeker de gezondheidswereld te veroveren. Als je er nog nooit van hebt gehoord, wacht je een echte traktatie. Deze pillen, gemaakt van moriche palmfruit, zijn een natuurlijke manier om je gezondheid te verbeteren.

Naast het verbeteren van je algehele gezondheid, staan aguaje-pillen ook bekend als big butt-pillen vanwege hun vermogen om je rondingen te vergroten en je het zandloperfiguur te geven dat je altijd al wilde. Dit allemaal met minimale bijwerkingen en weinig moeite!

Klaar om alles te leren over de voordelen van aguaje en hoe deze pillen je gezondheid en uiterlijk kunnen verbeteren? Blijf dan lezen om erachter te komen hoe deze pillen precies werken.

Wat is Aguaje Fruit?

Aguaje is een roodbruine vrucht met een geschubde bedekking en een diepgeel vruchtvlees en ovale noot binnenin. Aguaje is de vrucht van een palmboom die overal in het Amazonegebied van Brazilië groeit. Deze vruchten groeien van december t/m juni groeit. De bomen groeien in de buurt van moerassen en andere gebieden met veel vocht.

Het vruchtvlees wordt vaak gebruikt om sap, jam, unieke ijssmaken en zelfs een wijnsoort te maken. Geen enkel deel van de boom gaat verloren. Van de vezels worden draden gemaakt en het sap kan worden geconsumeerd als zoete drank. De vrucht produceert ook buriti-olie, die vaak wordt gebruikt als natuurlijke inkt.

aguaje fruit kopen

De nieuwste manier om de vrucht te gebruiken, is door aguaje pillen en aguaje capsules te maken. Deze capsules helpen je natuurlijk je rondingen te vergroten: je billen, heupen en borsten. Aguaje is niet voor niets super populair bij miljoenen mensen in het Amazonegebied van Peru!

Aguaje wordt uitgesproken als “Ah – gua – hay”. Dit is de naam in Peru, in de Braziliaanse Amazone heet het “Buriti” en op andere plaatsen “Moriche Palm”.  Andere bijnamen voor deze vrucht zijn “Amazonian Superfood” “Miracle fruit” en “Curvy fruit”.

Aguaje is een buitengewone vrucht, die 7 tot 12 keer de bètacaroteen van wortels bevat, waardoor het de meest geconcentreerde natuurlijke plantaardige bron van vitamine “A” ter wereld is. Het hoge vitamine A-gehalte is cruciaal omdat het helpt bij het vormen en behouden van gezonde tanden, weefsels en botten, slijmvliezen en huid. Ook is het aguaje fruit rijk aan vitame E, wel 31 keer meer dan een avocado. Daarnaast is het een bron van vitamine C en mineralen zoals calcium.

Aguaje kopen

Aguaje is hier niet te koop als vrucht maar je kunt wel aguaje capsules of aguaje poeder kopen. Een zeer goed product is Curvy Forest. In plaats van aguaje, gebruiken ze hier de term ‘burití’ wat een andere naam voor deze vrucht is.

Holland Rose burití Curve Capsules staat bekend als de Curvy blend vanwege de grote hoeveelheden plantenhormonen oftewel Fyto-Hormonen. Dit zijn natuurlijk voorkomende stoffen die de vrouwelijke hormonen nabootst in het lichaam van de vrouw.

Dit supplement helpt je aan te komen op de plekken waar je dat graag wilt, namelijk bij je rondingen. Dit komt door de grote hoeveelheid aguaje / burití in het product. Verder is dit supplement voorzien van bèta-caroteen en vitamine A, C & E. Door de aanwezige essentiële vetzuren kan dit supplement ook de huid verbeteren.

Elk lichaam reageert anders op supplementen en kruiden. Daarom kunnen wij van tevoren niet beloven hoeveel je vormen worden ondersteund. De mate van toename van de omvang van vormen is voor iedere vrouw anders. De meeste consumenten zien echter geweldige resultaten wanneer ze dit supplement consequent gebruiken.

Alternatief voor aguaje

Helaas is aguaje af en toe uitverkocht, omdat het steeds populairder wordt en maar weinig fabrikanten hier in Nederland het aanbieden. Mocht aguaje momenteel overal uitverkocht zijn, vrees dan niet want er is een geweldig alternatief:

– Vrouw Vorm Plus

Vrouw Vorm Plus is een speciale formule van natuurlijke kruiden voor vrouwen die hun vormen willen ondersteunen. De capsules bevatten onder meer het bijzondere maca, maar ook het veelgeprezen hop extract en fenegriek extract. De isoflavonen in deze pillen worden ook wel fenolische fyto-oestrogenen genoemd.

Waarom is Aguaje zo populair?

De populariteit van aguaje-pillen nemen toe vanwege de hoge vraag van vrouwen die hun billen, borsten, heupen en dijen willen vergroten. Tegenwoordig is het hebben van vrouwelijke rondingen helemaal in.

Hoe kunnen aguaje capsules je meer rondingen geven?

Als een vrouw heel weinig lichaamsvet rond haar heupen, dijen of billen heeft, wijst onderzoek op laag oestrogeen als mogelijke boosdoener.  Hoewel dit misschien niet in elk scenario het geval, is soms het enige wat een vrouw tegenhoudt van een curvier lichaam het gebrek aan natuurlijk oestrogeen. Genen kunnen natuurlijk ook een rol spelen.

Het voor de hand liggende antwoord op het vergroten van de omvang van je billen is dan ook om het oestrogeengehalte in je lichaam te verhogen. Hoewel er nog niet zoveel onderzoek is gedaan naar Aguaje, is bekend dat het grote hoeveelheden “fyto-hormonen” bevat. Dit zijn van nature verbindingen die de vrouwelijke hormonen zoals oestrogeen in het menselijk lichaam nabootsen. Door aguaje-pillen in te nemen, verhoog je het natuurlijk oestrogeengehalte van je lichaam. Dit verhoogt op zijn beurt de hoeveel lichaamsvet die je lichaam vasthoudt en waar het wordt opgeslagen. Hogere oestrogeenspiegels leiden ook tot een hogere vruchtbaarheid. Daarnaast kan aguaje fruit kan ook ondersteuning bieden aan vrouwen die de menopauze ondergaan.

Werken aguaje pillen echt?

Hoewel er geen garanties zijn dat de pillen je de gewenste resultaten zullen geven, zijn recensies van het curvy fruit zeer veelbelovend. In sommige gevallen werken de pillen mogelijk beter met lichaamsbeweging, maar de meeste mensen kunnen wegkomen door de pillen gewoon aan hun dagelijkse dieet toe te voegen. Volg echter altijd de specifieke instructies op de verpakking voor optimale resultaten.

Word je dik van aguaje pillen?

Verwar curvier niet met dikker! De rondingen verschijnen meestal alleen in de heupen, dijen en billen, waardoor dit curvy fruit een geweldige aanvulling is op een gezond dieet. Wie wil nou geen prachtig zandloperfiguur?

Aguaje fruit is goed voor de huid

De olie die uit de Aguaje-vrucht wordt gewonnen, is rijk aan veel voedingsstoffen, waaronder essentiële vetzuren, vitamines en bètacaroteen. In feite is de olie de rijkste bekende bron van bètacaroteen – zelfs meer dan wortelzaadolie. Inwoners gebruikten de olie om brandwonden op de huid te behandelen vanwege de kalmerende en herstellende eigenschappen. Ook wordt aguaje gebruikt door de inheemse stammen van de Amazone om de huid te beschermen tegen schade door de zon.

Aguaje bevordert de vruchtbaarheid

Sommige bronnen zeggen dat de Aguaje vrucht de vruchtbaarheid helpt te bevorderen. Dit is ook één van de redenen waarom het product zo populair is.

Aguaje bijwerkingen

Als aguaje capsules al niet aantrekkelijk genoeg klonken, is hier nog een reden om ze echt te overwegen: bijwerkingen zijn ongelooflijk zeldzaam. In feite zijn er meer positieve dan negatieve.

Alle voordelen van Aguaje op een rijtje:

 • Verbetering/vergroting van vrouwelijke rondingen, zoals billen, dijen, heupen etc.
 • Verhoogt oestrogeen in het lichaam
 • Hormoon ondersteuning voor vrouwen die lijden aan de nadelige gevolgen van de menopauze. Het helpt symtomen te verlichten. Een andere superfood die hierbij helpt is Maca
 • Levert essentiële vetzuren voor de algemene gezondheid evenals de ondersteuning van de productie van collageen die zorgt voor een elastische en stevige huid. De hoge hoeveelheid vitamine A in de vrucht komt je huid ook ten goede.
 • Bevat een hele hoge bron aan vitamine A, E en C. Ze verbeteren de dikte en kwaliteit van je nagels en helpen het haar te versterken en de huid te verzachten.
 • Bevordert de vruchtbaarheid
 • Helpt met de beheersing van opvliegers

Conclusie

Als je niet tevreden bent met de grootte van je billen, hoef je niet langer te lijden. Er zijn verschillende manieren om je billen te vergroten, maar je billen natuurlijk vergroten is altijd het beste. Er zitten geen bijwerkingen aan het slikken van aguaje pillen of het nemen van aguaje poeder of aguaje capsules. 

Het consumeren van aguaje heeft zelfs alleen maar voordelen voor je gezondheid. Naast het vergroten van je rondingen is het ook enorm goed voor je huid, helpt het de klachten van de menopauze te verlichten en bevordert het je vruchtbaarheid. Probeer het eens, het enige wat je hebt te verliezen is de verspilde ruimte in je spijkerbroek!

7 thoughts on “Aguaje, het superfood voor vrouwelijke rondingen!”

 1. Leuk geschreven. Dankjewel voor alle informatie 🧡 Aguaje is inderdaad een top product!

 2. Wauww dit wil ik wel eens proberen! Ben elke dag naar de sportschool gaan meer dan beu, haha

 3. I LOVE AGUAJE! De eerste resultaten zag ik na ongeveer 2,5 week, mensen vroegen of ik vaak naar de gym was geweest😅 Top product!

  1. Wat vervelend! Ik zie dat het inderdaad overal is uitverkocht. Er is nog een ander geweldig supplement om de vrouwelijke vormen te accenturen, namelijk ‘Vrouw Vorm Plus’ (koop het hier). Dit is een unieke formule met 6 kruiden speciaal om de vrouwelijke vormen te vergroten. Het is een geweldig alternatief als je geen aguaje kunt vinden!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *