24pharma review

24pharma review: Aanrader of niet?

Ben je opzoek naar een eerlijke 24pharma review? Dan ben je hier aan het juiste adres!

24pharma is een online apotheek / online drogist waar je van alles kunt bestellen, van geneesmiddelen tot verzorgings- en schoonheidsartikelen. Er zijn tegenwoordig veel online drogisten en webshops die dit soort artikelen verkopen, dus het is verstandig dat je vooraf wat onderzoek doet. 

Niet elke online drogist is van dezelfde kwaliteit en misschien vraag je je nu ook af is 24pharma betrouwbaar? En is het een aanrader om hier te winkelen? Dan en meer bespreken we allemaal in deze 24pharma review.

Lees gauw verder voor een uitgebreide 24pharma review!

Wat is 24pharma?

24pharma is een online drogisterij opgericht in België. Alle producten die Internet Drogisterij 24pharma verkoopt, voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen opgelegd door de Belgische wetgeving. Hierdoor heb je altijd producten van de hoogste kwaliteit en is er nooit sprake van valse geneesmiddelen.

Online Drogisterij 24pharma biedt alle geneesmiddelen aan die vrij zijn van recept volgens de Belgische wetgeving. Dit is een ontzettend ruim en uitgebreid assortiment met meer dan 20.000 artikelen. Je kunt hier niet alleen geneesmiddelen bestellen, zoals in een fysieke pharmacy / apotheek, maar nog veel meer. Het is meer een online drogist dan enkel een apotheek. Je kunt bij 24pharma terecht voor: verzorgings- en schoonheidsproducten, vitaminen en voedingssupplementen, homeopathie en fytotherapie, medische hulpmiddelen, EHBO, enz …

Het assortiment blijft alsmaar groeien en de website staat ervoor om alles voor hun klanten te bieden wat ze nodig hebben (en wat wettelijk toegestaan is om te verkopen bij een online apotheek). 24pharma geeft daarom ook aan dat ze graag van je horen als je een bepaald product en/of merk niet kan vinden. Ze gaan dan hun uiterste best doen om dit product zo snel mogelijk aan hun webshop toe te voegen.

Het team van apothekers heeft samen meer dan 50 jaar ervaring en kan je op basis van haar vakkennis bijstaan in keuze en advies. 24pharma heeft dan ook een geweldige klanten service waarbij je altijd terecht kunt. Je kunt contact met het team opnemen via het contactformulier, via de chat of telefonisch. De chat is beschikbaar van 8u30-12u30 en van 13u30-18u en het telefoonnummer dat je kunt bellen is +32 3 808 45 50 met dezelfde uren van beschikbaarheid.

24pharma review

24pharma review: Is 24pharma betrouwbaar?

We zullen je maar meteen antwoord geven op deze vraag: Ja 24pharma is betrouwbaar. De website is 100% legitiem en staat al jarenlang bekend als een betrouwbare online apotheek / drogist van hoge kwaliteit. 

Alles wat je besteld op 24pharma heb je binnen een aantal dagen in huis en als je niet tevreden bent met je producten kun je deze gemakkelijk weer terugsturen en krijg je je aankoop bedrag terug.

Daarnaast bestaat 24pharma uit een team van apothekers, die voor je klaarstaan om je vragen te beantwoorden en je advies te geven voor jouw specifieke situatie. 

Aan de klanten beoordelingen kun je ook al meteen zien dat 24pharma betrouwbaar is. Lees hieronder meer over de duizenden klanten beoordelingen die op het internet te vinden zijn.

24pharma review: Klanten beoordelingen

Om een eerlijke 24pharma review te kunnen schrijven hebben we het hele internet afgezocht naar klanten beoordelingen en we hebben er duizenden gevonden. Dit alleen laat al de populariteit van deze webshop zien. We hebben honderden beoordelingen gelezen om een goed beeld te krijgen van wat klanten van 24pharma vinden en of ze deze online drogist aanraden. Hier volgen onze bevindingen:

Feedback company

De review website met de meeste 24pharma reviews is Feedback company. Dit is een betrouwbare en transparante review website met echte klanten beoordelingen. Op deze website heeft 24pharma maar liefst een 9.4 van de 10 gescoord uit meer dan 17.000 beoordelingen. Dit is een hele hoge score. We hebben veel beoordelingen doorgelezen om te kijken wat klanten zoal te zeggen hebben.

Positieve beoordelingen:

Veel klanten zijn erg te spreken over de gebruikersvriendelijke website met een zeer uitgebreid aanbod. Ze geven aan gemakkelijk al hun favoriete producten te kunnen vinden. Ook worden de scherpe prijzen zeer vaak genoemd als een groot pluspunt. Veel klanten geven aan dat ze hier hun producten een stuk goedkoper kunnen aanschaffen dan in een fysieke apotheek / drogist. 

De goede service en snelle levering worden ook vaak benoemd als pluspunten. Klanten geven aan hun artikelen vaak de volgende dag al in huis te hebben.

Om een eerlijke 24pharma review te schrijven, kijken we natuurlijk niet alleen naar de positieve beoordelingen, maar ook naar de negatieve beoordelingen. We moeten er wel bij zeggen dat de negatieve beoordelingen erg ver te zoeken waren. Het overgrote deel van de klanten beveelt 24pharma aan en is zeer enthousiast over deze online drogist. 

Negatieve beoordelingen:

We hebben de negatieve beoordelingen die we konden vinden doorgelezen om te kijken wat er meerdere keren benoemd werd. We vonden echter geen klachten die vaak voorkwamen. We zagen wat enkele beoordelingen van klanten die toch niet helemaal tevreden waren met hun aankoop en de kwaliteit van een bepaald product en wat klanten waarbij de levering wat langer duurden. Maar over het algemeen zien we verder alleen maar positieve beoordelingen.

Trustpilot

Trustpilot is een andere bekende review website. Was ons opviel is dat 24pharma zeer weinig beoordelingen heeft op Trustpilot, slechts in de 100. De score hierop is ook wat minder, namelijk een 3,2 van de 5 sterren. Omdat we dit contrast zo groot vonden met Feedback company reviews, zjin we op onderzoek uitgegaan.

We zijn erachter gekomen in België Feedback company de grootste review website is. Aangezien 24pharma officieel een Belgische website is (welke zowel naar België als Nederland verzend), is het logisch dat ze hier de meeste beoordelingen op hebben. Ook heeft 24pharma een link naar Feedback company op haar website staan, waardoor klanten dus voornamelijk hierop hun reviews plaatsen.

De wat lagere score op Trustpilot heeft ook weinig te maken met de kwaliteit van 24pharma. Op Trustpilot zien we namelijk de volgende tekst staan: “De TrustScore is niet alleen de gemiddelde score van alle reviews, maar houdt ook rekening andere factoren, zoals het aantal reviews en hoe actueel de reviews zijn. Of een bedrijf klanten actief uitnodigt om een review achter te laten, is ook van invloed op de TrustScore”. Omdat 24pharma dus niet echt samenwerkt met Trustpilot en omdat haar klanten weinig gebruik van Trustpilot maken is de score lager. 

Als je echter kijkt naar de beoordelingen, zie je dat de meeste klanten 24pharma zeker aanraden en zeer tevreden zijn over deze online drogist. We lezen hier veel dezelfde complimenten terug, zoals scherpe prijzen, hoge kwaliteit, snelle levering en vriendelijke service. Zie de score op Trustpilot in de tabel hieronder:

trustpilot 24pharma review

24pharma review: Prijzen en aanbiedingen

Een goede 24pharma review zou niet compleet zijn zonder wat meer informatie over de prijzen en aanbiedingen van deze webshop. Als je ergens besteld, wil je natuurlijk dat je je artikelen voor een zo voordelig mogelijke prijs aanschaft. Als dit ook jouw insteek is, dan ben je bij 24pharma aan het juiste adres! De webshop biedt zeer scherpe prijzen aan. De prijzen zijn vaak voordeliger of dezelfde prijs als bij concurrenten.

In de velen klanten beoordelingen die we gelezen hebben wordt dit ook vaak als pluspunt benoemd. Klanten geven aan zeer voordelig te winkelen en minder geld kwijt te zijn dan in een fysieke apotheek of drogist. 

Naast de prijzen die sowieso al laag liggen, heeft 24pharma ook dagelijks ontzettend veel aanbiedingen. Ze hebben de beste deals met hoge kortingen die oplopen tot wel 50% en soms zelfs hoger. Ze liggen hierbij ver onder de advies prijs. 

Er zijn dagelijks maar liefst honderden producten in de aanbieding, waaronder veel bekende en populaire merken.

24pharma review aanbiedingen

24pharma review: Bestellen & bezorgen

Bestellen gaat zeer gemakkelijk op 24pharma. De website is overzichtelijk en gebruikersvriendelijk. Het bestelproces gaat hierdoor soepel, makkelijk en snel. Je kunt betalen met alle betaalopties die je verwacht van een goede webshop, zoals iDeal, Paypal en Creditcard. 

Ook de verzending vindt vervolgens snel plaats. In de klanten beoordelingen wordt de snelle levering vaak benoemd als pluspunt van deze webshop. De webshop levert zowel naar Nederland als België en biedt dezelfde snelle levering aan.

Verzendtijden:

  • Bestellingen geplaatst van maandag tot vrijdag voor 16.00u worden de volgende werkdag al geleverd.
  • Bestellingen geplaatst op vrijdag na 16u, zaterdag en zondag worden op dinsdag geleverd.
  • Bestellingen geplaatst op een feestdag worden de tweede werkdag erna geleverd.

Er kunnen soms uitzonderingen zijn, wanneer een product bijvoorbeeld door een stockfout of stockbreuk toch niet beschikbaar blijkt te zijn. Dit komt niet vaak voor, maar als dit het geval is dan zal het  pakket pas na 2 werkdagen (of langer) worden geleverd. Je wordt hier dan via de mail van op de hoogte gesteld.

Verzendkosten:

Wanneer je bestelling minimaal €39 bedraagt dan zijn de verzendkosten naar Nederland gratis. Als je bestelling lager is dan betaal je verzendkosten afhankelijk van je bestellingswaarde en waar je het laat leveren. Hier volgt een handige tabel met de verzendkosten per bestelwaarde:

review 24pharma

24pharma review: Retourneren

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je toch niet helemaal tevreden bent met je bestelling of met één bepaald artikel. Dit is bij 24pharma geen probleem, wat ze hebben een klantvriendelijke retourbeleid. 

Je hebt het recht om een product terug te sturen met een bedenktermijn van 14 dagen. Een reden van terugzending opgeven is niet verplicht. Er zijn wel een aantal uitzonderingen op deze regel van toepassing:

  • Geneesmiddelen voor menselijk gebruik kunnen niet teruggenomen worden, behalve in geval van gebrek.
  • Artikelen die omwille van de hygiëne niet geruild kunnen worden en waarvan de verpakking is geopend zoals tandenborstels, scheer-, of epileerapparaten.
  • Verbruiksartikelen zoals voeding en cosmetica, waarvan de verpakking is geopend, kunnen niet worden teruggenomen.
  • Babyvoeding (zowel geopend als ongeopend)
  • Ingewisselde of ingevulde vouchers en tegoedbonnen kunnen ook niet worden teruggenomen.

Conclusie

Uit deze 24pharma review kun je concluderen dat wij, en duizenden andere klanten deze online drogist zeker aanraden. 24pharma heeft een zeer uitgebreid assortiment met producten van hoge kwaliteit. Het bestel en verzendproces gaat gemakkelijk en de levertijden zijn zeer snel.

Klanten zijn ook erg te spreken over de zeer scherpe prijzen en de velen kortingen en deals die de webshop dagelijks aanbiedt. Ze zijn goedkoper dan veel andere drogisten en winnen daarmee veel punten.

Verder is de klanten service van hoge kwaliteit, waardoor je altijd persoonlijk advies krijgt en snel antwoord op je vragen en eventuele klachten.

Veel plezier met winkelen!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *